آشپزخونه
#کاپ_کیک_شکلاتی @ashpazzkhooneh
#کاپ_کیک_شکلاتی
🔶مواد لازم:
آرد: یک و سه چهارم پیمانه
شکر: سه چهارم پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
پودر کاکائو: نصف پیمانه
شیر: یک پیمانه
اب جوش: یک پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
بکینگ پودر: یک ق غ
وانیل: یک ق چ
نمک :مقداری
🔰طرز تهیه:
ابتدا مواد خشک که شامل آرد و بکینگ پودر و کاکائو و نمک هست را با هم مخلوط و الک می کنیم .
در ظرفی تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده سپس شیر و روغن مایع را اضافه کرده وقتی مایع یکنواخت شد مواد خشک را اضافه کرده و با دور متوسط همزن مخلوط می کنیم سپس آب حوش را می ریزیم و هم می زنیم تا روان شود.
حالا داخل کپسول ها را تا دو سوم قالب پرکرده و آن را داخل فر 170 درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت بیست دقیقه بگذارید.
در انتها آن را با خامه فرم گرفته ،تزیین نمایید.
@ashpazzkhooneh🍰🍰🍰
آشپزخونه
#آش_شعله_قلمکار @ashpazzkhooneh
#آش_شله_قلمکار🌹🍲🍲🍲
نخودنصف پیمانه ,لوبیا سفید1/4 پیمانه ,لوبیا چیتی1/4 پیمانه ,لوبیا چشم بلبلی1/3 پیمانه ,عدس نصف پیمانه ,ماش نصف پیمانه ,برنج1 پیمانه ,گندم نصف پیمانه ,گوشت سردست یا گردن گوسفند500 گرم ,سبزی آش + مرزه و ترخون ,نصف پیمانه ,پیاز داغ، نعناع داغ برای تزیین ,نمک، فلفل، دارچین، زیره به میزان لازم
🍲🍲🍲🍲🍲
برای تهیه آش شله قلمکار خانگی خوشمزه ابتدا نخود، لوبیا سفید، لوبیا چیتی و گندم را از شب قبل خیس دهید و آب آنها را چند بار عوض کنید.باقی حبوبات یعنی؛ لوبیا چشمبلبلی، عدس، ماش و برنج را صبح همان روزی که میخواهید آش شله قلمکار را بار بگذارید خیس کنید.هرکدام از حبوبات را به طور جداگانه بپزید زیرا زمان پخت این حبوبات با هم متفاوت است.گندم و برنج را هم بپزید و کنار بگذارید.پیاز داغ فراوان تهیه کنید و آن را نیز کنار بگذارید.گوشت را با یک عدد پیاز و 2-3 تکه چوب دارچین، نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید تا خیلی خوب پخته و نرم شود.حبوبات پختهشده را با آب گوشت روی حرارت بگذارید.گندم و برنج را کوبیده و یا داخل غذاساز بریزید. گوشت ریششده را هم مثل برنج و گندم کوبیده یا داخل غذاساز له کنید. این کار، آش شما را کشدار می کند.وقتی حبوبات باهم به جوش آمدند، بیش از نصف آنها را از آب درآورده و بکوبید و دوباره داخل دیگ برگردانید.گندم و برنج کوبیده راهم داخل دیگ ریخته و پیاز داغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.سبزی آش خردشده را هم داخل دیگ ریخته و گوشت ریششده را به آن اضافه کنید.نمک، فلفل، زیره (دلخواه)، زعفران را هم به مواد اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید. فراموش نکنید که کیفیت این آش با همزدنهای مداوم خیلی خیلی بهتر خواهد شد و در نتیجه آش کشدار میشود. البته، مقدار گوشت در کشدار شدن آش تاثیر زیادی دارد.مرتب آش را هم بزنید تا ته نگیرد.شعله را ملایم کنید و اجازه دهید آش به خوبی جا بیفتد.کمی از نعناع داغ را هم برای طعم بهتر داخل آش بریزید.آش که آماده شد، آن را داخل کاسه ریخته تزیین کنید
@ashpazzkhooneh
#شامی باسس انار😍⚘
یه گزینه بسیار خوشمزه وبی نظیر.حتما حتما امتحان کنید.😉
.
گوشت چرخ شده 400 گرم
پیاز رنده شده وآبگرفته یک عدد بزرگ
تخم مرغ دوعدد
تره 200 گرم
جعفری وگشنیز خردشده چهار قاشق غ
آردنخودچی دوقاشق غ
نمک وفلفل وزردچوبه ویک قاشق مرباخوری گلپر ساییده
دوحبه سیر رنده شده
تمام مواد رو بغیر از تره که صد گرم رو نگه دارید وکنار بزارید و باهم خوب ورز بدید ونیم ساعت توی یخچال بزارید تا سبزی ها بخورد گوشت بره.بعد داخل تابه روغن بریزید واین مواد شامی رو بشکل کتلت ویا هر شکلی که دوست داریدسرخ کنید.
مواد سس
توی تابه دوقاشق غذاخوری روغن بریزید واون صد گرم تره روتوش سرخ کنید.یک قاشق رب گوجه بریزید وخوب تفت بدید
سه تا چهار قاشق رب انار ترش یا ملس بریزید وکمی با مواد تفت بخوره سه قاشق پیاز داغ اضافه کنید ودولیوان آب اضافه کنید تا جوش بیاد.بعد شامی های سرخ شده رو توش بچینید تا آروم آروم بجوشه وکاملا بپزه بعد از پانزده تا بیست دقیقه خاموش کنید و با برنج و یا نون و ترشی
@ashpazzkhooneh🎀🎀
آشپزخونه
#پیتزا_بدون_فر @ashpszzkhooneh🍕🍕🍕
#پیتزا_بدون_نیاز_به_فر😍🌹👇
موادلازم:
آرد (برای خمیر) 3 پیمانه 🍕ماست (برای خمیر) یک پیمانه🍕بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری🍕نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری🍕تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ 2عدد🍕روغن مایع (برای خمیر) 4 قاشق غذاخوری🍕گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) 350 گرم🍕رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری🍕پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط🍕سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه🍕فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم🍕کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم 🍕قارچ (برای روی پیتزا) قارچ 100گرم🍕 پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه🍕
🍕طرز تهیه:💐
1- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویههای دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمیدهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید.
2- حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخممرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کردهاید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتیمتر کافی خواهد بود.
3- بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت 5دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر میخواهید نان پیتزا حالت خشکتری پیدا کند میتوانید کمی حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد.
نکته:💐
1- این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود.
2- به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقههای پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید.
3- در صورت تمایل میتوانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنیم.
4- خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است.
@ashpazzkhooneh🍕🍕🍕
آشپزخونه
#پنیر_خونگی @ashpazzkhooneh
#پنير_خونگي🌹👇
٢ تا پاكت شير بزرگ رو (شير پر چرب باشه بهتره)رو ميريزيم داخل يه ديگ بزرگ ميزاريم روي حرارت متوسط و نيم ساعتي ميزاريم تا جوش كنه،همين كه جوشيد ٥ قاشق غذاخوري سرپر ماست رو بهش اضافه ميكنيم(درحالت جوش) و ميزاريم تا يه ٥ دقيقه رو گاز بمونه تا شير قل قل كنه در اين حالت هست كه شير به رنگ سبز كمرنك در مياد و تيكه تيكه ميشه وقتي اين حالت شد يكم ملاقه ميزنيمش و فورا ديگ رو داخل صافي خالي ميكنيم كه آبش بره و تيكه هاي پنيري بمونه ، بعد درجا پنيرهايي كه روي صافي مونده رو داخل يه دستمال سفيد تمييز نخي كه به شكل كيسه اي از قبل آماده كرديم ميريزيم و با دست حسابي بهش فرم ميديم بعد يه چيز سنگين رو ميزاريم روش به مدت نيم تا يك ساعت تا اب هاي اضافي پنير خارج بشه و سفت بشه براي من يك ساعت طول كشيد، بعد از اينكه پنير سفت شد برشش ميزنين به شكل دلخواه درمياريم و پنير هارو داخل آب و نمكي كه از قبل جوش آورديم و حسابي خنك شده،ميزاريم،بعد داخل يخچال به مدت ١٢ساعت بمونه.
اين پنير رو در فاصله ٢ الي ٣ روز بهتره مصرف كنيد
@ashpazzkhooneh🍞🍞
آشپزخونه
#میلک_شیک_شکلاتی @ashpazzkhooneh
#میلک_شیک_شکلاتی🌸🍧
مواد لازم
شکلات۱ قاشق غذاخوری
شیر۱ لیوان
بستنی وانیلی۴ اسکوپ
پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه🍫
در ابتدا شیر را داخل مخلوط کن می ریزیم سپس پودر کاکائو را کم کم اضافه می کنیم. پس از آن ۴ اسکوپ بستنی را داخل مخلوط کن می ریزیم. مخلوط کن را روشن می کنیم و اجازه می دهیم مواد به خوبی میکس شوند و تا یکدست شدن کامل مواد صبر می کنیم.
اگر اسکوپ بستنی در دسترس ندارید می توانید از دو عدد بستنی لیوانی وانیلی استفاده کنید که همه جا در هر سوپرمارکتی در دسترس هست. پس از اینکه مواد میلک شیک به خوبی میکس شد شکلات را به مخلوط کن اضافه می کنیم.
بهترین روش طرز تهیه شیر کاکائوی غلیظ و خوشمزه
ابتدا شیر را در ظرفی مانند شیرداغ کن یا یک قابلمه کوچک می ریزیم. سپس ظرف ...
برای اینکه زیبایی میلک شیک حفظ شود فقط کافیست یک یا دوبار دکمه مخلوط کن را بزنید تا شکلات کاملا با مواد میکس نشود و فقط به مقداری خرد شود که باعث زیبایی میلک شیک شود. در پایان مواد را در دو لیوان بلند می ریزیم.
و در یخچال قرار می دهیم تا خوب خنک شود سپس سرو می کنیم.
@ashpazzkhooneh