#مرغ_سوخاری
من از فیله مرغ استفاده کردم
فیله مرغ توی پیازخلالی،زعفران،نمک،فلفل به مدت دوساعت خابوندم.
داخل یکظرف یک عدد تخم مرغ با دو قاشق شیر با چنگال خوب میزنیم.داخل یکظرفم آرد معمولی و داخل یک ظرفم پودر سوخاری(من هم از پودر سوخاری معمولی استفاده کردم هم پودر سوخاری پانکو که تمامی هایپرمارکتا دارن) آماده کردم.
اول فیله مرغ داخل آرد سفید،بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری میغلتونیم و داخل روغن شناور سرخ مکنیم
@ashpazzkhooneh
قارچ استراگانوف
مواد لازم
کره ... 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون ... 1 قاشق غذاخوری
موسیر خرد شده ... 1 عدد
سیر رنده شده ... 2 حبه
قارچ ورقه شده ... 900 گرم
آرد سفید ... 2 قاشق غذاخوری
خامه ... 1/4 پیمانه
شیر ... 1/4 پیمانه
آب سبزیجات ... 1 و 1/2 پیمانه
جعفری خرد شده ... 1/4 پیمانه
فلفل ... 1/2 قاشق چایخوری
نمک ... 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- کره و روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و روی شعله قرار دهید تا کره کاملاً ذوب شود.
2- سپس موسیر و سیر رنده شده را به روغن اضافه کنید و حدود 3 دقیقه تفت بدهید تا کمی نرم شوند.
3- قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها طلایی رنگ شوند.
4- پس از آن آرد را اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا آرد کمی جذب مواد شود (1-2 دقیقه). 1/4 پیمانه آب به مخلوط اضافه کنید و گرم کردن را ادامه دهید تا مایع شروع به حباب زدن کند.
5- خامه و شیر را نیز اضافه کنید و دو دقیقه دیگر به گرم کردن ادامه دهید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
6- در آخر آب سبزیجات، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و در صورت لزوم هر از گاهی مخلوط را هم بزنید تا سس غلیظ و یکدستی حاصل شود.
7- درب تابه را ببندید و آن را از روی شعله بردارید. قارچ استراگانوف را بلافاصله همراه با ماکارونی پخته شده سرو کنید.
@ashpazzkhooneh
پیراشکی کرم دار(برای12 عدد)
مواد لازم
خمیرمایه خشک ... 2 و 1/2 قاشق چایخوری
شیر کامل ... 2/3 پیمانه
آرد سفید ... 3 و 1/2 پیمانه
شکر ... 1/3 پیمانه
نمک ... 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ ... 3 عدد
کره ... 100 گرم
برای کرم پیراشکی
شیر ... 1 و 1/2 پیمانه
شکر ... 1/2 پیمانه
آرد ... 1/4 پیمانه
نمک ... 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ... 4 عدد
وانیل ... 1/2 قاشق چایخوری
خامه پرچرب ... 6 قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن ... 3-4 لیتر
شکر برای روی پیراشکی کرمدار ... به دلخواه
طرز تهیه
1- تهیه خمیر پیراشکی » خمیر مایه و شیر را در کاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید. بگذارید حدود 5 دقیقه بماند تا خمیرمایه عمل بیاید. آرد، شکر، نمک و تخم مرغ را اضافه کنید. حال با استفاده از سری خمیرزن همزن مواد را با سرعت کم با هم مخلوط کنید. بعد از 2-3 دقیقه هم زدن که خمیر شکل گرفت، کره را به 8 قسمت تقسیم و تکه ها را 2 تا 2 تا به مواد اضافه کنید. بعد از اضافه کردن هر 2 تکه خوب هم بزنید تا کره به خورد مواد برود. بعد از 5-6 دقیقه هم زدن که خمیر نرم و یکدستی شکل گرفت، آن را در نایلون بپیچید و 6 تا 15 ساعت در یخچال قرار دهید. (به جای هم زدن با همزن میتوانید خمیر پیراشکی کرم دار را با دست ورز دهید)
2-همزمان که خمیر در حال خنک شدن در یخچال است، کرم را تهیه کنید. شکر، آرد و نمک را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. در کاسه متوسطی زرده های تخم مرغ را با چنگال بزنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج اضافه و با تخم مرغ مخلوط کنید.
3- شیر را روی شعله گاز گرم کنید اما نگذارید بجوشد. وقتی اطراف ظرف حباب های ریز ظاهر شد، بلافاصله شیر را از روی گاز بردارید. شیر گرم را روی مخلوط آرد و تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید. سپس مواد کرم را به شیرجوش برگردانید. حدود 3 دقیقه روی شعله متوسط هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی کرم غلیظ و براق شد و هیچ کفی رویش نداشت، آن را از روی حرارت بردارید.
4- کرم پیراشکی کرم دار را از صافی فلزی رد کنید. وانیل را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس، آن را در کاسه کوچکی بریزید. روی کرم را سلفون بکشید طوری که با سطح کرم تماس داشته باشد. این کار مانع از رویه بستن روی کرم میشود. کرم را حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
5- کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید و آن را چرب کنید. خمیر سرد شده را از یخچال خارج کنید و روی سطح تمیز آردپاشی شده قرار دهید. خمیر را با وردنه باز کنید تا ضخامت آن حدود 1.25 سانتیمتر شود. حال، با استفاده از کاتر گرد خمیر را برش بزنید. (با استفاده از کاتر 8 سانتی، 9 عدد پیراشکی خواهید داشت. که با اضافه آن هم میتوانید 2-3 عدد پیراشکی کرم دار دیگر تهیه کنید) حال پیراشکی ها را روی سینی فر چرب شده با فاصله بچینید. روی آنها پارچه تمیز یا سلفون چرب شده بکشید. 2-3 ساعت سینی را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر پیراشکی کرم دار پفکی و دو برابر شود.
6- داخل قابلمه ای تا ارتفاع 8 سانت روغن سرخ کردنی بریزید. آن را روی شعله قرار دهید تا روغن به دمای 175 درجه سانتیگراد (350 فارنهایت) ببرسد. در حین داغ شدن روغن، دیس یا سینی را با دستمال حوله ای یا دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید و برای روغن گیری پیراشکی کرم دار آماده کنید. شکر را هم در بشقابی بریزید و پخش کنید.
7- بسته به سایز قابلمه، 2 یا 3 عدد از خمیرهای پیراشکی را به آرامی در روغن فرو ببرید. حدود 3 دقیقه صبر کنید تا زیر پیراشکی طلایی رنگ شود. سپس آنها را برگردانید و 2-3 دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید تا طرف دیگرشان هم طلایی رنگ شود. سپس آنها را با کفگیر سوراخ دار از روغن خارج کنید و روی سینی آماده شده قرار دهید تا روغنشان گرفته شود. کار را برای خمیرهای باقی مانده تکرار کنید.
8- به محض این که پیراشکی ها به اندازه کافی خنک شدند که بتوانید با دست بردارید، آنها را یکی یکی داخل شکر بزنید تا دو طرفشان به طور یکنواخت از شکر پوشانده شود. بعد از آن بگذارید 30-40 دقیقه دیگر هم خنک شوند.
9- حالا وقت آماده کردن کرم است. شش قاشق خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد. کرم سرد شده را هم هم بزنید تا نرم و روان شود. سپس خامه را در دو سه مرحله به کرم پیراشکی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
10- حالا کرم را در قیف بریزید. با استفاده از ماسوره گرد ساده یک گوشه از هر پیراشکی را سوراخ کنید و آن را از کرم پر کنید. پیراشکی کرم دار خانگی خوشمزه شما آماده است. بهتر است بلافاصله آن را سرو کنید.
نکات
👈 به جای استفاده از همزن برقی در مرحله تهیه خمیر، میتوانید از قاشق و ورز دادن با دست استفاده کنید.
👈 کرم پیراشکی را میتوانید از 2-3 روز زودتر تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید.
👈 پیراشکی کرم دار تا 2-3 روز در یخچال قابل نگهداری است. ولی روز اول کیفیت بیشتری دارد.
👈 به جای آرد سفید میتوانید از آرد گندم هم استفا
ده کنید. اما حتماً آن را قبل از مصرف سه بار الک کنید.
👈 برای تهیه پیراشکی کرم دار شکلاتی از سس شکلات آماده یا گاناش شکلات خانگی روی آن استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
#دسریاقوتی
مواد لازم برای۸ نفر:
انار دون شده ۱ عدد
ژله انار ۱ بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
طرز تهیه:
ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .
بعد دانه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم.
سپس نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.
حالا 50 گرم خامه رو با ویسک میزنیم .
بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .
بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا ببندد .
بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .
همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .
سپس روی لایه دوم می ریزیم .
بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .
و در انتهابه اندازه های مورد نظر برش میدیم .
@ashpazzkhooneh
🍒🍑🍍🍌🍉🍇🍓
#ژله_هندوانه 🍉
در ابتدا ژله هندوانه را با نصف لیوان آب جوش حل و روى بخاركترى قرار ميديم تا ذرات ژله كاملا حل بشن وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان بستنى آب شده رو بهش اضافه میکنیم ، بعد ١/٣قالباى كوچولومونو باهاش پر كرده و میذاریم تا ببنده .
بعد نصف بسته پودر آلورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کرده و وقتی خوب سرد شد با نصف لیوان بستنى مخلوط کرده ، و روی لایه ی قرمز میریزیم وتوی یخچال میذاریم تا ببنده ، و وقتی گرفت روش ژله لیمو میریزیم (نصف ژله لیمو با یک لیوان آب جوش ) و وقتی کامل در یخچال بست ، با چاقو لبه هاشو جدا میکنیم و كمى سشوار روشون میگریم تابراحتى از قالب جدا بشن و بعد روشم با شكلات چيپسى تزيين میكنیم بهمين راحتى بدون نياز به قالب خاص وهزينه ى اضافه عزیزاتتونو خوشحال كنيد😊
@ashpazzkhooneh
🔴دسر مدرن 🔴
#پاناکوتای_انار :
مواد لازم برای۸ نفر :
چوب دارچین کوچک ۱ تکه
دانه انار ۱ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
ژله انار ۲ بسته
عسل ۲ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۴۰۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا پودر ژلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا ژلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید ).
بعد خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد.
سپس چوب دارچین را نیز اضافه کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ).
بعد لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
برای تهیه ژله ابتدا 2 بسته پودر ژله انار را در 2 لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس 2 لیوان آب سرد به آن اضافه نمایید ، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند.
حالا پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.
✅ نکات
در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن 2 بسته ژله فقط از 2 لیوان آب جوش استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
🥗 دسر مگنولیا
مواد لازم:
1 لیتر شیر
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر ریز
5 قاشق نشاسته
ذرهای نمک
1 قاشق کره
1 پاکت خامه
نیم قاشق وانیل
160 گرم شکلات
بیسکویت شکلاتی
طرز تهیه:
در قابلمه شیر، تخم مرغ، شکر و نشاسته را اضافه و هم بزنید. بعد بزارید رو حرارت مرتب هم بزنید و وقتی غلیظ شد کره و وانیل و خامه رو اضافه کنید و از رو حرارت بردارید. مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت شکلات چیپسی شکلاتی یا شکلات خورد شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود. بعد در ظرف سرو بیسکویت رو در شیر زده و بزارید در ظرف سرو و روی اون از مایه ساده بریزید. بعد از مایه شکلاتی ریخته و با شکلات رنده شده تزیین کنید.
@ashpazzkhooneh