🥗 دسر مگنولیا
مواد لازم:
1 لیتر شیر
2 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر ریز
5 قاشق نشاسته
ذرهای نمک
1 قاشق کره
1 پاکت خامه
نیم قاشق وانیل
160 گرم شکلات
بیسکویت شکلاتی
طرز تهیه:
در قابلمه شیر، تخم مرغ، شکر و نشاسته را اضافه و هم بزنید. بعد بزارید رو حرارت مرتب هم بزنید و وقتی غلیظ شد کره و وانیل و خامه رو اضافه کنید و از رو حرارت بردارید. مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت شکلات چیپسی شکلاتی یا شکلات خورد شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات حل شود. بعد در ظرف سرو بیسکویت رو در شیر زده و بزارید در ظرف سرو و روی اون از مایه ساده بریزید. بعد از مایه شکلاتی ریخته و با شکلات رنده شده تزیین کنید.
@ashpazzkhooneh
🥗 لوکوم انگور
مواد لازم:
آب انگور ۲ لیوان
شکر ۸۵ گرم
نشاسته ۵۰ گرم
کره ۲۰ گرم
وانیل نیم قاشق
پودر نارگیل کمی
طرز تهیه:
آب انگور، شکر و پودر نشاسته را باهم خوب مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بزارید و مدام هم بزنید تا بجوشه و به غلظت برسه. وانیل و کره رو اضافه کنید ومخلوط کنید. حال از روی حرارت بردارید و در دمای محیط ۲۰ دقیقه زمان بدید تا کمی خنک بشه و در این فاصله باید زود زود هم بزنید تا رویه نگیره. لیوانهای باریک و بلندی انتخاب کنید. داخل لیوانها را با آب خیس کنید و مایه را داخلش بریزید و بزارید تو یخچال تا ببنده. داخل ظرفی پودر نارگیل بریزید و داخل پودر نارگیل بغلتونید و برش بزنید.
@ashpazzkhooneh
غذای محلی
#آش_جو_ملایر
مواد لازم برای۵ نفر:
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعنا به مقدار لازم
جو (پوست کنده) 1/5 پیمانه
نخود (و حبوبات دیگر مثل لوبیا
نصف پیمانه
آب قلم ۸ پیمانه
کشک (رقیق شده و جوشیده) ۲ پیمانه
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب آب قلم، جو خیسخورده و نمك را اضافه كرده و میگذاریم تا جو خوب پخته شود.حبوبات را جداگانه آبپز میكنیم تا آب آنها كاملا تبخیر شود.
بعد از پخت نخود و لوبیا آن را به جو اضافه كرده و پیاز سرخ شده را كه با زردچوبه و فلفل تفت دادهایم، به آش میافزاییم و میگذاریم آش خوب جا افتاده و لعابدار شود.
سپس 10 تا 15 دقیقه مانده به سرو، كشك را اضافه كرده و در آخر در ظرف دلخواه كشیده، با كشك و نعنا داغ روی آن را تزیین میكنیم.
نکات👇
👈این آش سبزی ندارد اما اگر دوست دارید كمی اسفناج یا سبزی آش به آن اضافه كنید.
👈هر چه پیاز این آش بیشتر باشد خوشمزهتر میشود.
👈برای تهیه آب قلم آن را از شب با مقداری آب و نمك روی شعله بگذارید و روز بعد محتویات داخل قلم را با قاشق خالی كرده و مواد را یك بار از صافی رد كنید تا استخوانهای ریز آن گرفته شود و بعد داخل مخلوط كن بریزید.
👈حتما كشك را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
@ashpazzkhooneh
#نوتلا_خونگی
مواد لازم :👇
فندق خام ۱ لیوان
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری پر
۲۵۰ گرم شکلات شیری
(از اونجایی ک عاشق شکلات تلخم نوتلا رو با شکلات تلخ درست کردم و رنگش تیره شد شما با شکلات شیری درست کنید)
مقداری شیر
.
دستور تهیه :👇
اول از همه فندق ها رو توی فر یا توستر یا تابه بو داده میکنیم تا پوست روی اون خشک بشه و به راحتی جدا بشه.
بعد فندق رو توی چرخ گوشت یا میکسر میکس میکنیم تا به روغن بیفته (توجه کنید ک حتما ب روغن بیفته) وانیل شکر روغن و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم. شکلات رو با یک سوم پیمانه شیر بنماری میکنیم و ب مواد بالا اضافه میکنیم. میکس میکنیم تا یکدست بشه. ممکنه ک نیاز باشه نوتلا کمی رقیق بشه، در این صورت یک سوم پیمانه شیر اضافه میکنیم و میکس میکنیم تا به غلظت مناسب برسه.
@ashpazzkhooneh
#طرز_تهیه_وافل
مواد لازم:
آرد: 2 لیوان
بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق
تخم مرغ: 2 عدد
شیر گرم: 1 و 1/2 لیوان
کره: 1/3 لیوان
وانیل: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، نمک، بکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید.
زرده و سفیده ی تخم مرغها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید. شیر، کره و وانیل را به زرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به محتویات کاسه ی آرد اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سفیده را در انتها به محتویات اضافه کنید.
با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه بردارید و روی قالب وافل ساز بریزید. در دستگاه را ببندید. وافل ها را حدود 90 ثانیه بپزید. زمانی که نان پنجره ای طلایی رنگ شد می توانید آن را در بشقاب مناسب بگذارید. کمی توت فرنگی خرد شده کنار آن بریزید و این شیرینی خوشمزه و لذیذ را نوش جان کنید.
@ashpazzkhooneh
🍡🍢🍕🍔
#كوبيده_مرغ
مواد لازم
ترکیب ران و سینه یا فیله و سینه مرغ چرخ شده
سینه خالی استفاده نکنید .
پیاز و سیر میکس شده و پاپریکای تازه یا دلمه قرمز و سبز چرخ شده .
نمک و فلفل سیاه و قرمز پاپریکا
زردچوبه آب زعفران
طرز تهيه
ابتدا خوب ورز بدید و دو ساعت داخل یخچال بذارید بمونه اگه تو فر میپزید یه استکان کوچیک روغن داخل گوشت بریزید.
تابه مستطیل نچسب رو چرب کنید داخلش پهن کنید و خط بندازین روشو فویل بکشید داخل فر ۱۹۰ نیم ساعت
بعد نیم ساعت فویل رو بردارین گریل روشن کنین تا سطحش هم برشته بشه بعد از فر خارج کنین و روی اونو ترکیب کره آب شده و آب زعفران بزنین
@ashpazzkhooneh
تخمه هندوانه دشمن پوکی استخوان !🍉
کلسیم موجود در تخم هندوانه میتواند در پیشگیری از پوکی استخوان مفید باشد همچنین ترکیبات موجود در این تخمه از ابتلا به کمخونی جلوگیری میکند.
@ashpazzkhooneh
#کاپ_کیک_فنجانی
✏️مواد لازم برای۳ نفر
🔸شیر: ۱۰ قاشق غذا خوری
🔸بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری
🔸پودر کاکائو: ۴ قاشق غذا خوری
🔸شکر: ۷ قاشق غذا خوری
🔸تخم مرغ: ۲ عدد
🔸وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸روغن مایع: ۶ قاشق غذا خوری
🔸آرد سفید: ۸ قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
🔹ابتداآرد، شکر، وانیل، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم . بعدتخم مرغ ها را اضافه کرده وخوب هم می زنیم .
🔹 بعد روغن و شیر راهم به مواد اضافه کرده و با یک چنگال خوب مخلوط می کنیم. فنجان ها را چرب کرده و از مواد تا نصف فنجان ها از مواد می ریزیم ودر قابلمه می گذاریم وبه اندازه نصف فنجان ها در قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم .
🔹 وقتی آب جوش آمد حرارت راکم کرده و می گذاریم 15 دقیقه بپزد. بعد از 15 دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته 20 دقیقه دیگر میگذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد پس ازپخت کاپ کیک ها شعله را خاموش کرده آن را 10 دقیقه به همون حالت می گذاریم بماند سپس دم کن را بر داشته و تزیین می کنیم.
🔹 این کاپ کیک ها را میتوان ازفنجان خارج کرده و سرو کرد.
🚩سایر نکات
🔸بهتر است فنجان شما چینی باشد بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک شیشه ای است.
🔸توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.
@ashpazzkhooneh