eitaa logo
آشپزخونه
213هزار دنبال‌کننده
12.8هزار عکس
7.2هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
برای پاکسازی جرم ها از تخته آشپزخانه کافی است تخته های چوبی یا پلاستیکی را با مقداری سرکه شست و شو دهید 👇👇 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#حلوا_شیر @ashpazzkhooneh😍😍
آشپزخونه
#حلوا_شیر @ashpazzkhooneh😍😍
  مواد لازم : آرد یک پیمانه ( آرد گندم یا آرد سفید قنادی ) روغن مایع نصف پیمانه شیر یک پیمانه  شکر دو سوم پیمانه ( اگر خیلی شیرین دوست دارید یک پیمانه بریزید ) گلاب نصف پیمانه  زعفرون دم کرده به مقدار دلخواه  طرز تهیه : آرد و تفت بدین حدود هفت هشت دقیقه تا بوی خامیش گرفته بشه اصلا نیازی به تغییر رنگ نیست رنگ این همه کاملا دست خودتونه چون رنگش به مقدار زعفرونیه که میریزید . تو این فاصله که آرد و تفت میدین شیر و شکر و گلاب و مخلوط کنید بزارید رو حرارت تا شکر تو شیر و گلاب حل بشه و جوش بخوره ؛ آرد که تفت خورد روغن و اضافه کنید و تفت بدین حدود سه دقیقه کافیه بعد مخلوط شیر و گلاب و شکر و کم کم اضافه کنید تا به خورد آرد بره دوست داشتید میتونید تو همین مرحله زعفرون اضافه کنید من وقتی کاملا به خوردش رفت زعفرون اضافه کردم چون اینجوری رنگش بهتر میشه بعدم گهواره کردم و حلوام آماده شد و تو پیش دستی ریختم و یه تزیین ساده کردم . نوش جان😋😋 🍞🍞 @ashpazzkhooneh🍞🍞
هدایت شده از آشپزخونه
#شیرینی_نارگیلی 🍪🍪 @ashpazzkhooneh🍪🍪
آشپزخونه
#شیرینی_نارگیلی 🍪🍪 @ashpazzkhooneh🍪🍪
مواد لازم ▪️پودر نارگیل ۱و نیم پیمانه ▪️پودر قند ۱ پیمانه ▪️شیر عسل نصف پیمانه ▪️وانیل نصف ق چ طرز تهیه پودر قند،نارگیل،وانیل را مخلوط کرده شیر عسل را اضافه کنید و با انگشتان مخلوط کنید تا مواد منسجم شود در قالب ریخته و کاملا فشرده کنید به مدت ۱ ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا سفت شود می توانید کف ظرف چهار گوشی را نایلون انداخته و مواد را روی آن به صورت یکنواخت پرس کنید ۱ ساعت در یخچال بگذارید و بعد برش بزنید این شیرینی را در ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید. 🍪🍪 @ashpazzkhooneh🍪🍪
هدایت شده از آشپزخونه
#خانوم_خونه 🌸🌸اگر میخواید روی وسیله شیشه ای گرد و خاک نشینه ، 1ق.غ نرم کننده لباس رو با 1 لیتر آب ولرم‌ ترکیب کنیو و با استفاده از پارچه وسیله شیشه ای رو تمیز کنید @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#سوپ_شیر 🍵🍵 @ashpazzkhooneh🍵🍵
آشپزخونه
#سوپ_شیر 🍵🍵 @ashpazzkhooneh🍵🍵
ویژه افطار مواد لازم برای تهیه سوپ شیر :  جو پرک ۱/۵ لیوان سیب زمینى درشت رنده شده ۱ عدد هویج نگینى ریز ۳ عدد پیاز ۱ عدد بزرگ رنده شده سبزى سوپ ۱۵۰ گرم قارچ ۲۵۰ گرم مرغ ریش ریش شده کمى شیر ۱ لیتر خامه  ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم آرد ۱ ق.غ نمک به مقدار لازم ماکارانى فرمى کمى طرز تهیه جو و پیاز و هویج و مرغ و سیب زمینى و نمک و میزاریم بپزه وقتى خوب پخت مرغ و ریش ریش میکنیم و به همراه سبزى و ماکارانى فرمى (  به سوپ اضافه میکنیم و در آخر شیر و که با خامه مخلوط کردیم و به سوپ اضافه میکنیم و در آخر ۱ قاشق آرد و با کره تفت میدیم فقط در حدی که کره آب شود و ۱ لیوان شیر به کره و آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نشه وقتى به غلظت فرنى رسید به سوپ اضافه کنید و نوش جان. میتونید مقدار خامه رو ۲۰۰ گرم بریزید و از ساقه هاى ریز کرفس هم در سوپ به مقدار کم  میتونید استفاده کنید. 🍵🍵 @ashpazzkhooneh🍵🍵
هدایت شده از آشپزخونه
٣٠٠گرم مرغ چرخ شده بهمراه نمك و فلفل و تخم گشنيز مخلوط و ازش گردالى هاى كوچك درست ميكنيم همراه ١ عدد پياز رنده شده تفت ميديم بعد ٤ قاشق سويا سس رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم كه بپزه و سس به خورد كوفته قلقلى ها بره ، بعد تو تابه اى كره و پيازچه خورد شده بهمراه فلفل دلمه رنگى ميريزيم و تفت ميديم بعد از دم كشيدن برنجمون مخلوط تره رو با برنج قاطى ميكنيم و تو ظرفمون ميكشيم و كوفته قلقلى ها رو روش ميزاريم 🍚🍚 @ashpazzkhooneh🍚🍚
هدایت شده از آشپزخونه
#پینکیک 🍪🍪 @ashpazzkhooneh🍪🍪😋😋
آشپزخونه
#پینکیک 🍪🍪 @ashpazzkhooneh🍪🍪😋😋
. مواد لازم : آرد:یک ونیم پیمانه شکر :یک قاشق غذاخوری (اگه دوست دارید شیرین باشه بهتره که دو قاشق غذاخوری بریزید) بکینگ پودر :یک قاشق غذاخوری نمک: یک دوم قاشق چای خوری شیر: یک و نیم پیمانه تخم مرغ: یک عدد کره آب شده و به دمای محیط رسیده یک قاشق غذا خوری طرز تهیه: ابتدا آرد و بکینگ پودرو شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و بعد تخم مرغ و کره و در آخر شیر را به مخلوط اضافه کنید دقت کنید که مخلوط کردن شیر در پنکیک خیلی مهمه، نباید شیر را یکباره داخلش بریزید، وقتی با هم زن مواد رو ترکیب میکنید آروم آروم شیر را اضافه کنید تا غلظت مواد به اندازه غلظت ماست یا یه مقدار شل تر برسه نباید خیلی رقیق بشه این نکته کلیدی در پخت پنکیک هستش بعد از مخلوط کردن موادرا در یک تابه نچسب ( حتما باید نچسب باشه) بریزید. حتما با یک مقدار کره تابه رو چرب کنید و مواد رو به اندازه یک ملاقه داخلش بریزد( موقع ریختن پنکیک باید دستتون رو در قسمت وسط تابه نگه دارید و مواد رو از وسط پخش کنید) بعد از ریختن یه مقدار تابه رو تکون بدید تا مواد پخش بشه ( اگه میخواید پنکیک پف کنه حتما درب تابه رو بزارید) حالا زیر شعله رو کم کنید ووقتی روی مواد حباب تشکیل شد وقت برگردوندن پنکیک هستش، به آرومی برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه و به همین ترتیب ادامه بدید تا کل مواد تموم بشه و موقع سرو میتونید با عسل یا سس شکلات سرو کنید. نکته: اگر خواستید پنکیک شکلاتی درست کنید با همین دستور درست کنید فقط باید در ابتدای کار آرد و بیکن رو مخلوط کنید و بعد یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد گلوله نشه و در آخر با سس شکلات یا شکلات آب شده میل کنید 🍪🍪 @ashpazzkhooneh🍪🍪
هدایت شده از آشپزخونه
🌸🌸برای اینکه پنیر بعد از برش خشک نشود،دستمال‌تمیزی‌ که‌ پرز پس‌ ندهد به‌ وسیله‌ سرکه‌ خیس‌کرده‌ و به‌ دور قالب‌ پنیر بپیچید. @ashpazzkhooneh