#پاپ_کورن_مرغی
مواد لازم برای۴ نفر:
روغن به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
ماست ۴ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
سس قرمز به مقدار لازم
نمک ۱ قاشق چای خوری
سس فرانسوی به مقدار لازم
سرکه سفید ۲ قاشق چای خوری
پودر سیر نصف قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
سینه مرغ (بدون استخوان) ۲ عدد
سس تند ۶ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱- فیله های مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و بعد آنها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شودند.
۲- فیله ها را با نصف سس تند و مقداری سس قرمز مخلوط کنید.
۳- آرد را با بیکینگ پودر و مقداری نمک مخلوط کرده و 3بار الک کنید.2لیوان آرد را با ماست،بقیه سس فلفل،پودر سیر،مقداری سس گوجه فرنگی،آویشن،سرکه،نمک و سس فرانسوی مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن اضافه کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.
۴- روغن را داخل ظرف مناسب کاملا داغ کنید.بقیه آرد را داخل ظرف جداگانه ریخته و هر قطعه مرغ را ابتدا درون ارد بغلتانید و بعد داخل خمیر قرار دهید و بعد داخل روغن بسیار داغ سرخ کنید.
۵- بعد از سرخ کردن مرغها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.سپس با سس تند یا فرانسوی سرو کنید.
✅ نکات
♦️در صورت تمایل از مقداری زعفران هم داخل خمیر استفاده کنید.
♦️توجه داشته باشید غلظت خمیر نباید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد باید بعد از قرار گرفتن مرغ داخل خمیر مقدار کمی خمیر از مرغ چکه کند.
♦️اگر روغن داغ نباشد خمیر از مرغ جدامیشود.
♦️به جای اضافه کردن آب به خمیر میتوانید از شیر یا آب مرغ استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
#_رولت_فرانسوی 😋
🔸ابتدا نان تست را برش بدید و دور هاشو جدا کنید و سپس با یک وردنه آنها را نازک کنید . پنیر خامه ای و توت فرنگی یا موز رادر گوشه ای از نان به صورت لایه لایه پر کنید و از همان سمت نان ها را رول کنید . تخم مرغ رو خوب زده و شیر را به آن اضافه کنید . رولت ها را داخل تخم مرغ زده شده بغلتانید و بعد داخل کره آب شده در ماهیتابه سرخ کنید بعد از سرخ شدن هر دو طرف رولت ها آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و در ظرف مورد نظر بچینید در صورت دلخواه میتونید کمی شکر هم داخل آرد سوخاری بریزید.
@ashpazzkhooneh
⚜️🍃⚜️⚜️🍃⚜️
✅ هضم نان های سبوس دار در بدن به آرامی انجام می شود و به همین دلیل قرار دادن آنها در وعده صبحانه می تواند انرژی مورد نیاز شما را تا ظهر تامین کن
@ashpazzkhooneh
#دسر_لیوانی
مواد لازم :
شیر 3 و نیم لیوان
آرد برنج ایرانی 3 و نیم ق غ خوری
شکر 3 و نیم ق غ خوری
گلاب 2 ق غ خوری
بیسکوییت ساقه طلایی (پتی بور و مادرم عالیه)
طرز تهیه به سبک شادی :
شیر و شکر و آرد برنج رو ریختم تو قابلمه و مرتب هم زدم در حدی که از حالت مایع در بیاد و یه کم ببنده بعد گلاب زدم و در حدی که رد قاشق روش بیفته هم زدم گذاشتم یه کم از داغی بیفته این بار بیسکوییت رو میکس نکردم با دست خورد کردم که تکه هاش درشت باشه پودر نشه بعد لایه لایه بیسکوییت و فرنی ریختم و گذاشتم یخچال.
@ashpazzkhooneh
#فرنچ_تست_رولی 😍😍
اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم. من متاسفانه نان تست هام تازه نبود خوب رول نشدن. بهتره از نان تست تازه استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
🔴 کباب قفقازی
مواد لازم :
راسته يا فيله پاك كرده گوساله
250 گرم
سينه مرغ بدون استخوان
250 گرم
ماست يا خامه
3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون
2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
فلفل دلمه اي زرد يا قرمز 2 عدد
پياز ريز(مخصوص ترشي) تعدادي
طرز تهيه :
ابتداراسته و سينه را به قطعات مكعبی به طول 4 سانتی متر و عرض 2 سانتیمتر برش دهيد .
در يك كاسه ماست , روغن زيتون و فلفل را با هم مخلوط كنيد و تكه هاي مرغ و راسته را به مدت 3 الی 4 ساعت در اين سس بخوابانيد . بعد از مدت زمان گفته شده , داخل هر سيخ به ترتيب يك تكه راسته , يك تكه سينه, فلفل دلمه اي و پياز زده تا سيخ ها پر شوند . آنگاه سيخ ها را روي كباب پز گذاشته حدود 7 الی 8 دقيقه حرارت براي پختن كبابها كافی است (سبزيجات بايد كمی نرم شوند) در حين پخت به كبابها نمك بزنيد .
@ashpazzkhooneh
#محلبي_دورنگ_ليواني 🍮 😋
▫️شير 1ليتر
▫️آرد 3 ق غ
▫️نشاسته ذرت 2 ق غ
▫️وانيل 1ق م
▫️كره 1 ق غ
▫️شكر 1 ليوان
▫️بيسكويت بتي پور 2 بسته
▫️شكلا تخته ايي 80 گرم
🔸شير،شكر،آرد و نشاسته رو باهم قاطي كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مدام هم ميزنيم تا بجوش بياد وقتي ب جوش امد وانيل و كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برداشته موادرو دو قسمت تقسيم ميكني ب يك قسمت شكلات تخته ايي اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا شكلات توي محلبي حل بشه
بيسكويتارو با اسياب پودر ميكنيم حالا مقداري از محلبي كاكائويي را كف ليوان ريخته بعد بيسكوييت اسياب شده دو باره از محلبي وانيلي اضافه كرده بهمين شكل تا اخر محلبي هاي اماده شده را بمدت 3ساعت داخل يخچال قرار داده تا خنك بشه بعد سرو مينماييم
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از مسجد مقدس جمکران
🌸🌺🌷🍃
🌺🍃
🍃
🌸
#مسابقه #فرزند_غدیر
🌸به مناسبت عید بزرگ غدیر
⏳از ۱۵ تا ۲۴ مردادماه
🏆هر روز ۱۴ پلاک طلا به برندگان
🔺️برای اطلاع از سوال مسابقه و اطلاعات بیشتر به کانالهای رسمی مسجد مقدس جمکران در روبیکا، ایتا و تلگرام @jamkaran_ir مراجعه کنید.
🌿
🌱🌺
🌿🌸🌿🍃🌿
#ژله_رنده_ای 🍡
🔸یک بسته پودر ژله ی شاتوت رو با یک و نیم لیوان آب جوش خوووب حل کردم و گذاشتم سرد شد و بعد گذاشتم یخچال تا کاملا ببنده.یک بسته پودر ژله ی انگور رو هم با یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم سرد بشه .وقتی ژله ی انگور سرد شد بهش دو تا بستنی لیوانی اضافه کردم و خوب هم زدم بعد ژله ی شاتوت رو رنده کردم و بهش اضافه کردم و کاملا هم زدم و ریختم تو قالب و گذاشتم ببنده.
@ashpazzkhooneh
#شربت_جلاب
🍸 مواد لازم :
نبات سفید 1 کیلو- گلاب 3 کیلو- زعفران نیم مثقال
🍹طرز تهیه :
ابتدا نبات و گلاب را با شعله ملایم بجوشانید در حین جوشیدن کف آن را بگیرید و صاف نمایید به قدری بجوشد تا اینکه نصف شود. سپس زعفران را با مقداری گلاب حل کرده و سپس به نبات و گلاب اضافه کنید. شربت جلاب آماده است، هنگام استفاده از آن میتوانید با آب سرد یا عرقیات مناسب و فرنجمشک و یا تخم ریحان و... بنوشند.
@ashpazzkhooneh