eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم ▪️نان باگت 1 عدد ▪️هویج متوسط 2 تا 3 عدد ▪️سس مایونز 1 ق غ ▪️سیر 1 حبه کوچک ▪️پنیر چدار 1/2 پیمانه ▪️پنیر پیتزا 1/2 پیمانه ▪️فلفل و آویشن مقداری طرز تهیه هویج ها را شسته و در آب در حال جوش برای 20 دقیقه قرار دهید تا نرم شوند. بعد از سرد شدن پوست کنده و آنها را رنده کنید. سیر رنده شده را به همراه کمی از پنیر چدار و پیتزای رنده شده و سس مایونز و کمی فلفل و در صورت تمایل آویشن با هویج مخلوط کنید. نان باگت را با فاصله های یکسان ترجیحا 2 سانتی به صورت اریب برش بزنید و داخل سینی فر بچینید و روی تمام تکه های نان را با موادی که آماده کرده اید بپوشانید و سپس با باقیمانده پنیرها روی مواد را پوشش دهید و سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 10 دقیقه بپزید و 1 تا 2 دقیقه گریل کنید تا روی بروشتا طلایی شود. سپس در ظرف گذاشته و با پیازچه یا شوید تزیین و سرو کنید. میزان پنیر را با توجه به ذائقه و حجم مواد میتوانید تغییر دهید. روی بعضی از بروشتاها با یک برش از پنیر پارمسان پوشیده شده است، در صورت تمایل میتوانید از پارمسان استفاده کنید. هنگام مخلوط کردن مواد اگر نیاز شد از سس مایونز بیشتری استفاده کنید ولی بیش از حد استفاده نکنید. در صورت تمایل میتوانید روی سطح و اطراف برش های نان باگت را با برس کمی روغن زیتون بزنید تا نرمتر ، لذیذتر و براق تر باشند. 🎀 @ashpazzkhooneh
#بروشتا_هویج_پنیری 🎀 @ashpazzkhooneh
نکات طب سنتی برای ماه مبارک رمضان برای تمام روزه داران بفرستید 🎀 @ashpazzkhooneh
🔴مواد لازم🔻🍞 ▫️خمیر پیتزا ▫️مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. ▫️پنیر پیتزا ▫️سس سفید یا قرمز ▫️گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده طرز تهیه : خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای ۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰ درجه. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 🎀 @ashpazzkhooneh
#پیتزا_تک_نفره 🎀 @ashpazzkhooneh
🔸بادمجان پلو یکی از غذاهای سنتی روستای یرک از الموت قزوین بوده وبسیارخوشمزه می باشد. مواد لازم🔻🍆 ▪️بادمجان:3عدد ▪️پیاز :2عددمتوسط ▪️برنج:سه پیمانه ▪️گوجه فرنگی:3عدد ▪️رب گوجه:1ق غ ▪️سس فلفل قرمز تند:یک قاشق غ(من نریختم) ▪️سیر :2حبه ▪️نمک،زرد چوبه،زعفران دم کرده :به میزان لازم ▪️گوشت چرخ شده300 گرم طرز تهیه:🍛 بادمجان ها راشسته خرد کرده تفت میدهیم.پیازها را نگینی خرد کنید و مجزا تفت دهید،مقدار جزیی زرد چوبه بزنید تا ترد شوند.سپس گوجه فرنگی ها راپوست کنده و به همراه حبه سیر در مخلوط کن ریخته میکس نمایید و در تابه ریخته، اجازه دهید آب سس گوجه تبخیر شود سپس روغن اضافه کنید و تفت دهید، نمک و زردچوبه و سس فلفل قرمز را افزوده و رب را اضافه کنید تفت دهید، در انتها یک قاشق آبلیمو بریزید تا طعم رب مطبوعتر شود،و پیاز داغ و بادمجان را هم بدان اضافه کنید و لا به لای برنج آبکش شده ریخته و به همراه زعفران دم بزنید.(من فقط یک لایه وسط برنج ریختم) گوشت چرخ شده رو مجزا به همراه پیاز و ادویه تفت دادم.من مقداری از بادمجون و نگه داشتم و با گوشت چرخ شده، ترکیب و دورچین دیس چیدم.برای ته دیگ نیز از بادمجان استفاده کردم.برای کسانی که بادمجان دوست دارند این غذا علاوه بر تنوع بسیار خوشمزه میشود 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 🎀 @ashpazzkhooneh
#بادمجان_پلو 🎀 @ashpazzkhooneh
موادلازم: بلغورگندم ۶ پیمانه که این مقدارحدودابرای ده تادوازده نفرحلیم میدهد. گوشت ومرغ پخته وکوبیده شده مقداری که تمایل دارید من دوتابسته گوشت ویه سینه مرغ ریختم. مقدارناچیزی نمک داخل گوشت ومرغ بریزید. آب گوشت دویاسه پیمانه. دارچین وکره ذوب شده برای تزیین روش. گوشت ومرغ رو باکره سرخ کنید وبایه پیازکوچیک بذارید قشنگ بپزه ووقتی پخت ریش ریشش کنید برای داخل حلیم. ۶ پیمانه بلغورگندم (گندم مخصوص حلیم)را چندساعت خیس کنید وبشوریدش وبگذاریدش تا بپزد. فقط بایدآب مقداری بریزیدکه بعداآب بهش اضافه نکنید چون آب میندازه حلیمتون موقع مصرف. تقریبا شش ساعت طول کشیدتاگندمش کامل پخت وغلیظ شد وتوی حلیم آب گوشت ریختم وگذاشتم غلیظ بشه. من دونوع حلیم درست میکنم یک نوع میریزم حلیم روتوی غذاسازیاباگوشتکوب برقی میزنمش تامثل بیرونیابشه وبعدش گوشت ومرغشواضافه میکنم همینطورکه توفیلم میبینید یا همون طوری توگندم پخته شده گوشت ومرغشومیریزم وسرومیکنم که هردوش خوب میشه. سپس توش گوشت ومرغ کوبیده شده ی تازه ریختم وبادارچین وکره ی آب شده وشکر وگوشت ومرغ ریش ریش تزیینش کردم جاتون خالی نکته: درضمن میتونید بعد از ریختن گندم پخته شده توغذاسازوله کردن اون اونوازصافی ردکنید که پوست های گندم توی صافی باقی بمونن. 🎀 @ashpazzkhooneh
#حلیم 🎀 @ashpazzkhooneh
طرز تهیه نيم كيلو گوشت چرخكرده رو با يك پيمونه آرد نخودچي و دو تا پياز متوسط و يه دونه تخم مرغ و چهار تا قاشق جعفري خرد شده و نمك و فلفل و زردچوبه بريزيد تو غذا ساز يا حسابي مواد رو ورز بديد تا كاملا چسبنده بشه بعد دستتون رو خيس كنيد و از مواد گلوله هايي به سايز نارنگي درست كنيد و تو سس در حال جوش بندازيد و صبر كنيد تا سس با كوفته ها بجوشه بعد حرارت رو ملايم كنيد تاكوفته ها بپزه و سس غليظ بشه.براي تهيه سس پياز داغ رو آماده كنيد رب رو تو پياز تفت بديد تا رنگش باز بشه زردجوبه و فلفل و نمك رو هم اضافه كنيد . اينقدري آب بريزيد تا وقتي كوفته ها رو اضافه كرديد روي كوفته ها رو آب بگيره ، صبر كنيد تا سس جوش بياد بعد كوفته ها رو اضافه كنيد 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
#کوفته_نخودچی @ashpazzkhooneh
🔶امام صادق علیه السلام: 🌷هر چه محبت مرد بر زن بیشتر گردد بر فضیلت ایمانش افزوده می شود. 📗من لا یحضره الفقیه، ج3، ص251 شب بخیر🌻 @ashpazzkhooneh