eitaa logo
آشپزخونه
192.6هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
مواد لازم برای 6 نفر گندم 2پیمانه گوشت گوسفندی سردست 300گرم نخود 1پیمانه لوبیا چیتی 1پیمانه لپه نیم پیمانه دارچین .زنجفیل. فلفل .نمک .میخک .زردچوبه .شحم به میزان لازم آب جوش به میزان لازم گوشت و گندم را به مدت 10 ساعت باهم میپزیم درون قابلمه مقداری شحم ریخته زردچوبه و میخک را کمی تفت میدهیم نخود و لوبیا را که قبلا خیساندیم اضافه کرده با آب کم به مدت دو ساعت میپزیم آب مواد که تقریبا تمام شد و حبوبات پخت گندم و گو شت را اضافه کرده و مدام هم میزنیم درآخر لپه را جداگانه پخته و آبکش میکنیم و با مقداری شحم و نمک و فلفل و دارچین و زنجفیل تفت میدهیم و به غذا اضافه میکنیم ❤️❤️ @ashpazzkhooneh❤️❤️
هدایت شده از آشپزخونه
#شله_مشهدی ❤️❤️ @ashpazzkhooneh❤️❤️
مواد لازم برای 6 نفر هل 6عدد آب جوش 1لیوان شکر قهوه ای 1و نیم لیوان تخم شربتی نیم لیوان آب خنک 4نفر هل ها را شکسته و با آب جوش به مدت نیم ساعت دم میکنیم دمکرده هل که سرد شد با شکر و آب خنک مخلوط کرده تا شکر حل شود سپس تخم شربتی را اضافه کرده و نیم ساعت درون یخچال قرار داده تا خنک شود 🍺🍺 @ashpazzkhooneh🍺🍺
‌ ‌ ‌ 🌽🌽🌽🌽🌽 📃کاهو: ✍خواب آور ✍کاهو همراه با سکنجبین اشتها آور و کاهنده صفرا ✍دارای ویتامینC ✍دارای ویتامینA ✍خنک کننده بدن‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ✍مصرف شربت سکنجبین همراه با کاهو سبب تقویت کبد، کاهش حرارت بدن و رقیق شدن خون میشود. 🔍استفاده از این شربت برای اشخاصی که دچار کبد چرب نیز هستند، بسیار مناسب است. 🌽🌽 @ashpazzkhooneh🌽🌽
طرز تهیه کوکتل سیب و پرتقال 🍹تجربه ی یک نوشیدنی خوش طعم و گوارای جدید برای همه خوشایند است که کوکتل سیب و پرتقال نیز برای شما همین حس را به ارمغان خواهد آورد .دستور تهیه این نوشیدنی کاملا مختصر و کاربردی در این مطلب بیان شده است . 🍷مواد لازم برای تهیه کوکتل سیب و پرتقال ➰دو لیوان آب سیب تازه ➰یک لیوان آب پرتقال ➰تکه های خرد شده توت فرنگی ➰پودر زنجبیل ➰تکه های یخ ➰آب گاز دار یا سودا یک استکان 🍷نحوه درست کردن کوکتل سیب و پرتقال 🍹ابتدا در مخلوط کن آب سیب و پرتقال و پودر زنجبیل را به همراه سودا اضافه نموده و با دور تند مخلوط نمایید تا حسابی کف کند و سپس یک لیوان انتخاب کرده و تکه های یخ را به میزان دلخواه در درون آن بریزید و تکه های توت فرنگی را نیز اضافه نمایید ، حال کوکتل آماده شده را در درون لیوان بریزید . کوکتل سیب و پرتقال دارای طعمی ملس و ترش و شیرین می باشد 🍹🍹 @ashpazzkhooneh🍹🍹
🍕دستور تهیه سس چیلی شیرین تایلندی 💠 سس چیلی شیرین تایلندی از آن دست سس‌هایی است که علاقه‌مندان به طعم تند و شیرین را جذب خود می‌کند. این سس را می‌توانید همراه با انواع غذاها سرو کنید و از آن لذت ببرید. سس چیلی شیرین همراه با انواع بورک و مرغ سوخاری فوق‌العاده است. همچنین گاهی با آن سس‌های دیگری تهیه می‌شود، مثل سسی که برای پاستا با میگو تهیه کردیم. 💠 سس چیلی شیرین در اصل مربوط به شرق آسیاست و در آشپزی شرقی کاربرد دارد. انواع بسته بندی شده این سس با عنوان Sweet Chili Sauce به فروش می‌رسند ولی شما می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. سس چیلی تند را می‌توانید مدتها در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. 🍕مواد لازم سس چیلی 🔸شکر ۳/۴ پیمانه 🔹سرکه برنج ۱/۴ پیمانه 🔸سیر رنده شده ۱ قاشق غذاخوری 🔹پرک فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری 🔸سس فلفل ۱ قاشق چایخوری 🔹نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری 🔸آب سرد ۱ قاشق غذاخوری 🔹نمک ۱/۲ قاشق چایخوری 🍕طرز تهیه سس چیلی 💠 سرکه برنج و شکر را همراه با ۱/۴ پیمانه آب داخل قابلمه‌ای بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. هر چند دقیقه یک با هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. 💠 وقتی مخلوط شروع به قل زدن کرد سیر رنده شده و فلفل قرمز را اضافه کنید. شعله زیر قابلمه را کم کنید اجازه بدهید مواد ۲–۳ دقیقه دیگر در حرارت کم باقی بمانند. با این کار طعم تند وشیرین به خوبی با هم آمیخته می‌شوند. 💠 سپس سس فلفل را به قابلمه اضافه کنید. مقدار سس فلفل را بسته به این که می‌خواهید سس چقدر تند باشد می‌توانید کمتر یا بیشتر کنید. 💠 در کاسه دیگری، نشاسته ذرت را با یک قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید. هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود. نشاسته حل شده را همراه با نمک داخل قابلمه‌ی سس چیلی شیرین بریزید. 💠 سس بلافاصله شروع به غلیظ شدن می‌کند. ۳–۵ دقیقه دیگر سس را روی حرارت متوسط هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. صبر کنید سس خنک شود. سپس آن را داخل شیشه بریزید و تا زمان مصرف در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم: زرده تخم‌مرغ : ۳ عدد ماست : ۱۵۰ گرم آ‌رد سفید الك شده : ۲۵۰ گرم روغن : ۱۵۰ گرم بیكینگ‌پودر : ۵/۱ قاشق مرباخوری مواد لازم جهت مغز قطاب: مغز گردو پودر شده : ۱۵۰ گرم پودر شكر : ۱۵۰ گرم عسل : ۲ قاشق غذاخوری گلاب : نیم استكان هل آ‌سیاب شده : ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین : ۱ قاشق غذاخوری پودر میخك : ۱ قاشق چایخوری عسل مایع : ۵۰۰ گرم جهت غلطاندن قطاب‌ها ✍طرزتهیه : ابتدا تمام مواد خمیر به جز آ‌رد را با هم خوب مخلوط می‌كنیم سپس آ‌رد الك شده را آ‌هسته آ‌هسته به مخلوط اضافه می‌كنیم تا زمانی كه خمیر یكدست شده و به دست نچسبد; خمیر را با وردنه پهن می‌كنیم (به ضخامت حدود ۳ میلیمتر) و با یك قالب گرد به قطر ۷ سانتیمتر آ‌ن را برش می‌دهیم. اكنون مقداری از مواد لازم برای مغز قطاب را كه قبلا با هم خوب مخلوط كرده بودیم بر روی خمیر برش خورده قرار می‌دهیم سپس آ‌ن را از وسط تا كرده و لبه‌های خمیر را به صورت دالبر دالبر شكل می‌دهیم تا مواد كاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آ‌ن بیرون نریزد. اكنون سینی فر را خوب چرب كرده و شیرینی‌ها را درون آ‌ن می‌چینیم و در طبقه بالای فر قرار داده با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه (تا زمانی كه روی شیرینی‌ها به رنگ طلایی درآ‌ید) می‌گذاریم سپس عسل مایع را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم; دقت كنید عسل نباید بجوشد; سپس قطاب‌ها را درون آ‌ن به مدت ۲ دقیقه غوطه‌ور می‌نماییم تا عسل به خورد قطاب برود سپس آ‌نها را خارج كرده و در آ‌بكش قرار می‌دهیم تا عسل اضافی آ‌ن برود. پس از سرد شدن برای سرو كردن آ‌ماده است. 🍓🍓🍓🍓🍓 @ashpazzkhooneh
مواد لازم🍗 ▫️یک کیلو گوشت مرغ بدون استخوان، کبابی خرد شده ▫️یک چهارم پیمانه آب لیمویی تازه ▫️یک چهارم پیمانه روغن ▫️یک قاشق غذاخوری سیر، له شده ▫️یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک ▫️یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه کوبیده ▫️یک قاشق چای خوری نعنایامرزه خشک یا ▫️یک قاشق غذاخوری پاپریکا ▫️یک قاشق غذاخوری رب گوجه ▫️یک چهارم پیمانه ماست یامایونز ▫️قارچ کوچیک به دلخواه طرز تهيه🍢 فلفل دلمه رنگی با برش مربع روغن رو در تابه بریزید و سیر رو داخل اون برای یک دقیقه تفت بدید. سپس ادویه ها رو اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگه تفت بدید. در نهایت رب رو اضافه کنید و اون رو هم تفت بدید. «این کار ادویه رامطبوع میکند» مخلوط ادویه ها رو به همراه نمک و آب لیمو با مرغ مخلوط کنید. سپس ماست(مایونز) رو اضافه کنید و یک شب مارینیت کنید.روز بعد به هر طریقی که دوست داشتید کباب کنید. هم می شه به سیخ کشید و روی زغال کباب کرد و یا در تابه و بدون سیخ بپزید و در نهایت باسماق وجعفری سروکنید ♦️در موقع سیخ کردن یک تکه جوجه یک برش فلفل دلمه رنگی وقارچ کوچیک دوباره جوجه تاآخر.. 🍛🍛 @ashpazzkhooneh🍛🍛
#جوجه_کباب_لبنانی 🍛🍛 @ashpazzkhooneh🍛🍛
8 نکته تغذیه ای مهم برای آب کردن شکم👇👇 1⃣ صبحانه مفصلی بخورید 2⃣ اکثرا از برنج قهوه‌ای به ‌جای برنج سفید استفاده کنید 3⃣ هرگز برای کاهش وزن گرسنگی نکشید 4⃣ شام‌تان را تا ساعت 7 شب بخورید 5⃣ پنج‌بار در روز میوه و سبزیجات مصرف کنید 6⃣ میزان مصرف غذاهای نمکی و قندی را کم کنید 7⃣ ادویه‌های بیشتری استفاده کنید 8⃣ هنگام گرسنگی آب بنوشید. 💕💕💕 @ashpazzkhooneh
#خانوم_خونه بامصرف گل سرخ درمقابل فراموشی سالمندی ایمن شوید 💕💕💕 🌷🌷 @ashpazzkhooneh🌷🌷
هدایت شده از گالری انگشترباز
🤩 انگشتر های نقره با نگین های درخشان (اصل) با انواع مدل 🔮 معتبرترین فروشگاه انگشترهای عقیق تو ایتا همه انگشتر های عقیق رو حراج کرده ارسالش هم رایگانه 😍 https://eitaa.com/joinchat/3838443554C79f2fe4bc5 سفارش آنلاین | ارسال فوری با بهترین قیمت و کیفیت و تخفیف ویژه برای شما 👌