❄️سالاد ذرت و میگو
طرز تهیه:
🥗خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد می كنیم. سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، كرفس و خیار شور را باهم مخلوط می كنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم.
🥄در یك دیس گرد چند برگ كاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ كاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم. می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین كنیم.
@ashpazzkhooneh
طرز تهیه کیک گوشت
مواد لازم:
آرد:2پیمانه
ماست:1پیمانه
تخم مرغ :4عدد
روغن:1/2پیمانه
بیکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
نمک:1/4قاشق چایخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد میانی:
گوشت چرخکرده:1پیمانه
پیاز متوسط:1عدد
قارچ ریز خرد شده:3عدد
فلفل دلمه ای خرد شده:1 قاشق غذاخوری در صورت تمایل
نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن به اندازه لازم
کیک گوشت
کیک گوشت
طرز تهیه:
برای درست کردن مواد میانی این غذا پیاز را ریز خرد نمایید و سرخ کنید کمی که سبک شد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و پس تفت دادن گوشت قارچ خرد شده و نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن را اضافه نمایید و بعد آماده شدن اجازه بدهید سرد شود .
سپس تخم مرغ و روغن و نمک را با همزن دستی می زنیم بعد ماست و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و در آخر آرد را اضافه می کنیم.
توی قالب مافین را چرب نمایید و آرد پاشی کنید و مقداری از مایه کیک می ریزیم سپس از مواد میانی رویش می ریزیم و دوباره از مایه کیک می ریزیم و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم . بعد قالب ها را در فر با دمای 170 درجه می گذاریم تا کیک گوشت بپزد. 5 دقیقه آخر گریل را روشن می کنیم تا پنیر رویش طلایی شود
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
شکلات نارگیلی
مواد لازم
شکلات سفید ... ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل ... ۱۰۰ گرم
وانیل ... کمی در صورت تمایل
شکلات شیری و نقل رنگی ... برای تزیین
طرز تهیه
1- شکلات را خرد کنید و روی بخار کتری قرار داده تا ذوب شود.
2- از روی شعله بردارید و پودر نارگیل و وانیل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.
3- به اندازه یک قاشق غذا خوری روی کاغذ روغنی قرار داده و با انتهای خودکار یا انگشت وسطش سوراخ ایجاد کنید بعد از ۱ ساعت با شکلات رنگ دلخواه ذوب شده تزیین کنید و نقل رنگ دلخواه بپاشید.
@ashpazzkhooneh
طرز تهیه کیک گوشت
مواد لازم:
آرد:2پیمانه
ماست:1پیمانه
تخم مرغ :4عدد
روغن:1/2پیمانه
بیکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
نمک:1/4قاشق چایخوری
پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد میانی:
گوشت چرخکرده:1پیمانه
پیاز متوسط:1عدد
قارچ ریز خرد شده:3عدد
فلفل دلمه ای خرد شده:1 قاشق غذاخوری در صورت تمایل
نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن به اندازه لازم
کیک گوشت
کیک گوشت
طرز تهیه:
برای درست کردن مواد میانی این غذا پیاز را ریز خرد نمایید و سرخ کنید کمی که سبک شد گوشت چرخکرده را اضافه کنید و پس تفت دادن گوشت قارچ خرد شده و نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن را اضافه نمایید و بعد آماده شدن اجازه بدهید سرد شود .
سپس تخم مرغ و روغن و نمک را با همزن دستی می زنیم بعد ماست و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و در آخر آرد را اضافه می کنیم.
توی قالب مافین را چرب نمایید و آرد پاشی کنید و مقداری از مایه کیک می ریزیم سپس از مواد میانی رویش می ریزیم و دوباره از مایه کیک می ریزیم و روی آن پنیر پیتزا می ریزیم . بعد قالب ها را در فر با دمای 170 درجه می گذاریم تا کیک گوشت بپزد. 5 دقیقه آخر گریل را روشن می کنیم تا پنیر رویش طلایی شود
@ashpazzkhooneh
❄️سالاد ذرت و میگو
طرز تهیه:
🥗خیار شور و هویج آب پز را حلقه حلقه خرد می كنیم. سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگی ، هویج ، نخود فرنگی ، كرفس و خیار شور را باهم مخلوط می كنیم. آب لیمو ، روغن زیتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم.
🥄در یك دیس گرد چند برگ كاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ كاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم. می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین كنیم.
@ashpazzkhooneh
🍗قبل از پخت ماهی باید آن را طعم دار کنید زیرا علاوه بر طعم بهتر بافت ماهی نیز نرم تر خواهد شد. آب لیمو، روغن، سیر، پیاز و ریحان تازه جزو بهترین چاشنی های ماهی هستند. برای مزه دار کردن ماهی بیست دقیقه کافی بوده و اگر چاشنی ماهی شنا ترش است به دلیل وجود اسید ها نباید بیشتر از یک ساعت در چاشنی بماند زیرا گوشت را نا پز کرده و پخت صحیح ماهی را با مشکل رو به رو می کند.
@ashpazzkhooneh
🍖برای پخت گوشت قرمز از ابتدا آب سرد به آن اضافه کنید و در آخر طبخ به آن نمک بیفزایید.
🍗 – برای پخت گوشت سفید ابتدا آب گرم به آن اضافه کنید و نمک را همان اول به غذا بیفزایید.
@ashpazzkhooneh
🍮دسر شیر کاکائو
مواد لازم:
🍶شیر ۲ پیمانه
🍶خامه ۱۰۰ گرم
🍶پودر ژلاتین دو قاشق
🍶شکر نصف پیمانه
🍶🍫پودر کاکائو ۳ قاشق
🍫وانیل نیم قاشق
🍫شکلات ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
🥣ابتدا شیر کاکائو را آماده کنید، یعنی ۲ لیوان شیر را با ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کاکائو حل بشه. وقتی گرم شد شکر را اضافه کنید تا حل بشه. لازم نیست شیر بجوشه. پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر سرد می ریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کنه. سپس به روش بن ماری روی بخار آب حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود. وقتی مخلوط شیرکاکائو و شکر کمی خنک شد ژلاتین بن ماری شده را بهش اضافه کنید. در آخر خامه را با شکلات تخته ای رنده شده و بن ماری شده اضافه کنید. سپس مواد را داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم و میذارم به مدت شش ساعت تا ببنده. البته دسر شیرکاکائو بیشتر تو یخچال بمونه مزش بهتر میشه. برای خارج کردن دسر شیر کاکائو از ظرف، لبه های دسر رو با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه.
@ashpazzkhooneh
❌نحوه استفاده از فر ها:
🥮کیک و شیرینی و غذاهای این چنینی را همیشه در طبقه وسط فر قرار داده و غذاها را در طبقه پایین فر قرار دهید.
🎂اگر با فرتان شیرینی یا کیک میپزید ایجاد دمای یکنواخت و یکسان بسیار اهمیت دارد. پس به طور همزمان از دو طبقه فر استفاده نکنید چون گرما به اندازه کافی به هر طبقه نخواهد رسید.بهتر است قبل از پختن شیرینی و یا کیک های خود فر را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قبل تر روشن کنید تا گرم شود. اگر این کار را انجام ندهید کیک یا شیرینی بافت سفت و چسبندهای پیدا میکند.
🔆فرمعمولاً کیک و شیرینیهایی که دارای حجم زیادتری هستند با حرارت متوسط و مدت زمان زیاد، پخته میشوند . کیک و شیرینیهایی که ریز و کوچک هستند حرارت زیاد و وقت کمتری برای پخت نیاز دارند.
@ashpazzkhooneh
🥣 لوبیا قرمز:
🥗قبل از مصرف خیسانده شود. به طور طبیعی این لوبیا حاوی ماده سمی به نام لیکتین است بنابراین بهتر است این لوبیا قبل از مصرف حداقل پنج ساعت خیسانده شود.
@ashpazzkhooneh
☕️دمنوش دارچین
مواد لازم:
☘️چوب دارچین 2 یا 3 عدد
☘️آب سرد 2 الی 3 لیوان
☘️چند تکه نبات یا مقداری عسل
طرز تهیه:
🥃برای درست کردن این دمنوش ابتدا دو یا سه عدد از چوب دارچین را با آب سرد بشویید و سپس ریز کنید. چوب دارچین را در داخل قوری بیاندازید و روی آن آب جوش بریزید.بعد آن را را تا مدت 20 دقیقه دم کنید. برطبق سلیقه تان از لیمو ترش تازه هم برای سرو این دمنوش می توانید استفاده کنید.
☕️همچنین می توانید برای شیرین کردن دمنوش دارچین از نبات یا عسل استفاده کنید به این صورت که چند تکه نبات را داخل ظرف بگذارید.
@ashpazzkhooneh