آشپزخونه
#تارت_شکلاتی_با_خمیر_فندوق @ashpazzkhooneh🍪🍪🍪
❇️. #تارت شکلاتی با خمیر فندقی
مواد لازم برای۸ نفر:
مواد لازم برای خمیر:
فندق خرد شده ۱ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره سرد و خرد شده ۱/۲ پیمانه
آب سرد ۳ قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای داخل تارت
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته ۲ پیمانه
خامه شکلاتی ۳/۴ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر وانیل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 4/3 پیمانه از فندوق های خردشده را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید. سینی را به مدت 7-5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا فندق ها برشته شوند، سپس سینی را بیرون بیاورید و بگذارید فندق ها خنک شوند.
۲- فندق های برشته را همراه با آرد، شکر و نمک داخل ظرف غذاساز بریزید تا کاملا نرم و پوره ای شکل شوند، سپس تکه های کره سرد را اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد شبیه خرده نان شوند. مخلوط را داخل ظرفی بریزید، سپس آب سرد را اضافه کنید. مخلوط را به آرامی ورز دهید تا خمیر نرمی حاصل شود. در صورت نیاز مقدار بیشتری آب سرد اضافه کنید تا خمیر شکل بگیرد.
۳- قالب تارت را با مقداری روغن چرب کنید، سپس خمیر را داخل قالب تارت باز کنید تا کف و دیواره ها را بپوشاند. قالب را به مدت 20-18 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر آماده شود.
۴- در این فاصله در ظرفی نیمی از خامه را با نشاسته ذرت مخلوط کنید. بقیه خامه را همراه با خامه شکلاتی و نمک داخل قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا داغ شود. مرتب هم بزنید تا مخلوط کمی غلیظ شود، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط خنک شود.
۵- وقتی مخلوط و خمیر خنک شدند، مخلوط شکلاتی را داخل قالب بریزید و پخش کنید. قالب را به مدت 5-4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا تارت شما آماده شود.
۶- موقع سرو، تارت را برش بزنید، با بقیه فندق ها تزئین و سرو کنید.
🍩🍩 @ashpazzkhooneh🍩🍩
هدایت شده از آشپزخونه
🔶 امام على عليه السلام:
🍁بر نامُلایمات چشم فروبند وگرنه هیچگاه خشنود نباشی
📗نهج البلاغه، حکمت213
💮 @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#رولت_گوشت @ashpazzkhooneh
#رولت_گوشت
🍜 طرز تهیه
گوشت چرخ كرده بدون چربي را به همراه پودر سوخاري تخم مرغ ،روغن مايع،فلفل ،دارچين،دانه گشنيز خرد شده ونمك ويك نوك قاشق چايخوري جوش شيرين وبه مقداري لازم شير خوب ورز دادم بعد يك كيسه فريزر را باز كردم وروي ميز پهن كردم كمي چربش كردم وگوشت را روي آن پهن كردم
از جايي كه ميخواهيدگوشت را رول كنيد مواد مياني رو بزاريد و گوشت را رول كنيد وشبيه به يك شكلات بزرگ درآوريدودر يخچچال نيم ساعت استراحت بدهيد وبعد از آن در يك سيني در پودر سوخاري بغلتانيد وبعد همه قسمتهاي گوشت را در روغن سرخ كنيد
🍜طرز تهیه سس رولت
پياز نگيني را سرخ كردم رب گوجه فرنگي زدم تفت دادم وكمي نمك فلفل وپودر دارچين وزعفران زدم تفت دادم يك استكان آب اضافه كردم وقتي كمي جوشيد از روي حرارت برداشتم سس را توي يك ظرف ريختم ورولت را روي سس گذاشتم روي ظرف را با فويل پوشاندم ودر فر گرم با دماي ١٨٠به مدت تقريبا ٤٥دقيقه گذاشتم وبعد هم برش اريب زدم
براي وسط رولت از پياز داغ وگردو وزرشك كه همه رو با كمي دارچين تفت داده بودم استفاده كردم
شما ميتونيد اين غذا رو با برنج ويا با نون بخوريد كه من برنج رو انتخاب كردم.
👈نكته اول: من حدود ٥٥٠تا٦٠٠گرم گوشت گذاشتم و دوتا رولت درست كردم يك پيمانه آرد سوخاري ومن دوسوم پيمانه شير ودو تخم مرغ زدم.
👈نكته دوم : بعد از سرخ كردن در روغن كه روغنش هم كم نباشه سس را توي ظرف ميريزي ورولت را روي سس ميزاريد رولت را توي ظرف ميريزي ورولت را روي سس ميزاريد روي ظرف را ميپوشونيد وبعد توي فر ميزاريد
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کوکو_سیب_زمینی_با_پیازچه_و_جعفری @ashpazzkhooneh
✅ #کوکو_سیب_زمینی_با_پیازچه_و_جعفری
طرز تهیه:
کوکو سیب زمینی را با سیب زمینی خام درست می کنیم.
سه تا سیب زمینی متوسط را با رنده ریز ، رنده میکنیم، یک پیاز متوسط هم رنده کرده و همهٔ آبشونو باهم میگریم. یه مشت پیازچه و جعفری خرد شده(البته پیازچه بیشتر باشه) هم اضافه میکنیم، سپس
سه تا تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر آویشن هم اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. مایه اش کمی شل میشه. بعد یک قاشق، یک قاشق،میریزیم توی روغنی که از قبل داغ شده .
موقع سرخ شدن شعله متوسط باشه تا داخلش هم بپزه و سیب زمینی خام نمونه. توجه داشته باشین که هر چی کوچیکتر باشه بهتر سرخ میشه
یه غذای راحت و فوری و خوشمزه که
باید داغِ داغ و برشته خورد.
نوش جونتون
@ashpazzkhooneh❤️❤️❤️
آشپزخونه
#املت_مکزیکی_رولتی @ashpazzkhooneh🍳🍳🍳
✅ #املت_مکزیکی_رولتی
✍مواد لازم:
1_ پیاز داغ 3قاشق غذاخوری
2_ فلفل دلمه نگینی خورد شده 1 عدد
3_ گوجه فرنگی نگینی خورد شده 2 عدد
4_ قارچ نگینی خورد شده 1 لیوان
( البته به جای قارچ نگینی شما میتوانید از سینه مرغ نگینی خورد شده ویااز سوسیس و کالباس و یا گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید)
5_ نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
6_ پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان
7_ تخم مرغ 2 عدد
8_ آرد 1 قاشق غذاخوری
🍜 طرز تهیه:
اول همه مواد را یکی، یکی، سرخ میکنیم و کنار میذاریم،، بعد تخم مرغ رو با کمی نمک و فلفل و زردچوبه و آرد خوب میزنیم تا یک دست بشه،،، بعد داخل یه تابه بزرگ کمی روغن میریزیم و مایع تخم مرغی رو داخلش پخش میکنیم،، بعد که یه طرف سفت شد بر میگردونیم تا طرف دیگه هم سرخ بشه،،،بعد مواد سرخ شده را با هم قاطی کرده،، نمک و فلفل و آویشن میزنیم و بعد پنیر پیتزا رو روی خاگینه (همون تخم مرغ داخل تابه) پخش میکنیم و بعد مواد رو روی اون کاملأ پخش کرده و مثل رولت رول میکنیم، در همین حین پنیر پیتزا آب میشه،، ولی اگر نشده بود کمی میذاریم تا آب بشه بعد داخل ظرف سرو میکنیم.
@ashpazzkhooneh🍳🍳🍳
آشپزخونه
#عدس_پلو @ashpazzkhooneh😘😘😘
#عدس_پلو🍚🍚🍚🍚
✍مواد لازم :
۳ پیمانه برنج
۲پیمانه عدس پخته
گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم
کشمش پلویی دوپیمانه
پیاز دو عدد متوسط
زعفران دم کرده ۲قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق مرباخوری
کره ۲قاشق غذاخوری
🍜طرز تهیه:
ابتدا عدس رو شب با اب خیس میکنیم وابشو عوض میکنیم و با کمی اب میذاریم بپزه برنج رو که دو ساعت قبل خیس خورده رو میجوشونیم در حدی که یکم برنجمون زنده باشه بعد آبکش میکنیم و همراه عدس که پخته شده و آبکش کردیم مخلوط میزاریم واواخر زعفران دم کرده گوشه قابلمه میریزیم ومیذاریم خوب دم بکشه در این فاصله پیاز رو نگینی خرد میکنیم با زردچوبه وادویه همراه روغن سرخ میکنیم گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم وقتی سرخ شد کمی زعفران دم کرده و نصف قاشق مربا خوری دارچین بهش اضافه میکنیم و کشمش رو هم جدا با کره و کمی دارچین سرخ میکنیم و کمی پیاز داغ برا تزینش درست میکنیم
می تونید چند تا خرما هم هستشو دربیارید وتوش گردو بذارید و تفت بدید وبرا تزیین استفاده کنید .
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#قلیه_ماهی @ashpazzkhooneh🐟🐟🐟🐟
آشپزخونه:
#قلیه_ماهی:🐟🐟🐟🐟🐟
(مواد لازم برای ۴ نفر)
1-سبزی ماهی(شنبلیله ۵۰ گرم.گشنیز ۳۰۰ گرم و جعفری ۲۰۰ گرم)
2-ماهی بدون استخوان چهار تکه
3-پیاز درشت یک عدد
4-چهار حبه سیر
5-یک قاشق چایخوری پودر شنبلیله خشک
6-روغن نصف پیمانه برای سبزی
و دو قاشق غذاخوری برای پیازداغ
و دو قاشق برای سرخ کردن ماهی
7- دوقاشق غ خ تمر هندی
یک قاشق غذا خوری رب انار
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
نمک زرچوبه فلفل به دلخواه
چهار لیوان آب
طرز تهیه:
اول سبزی ها را ریز خرد کرده و بدون روغن ده دقیقه روی شعله هم میزنیم تا آب آن بخار شود.
بعد نصف لیوان روغن بهش اضافه میکنیم و به همراه یک قاشق چایخوری پودر تخم شنبلیله خشک حسابی سرخشون میکنیم(مراقب باشید شنبلیله زیاد نریزین چون تلخ میکنه)
پیاز رو خلالی سرخ کرده و سیر ها رو نگینی خرد و به همراه پیاز سرخ میکنیم.
نمک و فلفل و ادویه و تخم گشنیز میریزیم و یکم تفت میدهیم و به سبزی سرخ شده اضافه شون میکنیم. و یک تفت یکی دو دقیقه ای با سبزی ها میدهیم.
چهار لیوان آب ترجیحا آب جوش بهش اضافه میکنیم و درشو میبندیم.
در این فاصله که سبزی ها نیم پز میشن ماهی ها رو سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
دو قاشق تمر هندی را با یکی دوقاشق رب انار مخلوط کرده و با نصف لیوان آب از صافی رد میکنیم. به خورشت اضافه کرده و هم میزنیم.
اب خورشت که به نصف رسید ماهی ها رو اضافه کرده و به ارامی داخل خورشت فرو میکنیم.(اصلا هم نزنید چون ماهی تیکه میشه.به آرامی فقط قابلمه را تکان دهید).نمک و ترشی خورشت را اندازه میکنیم.
بعد از گذشت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه خورشتمون حسابی جا افتاده و آماده است.
نوش جان