#چالش_لاغری_بهاره😍
#سه_شنبه 1397/2/25🌸🌸
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
#صبحانه : یک قاشق غذاخوری مربا+1 فنجان قهوه+یک کف دست نان سنگک(200کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوئیت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان لواش(300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک لیوان قهوه +یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +30 گرم نان باگت+دو عدد فلافل(250کالری)
#باقالی_پلو_ماهیچه
🍲من ماهیچه رو اینجوری درست میکنم
اول یه پیاز بزرگ خلالی خرد میکنم و یه کوچولو تفت میدم ماهیچه رو اضافه میکنم و حرارت و کم میکنم با پیاز تفت بخوره بعدش دو تا حبه سیر 1چوب دارچین و با 1/4پ آب میزارم کاملا جا بیفته
اخرای پخت زعفرون و آب نارنج وبه ماهیچه اضافه میکنم نمکشو میزان میکنم و اماده سرو.
برای برنج هم باقالی و برنج و با هم گذاشتم رو حرارت و بعد آبکش کردم
شوید خشک و شستم و لابلای برنج همراه با کره مخلوط کردم و گذاشتم تا دم بیاد
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
#رنگینک
#مخصوص_ماه_رمضان
🍰مواد لازم برای ۵ نفر:
آرد گندم …………………………. ۵۰۰گرم
روغن ……………………………..۱۰۰گرم
کره ………………………………. ۱۵۰ گرم
خاک قند …………………………۱۳۰ گرم
رطب یا خرمای سیاه …………….۵۰۰ گرم
پسته چرخکرده…………………..یک قاشق سوپخوری
هل کوبیده…………………………نصف قاشق مرباخوری
پودر دارچین………………………یک قاشق سوپخوری سرپر
مغز گردو ………………………….۱۳۰ گرم
🍰طرز تهیه:
۱ – تابه نچسبی آماده کنید و روغن و کره را داخل آن بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. آرد را پس از الک کردن داخل روغن بریزید و سپس حرارت اجاق گاز را کم کنید و مرتب آن را هم بزنید تا آرد کاملا سرخ شود و تغییر رنگ پیدا کند.
۲ – وقتی که آرد طلایی رنگ شد، تابه را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا کمی سرد شود.
۳ – پس از سرد شدن آرد سرخ شده در روغن، خاک قند و دارچین و هل کوبیده را به آرد سرخ شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
۴ – خرماها را بشویید و به وسیله چاقو در هر کدام شکافی ایجاد کرده و هسته آنها را خارج کنید، سپس در سبدی بگذارید تا آب حاصل از شستوشوی آنها خشک شود.
یادتان نرود که داخل هر یک از خرماها، یک تکه مغز گردو بگذارید.
۵ – نصف مقدار آرد سرخ شده را در ظرف مسطحی بریزید و با پشت قاشق سطح روی آن را صاف کنید، سپس خرماها را روی آن بچینید و کمی دارچین روی آن بپاشید.
۶ – حالا با بقیه آرد سرخ شده روی خرماها را به طور کامل بپوشانید و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا لایهها به هم بچسبند. سپس کمی خاک قند و دارچین روی آن بپاشید. پسته چرخ کرده را نیز روی آن بریزید و در پایان با یک چاقوی شیرینی آن را به صورت لوزی یا چهارگوشهای مساوی ببرید و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید.
نکات مهم :
♦️ برای درست کردن رنگینک هر مقدار آرد که استفاده شود نصف این میزان روغن مصرف می شود.
♦️در صورت تمایل میتوانید روغن را حذف کرده و از ۲۵۰ گرم کره استفاده کنید و یا بر عکس.به دلیل گرمی زیاد رنگینک می توانید پسته را حذف کنید.
♦️بعد از اینکه مواد در هوای عادی خنک شد با کارد تیزی آن را به شکل لوزی برش می دهیم.
♦️در صورت نداشتن وقت کافی میتوانید از خرماهایی استفاده کنید که به صورت آماده (با مغز گردو در داخل آنها) عرضه میشوند.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh
#ماش_پلو
ابتدا گوشت تكه اي رو با كمي پياز درشت رنده شده تفت دادم و وقتي طلايي شد ادويه زدم (زردچوبه نمك فلفل و هفت رنگ)و زعفرون ريختم داخلش و اب اضافه كردم و گذاشتم بپزه،ماش رو جداگانه گذاشتم روي حرارت با كمي اب تا بپزه و بعد از اينكه گوشتم پخت گذاشتم اب گوشت غليظ بشه و ماش رو بهش اضافه كردم و بين برنج ابكش شده لايه لايه دم كردم👌
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
آشپزخونه بزرگترین کانال آشپزی در ایتا
👇👇
@ashpazzkhooneh