eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
#پیتزا_بدون_فر @ashpszzkhooneh🍕🍕🍕
آشپزخونه
#پیتزا_بدون_فر @ashpszzkhooneh🍕🍕🍕
😍🌹👇 موادلازم: آرد (برای خمیر) 3 پیمانه 🍕ماست (برای خمیر) یک پیمانه🍕بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری🍕نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری🍕تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ 2عدد🍕روغن مایع (برای خمیر) 4 قاشق غذاخوری🍕گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) 350 گرم🍕رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری🍕پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط🍕سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه🍕فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم🍕کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم 🍕قارچ (برای روی پیتزا) قارچ 100گرم🍕 پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه🍕 🍕طرز تهیه:💐 1- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید. 2- حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتی‌متر کافی خواهد بود. 3- بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت 5دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌ می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد. نکته:💐 1- این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود. 2- به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید. 3- در صورت تمایل‌ می‌‌توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌‌‌کنیم. 4- خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است. @ashpazzkhooneh🍕🍕🍕
هدایت شده از آشپزخونه
#پنیر_خونگی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#پنیر_خونگی @ashpazzkhooneh
🌹👇 ٢ تا پاكت شير بزرگ رو (شير پر چرب باشه بهتره)رو ميريزيم داخل يه ديگ بزرگ ميزاريم روي حرارت متوسط و نيم ساعتي ميزاريم تا جوش كنه،همين كه جوشيد ٥ قاشق غذاخوري سرپر ماست رو بهش اضافه ميكنيم(درحالت جوش) و ميزاريم تا يه ٥ دقيقه رو گاز بمونه تا شير قل قل كنه در اين حالت هست كه شير به رنگ سبز كمرنك در مياد و تيكه تيكه ميشه وقتي اين حالت شد يكم ملاقه ميزنيمش و فورا ديگ رو داخل صافي خالي ميكنيم كه آبش بره و تيكه هاي پنيري بمونه ، بعد درجا پنيرهايي كه روي صافي مونده رو داخل يه دستمال سفيد تمييز نخي كه به شكل كيسه اي از قبل آماده كرديم ميريزيم و با دست حسابي بهش فرم ميديم بعد يه چيز سنگين رو ميزاريم روش به مدت نيم تا يك ساعت تا اب هاي اضافي پنير خارج بشه و سفت بشه براي من يك ساعت طول كشيد، بعد از اينكه پنير سفت شد برشش ميزنين به شكل دلخواه درمياريم و پنير هارو داخل آب و نمكي كه از قبل جوش آورديم و حسابي خنك شده،ميزاريم،بعد داخل يخچال به مدت ١٢ساعت بمونه. اين پنير رو در فاصله ٢ الي ٣ روز بهتره مصرف كنيد @ashpazzkhooneh🍞🍞
هدایت شده از آشپزخونه
#میلک_شیک_شکلاتی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#میلک_شیک_شکلاتی @ashpazzkhooneh
🌸🍧 مواد لازم شکلات۱ قاشق غذاخوری شیر۱ لیوان بستنی وانیلی۴ اسکوپ پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه🍫 در ابتدا شیر را داخل مخلوط کن می ریزیم سپس پودر کاکائو را کم کم اضافه می کنیم. پس از آن ۴ اسکوپ بستنی را داخل مخلوط کن می ریزیم. مخلوط کن را روشن می کنیم و اجازه می دهیم مواد به خوبی میکس شوند و تا یکدست شدن کامل مواد صبر می کنیم. اگر اسکوپ بستنی در دسترس ندارید می توانید از دو عدد بستنی لیوانی وانیلی استفاده کنید که همه جا در هر سوپرمارکتی در دسترس هست. پس از اینکه مواد میلک شیک به خوبی میکس شد شکلات را به مخلوط کن اضافه می کنیم. بهترین روش طرز تهیه شیر کاکائوی غلیظ و خوشمزه ابتدا شیر را در ظرفی مانند شیرداغ کن یا یک قابلمه کوچک می ریزیم. سپس ظرف ... برای اینکه زیبایی میلک شیک حفظ شود فقط کافیست یک یا دوبار دکمه مخلوط کن را بزنید تا شکلات کاملا با مواد میکس نشود و فقط به مقداری خرد شود که باعث زیبایی میلک شیک شود. در پایان مواد را در دو لیوان بلند می ریزیم. و در یخچال قرار می دهیم تا خوب خنک شود سپس سرو می کنیم. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#هوموس @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#هوموس @ashpazzkhooneh
🌸🍧 مواد لازم شکلات۱ قاشق غذاخوری شیر۱ لیوان بستنی وانیلی۴ اسکوپ پودر کاکائو۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه🍫 در ابتدا شیر را داخل مخلوط کن می ریزیم سپس پودر کاکائو را کم کم اضافه می کنیم. پس از آن ۴ اسکوپ بستنی را داخل مخلوط کن می ریزیم. مخلوط کن را روشن می کنیم و اجازه می دهیم مواد به خوبی میکس شوند و تا یکدست شدن کامل مواد صبر می کنیم. اگر اسکوپ بستنی در دسترس ندارید می توانید از دو عدد بستنی لیوانی وانیلی استفاده کنید که همه جا در هر سوپرمارکتی در دسترس هست. پس از اینکه مواد میلک شیک به خوبی میکس شد شکلات را به مخلوط کن اضافه می کنیم. بهترین روش طرز تهیه شیر کاکائوی غلیظ و خوشمزه ابتدا شیر را در ظرفی مانند شیرداغ کن یا یک قابلمه کوچک می ریزیم. سپس ظرف ... برای اینکه زیبایی میلک شیک حفظ شود فقط کافیست یک یا دوبار دکمه مخلوط کن را بزنید تا شکلات کاملا با مواد میکس نشود و فقط به مقداری خرد شود که باعث زیبایی میلک شیک شود. در پایان مواد را در دو لیوان بلند می ریزیم. و در یخچال قرار می دهیم تا خوب خنک شود سپس سرو می کنیم. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#زرشک_پلو_مجلسی @ashpazzkhooneh🍗🍗
آشپزخونه
#زرشک_پلو_مجلسی @ashpazzkhooneh🍗🍗
🌹😍👇 طرزتهيه📝 بهتر است ابتدا مرغ ها را تهیه بفرمایید بدین منظور مرغ ها را به سلیقه ی خود به قطعات چهارتایی یا هشت تایی تقسیم کنید البته استفاده از ران و سینه و چهار قطعه ای مجلسی تر است سپس به تمام سطح مرغ نمک بزنید و آنرا داخل یک تابه با مقدار کمی روغن و روی حرارت کم سرخ کنید پس از آنکه دو طرف مرغ ها سرخ شدند آنها را از تابه خارج کنید در همان تابه یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و کمی تفت دهید تا طلایی شود سپس رب و نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه ی خود را هم اضافه بفرمایید و تفت دهید تا رب هم سرخ شود پس از سرخ شدن رب تکه های مرغ را که سرخ کرده اید را داخل تابه قرار دهید و سه لیوان آب هم اضافه بفرمایید درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها به همراه سس بپزند. پس از پخته شدن کامل مرغ و غلیظ شدن سس آن ، کمی زعفران را در مقداری آب جوش حل کرده و داخل آن بریزید و پس از 5 دقیقه مرغ ها را از روی شعله بردارید. حال نوبت به آماده کردن پلو میباشد ؛ اول باید برنج را خوب پاک کنید ، سپس خوب شسته و داخل یک ظرف پر از آب به همراه نمک ریخته و اجازه دهید به مدت دو ساعت خیس بخورد بعد از خیس خوردن یک قابلمه را پر از آب کرده و بعد از جوشیدن برنج را به آن اضافه کنید بعد از گذشت چند دقیقه زمانیکه آب کمی کف کرد و برنج ها کمی نرم شدند و چند دانه از برنجها روی سطح آب آمدند زمان آبکشی آن رسیده است پس از اینکه برنج را ابکش کردید ، داخل قابلمه دو قاشق روغن به همراه کمی زعفران ریخته و ته دیگ را با نان یا سیب زمینی ته قابلمه بچینید سپس برنج را داخل قابللمه ربخته و دم کنی را روی درب قابلمه قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم دم بکشد. حال نوبت به خلالها و زرشک است ، ابتدا در یک تابه با حرارت کم کمی کره بریزید و خلالها را با کره یک تفت کوچک دهید بطوریکه فقط طعم کره را به خود بگیرد نه اینکه سرخ شود. بعد زرشک را هم با اب سرد شسته و به مدت 5 دقیقه در آب سرد خیس کنید بعد داخل تابه به همراه کره تفت کوچکی دهید طوریکه آب دار باشد کمی شکر و زعفران حل شده را هم اضافه کرده و مختصر تفتی بدهید. پس از آماده شدن برنج با زشک و زعفران و خلال بادام و پسته آنرا تزیین کرده. @ashpazzkhooneh🍗🍗🍗
هدایت شده از آشپزخونه
#پیتزا_بدون_فر @ashpszzkhooneh🍕🍕🍕
آشپزخونه
#پیتزا_بدون_فر @ashpszzkhooneh🍕🍕🍕
😍🌹👇 موادلازم: آرد (برای خمیر) 3 پیمانه 🍕ماست (برای خمیر) یک پیمانه🍕بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چای خوری🍕نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری🍕تخم مرغ (برای خمیر) تخم مرغ 2عدد🍕روغن مایع (برای خمیر) 4 قاشق غذاخوری🍕گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) 350 گرم🍕رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری🍕پیاز (برای روی پیتزا) پیاز یک عدد متوسط🍕سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه🍕فلفل دلمه ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم🍕کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم 🍕قارچ (برای روی پیتزا) قارچ 100گرم🍕 پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه🍕 🍕طرز تهیه:💐 1- پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود. در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌‌‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آنها را کنار بگذارید. 2- حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید.تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آنها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای 3 تابه با قطر 30سانتی‌متر کافی خواهد بود. 3- بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت 5دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از 10دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. اگر‌ می‌‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند‌ می‌‌توانید کمی‌ حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد. نکته:💐 1- این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود. 2- به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آنها را تفت داده باشید. 3- در صورت تمایل‌ می‌‌توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌‌‌کنیم. 4- خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است. @ashpazzkhooneh🍕🍕🍕