🍝پاستا با نخودفرنگی و مرغ گریل شده
این پاستا رو هم بصورت گرم و هم سرد میتونید سرو کنید.
طرز تهیه:دوتکه سینه مرغ رو از ارتفاع به برشهای ورقه ای نازک برش بزنید یا خوب بگوبید تا نرم و نازک بشه.دو ق روغن زیتون، نمک و فلفل و پودر سیر بزنید و بذارید یک ساعت در یخچال مزه دار بشه.در این فاصله،چهار لیوان پاستا پاپیونی (ماکارونی) رو آبکش کنید.
🥙سس رو هم اینجوری درست کنید:چهار تا پنج ق آبلیموی حتما تازه+یک ق روغن زیتون+ نمک+فلفل سیاه تازه آسیاب شده+ آویشن+پودر سیر+پودر پیاز
در تابه گریل یا رژیمی سینه مرغ رو با همون روغن زیتونی که مزه دارش کردید گریل کنید تا هر دو طرفش کاملا برشته بشه.
در یک تابه دیگه یک ق کره بریزید،پاستا رو دو سه دقیقه تفت بدید،سه لیوان نخودفرنگی پخته یا کنسروی اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.
در ظرف سرو،سس رو با پاستا ترکیب و سینه ی مرغ رو روش بریزید.
@ashpazzkhooneh
کرم انبه 😍😍
✍️مواد لازم:
انبه 2 عدد
پودر ژلاتین 3 قاشق سوپخوری
شیر 3 پیمانه
آب سرد نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق سوپخوری
خامه صبحانه1پیمانه
🍜طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و رنگ آن شفاف گردد.
انبه ها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید و در کاسهای بریزید. تکههای درشت آن را کمی خرد کرده، همراه شیر و شکر در مخلوطکن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل شود.
خامه و وانیل را به مواد داخل مخلوطکن اضافه کنید وخوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید وبازکمی هم بزنید . مایه دسر آماده است.
مایه آماده را داخل قالب بریزید. روی آن را سلفون بکشید و4- 3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و به اصطلاح ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده با چیپس شکلات و یا ترافل تزیین کنید
@ashpazzkhooneh
🥛 #شیر_مخصوص_نیرو_زا
20عدد مغز بادام خام،4 عدد مغز گردو،15 عدد مغز پسته خام،5 عدد بادام هندی،10 عدد بلغور خام تازه، عسل 3 قاشق،7 عدد خرمای رسیده،1 قاشق کنجد خام پوست کنده، 1 قاشق پودر نارگیل،5 لیوان آب سرد با شیر،نصف قاشق چای خوری زعفران.
طرز تهیه:پوست مغزها و هسته خرماها را جدا کرده سپس همه مواد را در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا مخلوط کاملا یکنواختی به دست آید
@ashpazzkhooneh
هویج پلو با مرغ زعفرونی و کشمش
🔸هويج رو با رشته كن با رنده به اندازه داخواه برش بزنيد ميتونيد كمي شكر بزنيد بهش ولي چون هويج بعد پخت كمي شيرين ميشه من نميزنم بريزيد تو تابه با كره يا روغن كمي تفت بديد زعفرون دم كرده بهش اضافه كنيد تا رنگ بگيره و بعد كه ميتونيد با برنج ابكشي مخلوط و دم كنيد .
فيله مرغ ها رو هم نواري برش زدم ريختم تو تابه بهشون زعفرون غليظ زدم و بعد تفت دادم تا پخته بشه و بعد كنار كشمش تفت داده شده يا ميتونيد زرشك بزنيد سرو كنيد
@ashpazzkhooneh
دسر لیوانی😋
کاپوچینو ۳بسته شیر ۳ لیوان شکر نصف لیوان خامه صبحانه ۱پاکت پودر ژلاتین ۲قغ به همراه ۱/۴لیوان آب سرد، شیر رو داخل شیرجوش میریزیم و کاپوچینو خامه و شکر و داخل شیر سرد مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت متوسط تا شکر حل بشه و هم میزنیم تا کرمی بشه بعد خاموش میکنیم وپودر ژلاتین بن ماری رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه و میزاریم محیط آشپزخونه که خنک شه و هر از گاهی هم میزنیم تا رویه نبنده بعد داخل ظرف سرو مورد نظرتون بریزید یکی دو ساعت تو یخچال بزارید بعد یه ردیف موز روش بچینید و بیسکوییت ساقه طلایی رو به همراه گردو آسیاب کنید و روی موزها رو باهاش بپوشونید و تزیین کنید
@ashpazzkhooneh