eitaa logo
آشپزخونه
211.1هزار دنبال‌کننده
12.9هزار عکس
7.5هزار ویدیو
300 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/a40d.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
#زولیبا @ashpazzkhooneh😍😍😍
آشپزخونه
#زولیبا @ashpazzkhooneh😍😍😍
✏️مواد لازم برای۶ نفر 🚩نشاسته ۲۰۰ گرم 🚩ماست ۱۸۰ گرم 🚩آرد ۲۰ گرم 🚩زعفران حل شده ۱ قاشق سوپ خوری 🚩روغن جامد ۱ قاشق چای خوری 🚩جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری 🚩آب یا گلاب ۱ قاشق سوپ خوری ✏️مواد لازم برای شربت: 🚩شکر ۲ فنجان 🚩آب ۱ فنجان 🚩گلاب ۲ قاشق سوپ خوری 🚩زعفران حل شده ۱ قاشق مربا خوری 🚩آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری ♨️طرز تهیه 🔹نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود. 🔹روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم. 🔹زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود. ♨️طرز تهیه شربت : 🔹آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم. 💡سایر نکات 🔸برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد. @ashpazzkhooneh😍😍
هدایت شده از آشپزخونه
#خانوم_خونه 💢 برای اینکه همیشه برگ مو تازه داشته باشید اونها رو ۵ دقیقه تو اب جوش بجوشونید و بگذارید سرد شوند سپس بسته بندی کنید و تو فریزر نگه داری کنید @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#حلوا_آجیلی @ashpazzkhooneh❤️❤️❤️
آشپزخونه
#حلوا_آجیلی @ashpazzkhooneh❤️❤️❤️
✏️مواد لازم 🔸پودر نارگیل: به مقدار لازم 🔸خلال پسته: ۱/۳ پیمانه 🔸گردو خرد شده: ۱/۳ پیمانه 🔸هل: ۱ قاشق چای خوری 🔸پودر قند: ۱۲۵ گرم 🔸کره: ۱۲۵ گرم 🔸آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم ♨️طرز تهیه 🔹ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب آن را هم می‌زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را 2بار الك می‌كنیم. 🔹كره را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌گذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود. 🔹پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه می‌كنیم و پس از خوب مخلوط كردن می‌گذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر می‌كشیم تا خشكبار در خمیر حلوا فرو رود، 🔹سپس یك لایه دیگر و همین كار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر گذاشته و آن را با پودر نارگیل تزیین می کنیم. 💡سایر نکات 🔸اگر دوست دارید 1 قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه كنید. بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شكر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند. 🔸هر نوع مغز دیگری را می توانید به این حلوا اضافه كنید. بهتر است روی لایه آخر كمی شكلات آب شده یا كرم كاكائو اضافه كنید. @ashpazzkhooneh🎀🎀🎀
هدایت شده از آشپزخونه
چجوری میتونم سبزیجات پژمرده رو تازه کنم؟ کافیه در موقع خیساندن سبزی کمی سرکه در آب بریزید👌 #خانوم_خونه @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
💥پرخاصیت ترین میوه برای روزه داران زردآلو ✨سلامت چشم‌ها ✨تقویت سیستم ایمنی ✨سلامت دستگاه گوارش ودرمان یبوست ✨درمان کم خونی ✨مقابله با روندپیری پوست ✨پیشگیری ازبیماریهای قلبی 👇👇 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#پلو_سبزیجات_یونانی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#پلو_سبزیجات_یونانی @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▪️برنج سه پیمانه( پیمانه ی برنج ) ▪️سینه ی مرغ به اندازه ی کافی ▪️پیاز دوعدد متوسط ▪️فلفل دلمه ای رنگی دو عدد ▪️قارچ 400_500 گرم ▪️نخود فرنگی پخته یک لیوان ▪️ذرت پخته یک لیوان سرخالی ▪️روغن یا کره به اندازه ی کافی ▪️آب مرغ سه پیمانه ی طرز تهيه🍛 برنج و میشوریم و خیس میکنیم و کمی نمک میریزیم فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم قارچ ها رو ورقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کنار میذاریم . پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه بعد سینه ی مرغ قیمه ای رو اضافه میکنیم ( کم کم بریزین آب نندازه ) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم و نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و موادو کاملا مخلوط میکنیم و یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم و به باقی مواد آب مرغ و برنج خیس خورده رو اضافه میکنیم و نمک و آب برنج و چک میکنیم و مواد و کاملا مخلوط میکنیم و میذاریم تا بجوشه و مثل کته میپزیم و دم میکنیم 💕 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#کیک_نارگیلی @ashpazzkhooneh🍰🍰🍰
آشپزخونه
#کیک_نارگیلی @ashpazzkhooneh🍰🍰🍰
مواد لازم ▫️آرد :١/٥ پ ▫️شكر:١پ ▫️تخم مرغ:٢عدد ▫️شير:١پ ▫️كره:١٢٥گرم ▫️بكينگ پودر:١/٥ ق م ▫️پودر نارگيل:١/٢پ ▫️پوست پرتقال رنده شده:١ ق سوپخوري طرز تهیه🍰 آرد و ب پ را مخلوط كرده و الك ميكنيم كره نرم شده رابا شكر با همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم سپس تخم مرغ هارا با رنده پوست پرتقال مخلوط ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم سپس نيمي از مخلوط آرد را اضافه كرده و سپس مخلوط شير و پودر نارگيل را اضافه ميكنيم و سپس ما بقي ارد دا اضافه ميكنيم مواد را در فر از قبل شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٤٠ دقيقه ميپزيم. @ashpazzkhooneh🍰🍰🍰
هدایت شده از آشپزخونه