#کاپ_کیک_فنجانی
✏️مواد لازم برای۳ نفر
🔸شیر: ۱۰ قاشق غذا خوری
🔸بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری
🔸پودر کاکائو: ۴ قاشق غذا خوری
🔸شکر: ۷ قاشق غذا خوری
🔸تخم مرغ: ۲ عدد
🔸وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸روغن مایع: ۶ قاشق غذا خوری
🔸آرد سفید: ۸ قاشق غذا خوری
♨️طرز تهیه
🔹ابتداآرد، شکر، وانیل، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم . بعدتخم مرغ ها را اضافه کرده وخوب هم می زنیم .
🔹 بعد روغن و شیر راهم به مواد اضافه کرده و با یک چنگال خوب مخلوط می کنیم. فنجان ها را چرب کرده و از مواد تا نصف فنجان ها از مواد می ریزیم ودر قابلمه می گذاریم وبه اندازه نصف فنجان ها در قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم .
🔹 وقتی آب جوش آمد حرارت راکم کرده و می گذاریم 15 دقیقه بپزد. بعد از 15 دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته 20 دقیقه دیگر میگذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد پس ازپخت کاپ کیک ها شعله را خاموش کرده آن را 10 دقیقه به همون حالت می گذاریم بماند سپس دم کن را بر داشته و تزیین می کنیم.
🔹 این کاپ کیک ها را میتوان ازفنجان خارج کرده و سرو کرد.
🚩سایر نکات
🔸بهتر است فنجان شما چینی باشد بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک شیشه ای است.
🔸توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.
@ashpazzkhooneh
#اسنک_سیب_زمینی ژامبون سوخاری
سیب زمینی ۲ عدد متوسط آبپز
ژامبون گوشت نصف پیمانه خرد شده
جعفری ۳ قاشق ساطوری خرد شده
سیر یک حبه رنده شده
پنیر خامه ای ۳ قاشق غ خوری
پنیر پیتزا مقداری
ادویه نمک فلفل به اندازه
آویشن پاپریکا به اندازه
موادلازم برای سوخاری اسنک👇🏻👇🏻
پرک سوخاری
ارد سفید که با ادویه پیتزا مخلوط کنید و یا با نمک و فلفل مخلوط کنید
تخم مرغ ۲ عدد درشت
سیب زمینی ابپز و یک حبه سیر رو رنده کردم و ژامبون خرد شده و جعفری ساطوری و پنیر خامه ای رو مخلوط کردم و ادویه های رو اضافه کردم و مواد رو با دست ماساژ دادم
حالا تخم مرغ رو با چنگال زدم تا از لختی در بیاد
و بعد ارد سفید رو با ادویه پیتزا مخلوط کردم
از مواد سیب زمینی به اندازه تخم مرغ برداشتم تو دستم پهنش کردم وسطش پنیر گذاشتم و بستم و داخل ارد سفید غلطوندمش و تخم مرغ و بعد پرک سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و پرک سوخاری این تکرار مجدد باعث میشه اسنک موقع سرخ شدن ترک نخوره
و بعد سرخش میکنیم
من این مواد رو وقتی اماده کردم چند ساعت داخل یخچال گذاشتم حتما این کار رو انجام بدید این فوت کوزه گریشه چون موقع سرخ شدن مواد سوخاری ازش جدا نمیشه و اماده داخل یخچال موند و بعد برای شام سرخش کردم
🔴برا مرغ سوخاری و ماهی سوخاری هم همین کار رو انجام بدید. اینجوری ترکیب مواد عالی به خورد هم میره .
@ashpazzkhooneh
💢 جرم زدایی درب ماشین لباسشویی
بهترین معجون👈 ترکیب جوش شیرین+سرکه است
📋 کمی جوش شیرین وسرکه روی قسمت های جرم گرفته ریخته و بعداز ۲ساعت با مسواک پاک کنید
@ashpazzkhooneh
ترفند تشخیص عسل تقلبی
👈 مقداری عسل را برداشته و مطابق شکل بالا به سمت پائین رها کنید:
اگر بریده بریده و نازک باشد: تقلبی است
اگر ضخیم و ممتد باشد: طبیعی است
@ashpazzkhooneh
#سرو_ميوه
توت فرنگي هارو داخل شكلات سفيد بزن و با شكلات بن ماري شده شكلك بزن و براي بچه ها ميوه هاي اشتهابرانگيز سرو كن
👉 @ashpazzkhooneh
#خوراک_مکزیکی
غذای مکزیکی بسیار خوشمزه و در عین حال ساده
مواد لازم جهت تهیه خوراک مکزیکی آسان برای 4 نفر :
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سالسا 1/5 لیوان
لوبیا قرمز 1 قوطی ( کنسرو 500 گرمی )
چیپس خلالی 3 پیاله
خامه 2 فنجان
زیتون سیاه خرد شده 60 گرم
پیاز خرد شده نصف پیاله
گوجه فرنگی خرد شده نصف پیاله
پنیر چدار خرد شده 2 پیاله
چیپس خلالی : چیپس ذرت (با نان ذرت خشک) مکزیکی و خرد شده
طرز تهیه خوراک :
فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید.
در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت رو به بالا گوشت چرخ کرده را تا زمانی که قسمت صورتی نمانده باشه بپزید. سپس سالسا را در آن هم بزنید و حرارت کم کنید و اجازه بدهید 20 دقیقه جوش بخورند یا تا زمانی که مایع جذب شود ، بعد از اون لوبیا را با گرما در آن هم بزنید .
بعد با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت متوسط را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه بپاشید و بالای آن را با پنیر چدار بپوشید.
سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزید و تا زمانی که داغ شود جوش بیاد.
نوش جان
@ashpazzkhooneh
✅ پودینگ شکلاتی😋
✍ مواد لازم :
پودر کاکائو ۲ق
نشاسته ذرت ۳ق
وانیل کمی
شکر۱/۳پیمانه
شیر۲/۵پیمانه
🥣 طرز تهیه:
اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادست.
✔️هم میتونید گرم سرو کنید همسرد.
✔️بسته ب ذائقتون میزان شکر رو کم وزیاد کنید.
@ashpazzkhooneh
🔷#ترفند
🔅براى پخت شيرينى👇🏻
🔸از تخم مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید.
@ashpazzkhooneh
🔷#ترفند
🔅براى پخت شيرينى👇🏻
🔸از تخم مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید.
@ashpazzkhooneh
#پاپ_کورن_مرغی
مواد لازم برای۴ نفر:
روغن به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
ماست ۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
سس قرمز به مقدار لازم
نمک ۱ قاشق چای خوری
سس فرانسوی به مقدار لازم
سرکه سفید ۲ قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
سینه مرغ (بدون استخوان) ۲ عدد
سس تند ۶ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱- فیله های مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و بعد آنها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شودند.
۲- فیله ها را با نصف سس تند و مقداری سس قرمز مخلوط کنید.
۳- آرد را با بیکینگ پودر و مقداری نمک مخلوط کرده و 3بار الک کنید.2لیوان آرد را با ماست،بقیه سس فلفل،پودر سیر،مقداری سس گوجه فرنگی،آویشن،سرکه،نمک و سس فرانسوی مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن اضافه کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.
۴- روغن را داخل ظرف مناسب کاملا داغ کنید.بقیه آرد را داخل ظرف جداگانه ریخته و هر قطعه مرغ را ابتدا درون ارد بغلتانید و بعد داخل خمیر قرار دهید و بعد داخل روغن بسیار داغ سرخ کنید.
۵- بعد از سرخ کردن مرغها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.سپس با سس تند یا فرانسوی سرو کنید.
✅ نکات
♦️در صورت تمایل از مقداری زعفران هم داخل خمیر استفاده کنید.
♦️توجه داشته باشید غلظت خمیر نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد باید بعد از قرار گرفتن مرغ داخل خمیر مقدار کمی خمیر از مرغ چکه کند.
♦️اگر روغن داغ نباشد خمیر از مرغ جدامیشود.
♦️به جای اضافه کردن آب به خمیر میتوانید از شیر یا آب مرغ استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
#_رولت_فرانسوی 😋
🔸ابتدا نان تست را برش بدید و دور هاشو جدا کنید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید . پنیر خامه ای و توت فرنگی یا موز رادر گوشه ای از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید . تخم مرغ رو خوب زده و شیر را به آن اضافه کنید . رولت ها را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهیتابه سرخ کنید بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید در صورت دلخواه میتونید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری بریزید.
@ashpazzkhooneh