آشپزخونه
#فرنی_موزی @ashpazzkhooneh🍑🍑
#فرنی_موزی
مواد لازم برای۲ نفر
شیر ۱ پیمانه
آرد برنج ۲ قاشق غذا خوری
شکر (در صورت تمایل) نصف پیمانه
موز پوره شده نصف پیمانه
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
خامه (در صورت تمایل) ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا آرد برنج رو در شیر سرد حل کنید
بعد در صورت تمایل شکر رو به شیر اضافه کرده و مخلوط رو روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا به غلظت مطلوب برسد
سپس موز پوره شده رو اضافه کرده و اجازه دهید یک جوش بزند
بعد وانیل رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید
برای خوش طعم شدن فرنی میتوانید بعد از اینکه فرنی رو از روی شعله برداشتید یک قاشق خامه صبحانه بهش اضافه کنید
سایر نکات
میتوان بجای شکر از عسل استفاده کرد.
میتوانید موز رو هنگام پخت اضافه نکنید، فرنی رو طبق دستور آماده کنید و موز رو خرد کرده در ظرف سرو یک لایه فرنی و یک لایه موز بریزید سپس اجازه دهید در یخچال خنک شود سپس تزیین و میل کنید.
🍌🍌 @ashpazzkhooneh🍌🍌
آشپزخونه
#خاگینه_پفکی @ashpazzkhooneh🍊🍊🍊
#خاگینه_پفی
مواد لازم برای۵ نفر:
تخم مرغ 1 عدد
آرد ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
ماست نصف لیوان
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
آب زعفران ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
تخم مرغ رو با ماست و بکینگ پودر خوب هم بزنین ،
بعد آرد رو الک کرده و تا جایی که به دست نچسبد اضافه کنید.
حالا شکر و آب و زعفران رو با هم روی شعله ملایم گذاشته تا قوام بیاید.
بعد خمیر رو با وردنه باز کنید و با هر کاتری که خواستین قالب بزنین. تو روغن فراوون سرخ کنین جوری که در روغن شناور باشن.
و هنگامی که طلایی شد سریع داخل شهد بریزین.
هرچی در شهد بمونه بهتر است.
✅ نکات
دقت کنید دوستان که میزان آرد بستگی به خودتون داره که تاجایی که به دست نچسبد استفاده کنید.
مراقب باشید شعله ملایم باشه و خاگینه ها رو در روغن مدام زیر و رو کنید.
شهد لازم نیست که خنک شود.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کوکتل_سیب_زمینی @ashpazzkhooneh🐔🐔
#کوکتل_سیب_زمینی :
اول سیب زمینی هامو آب پز کردم بعد از پوست گرفتن اونارو کاملا کوبیدم سپس کوکتلهامو از وسط و طولی به چهار قسمت تقسیم کردم وبه مدت پنج دقیقه اونهارو آب پز کردم سپس آبکشی کردم توی یه ظرف جداگانه یک عد تخم مرغ رو کاملا بهم زدم کنار گذاشتم، حالا مقداری از سیب زمینی های کوبیده شده و نمک زده شده را کف دست پهن کردم و یک عدد از اون کوکتل های آب پز شده را داخل اون میزاریم و کاملا دور کوکتل میپیچیم بعد اونو توی تخم مرغ زده شده سپس ارد سوخاری و بعد دوباره تخم مرغ و ارد سوخاری میزنیم و توی روغن با حرارت ملایم سرخش میکنیم، تمام، امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#آش_کشک @ashpazzkhooneh
#آش_کشک
مواد لازم
▫️نخود یک پیمانه
▫️لوبیا یک پیمانه
▫️عدس یک پیمانه
▫️برنج یک پیمانه (نیم دانه باشه بهتره)
▫️سبزی آش پاک کرده حدودا بین ۸۰۰ گرم تا ۱ کیلو
▫️پیاز۴ عدد بزرگ
▫️سیر چرخ شده به مقدار لازم
▫️کشک و رشته به مقدار لازم
طرز تهیه🍜
حبوبات رواز شب قبل خیس بدین وچند بار ابش روعوض کنین .
لوبیاونخود هر کدوم رو جدا بپزین .
تو دیگ بزرگ اول پیاز رو تفت میدم نرم شد یه خورره زردچوبه میریزم سیر له شده میریزم دوباره تفت میدم سبزیو میریزم داخلش یه مقدار کم تفت میدم برنج و عدس رو بهش اضافه میکنم داخلش اب میریزم اول شعله رو زیاد میکنم تا جوش بیاد بعد کم میکنم تا اروم اروم بپزه وجا بیفته چند ساعت بزارین بمونه تاخوب جابیفته تو این مدت نگاه کنین که ابش نسوزه .نخود لوبیا رو بعد پختن به مواد اضافه کنین
یک ساعت قبل اینکه خاموش کنین کشک روبا مقدار کمی اب مخلوط کنین وخوب هم بزنین تا یک دست بشه بریزین تو اش.نیم ساعت قبل خاموش کردن رشته رو خورد کنین و بریزین داخل اش خوب هم بزنین تا رشته ها به همنچسبه .
اگه در اخر دیدین اشتون ابکیه وبه غلظت دلخواهتون نرسیده یک تا دو قاشق ارد برنج رو با مقدار کمی اب خوب مخلوط کنین تا گلوله نشه بعد بریزین تو اش تا جوش بخوره و غلیظ بشه.
اگه دوست دارین میتونین تو آش قلم هم بریزین همون اول همراه موادبریزین تابپره من نمیریزم چون همسرم نمیخوره ولی ازنظر من خوشمزه میشه.
مقدار کشک و رشته به سلیقه خودتون بستگی داره شمالیا عموما بیشتر کشک استفاده میکنن البته شهرهای دیگه رودقیق نمیدونم ولی اینجامصرف کشک بیشتر هست.
@ashpazzkhooneh🍵🍵🍵
هدایت شده از آشپزخونه
ژله رو دست کم نگیرید،ژلاتین آن باعث
تقویت مفاصل وقلب
افزایش سوخت وسازبدن
بهبود توانایی ذهنی
تقویت تاندونها و رباطها
جلوگیری ازپوکی استخوان و آرتروز میشه
@ashpazzkhooneh🎂🎂🎂
آشپزخونه
#پاناكوتا_وانيلي @ashpazzkhooneh🍰🍰
#پاناكوتا_وانيلي
طرز تهیه🍮
دوستان پاناكوتا ي دسر خامه ايي خوشمزه هست كه ماده تشكيل دهنده اصليش خامه بعد شير بعد ژلاتين و ميوه هاي تازه دو پيمانه خامه را با يك ليوان شير ( من چون از خامه قنادي استفاده كردم خودش شيرينه در صورت استفاده از خامه صبحانه از دو تا سه قاشق شكر هم استفاده كنيد ) روي حرارت ميزاريم تا گرم بشه خامه و شكر با هم مخلوط بشه فقط گرم بشه نجوشه شش ق چايخوري ژلاتين يا سه ق مرباخوري را با 1/3 پ آب سرد مخلوط و ميزاريم روي بخار آب تا شفاف بشه و با مخلوط خامه و شير كه از روي حرارت برداشته ايم ولي هنوز داغه ميكس ميكنيم
مايه آماده را داخل قالب مورد نظر ريخته حدودا چهار ساعت داخل يخچال ميزاريم تا كامل ببنده داخل ظرف سرو برگردونيد و با مارمالاد ، بريلو يا از اين سس هاي آماده و ميوه هاي تازه تزيين و ميل كنيد
اين دستوراصليشه ولي من براي اينكه كم كالري تر بشه از مقدار خامه كم ميكنم و جاي خامه و شير را با هم عوض ميكنم البته همچنان در رديف پر كالري ها قرار داره منم اما براي اين ايام دسر راحت و خوبيه و ميتونيد درست كنيد و ميل كنيد.
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#خانوم_خونه
👈ماسک گلابی برای افرادي که منافذ پوستي باز دارند عالیست.يک گلابي رسيده راخرد وبر پوست صورت بماليد و بيست دقيقه بعد با پنبه آغشته به گلاب پاک کنيد😍
@ashpazzkhooneh🎀🎀