eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
ترفند تشخیص عسل تقلبی 👈 مقداری عسل را برداشته و مطابق شکل بالا به سمت پائین رها کنید: اگر بریده بریده و نازک باشد: تقلبی است اگر ضخیم و ممتد باشد: طبیعی است @ashpazzkhooneh
توت فرنگي هارو داخل شكلات سفيد بزن و با شكلات بن ماري شده شكلك بزن و براي بچه ها ميوه هاي اشتهابرانگيز سرو كن 👉 @ashpazzkhooneh
غذای مکزیکی بسیار خوشمزه و در عین حال ساده مواد لازم جهت تهیه خوراک مکزیکی آسان برای 4 نفر : گوشت چرخ کرده 500 گرم سالسا 1/5 لیوان لوبیا قرمز 1 قوطی ( کنسرو 500 گرمی ) چیپس خلالی 3 پیاله خامه 2 فنجان زیتون سیاه خرد شده 60 گرم پیاز خرد شده نصف پیاله گوجه فرنگی خرد شده نصف پیاله پنیر چدار خرد شده 2 پیاله چیپس خلالی : چیپس ذرت (با نان ذرت خشک) مکزیکی و خرد شده طرز تهیه خوراک : فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد از قبل گرم کنید. در یک ماهیتابه بزرگ با حرارت رو به بالا گوشت چرخ کرده را تا زمانی که قسمت صورتی نمانده باشه بپزید. سپس سالسا را در آن هم بزنید و حرارت کم کنید و اجازه بدهید 20 دقیقه جوش بخورند یا تا زمانی که مایع جذب شود ، بعد از اون لوبیا را با گرما در آن هم بزنید . بعد با اسپری آشپزی (یا با کمی روغن)، سینی پخت متوسط را چرب کنید، چیپس های ذرت (ترتیلا مکزیکی) را در سینی پخش کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی چیپس ها هم بزنید، سپس روی گوشت ها خامه را پخش کنید و زیتون سیاه، پیاز و گوجه را روی خامه بپاشید و بالای آن را با پنیر چدار بپوشید. سپس مواد را در فر از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزید و تا زمانی که داغ شود جوش بیاد. نوش جان @ashpazzkhooneh
✅ پودینگ شکلاتی😋 ✍ مواد لازم : پودر کاکائو ۲ق نشاسته ذرت ۳ق وانیل کمی شکر۱/۳پیمانه شیر۲/۵پیمانه 🥣 طرز تهیه: اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادست‌. ✔️هم میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد. ✔️بسته ب ذائقتون میزان شکر رو کم وزیاد کنید. @ashpazzkhooneh
🔷 🔅براى پخت شيرينى👇🏻 🔸از تخم مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید. @ashpazzkhooneh
🔷 🔅براى پخت شيرينى👇🏻 🔸از تخم مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید. @ashpazzkhooneh
مواد لازم برای۴ نفر: روغن به مقدار لازم آویشن ۱ قاشق مربا خوری ماست ۴ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری سس قرمز به مقدار لازم نمک ۱ قاشق چای خوری سس فرانسوی به مقدار لازم سرکه سفید ۲ قاشق چای خوری پودر سیر نصف قاشق چای خوری آرد ۲ لیوان آب ۱ لیوان سینه‌ مرغ (بدون استخوان) ۲ عدد سس تند ۶ قاشق غذا خوری طرز تهیه: ۱- فیله های مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و بعد آنها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شودند. ۲- فیله ها را با نصف سس تند و مقداری سس قرمز مخلوط کنید. ۳- آرد را با بیکینگ پودر و مقداری نمک مخلوط کرده و 3بار الک کنید.2لیوان آرد را با ماست،بقیه سس فلفل،پودر سیر،مقداری سس گوجه فرنگی،آویشن،سرکه،نمک و سس فرانسوی مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن اضافه کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. ۴- روغن را داخل ظرف مناسب کاملا داغ کنید.بقیه آرد را داخل ظرف جداگانه ریخته و هر قطعه مرغ را ابتدا درون ارد بغلتانید و بعد داخل خمیر قرار دهید و بعد داخل روغن بسیار داغ سرخ کنید. ۵- بعد از سرخ کردن مرغها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.سپس با سس تند یا فرانسوی سرو کنید. ✅ نکات ♦️در صورت تمایل از مقداری زعفران هم داخل خمیر استفاده کنید. ♦️توجه داشته باشید غلظت خمیر نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد باید بعد از قرار گرفتن مرغ داخل خمیر مقدار کمی خمیر از مرغ چکه کند. ♦️اگر روغن داغ نباشد خمیر از مرغ جدامیشود. ♦️به جای اضافه کردن آب به خمیر میتوانید از شیر یا آب مرغ استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
❌به هیچ عنوان ساقه وسط کاهو را نخورید❌ 🌵ساقه وسط کاهو محل تجمع نیتراتهاست که سبب کم خونی بخصوص در کودکان و سقط جنین در زنان و انواع سرطانها در بزرگسالی میشود😱 @ashpazzkhooneh
😋 🔸ابتدا نان تست را برش بدید و دور هاشو جدا کنید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید . پنیر خامه ای و توت فرنگی یا موز رادر گوشه ای از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید . تخم مرغ رو خوب زده و شیر را به آن اضافه کنید . رولت ها را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهیتابه سرخ کنید بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید در صورت دلخواه میتونید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری بریزید. @ashpazzkhooneh
⚜️🍃⚜️⚜️🍃⚜️ ✅ هضم نان های سبوس دار در بدن به آرامی انجام می شود و به همین دلیل قرار دادن آنها در وعده صبحانه می تواند انرژی مورد نیاز شما را تا ظهر تامین کن @ashpazzkhooneh
مواد لازم : شیر 3 و نیم لیوان آرد برنج ایرانی 3 و نیم ق غ خوری شکر 3 و نیم ق غ خوری گلاب 2 ق غ خوری بیسکوییت ساقه طلایی (پتی بور و مادرم عالیه) طرز تهیه به سبک شادی : شیر و شکر و آرد برنج رو ریختم تو قابلمه و مرتب هم زدم در حدی که از حالت مایع در بیاد و یه کم ببنده بعد گلاب زدم و در حدی که رد قاشق روش بیفته هم زدم گذاشتم یه کم از داغی بیفته این بار بیسکوییت رو میکس نکردم با دست خورد کردم که تکه هاش درشت باشه پودر نشه بعد لایه لایه بیسکوییت و فرنی ریختم و گذاشتم یخچال. @ashpazzkhooneh
😍😍 اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم. من متاسفانه نان تست هام تازه نبود خوب رول نشدن. بهتره از نان تست تازه استفاده کنید. @ashpazzkhooneh