آشپزخونه
#سوهان_عسلی 🍯🍯 @ashpazzkhooneh🍯🍯
🍯 #سوهان_عسلی:
مواد لازم:
خلال بادام: 150 گرم
شکر: 150 گرم
عسل: 150 گرم
کره آب کرده: 100 گرم
خلال پسته: به میزان لازم
زعفران: یکدوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
1 - کره را در ظرفی ریخته، روی حرارت قرار داده، شکر و عسل را به آن اضافه کنید.
2 - حرارت باید تند و یکنواخت باشد، گاهی آن را هم بزنید تا شکر طلایی شود، خلال بادام را اضافه کرده تا بادام طلایی شود؛ سوهان نباید به طور مداوم هم بخورد. ممکن است روغن از آن جدا شود.
3 - وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه کنید.
4 - از مایه کمی گوشه سینی بریزید و وقتی فورا بسته شد سوهان آماده است.
5 - از مایه با قاشق کوچک روی سینی چرب شده با فاصله بریزید و فوری 2، 3 عدد خلال پسته روی آن قرار دهید.
6 - بعد از خنک شدن آن را در ظرف دردار بریزید تا برای مدتی محفوظ بماند.
فوت قنادی
اگر یک قطره از سوهان عسلی را در یک کاسه آب و یخ بیندازید و روی آب بیاید، پخته است، در غیر این صورت به پخت سوهان عسلی ادامه دهید.
🍯🍯 @ashpazzkhooneh🍯🍯
آشپزخونه
#آش_دوغ 😋😋 @ashpazzkhooneh😋😋
آشپزخونه:
#آش_دوغ
مواد لازم برای 10 نفر
▫️ دوغ2 لیتر
▫️ نخود پخته 1/5لیوان
▫️ سبزی (آش تره و گشنیز وبرگ سیرتازه) ۳۰۰ گرم
▫️ سیر تازه به مقدار لازم برنج ۱/۲ پیمانه
▫️ نمک و نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه:🍲
ابتدا برنج را با کمی دوغ مخلوط کنید تا کاملا حل شود.دوغ را داخل قابلمه بریزید و مخلوط برنج را به آن اضافه کنید. به طور مستمر ودر یک سمت هم می بزنید(با حرارت بالا )تا جائیکه دوغ جوش بیاید.سبزی و سیر و نخود پخته شده را نیز در همین مرحله به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه بسته بگذارید تا آش به اصطلاح جا بیفتد(با حرارت ملایم).وقتی برنج آش کاملا پخت و لعابدار شد یعنی از حالت آّبکی و شل خارج شد، آش آماده سرو است. برای تزئین می توان از نعنا داغ استفاده کرد.نوش جونتون.
😋😋 @ashpazzkhooneh😋😋
هدایت شده از آشپزخونه
📃📃 #خانوم_خونه📃📃
✍برای رفع عفونت معده کافیست ( نعناع، آویشن، پونه، گزنه ) را به نسبت مساوی به مدت سی دقیقه دم نموده و یک ساعت پیش از غذا مصرف نمایید.
🗞🗞 @ashpazzkhooneh🗞🗞
آشپزخونه
#_کیک_مغز_دار_بدون_فر 😊😊 @ashpazzkhooneh😊😊
#_کیک_مغز_دار_بدون_فر
موادلازم:
بیسکویت سبوس دار ۲ پاکت
کره ۳ قاشق
مواد میانی:
آرد ۵ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سمولینا ۱ لیوان
پودر نارگیل ۱ لیوان
شکلات شیری ۲ پاکت
شکلات تلخ ۱ لیوان
طرز تهیه:
این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.
حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم حتما این رسپی متفاوت را امتحان کنید
☺️☺️ @ashpazzkhooneh☺️☺️
آشپزخونه
#ته_چین_مرغ 🍛🍛 @ashpazzkhooneh🍛🍛
آشپزخونه:
#ته_چین_مرغ
🌷مواد لازم برای۳ نفر
زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره آب شده ۱/۴ پیمانه
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
مرغ ۲۵۰ گرم
برنج 1.5 پیمانه
خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم
خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم
🌷طرز تهیه
۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید.
۳- برنجی را که از قبل خیس کردهاید، بجوشانید و آبکش کنید
۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید.
۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.
۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
۸- بعد از یک و نیم ساعت ته چین آماده است. پس از دم کشیدن، به سرعت قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین به شکل قالبی خارج شود.زرشک رو شسته بعددر روغن تفت داده رو ته چین تزئین میکنیم
🌟نکات
میتوان انرا در فر هم گذاشت..البته باید روی انرا با فویل بپوشانیم
حتما برنج را دو ساعت با نمك خیس كنید
بهتر است این غذا در پلو پز یا فر طبخ شود
اگر ظرف شما نچسب نباشد برنجتان قالبی در نمی آید
بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شكر و گلاب خیس كنید تا خوشمزه تر شوند.
برای اینكه برنج شما قالبی در بیاید بعد از پخت ظرف را 30ثانیه داخل آب یخ قرار دهی و بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.
🍛🍛 @ashpazzkhooneh🍛🍛
آشپزخونه
#کوفته_بوقلمون_و_کدو_سبز 🍤🍤 @ashpazzkhooneh🍤🍤
آشپزخونه:
#کوفته_بوقلمون_و_کدو_سبز
🍵🍵🍵مواد لازم:
گوشت بوقلمون چرخکرده 500 گرم
کدو سبز 1 عدد
پیاز 1/4 یک عدد
گشنیز یا جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
سس تند 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد (میتواند حذف شود)
روغن زیتون برای چرب کردن قالب
🍞🍞🍞🍞طرز تهیه:
فر را با دمای 210 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کدو سبز را رنده کنید. سپس آن را با دست فشار دهید تا آب اضافی اش جدا شود (میتوانید آب کدو سبز را دور بریزید یا از آن برای تهیه اسموتی استفاده کنید). کدو سبز را داخل کاسه بزرگی قرار دهید.
پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه با گوشت بوقلمون چرخکرده، گشنیز خرد شده، رب گوجه و در صورت تمایل یک عدد تخم مرغ داخل کاسه بریزید. چاشنی ها یعنی زردچوبه، زیره سبز، پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و مخلوط را به خوبی هم بزنید. برای مخلوط کردن میتوانید از دست استفاده کنید.
روی سینی فر مورد نظرتان کاغذ روغنی بکشید. روی کاغذ را با کمی روغن زیتون هم چرب کنید. دستتان را کمی خیس کنید و مایه را با دست به شکل کوفته در بیاورید و روی سینی با فاصله بچینید. سینی را بیش از حد شلوغ نکنید. سایز کوفته ها کمی کوچکتر از توپ تنیس باشد. روی هر کوفته چند قطره سس تند بریزید و بعد سینی را 18-20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کوفته ها پخته شوند.
کوفته بوقلمون و کدو سبز را به ظرف سرو مورد نظر منتقل کنید و با لیمو ترش و سس تند میل کنید (ریختن چند قطره سس تند روی کوفته ها باعث میشود براق تر به نظر برسند و ظاهر زیباتری پیدا کنند).
🍤🍤 @ashpazzkhooneh🍤🍤