آشپزخونه
#زولیبا @ashpazzkhooneh😍😍😍
#زولبیا
✏️مواد لازم برای۶ نفر
🚩نشاسته ۲۰۰ گرم
🚩ماست ۱۸۰ گرم
🚩آرد ۲۰ گرم
🚩زعفران حل شده ۱ قاشق سوپ خوری
🚩روغن جامد ۱ قاشق چای خوری
🚩جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
🚩آب یا گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
✏️مواد لازم برای شربت:
🚩شکر ۲ فنجان
🚩آب ۱ فنجان
🚩گلاب ۲ قاشق سوپ خوری
🚩زعفران حل شده ۱ قاشق مربا خوری
🚩آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری
♨️طرز تهیه
🔹نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود.
🔹روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.
🔹زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
♨️طرز تهیه شربت :
🔹آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.
💡سایر نکات
🔸برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.
@ashpazzkhooneh😍😍
آشپزخونه
#حلوا_آجیلی @ashpazzkhooneh❤️❤️❤️
#حلوا_آجیلی
✏️مواد لازم
🔸پودر نارگیل: به مقدار لازم
🔸خلال پسته: ۱/۳ پیمانه
🔸گردو خرد شده: ۱/۳ پیمانه
🔸هل: ۱ قاشق چای خوری
🔸پودر قند: ۱۲۵ گرم
🔸کره: ۱۲۵ گرم
🔸آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم
♨️طرز تهیه
🔹ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب آن را هم میزنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را 2بار الك میكنیم.
🔹كره را در ظرفی جداگانه ریخته، میگذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت میدهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود.
🔹پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه میكنیم و پس از خوب مخلوط كردن میگذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر میكشیم تا خشكبار در خمیر حلوا فرو رود،
🔹سپس یك لایه دیگر و همین كار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر گذاشته و آن را با پودر نارگیل تزیین می کنیم.
💡سایر نکات
🔸اگر دوست دارید 1 قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه كنید. بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شكر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.
🔸هر نوع مغز دیگری را می توانید به این حلوا اضافه كنید. بهتر است روی لایه آخر كمی شكلات آب شده یا كرم كاكائو اضافه كنید.
@ashpazzkhooneh🎀🎀🎀
آشپزخونه
#پلو_سبزیجات_یونانی @ashpazzkhooneh
#پلو_سبزیجات_یونانی
مواد لازم
▪️برنج سه پیمانه( پیمانه ی برنج )
▪️سینه ی مرغ به اندازه ی کافی
▪️پیاز دوعدد متوسط
▪️فلفل دلمه ای رنگی دو عدد
▪️قارچ 400_500 گرم
▪️نخود فرنگی پخته یک لیوان
▪️ذرت پخته یک لیوان سرخالی
▪️روغن یا کره به اندازه ی کافی
▪️آب مرغ سه پیمانه ی
طرز تهيه🍛
برنج و میشوریم و خیس میکنیم و کمی نمک میریزیم فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم قارچ ها رو ورقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کنار میذاریم .
پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه بعد سینه ی مرغ قیمه ای رو اضافه میکنیم ( کم کم بریزین آب نندازه ) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم و نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و موادو کاملا مخلوط میکنیم و یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم و به باقی مواد آب مرغ و برنج خیس خورده رو اضافه میکنیم و نمک و آب برنج و چک میکنیم و مواد و کاملا مخلوط میکنیم و میذاریم تا بجوشه و مثل کته میپزیم و دم میکنیم
💕 @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کیک_نارگیلی @ashpazzkhooneh🍰🍰🍰
#كيك_نارگيلي
مواد لازم
▫️آرد :١/٥ پ
▫️شكر:١پ
▫️تخم مرغ:٢عدد
▫️شير:١پ
▫️كره:١٢٥گرم
▫️بكينگ پودر:١/٥ ق م
▫️پودر نارگيل:١/٢پ
▫️پوست پرتقال رنده شده:١ ق سوپخوري
طرز تهیه🍰
آرد و ب پ را مخلوط كرده و الك ميكنيم
كره نرم شده رابا شكر با همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم سپس تخم مرغ هارا با رنده پوست پرتقال مخلوط ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم سپس نيمي از مخلوط آرد را اضافه كرده و سپس مخلوط شير و پودر نارگيل را اضافه ميكنيم و سپس ما بقي ارد دا اضافه ميكنيم
مواد را در فر از قبل شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٤٠ دقيقه ميپزيم.
@ashpazzkhooneh🍰🍰🍰