eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#بادمجان_پلو 🎀 @ashpazzkhooneh
موادلازم: بلغورگندم ۶ پیمانه که این مقدارحدودابرای ده تادوازده نفرحلیم میدهد. گوشت ومرغ پخته وکوبیده شده مقداری که تمایل دارید من دوتابسته گوشت ویه سینه مرغ ریختم. مقدارناچیزی نمک داخل گوشت ومرغ بریزید. آب گوشت دویاسه پیمانه. دارچین وکره ذوب شده برای تزیین روش. گوشت ومرغ رو باکره سرخ کنید وبایه پیازکوچیک بذارید قشنگ بپزه ووقتی پخت ریش ریشش کنید برای داخل حلیم. ۶ پیمانه بلغورگندم (گندم مخصوص حلیم)را چندساعت خیس کنید وبشوریدش وبگذاریدش تا بپزد. فقط بایدآب مقداری بریزیدکه بعداآب بهش اضافه نکنید چون آب میندازه حلیمتون موقع مصرف. تقریبا شش ساعت طول کشیدتاگندمش کامل پخت وغلیظ شد وتوی حلیم آب گوشت ریختم وگذاشتم غلیظ بشه. من دونوع حلیم درست میکنم یک نوع میریزم حلیم روتوی غذاسازیاباگوشتکوب برقی میزنمش تامثل بیرونیابشه وبعدش گوشت ومرغشواضافه میکنم همینطورکه توفیلم میبینید یا همون طوری توگندم پخته شده گوشت ومرغشومیریزم وسرومیکنم که هردوش خوب میشه. سپس توش گوشت ومرغ کوبیده شده ی تازه ریختم وبادارچین وکره ی آب شده وشکر وگوشت ومرغ ریش ریش تزیینش کردم جاتون خالی نکته: درضمن میتونید بعد از ریختن گندم پخته شده توغذاسازوله کردن اون اونوازصافی ردکنید که پوست های گندم توی صافی باقی بمونن. 🎀 @ashpazzkhooneh
#حلیم 🎀 @ashpazzkhooneh
طرز تهیه نيم كيلو گوشت چرخكرده رو با يك پيمونه آرد نخودچي و دو تا پياز متوسط و يه دونه تخم مرغ و چهار تا قاشق جعفري خرد شده و نمك و فلفل و زردچوبه بريزيد تو غذا ساز يا حسابي مواد رو ورز بديد تا كاملا چسبنده بشه بعد دستتون رو خيس كنيد و از مواد گلوله هايي به سايز نارنگي درست كنيد و تو سس در حال جوش بندازيد و صبر كنيد تا سس با كوفته ها بجوشه بعد حرارت رو ملايم كنيد تاكوفته ها بپزه و سس غليظ بشه.براي تهيه سس پياز داغ رو آماده كنيد رب رو تو پياز تفت بديد تا رنگش باز بشه زردجوبه و فلفل و نمك رو هم اضافه كنيد . اينقدري آب بريزيد تا وقتي كوفته ها رو اضافه كرديد روي كوفته ها رو آب بگيره ، صبر كنيد تا سس جوش بياد بعد كوفته ها رو اضافه كنيد 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 همراه ما باشید با بهترین دستورات آشپزی 😍 @ashpazzkhooneh
#کوفته_نخودچی @ashpazzkhooneh
🔶امام صادق علیه السلام: 🌷هر چه محبت مرد بر زن بیشتر گردد بر فضیلت ایمانش افزوده می شود. 📗من لا یحضره الفقیه، ج3، ص251 شب بخیر🌻 @ashpazzkhooneh
باديزاين تورى خوراكى مواد لازم ▫️ذرت بخارپز 1ونيم پيمانه ▫️هويج نگينى بخارپز1/2پيمانه ▫️نخودفرنگى بخارپز1پيمانه سرخالى ▫️پنيرپيتزا 1پيمانه پر ▫️نمك،فلفل،پودرآويشن،پودرسير به ميزان دلخواه ▫️نان تارت به ميزان لازم ▫️كره گياهى50گرم يا به ميزان دلخواه طرز تهيه اول تمام سبزيجات رو بخارپزكرده البته اگرعجله داشتيدازكنسروسبزيجات آماده هم ميتونيداستفاده كنيدبعدكره رو داخل تابه اى ذوب كرده وسبزيجات رو يك تفت كوچولوميديم. نمك وفلفل وآويشن وپودرسير رو به ميزان دلخواه اضافه كرده ومخلوط مى كنيم وكنارميذاريم بعد كه موادكمى از حرارت افتادپنيرپيتزا رومخلوط كرده و ازمواد داخل تارت نمكى آماده كه از لوازم قنادى تهيه كردم ريختم،تارت ها رو داخل سينى در فر از قبل گرم شده با حرارت180درجه به مدت 15دقيقه درحدى كه پنيرذوب بشه قراردادم.بعدروى تارت با تورى خوراكى كه از قبل آماده كردم تزيين شد. مواد لازم ▪️آب 200 گرم ▪️روغن زيتون 125گرم ▪️آرد25 گرم ▪️رنگ هاى خوراكى دلخواه طرزتهيه آب و روغن رو در ظرفى ريخته بعد آرد رو اضافه كرده با همزن دستى بزنيد تا كامل مخلوط بشن اگر تورى هاتون رو به رنگ كرم بخوايد كه خود مايع همين رنگ هست ولى براى رنگى كردم مايع كم كم داخل كاسه ى كوچيكى از مايع مى ريزيم و رنگ خوراكى دلخواه رو اضافه مى كنيم كه من از رنگ مايع استفاده كردم بعد تابه ى نچسبى رو روى حرارت قرارداده تا كامل داغ بشه و از اين مايه داخل تابه ريخته به صورت گرد يا كشيده ، بزرگ يا كوچيك هر طورى كه دوست داريد مثل پن كيك بعد از ريختن داخل تابه مايع شروع به جلز و ولز كردن ميكنه در حالى كه آب اين مايه شروع به تبخيرشدن ميكنه و حفره هايى روى سطح كار به وجود ميادو روغن هم ازش جدا و آزاد ميشه اين قسمت خيلى مهمه كه حتماً اجازه بديدكه كامل خشك بشه اگرنرم باشه تورى بهم ميچسبه خشك كه بشه راحت جدا ميشه بعد با كاردك امتحان كنيد از يك طرف خيلى آروم از تابه جدا و روى دستمالى قراربديد تا روغن اضافيش گرفته بشه وقتى هنوز داغه مى تونيد يه حالت منحنى ريز هم بهش بديد مثلاً روى دستمال كه قرارداديد دوطرفش رو كمى خم كنيدتا منحنى خشك بشه به همين ترتيب در رنگهاى مختلف مى تونيد اين تورى هاى زيبا رو براى تزئينات غذا،كيك و دسردرست كنيد و لذت ببرید 🎀 @ashpazzkhooneh
#تارت_سبزيجات_فينگر_فودى 🎀 @ashpazzkhooneh
#ساطری_پلو 🎀 @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▫️برنج: سه پیمانه ▫️هویج: 500 گرم ▫️گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم ▫️پیاز متوسط: یک عدد ▫️کشمش پلویی: یک پیمانه ▫️زعفران آب‌کرده: یک دوم پیمانه ▫️روغن: به میزان لازم طرز تهیه 🍛 ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده‌ایم، آبکشی کرده و کنار می‌گذاریم. سپس هویج‌ها را خلالی خرد کرده و تفت می‌‌دهیم. گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه‌های کوچک درست کرده و سرخشان می‌‌کنیم. آنگاه کشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می‌‌کنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌‌ریزیم، این کار را لایه‌لایه تکرار می‌‌کنیم تا برنج و مواد تمام شود، سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌‌گذاریم برنج دم بکشد. در مرحله آخر‌، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می‌‌کشیم. 🎀 @ashpazzkhooneh
🌸🌸🌸 غذای سنتی 🌸🌸🌸 🔸مواد لازم آرد : یک پیمانه خرما : 400 گرم کنجد : یک قاشق غذاخوری روغن حیوانی: 3 قاشق غذاخوری زیره – هل – دارچین – کمی تخم گشنیز : به مقدار لازم ✨✨✨✨خواص✨✨✨✨ این دسر کرمانی منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد . نیاز به کلیسم را به خوبی مرتفع میکند . بهتر است آرد آن سبوس دار باشد . 👨🍳👩🍳دستور پخت : ابتدا آرد را حرارت داده و وقتی به رنگ قهوه ای متمایل شد به آن روغن را اضافه کرده و هم بزنید . زیره و هل و دارچین را به همراه خرمای هسته گرفته و کنجد اضافه کرده در پایان روی سینی پهن و برش بزنید . 🎀 @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▪️آرد سفید 1 پیمانه ▪️تخم مرغ بزرگ 2 عدد ▪️کره 50 گرم ▪️شکر 2 قاشق غداخوری ▪️آب 1 پیمانه ▪️نمک 1 نوک قاشق چایخوری ▪️روغن به میزان لازم ▪️وانیل نوک قاشق چایخوری ▪️شهد یا شربت غلیظ به دلخواه به میزان لازم طرز تهیه برای شروع ابتدا آب و کره رو داخل یک قابلمه نچسب می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم حالا شکر رو اضافه می کنیم و اجازه میدیم تا مخلوط به جوش بیاد.بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد، تمامی آرد + نمک رو به صورت یکباره اضافه می کنیم و با یک قاشق چوبی فوراً شروع به هم زدن می کنیم. در ادامه و وقتی خیلی سریع مخلوط به صورت خمیر در اومد و جمع شد، دو قاشق از شربت رو اضافه می کنیم و به همین صورت و با حرارت ملایم برای 10 دقیقه خمیر رو مرتب زیر و رو می کنیم و تفت می دیم تا خمیر بپزه و کاملاً خودش رو بگیره و وسط ظرف جمع بشه ولی در عین حال حالت نرم و لطیف داشته باشه. حالا قابلمه رو از روی حرارت برداشته و اجازه میدیم تا خمیر از حرات بیفته و کاملاً خنک بشه. بعد از اینکه خمیر سرد شد، نوبت اضافه کردن تخم مرغ ها میرسه به این صورت که هر تخم مرغ رو به نوبت اضافه می کنیم و هر بار باید کاملاً با همزن برقی تخم مرغ به خورد خمیر بره. تخم مرغ دوم رو همراه نوک قاشق چایخوری وانیل اضافه می کنیم و با خمیر کاملاً مخلوط می کنیم. خمیر در این مرحله باید بسیار نرم باشه و بافتی نه شل و نه خیلی سفت داشته باشه. حالا خمیر رو داخل قیفی که سرش رو یک ماسوره ستاره ای شکل قرار دادیم می ریزیم و سپس یه تابه دیواره دار رو با مقدار مناسبی روغن پر می کنیم و بعد از اینکه حسابی داغ شد، بامیه ها رو از داخل قیف و با کمک یک قیچی داخل حمام روغن می ریزیم. بامیه ها در حین سرخ شدن مرتب به هم میزنیم تا به تابه نچسبه و به صورت یکدست سرخ بشن.بعد از اینکه بامیه ها تغییر رنگ دادن و کم کم طلایی شدن،نوبت این هست که اون ها از روغن خارج کنیم بعد از اینکه بامیه ها به صورت یکدست سرخ شدند باید اون ها داخل شهد یا شربتی که از قبل تهیه کردیم و کاملاً ولرم هست و از حرارت افتاده بریزیم. اجازه میدیم تا یکی دو دقیقه ، بامیه ها داخل شربت قرار می گیرن و بعد از شربت خارجشون می کنیم و داخل یک صافی یا سبد قرارشون می دیم تا شهد اضافی اون ها خارج بشه. 🎀 @ashpazzkhooneh