eitaa logo
آشپزخونه
196.5هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
#خانوم_خونه 💢 برای اینکه همیشه برگ مو تازه داشته باشید اونها رو ۵ دقیقه تو اب جوش بجوشونید و بگذارید سرد شوند سپس بسته بندی کنید و تو فریزر نگه داری کنید @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#حلوا_آجیلی @ashpazzkhooneh❤️❤️❤️
آشپزخونه
#حلوا_آجیلی @ashpazzkhooneh❤️❤️❤️
✏️مواد لازم 🔸پودر نارگیل: به مقدار لازم 🔸خلال پسته: ۱/۳ پیمانه 🔸گردو خرد شده: ۱/۳ پیمانه 🔸هل: ۱ قاشق چای خوری 🔸پودر قند: ۱۲۵ گرم 🔸کره: ۱۲۵ گرم 🔸آرد نخودچی: ۲۵۰ گرم ♨️طرز تهیه 🔹ابتدا آرد نخودچی را داخل تابه نچسب ریخته، روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب آن را هم می‌زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس آن را 2بار الك می‌كنیم. 🔹كره را در ظرفی جداگانه ریخته، می‌گذاریم تا داغ شود، سپس آرد را به آن اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا به رنگ قهوه ای روشن شود. 🔹پس از آن آرد را از روی حرارت برداشته، پودر قند و هل را اضافه می‌كنیم و پس از خوب مخلوط كردن می‌گذاریم تا كمی از حرارت آن كم شود، سپس روی سطح صافی لایه نازكی حلوا را پهن كرده، گردو و خلال پسته را روی آن ریخته و با وردنه به آرامی روی خمیر می‌كشیم تا خشكبار در خمیر حلوا فرو رود، 🔹سپس یك لایه دیگر و همین كار را دوباره انجام میدهیم بعد قالب زده و در ظرف موردنظر گذاشته و آن را با پودر نارگیل تزیین می کنیم. 💡سایر نکات 🔸اگر دوست دارید 1 قاشق غذاخوری گلاب به حلوا اضافه كنید. بهتر است خلال پسته و گردو را از شب قبل داخل گلاب و شكر و آب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند. 🔸هر نوع مغز دیگری را می توانید به این حلوا اضافه كنید. بهتر است روی لایه آخر كمی شكلات آب شده یا كرم كاكائو اضافه كنید. @ashpazzkhooneh🎀🎀🎀
هدایت شده از آشپزخونه
چجوری میتونم سبزیجات پژمرده رو تازه کنم؟ کافیه در موقع خیساندن سبزی کمی سرکه در آب بریزید👌 #خانوم_خونه @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
💥پرخاصیت ترین میوه برای روزه داران زردآلو ✨سلامت چشم‌ها ✨تقویت سیستم ایمنی ✨سلامت دستگاه گوارش ودرمان یبوست ✨درمان کم خونی ✨مقابله با روندپیری پوست ✨پیشگیری ازبیماریهای قلبی 👇👇 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#پلو_سبزیجات_یونانی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#پلو_سبزیجات_یونانی @ashpazzkhooneh
مواد لازم ▪️برنج سه پیمانه( پیمانه ی برنج ) ▪️سینه ی مرغ به اندازه ی کافی ▪️پیاز دوعدد متوسط ▪️فلفل دلمه ای رنگی دو عدد ▪️قارچ 400_500 گرم ▪️نخود فرنگی پخته یک لیوان ▪️ذرت پخته یک لیوان سرخالی ▪️روغن یا کره به اندازه ی کافی ▪️آب مرغ سه پیمانه ی طرز تهيه🍛 برنج و میشوریم و خیس میکنیم و کمی نمک میریزیم فلفل دلمه ای های رنگی رو نگینی خرد میکنیم و کنار میذاریم نخود فرنگی رو میپزیم و کنار میذاریم سینه ی مرغ و قیمه ای خرد میکنیم قارچ ها رو ورقه ای خرد میکنیم و سرخ میکنیم و کنار میذاریم . پیاز و نگینی خرد میکنیم و با کمی کره یا روغن داخل قابلمه میریزیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و سبک بشه بعد سینه ی مرغ قیمه ای رو اضافه میکنیم ( کم کم بریزین آب نندازه ) و با پیاز تفت میدیم و دو قاشق غ زعفران دم کرده اضافه میکنیم بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های نگینی رو اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه هم تفت میدیم و نخود و ذرت و هم اضافه میکنیم و قارچ های سرخ شده رو و موادو کاملا مخلوط میکنیم و یه کفگیر از مواد و برمیداریم و کنار میذاریم و به باقی مواد آب مرغ و برنج خیس خورده رو اضافه میکنیم و نمک و آب برنج و چک میکنیم و مواد و کاملا مخلوط میکنیم و میذاریم تا بجوشه و مثل کته میپزیم و دم میکنیم 💕 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#کیک_نارگیلی @ashpazzkhooneh🍰🍰🍰
آشپزخونه
#کیک_نارگیلی @ashpazzkhooneh🍰🍰🍰
مواد لازم ▫️آرد :١/٥ پ ▫️شكر:١پ ▫️تخم مرغ:٢عدد ▫️شير:١پ ▫️كره:١٢٥گرم ▫️بكينگ پودر:١/٥ ق م ▫️پودر نارگيل:١/٢پ ▫️پوست پرتقال رنده شده:١ ق سوپخوري طرز تهیه🍰 آرد و ب پ را مخلوط كرده و الك ميكنيم كره نرم شده رابا شكر با همزن به مدت ٥ دقيقه ميزنيم سپس تخم مرغ هارا با رنده پوست پرتقال مخلوط ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم سپس نيمي از مخلوط آرد را اضافه كرده و سپس مخلوط شير و پودر نارگيل را اضافه ميكنيم و سپس ما بقي ارد دا اضافه ميكنيم مواد را در فر از قبل شده با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٤٠ دقيقه ميپزيم. @ashpazzkhooneh🍰🍰🍰
هدایت شده از آشپزخونه
آشپزخونه
#سس_مارینارا @ashpazzkhooneh🍅🍅🍅
مارینارا، نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها ، پاستا ، پیتزا و … است . مواد لازم گوجه فرنگی ... 8 عدد آبلیمو ... 2 قاشق غذاخوری آویشن ... 1 قاشق غذاخوری پیاز ... 2 عدد سیر ... 4 حبه جعفری تازه ... 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه ... 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ... 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه 1- روغن زیتون ، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند . 2- سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید . 3- با حرارت ملایم اجازه دهید سس حدود 40 دقیقه به آرامی بجوشد ( در این مدت چند بار سس را هم بزنید تا ته نگیرد ). 4- پس از این مدت زمان سس ، آویشن ، ریحان و جعفری خرد شده را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود . 5- مجدد سس را داخل ماهیتابه بریزید و 10 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و سرو کنید . @ashpazzkhooneh🍅🍅🍅
هدایت شده از آشپزخونه