eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷#ترفند 🔅براى پخت شيرينى👇🏻 🔸از تخم مرغ سردی که توی یخچال بوده استفاده نکنید، بلکه بگذارید گرم شود؛ چون در غیر این صورت، مجبورید زمان طولانی تری مخلوط را هم بزنید. @ashpazzkhooneh
#سوپ_رژیمی عدد سیب زمینی ۱ عدد پیاز متوسط ۳ تا ۴ عدد گردن مرغ ۵۰ گرم جعفری تازه ۲ ق.غ رب ۵۰ گرم مخلوط سبزیجات زنجبیل به مقدار لازم اول پیاز را با کمی روغن سرخ میکنیم. بعد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم و گردن مرغ ها را با پیاز کمی تفت میدهیم بعد سیب زمینی را نگینی کرده به مرغ اضافه میکنیم و اندازه ۷_۸ لیوان آب میریزیم، درشو میذاریم تا حسابی بپزه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه. بعد رب رو سرخ میکنیم و با مخلوط سبزیجات و زنجبیل و جعفری به سوپ اضافه میکنیم به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم سوپ خوشمزه و سالم شما آمادست @ashpazzkhooneh
🍤#میگو_پفکی مواد لازم «۳ تا ۴ نفر» ۱ پیمانه آرد ۱ قاشق رستوران ادویه کجون «ادویه تند» ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۴۵۰ گرم میگو ۱ عدد تخم مرغ ۳ قاشق رستوران شیر ۱ قاشق چایخوری ادویه تند 🍤طرز تهیه 1. دریک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یک دیگر آمیخته کنید. نیمی ازآن را درون کیسه زیپ‌دار بریزید. 2. میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید. 3. در کاسه اي جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یک دیگر آمیخته کنید. 4. بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید. 5. روغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنید. 6. میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و آنگاه درون آرد بغلتانید. آنگاه آنها را درون روغن داغ بیندازید. 7. پس از طلایی شدن میگو، میگوهای پفکی را از روغن بیرون بکشید. @ashpazzkhooneh
✅ پودینگ شکلاتی😋 ✍️ مواد لازم : پودر کاکائو ۲ق نشاسته ذرت ۳ق وانیل کمی شکر۱/۳پیمانه شیر۲/۵پیمانه 🥣 طرز تهیه: اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادست‌. ✔️هم میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد. ✔️بسته ب ذائقتون میزان شکر رو کم وزیاد کنید. @ashpazzkhooneh
😍🤗 برای درست کردن ژله‌ رولی اگه‌ بستنی در دسترس ندارید میتونید بعد ریختن آب جوش مارشمالو اضافه کنید 😍👌 @ashpazzkhooneh
🛑 صبح‌ها ناشتا شیر سنجد بخورید !🥛 🔹هر روز صبح ناشتا ۳ قاشق مرباخوری پودر سنجد را با ۱ لیوان شیر مخلوط کرده و میل کنید 🔹 خوردن شیر سنجد بیماری آرتروز، کمردرد، روماتیسم و پوکی استخوان را بطور چشمگیری درمان می‌کند و موثرترین روش درمان درد مفاصل می‌باشد @ashpazzkhooneh
#کوکوی_مرغ_و_قارچ_با_طعم_پيازچه🌹😍👇 مواد لازم 3 عدد سینه مرغ پخته 2 عدد سیب‌زمینی پخته 2 عدد پیازچه خردشده 4 /1 پیمانه جعفری خردشده 1 ق چ زردچوبه 5 عدد تخم‌مرغ 4 عدد قارچ ریز خردشده به میزان لازم روغن، نمک و فلفل ماست وسبزی به دلخواه در یک کاسه مناسب تکه‌های مرغ را ریز خرد کنید. آنها را داخل ظرف غذا ساز هم می‌توانید بریزید تا کاملاً خرد شوند. تکه های مرغ پخته را همچنین می‌توانید چرخ کنید. سیب‌زمینی پخته را هم کاملاً له کنید. بعدآن را داخل کاسه بریزید و با مرغ خوب مخلوط کنید. حالا قارچ‌های خردشده را همراه با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه و به میزان لازم نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. بهتر است مواد را ریز خرد کنید. حالا تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک اضافه کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکو را یک‌باره داخل تابه بریزید. حرارت را کم کرده و صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس آن را برش بزنید و برگردانید تا آن طرف کوکو هم بپزد. @ashpazzkhooneh
#دیزاین_سالاد😍😍 @ashpazzkhooneh
خواص فوق العاده انجیر!👌🏻 🔹رفع گلودرد: نابودی باکتری 🔹کاهش وزن: سرشار از فیبر 🔹کاهش سرطان: فیتوکمیکال(ضد سرطان) 🔹کاهش فشار خون: غنی از پتاسیم 🔹درمان ریفلکس: خاصیت قلیایی + مخلوط انجیر با عسل در تسکین زخم معده بسیار مفید است @ashpazzkhooneh
⚠️⇦• مصرف زیاد زنجبیل توسط مبتلایان به‌‌ ⇩⇩⇩ 🔻گرما‌زدگی 🔻سنگ‌های صفراوی 🔻افراد درمعرض خطرخونریزی 🔻افراد دارای زخمهای مری و معده 🔘✍️ مضر و ممنوع است @ashpazzkhooneh
#ترفند_شيرينى_پزى🧁 اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻 🔸تنظیم بودن دمای فر حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه 🔸بکینگ پودر کهنه نباشه 🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه 🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه 🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه @ashpazzkhooneh
#حلوا_خرما 😍😍 🔸حدود يك كيلو خرما رو هسته هاش رو در مياريم با نصف پيمانه گلاب و مقداري زعفرون دم شده داخل قابلمه مخلوط ميكنيم ويا ميتونيم دم كنيم و ميزاريم كنار،دو پيمانه(پيمانه من ليوان دسته دار هستش)آرد رو خوب تفت ميديم و تا رنگش مقداري تغييركنه بعد الك ميكنيم و حدود سه چهارم پيمانه روغن اضافه و دوباره خوب تفت ميديم خرما ها رو بهش اضافه و خوب با پشت ملاقه مخلوط ميكنيم چهار ق غ سر پر كنجد بهش اضافه و خوب مخلوط ميكنيم تا خوب يكدست بشه حرارت رو خاموش ميكنيم (بعد ازخاموش كردنه حرارت و كمي از حرارت افتادنش ميتونيم با دست ورز بديم تا يكدست بشه)، ميتونيم گلوله ش كنيم و تو ظرف بچينيم واسه سرو يا مثل من داخل ظرف بريزيم و نوش جان كنيد @ashpazzkhooneh