#ایده_آشپزی🥧
💢يك دستور عالى براى يه ته ديگ بى نظير برنجى👇🏻
💢مقداری از برنج کف قابلمه بریزید مقداری آب برنج و روغن و زردچوبه اضافه کنید هم بزنید یکدست بشه بعد با پشت کفگیر صاف کنید
بقیه برنج با کفگیر کم کم و بصورت گنبدی روی ته دیگ بریزید.
روی شعله زیاد بذارید بخارش که درومد زیرشو ملایم کنید و نیم ساعت دم کنید
@ashpazzkhooneh
🍏 #کمر_درد
شبی7عددانجیر را داخل1لیوان گلاب خیس داده شبها میل شود
🔘ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ3ﺑﺎﺭﺳﻮﭖ ﺟﻮ+ 1ﻋﺪﺩ ﭘﺎﭼﻪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ+ 1ق.غ ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﺳﺎﯾﯿﺪﻩ+ﻫﻮﯾﺞ ﻭ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ+ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ+ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺗﻬﯿﻪﻭ ﻧﻮﺵ ﺟﺎﻥ ﻧﻤﺎﯾﺪ
@ashpazzkhooneh
#نان_شکم_پر
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت بریزید. پنیر پیتزا، فلفل دلمه، گوجه وسبزی معطر را روی پنیر بریزید ۱۵-۲۰دقیقه در فر با شعله گریل خیلی ملایم بگذارید.
@ashpazzkhooneh
آبگوشت یک غذای سنتی وخوشمزه
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
مواد لازم برای شش نفر
گوشت گوسفند۳۰۰گرم
دنبه ۱۰۰گرم
نخود ولوبیا سفید دو پیمانه
پیاز وسیب زمینی هرکدوم یک عدد
نمک زردچوبه,فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه🍎
گوشت را میشوریم پیاز را پوست کنده سیب زمینی رو خوب میشویم به همراه
حبوبات که ازشب قبل خیس کردیم درون ظرف مورد نظر میریزیم سپس مقدار لازم آب روی مواد ریخته
روی شعله گذاشته تا جوش بیاد
بعد کف روشو با ملاقه میگیریم زردچوبه وفلفل سیاه توش میریزیم حرارت زیرشو کم میکنیم تا به آرامی بپزد
در آخر پخت رب گوجه ونمک میزنیم وصبر میکنیم تا کاملا جا بیفتد
🍁🍁🍁🍁🍁🍁
نوش جان
@ashpazzkhooneh
همیشه که نباید غذاهای تکراری خورد 🙂
با ترکیب ماکارونی و تن ماهی و شوید و سیبزمینی آبپز و خیارشور و سس میشه یه سالاد خیلی خوشمزه خلق کرد و نوش جان کرد
@ashpazzkhooneh
#ویفر موزی
🔸آرد یک و نیم پیمانه
🔸پودر قند یک ونیم پیمانه
🔸روغن یک و نیم پیمانه یا یک پیمانه روغن مایع و نیم پیمانه کره
🔸نان میکادو ۴ ورق
🔸اسانس موز چند قطره
📝آرد را مقداری تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود،روغن و پودر قند را اضافه کرده و هم میزنیم.در آخر چند قطره اسانس ریخته، ومواد را روی نان ها میریزیم و با لیسک پهن میکنم و ی لایه نان میذاریم و دوباره مواد میریزیم تا نان ها تمام شود. در این مرحله سرعت عمل مهم است چون اگر سرد شود بهم نمیچسبد.
بعد از یه ساعت برش میزنیم
@ashpazzkhooneh
#پیراشکی_مرغ
خمير:
يك ليوان ارد
نصف استكان شير ولرم
يك ق غ خمير مايع
بك ق غ شكر
يك ق چ نمك
نصف استكان روغن
يك عدد تخم مرغ
شير را بذاريد روي حرارت ولرم كه شد (داغ نشه) خمير مايع و شكر رو بهش اضافه كنيد و در شو بذاريد به مدت ده دقيقه تا عمل بيادارد و نمك و تخم مرغ و روغن را با قاشق مخلوط كنيد وشير را به ان اضافه كنيد و با دست ورز دهيدخمير نرمي به دست مياد كه به دست نميچسپه.كف دست خود را چرب كنيد روي سطح خمير بكشيد و بذاريد جاي كرم به مدت دو ساعت.مواد داخلش رو هر چي دوست داريد بذاريدمن مرغ ريش شده و پنير پيتزا و فلفل دلمه و سيب زميني گذاشتم.طرز پيچيدن هم هر جوري دوست داشتيد بپيچيد رومالش هم تخم مرغ و كنجد ريختم در فر 170به مدت بيست دقيقه گذاشتم نوش جان
@ashpazzkhooneh
#نکات_آشپزی
برداشتن چربی خورشت
برای برداشتن چربی از یک سوپ یا خورش درکیسه نایلونی تمیزی چند قطعه یخ بیندازید و در آن را محکم ببندید و در ظرف غذا بیندازید چربیها به دور یخ جذب شده و شما به آسانی می توانید آنها را بردارید.
@ashpazzkhooneh
#فینگر_فود_سیب_زمینی 🥓 😋
▫️سیب زمینی متوسط ۳ عدد
▫️پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
▫️جعفری خرد شده ۲ قاشق
▫️ادویه (نمک فلفل پودر سیر)
🔸ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حسابی آن را له کنید بعد جعفری خرد شده به همراه پنیر پیتزا و ادویه ها را اضافه کرده و حسابی ورز دهید مواد آماده شده را به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید بعد آن را خارج کرده به اندازه دلخواه جدا کرده و با دست تان فرم دهید تخم مرغ ها را با چنگال بزنید سیب زمینی های آماده شده را ابتدا داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید روغن را از قبل داغ کنید و مواد آماده شده را داخل روغن فراوان با حرارت زیاد سرخ کنید نوش جان
@ashpazzkhooneh
#دسر_انبه_خامه_ای
🔸یه مقدار خامه شیرین شده فرم نگرفته داشتم میخواستم مصرف شه.
به ترتیب پوره انبه،خامه،بیسکوئیت پودرشده وانبه خرد شده وخلال پسته.
به جای خامه میشه کرم پنیری،پودینگ یا کرم وانیلی،بستنی وحتی کاسترداستفاده کرد
@ashpazzkhooneh