eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخونه
#کیک_مرغ_و_گردو @ashpazzkhooneh
♦️مواد لازم: نان تست: 1 بسته سینه مرغ: 1عدد تخم مرغ پخته: 1 عدد سس مایونز: نصف پیمانه ماست خامه ای: نصق پیمانه گردو خرد شده : نصف پیمانه جعفری خرد شده: 2 ق غ پیازچه خرد شده: 6 ساقه خیار شور ریز خرد شده : نصف پیمانه نمک و فلفل :به مقدار لازم ♦️طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش یا خرد کنید و به همراه تخم مرغ های پخته رنده شده و پیازچه خرد شده، ماست خامه ای، سس مایونز، گردو خرد شده، خیارشور ریز خرد شده، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید،مقداری از مواد را روی نان تست بریزید و سپس نان تست دیگری را روی آن قرار دهید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود سپس هر نان تست را از وسط به شکل مثلث برش زده دور نان تست را کمی سس بزنید و جعفری خرد شده را روی آن قرار دهید .😊 نکته ها : مقدار موادی که استفاده می کنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، می توانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها و را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد❤️ @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#خورش_به_آلو @ashpazzkhooneh🍑🍑🍑
آشپزخونه
#خورش_به_آلو @ashpazzkhooneh🍑🍑🍑
🔰مواد لازم : گوشت گوسفندی خرد شده: 400 گرم به بزرگ: 2 عدد پیاز متوسط نگینی خرد شده :1 عدد آلو بخارا: 15 تا 20 عدد شکر:1 تا 2 قاشق غذاخوری کره: 30 گرم آبلیمو تازه:1 قاشق سوپخوری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم 🔰طرز تهیه : برای شروع پیازی را که به صورت نگینی خرد کردیم همراه با مقدار روغن داخل قابلمه ریخته و تفت می دهیم تا سبک و نرم شود. سپس گوشت را اضافه می کنیم و همراه با پیاز تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر پیدا کند و لایه روی گوشت منسجم شود. سپس کمی زردچوبه و فلفل را به گوشت و پیاز تفت خورده اضافه می کنیم و خوب آن را مخلوط می کنیم. سپس مقداری آب در حدی که روی گوشت ها را با فاصله یک بند انگشت بگیرد می ریزیم. این خورش در اصطلاح باید تنگ آب باشد یعنی بعد از جا افتادن باید مقدار کمی آب داشته باشد. درب قابلمه را روش قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد. به ها را بعد از شستشو به صورت مکعب های درشت برش می زنیم. بافت به بسیار لطیف و نرم هست و در حین پخته شدن، اگر خیلی ریز برش خرده باشند، یا نازک باشد بافت خودش را از دست می دهد و خورش ما دیگر چهره قشنگی نخواهد داشت. بعد از خرد کردن به، کره را داخل ماهیتابه ذوب می کنیم و البته مواظب هستیم که حرارت ملایم باشد و بلافاصله بعد از ذوب شدن آن به های خرد شده را اضافه می کنیم و یک تفت کوچک به آن می دهیم. به ها که کمی طلایی رنگ شدند آن را از روی حرارت بر می داریم. به های تفت داده شده را به گوشت پخته شده اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم. برای اینکه به رنگ قشنگ و قرمزش را به خوبی نشان بدهد سعی می کنیم تا حدوداً نیم ساعتی که برای پخت به زمان لازم داریم، درب قابلمه را باز نکنیم. در 15 دقیقه پایانی پخت آلوهایی را که از قبلا با مقداری آب سرد خیس کرده بودیم، آبکش می کنیم و بعد به خورش اضافه می کنیم. و در 5 دقیقه پایانی، چاشنی ها را اضافه می کنیم. شکر را بنا به ذائمان می توانیم کم یا زیاد کنیم. همچنین مقدار خیلی کم نمک به اندازه یک پینچ یا 1/4 قاشق چایخوری به خورش اضافه می کنیم. خورش را بعد از آماده شدن داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و همراه با چلو سرو می کنیم. @ashpazzkhooneh🍑🍑🍑
هدایت شده از آشپزخونه
animation.gif
حجم: 423.6K
#سالاد_سزار @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#سالاد_سزار @ashpazzkhooneh
✏️مواد لازم : 🔸سینه مرغ: 150 گرم 🔸نان تست سبوس دار: 90 گرم 🔸کاهو پیچ: 6 لیوان 🔸پنیر پارمیزان رنده شده: 90 گرم 🔸فلفل سیاه: به میزان دلخواه 🔸روغن زیتون: 2 قاشق مرباخوری 🔸سس سالاد: 4 قاشق غذاخوری ♨️طرز تهیه: 🔹نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش داده و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید. 🔹در کاسه ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آب روغن زیتون اضافه کنید. آن قدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، 4 قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید. 🔹هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شود و پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه های نان را روی آن قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود. @ashpazzkhooneh🍞🍞🍞
هدایت شده از آشپزخونه
#خانوم_خونه 🌸🌸 نـان داغ در کیسه پلاستیکی 🌼پلاستیک در تماس با موادداغ مونومر تولید میکند مونومردر تماس با نان باعث ایجاد بیماری ریوی و گوارشی میشود و عملکرد بدن را مختل میکند @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#دسر_ماست_و_توت_فرنگی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#دسر_ماست_و_توت_فرنگی @ashpazzkhooneh
مواد لازم 🔺ﺷﯿﺮ1 و 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ 🔺ﻣﺎﺳﺖ1 و 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ 🔺ﺧﺎﻣﻪ200 ﮔﺮم 🔺واﻧﯿﻞ1/3ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮري 🔺ﭘﻮدر ژﻻﺗﯿﻦ3 ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮري 🔺ﺷﮑﺮﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ 🔺ﺗﻮت فرنگی له شده ﺷﺪﻩ2 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ 1 .ﺑﺮای ﺗﻬﯿﻪ دﺳﺮ ﻣﺎﺳﺖ ﺗﻮت ﻓﺮﻧﮕﯽ، اﺑﺘﺪا ﺷﯿﺮ را ﺑﺎ ﺷﻜﺮ ﻣﺨﻠﻮط ﻛﺮدﻩ ﺗﺎ ﺷﻜﺮ در ﺷﯿﺮ ﺣﻞ ﺷﻮد 2 .ﻣﺎﺳﺖ را اﻓﺰودﻩ، واﻧﯿﻞ و ﺧﺎﻣﻪ را اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺗﻮت ﻓﺮنگی له شده ﺷﺪﻩ را ﺑﻪ ﻣﻮاد اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ و ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ 3 .ژﻻﺗﯿﻦ را ﺑﺎ ﯾﻚ اﺳﺘﻜﺎن آب ﺳﺮد ﺣﻞ ﻛﺮدﻩ و روی ﺑﺨﺎر ﻛﺘﺮی ﺑﮕﺬارﯾﺪ ﺗﺎ ژﻻﺗﯿﻦ ﺷﻔﺎف ﺷﻮد 4 ﺳﭙﺲ ژﻻﺗﯿﻦ را ﺑﻪ ﻣﻮاد اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮدﻩ و در ﻗﺎﻟﺐ دﻟﺨﻮاﻩ رﯾﺨﺘﻪ در ﯾﺨﭽﺎل ﺑﻪ ﻣﺪت دو ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺮار دﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻛﺎﻣﻼ ﺳﻔﺖ ﺷﻮد 5 .ﺳﭙﺲ ﻗﺎﻟﺐ را در ﻇﺮف ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺑﺮﮔﺮداﻧﯿﺪ و ﺗﺰﺋﯿﻦ ﻛﻨﯿد @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#خانوم_خونه 💢برای پاک کردن چسب قطره ای از اتو بخار استفاده کنید. 🔹پارچه ایی روی محل لکه قرار داده و به محل لکه بخار دهید تا چسب با حرارت باز شده و به پارچه مقابل بچسبد و از بین رود. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
🌾 #خانوم_خونه جوانه گندم را به همراه آبلیمو تازه به عنوان یک میان وعده میل کنید تا چربیهای شکمی از بین رفته و بدنتان از سموم پاکسازی شود🍋 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#خانوم_خونه 🌸🌸نکات_ریز_خانه_داری سیب زمینی خام اگر به هر دلیل نرم و پلاسیده است،آنهارا مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید،دوباره سفت میشوند و تازگی خود را باز می یابند @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#حلوا_موز @ashpazzkhooneh