آشپزخونه
#سالاد_سزار @ashpazzkhooneh
#سالاد_سزار
✏️مواد لازم :
🔸سینه مرغ: 150 گرم
🔸نان تست سبوس دار: 90 گرم
🔸کاهو پیچ: 6 لیوان
🔸پنیر پارمیزان رنده شده: 90 گرم
🔸فلفل سیاه: به میزان دلخواه
🔸روغن زیتون: 2 قاشق مرباخوری
🔸سس سالاد: 4 قاشق غذاخوری
♨️طرز تهیه:
🔹نان تست را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش داده و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود. تکه های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است، گریل کنید و سپس برش بزنید.
🔹در کاسه ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. برای تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کارکردن مخلوط کن، به آب روغن زیتون اضافه کنید. آن قدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، برای این حجم سالاد، 4 قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید.
🔹هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شود و پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ های گریل شده را بیفزایید و سپس تکه های نان را روی آن قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.
@ashpazzkhooneh🍞🍞🍞
آشپزخونه
#دسر_ماست_و_توت_فرنگی @ashpazzkhooneh
#دسر_ماست_و_توت_فرنگى
مواد لازم
🔺ﺷﯿﺮ1 و 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
🔺ﻣﺎﺳﺖ1 و 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
🔺ﺧﺎﻣﻪ200 ﮔﺮم
🔺واﻧﯿﻞ1/3ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮري
🔺ﭘﻮدر ژﻻﺗﯿﻦ3 ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮري
🔺ﺷﮑﺮﻧﺼﻒ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
🔺ﺗﻮت فرنگی له شده ﺷﺪﻩ2 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
1 .ﺑﺮای ﺗﻬﯿﻪ دﺳﺮ ﻣﺎﺳﺖ ﺗﻮت ﻓﺮﻧﮕﯽ، اﺑﺘﺪا ﺷﯿﺮ را ﺑﺎ ﺷﻜﺮ ﻣﺨﻠﻮط ﻛﺮدﻩ ﺗﺎ ﺷﻜﺮ در ﺷﯿﺮ ﺣﻞ ﺷﻮد
2 .ﻣﺎﺳﺖ را اﻓﺰودﻩ، واﻧﯿﻞ و ﺧﺎﻣﻪ را اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺗﻮت ﻓﺮنگی له شده ﺷﺪﻩ را ﺑﻪ ﻣﻮاد اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﯿﺪ و ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ
3 .ژﻻﺗﯿﻦ را ﺑﺎ ﯾﻚ اﺳﺘﻜﺎن آب ﺳﺮد ﺣﻞ ﻛﺮدﻩ و روی ﺑﺨﺎر ﻛﺘﺮی ﺑﮕﺬارﯾﺪ ﺗﺎ ژﻻﺗﯿﻦ ﺷﻔﺎف ﺷﻮد
4 ﺳﭙﺲ ژﻻﺗﯿﻦ را ﺑﻪ ﻣﻮاد اﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮدﻩ و در ﻗﺎﻟﺐ دﻟﺨﻮاﻩ رﯾﺨﺘﻪ در ﯾﺨﭽﺎل ﺑﻪ ﻣﺪت دو ﺳﺎﻋﺖ ﻗﺮار دﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻛﺎﻣﻼ ﺳﻔﺖ ﺷﻮد
5 .ﺳﭙﺲ ﻗﺎﻟﺐ را در ﻇﺮف ﻣﻮرد ﻧﻈﺮ ﺑﺮﮔﺮداﻧﯿﺪ و ﺗﺰﺋﯿﻦ ﻛﻨﯿد
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#حلوا_موز @ashpazzkhooneh
#طرز_تهیه_حلوای_موز
مواد لازم:
موز بزرگ: 5 عدد
شکر قهوه ای: 2 لیوان
شکر سفید: 1/2 لیوان
آرد: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
کره یا روغن جامد: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
موزها را پوست بکنید، خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. 1/2 لیوان آب روی موزها بریزید و با میکسر بزنید تا پوره و یکدست شود.
کره یا روغن جامد را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس موز پوره شده را اضافه کنید و به مدت 5 – 10 دقیقه تفت دهید تا رطوبت اضافی گرفته شود.
شکر قهوه ای و شکر سفید را با 1/2 لیوان آب مخلوط کنید. سپس به پوره موز تفت خورده اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم بگذارید حلوا بجوشد.
آرد را کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس آرد و پودر هل را به حلوا اضافه کنید ، آنقدر مخلوط کنید و تفت دهید تا حلوا جمع شود و خودش را بگیرد.
ته قالب را چرب کنید و حلوا را داخل قالب بریزید و پهن کنید. قالب را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل می توانید داخل این حلوا از کشمش یا آجیل خرد شده هم استفاده کنید، به جای شکر قهوه ای می توانید از همان مقدار شیره استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#وافل @ashpazzkhooneh
#طرز_تهیه_وافل
مواد لازم:
آرد: 2 لیوان
بکینگ پودر: 4 قاشق چایخوری
شکر: 2 قاشق
تخم مرغ: 2 عدد
شیر گرم: 1 و 1/2 لیوان
کره: 1/3 لیوان
وانیل: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، نمک، بکینگ پودر و شکر را باهم مخلوط کنید.
زرده و سفیده ی تخم مرغها را جدا کنید و جداگانه هم بزنید. شیر، کره و وانیل را به زرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به محتویات کاسه ی آرد اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سفیده را در انتها به محتویات اضافه کنید.
با استفاده از یک ملاقه مقداری از مایه بردارید و روی قالب وافل ساز بریزید. در دستگاه را ببندید. وافل ها را حدود 90 ثانیه بپزید. زمانی که نان پنجره ای طلایی رنگ شد می توانید آن را در بشقاب مناسب بگذارید. کمی توت فرنگی خرد شده کنار آن بریزید و این شیرینی خوشمزه و لذیذ را نوش جان کنید.
@ashpazzkhooneh