آشپزخونه
#سوپ_گشنیز @ashpazzkhooneh🍜🍜
#سوپ_گشنیز🌹🍲
طرز تهیه
برای چهار نفر
برای درست کردن این سوپ بینهایت خوشمزه ما نیاز داریم به چهار لیوان اب مرغ
گشنیز خرد شده یک لیوان
ماست ترش دو پیمانه
نمک و فلفل ب مقدار لازم
دو حبه سیر له شده یا رنده شده
جو پرک دو لیوان
هویج نگینی خرد شده نصف لیوان
ابتدا هویج را به همراه جو پرک ( جو پرک رو نیم ساعت از قبل با مقداری اب بخیسانید و بعد ابکش کنید) و آب مرغ به مدت نیم ساعت اجازه بدید مواد با همپخته شن بعد از نیم ساعت سیر له شده و گشنیز را اضافه کرده و مجدد درب قابلمه را به حالت نیمه بسته گذاشته و اجازه دهید کاملا همه مواد با هم پخته شن
بعد از این زمان از مواد کمی تست کنید اگه سبزی و جو پرک کاملا پخته شدن و آب های اضافی تبخیر شدن ( ماست که اضافه میشه ی مقدار سوپ رو شل میکنه )، حرارت را حسابی کم کرده و بعد ماست را اضافه کرده و سریع هم میزنیم و بعد از ده دقیقه خاموش کرده و نوش جان کنید
@ashpazzkhooneh🍨🍨
آشپزخونه
#باسلوق_سنتی @ashpazzkhooneh🍞🍞
#_باسلوق_سنتی⚘
مواد لازم:
نشاسته ۱۰۰ گرم(نصف لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم(یک لیوان سر خالی)
گلاب ۱/۲ لیوان
آب سرد ۲ لیوان
روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
مغز گردو ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۵۰ گرم
✍طرز تهیه:
در یک ظرف تفلون نشاسته را با آب سرد حل کنید و سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا حل شود. باید خیلی مراقب باشید تا گلوله نشود.
وقتی مایع حل و نرم شد؛ شکر و گلاب و روغن را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مایع به قدری غلیظ شود که به صورت یک خمیر در وسط ظرف بماند. سپس از روی حرارت بردارید و مغز گردو را با آن مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.
وقتی خنک شد آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود. بعد اندکی دست خود را چرب کنید و مایع خمیر شکل خود کمی ورز دهید و بعد بصورت لوله های به قطر 3 سانت درآورید و در پودر نارگیل بغلتانید.
درصورت تمایل مقداری زعفرون میتونید اضافه کنید.
🌼 @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#ماهیچه_پسران_کریم @aphpazzkhooneh🍱🍱🍱
#_ماهیچه_پسران_کریم😍🌹👇
مواد لازم :
ماهیچه از استخوان جدا نشده : به تعداد افراد
روغن: به میزان لازم
زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده : 2 قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد برای 3 ماهیچه
طرز تهیه :💐
مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید.
ماهیچهها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود.
این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در گوشت خارج نشود.
بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچهها را داشته باشد، آنها را در یک ردیف چیده و روی آنها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید.
روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیازها و آب موجود در خودش پخته شود.
دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچهها را جابهجا کرد و پیازها حتما روی گوشت باشد.
برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست. وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابهجا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید.
با این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و خوش طعم میشود. امتحان کنید.
@ashpazzkhooneh🍱🍱🍱
آشپزخونه
#کباب_ضیافتی @ashpazzkhooneh🍖🍖
#_کباب_ضیافتی
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
پودر نان یکی دو قاشق
پیاز متوسط ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه و زیره و آویشن ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
یوفکا دو سه ورق
✍طرز تهیه:
پیاز و بعد گوجه را روی گوشت رنده کرده پودر نان تخم مرغ و ادویه ها را اضافه می کنیم و حسابی ورز می دهیم. بعد به شکل رول در می آوریم.
ورق های یوفکا را از وسط بریده و هرکدام را تا می کنیم روی آن روغن مالیده و گوشت را می گذاریم روی یوفکا بعد می پیچیم.
به فاصله ی دو سانتی برش داده و به سیخ چوبی می زنیم.
اول دو طرف سیخ ها را در تابه چرب و داغ سرخ کرده بعد تو فر ۲۰۰ درجه ۱۰-۱۵ دقیقه می پزیم.
(این یک غذای ترکی هست و در دستور قدیمی آن ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده و ۲۰۰ گرم مرغ چرخ کرده است ولی من فقط گوشت استفاده می کنم) تنوع جالبی است درست کنید و لذت ببرید
@ashpazzkhooneh❤️❤️
آشپزخونه
#_كروكت_سيب_زمينى @ashpazzkhooneh🍟🍟🍟
#_كروكت_سيب_زمينى 😍⚘👇
مواد لازم:
5 عدد سیب زمینی متوسط آبپز شده,رنده شده یا له شده
1/2 پیمانه پنیر سفید با چنگال له شده
1 تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت(یا آرد)
2 قاشق سوپ خوری آرد
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
نمک و فلفل سیاه
برای روش:
1 تخم مرغ، با چنگال زده شده
1 کاسه آرد
1 کاسه آرد سوخاری
✍طرز تهيه:
همه موادو خوب مخلوط کنین با دست، نباید زیاد به دست بچسبه، لازم شد بازم آرد بزنین، دستتون رو خیس کنین و به کروکت ها شکل بدین، بعد، اول داخل آرد کنین بعد داخل تخم مرغ، بعد داخل آرد سوخاری بغلطونین و در روغن مایع سرخ کنین، هرکدومو که سرخ کردین، روی دستمال کاغذی بزارین.گرم سرو کنید
@ashpazzkhooneh🎀🎀
آشپزخونه:
#کوکو_سیب_زمینی_با_پیازچه_و_جعفری
طرز تهیه:
کوکو سیب زمینی را با سیب زمینی خام درست می کنیم.
سه تا سیب زمینی متوسط را با رنده ریز ، رنده میکنیم، یک پیاز متوسط هم رنده کرده و همهٔ آبشونو باهم میگریم. یه مشت پیازچه و جعفری خرد شده(البته پیازچه بیشتر باشه) هم اضافه میکنیم، سپس
سه تا تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر آویشن هم اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم. مایه اش کمی شل میشه. بعد یک قاشق، یک قاشق،میریزیم توی روغنی که از قبل داغ شده .
موقع سرخ شدن شعله متوسط باشه تا داخلش هم بپزه و سیب زمینی خام نمونه. توجه داشته باشین که هر چی کوچیکتر باشه بهتر سرخ میشه
یه غذای راحت و فوری و خوشمزه که
باید داغِ داغ و برشته خورد.
نوش جونتون
@ashpazzkhooneh