eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
#دلمه_برگ_مو_با_بلغور @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#دلمه_برگ_مو_با_بلغور @ashpazzkhooneh
✏️مواد لازم: 🔸برگ مو 250 گرم 🔸بلغور گندم 150 گرم 🔸پیاز خرد شده 1 پیمانه 🔸روغن زیتون به مقدار کافی 🔸فلفل قرمز خرد شده 1 قاشق چایخوری 🔸پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری 🔸رب انار 1 قاشق غذاخوری 🔸جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری ♨️طرز تهیه: 🔹ابتدا برگ‌‌های مو را زیر شیر آب سرد بشویید. در یک تابه بزرگ آب برزید و بگذارید آب به جوش بیاید. سپس برگ‌های مو شسته شده را به مدت ۲ دقیقه داخل آب جوش بگذارید. پس از این مدت دوباره آنها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید. 🔹بلغور را در کاسه‌ای قرار دهید و روی آن آب جوش بریزید. بگذارید بلغور ۱۰ دقیقه در آب خیس بخورد و کمی نرم شود. اگر بعد از ۱۰ دقیقه آبی باقی مانده بود، بلغور را آبکش کنید و با استفاده از یک چنگال دانه‌های بلغور را از هم باز کنید. 🔹پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید. یک قاشق روغن زیتون را در تابه‌ای روی شعله متوسط داغ کنید. سپس پیاز را در روغن تفت بدهید تا نرم شود (۵-۱۰ دقیقه). سپس فلفل خرد شده و پودر فلفل را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر تفت بدهید. هر چند دقیقه یک بار پیاز را هم بزنید. حال بلغور نرم شده را اضافه کنید. ۱ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. جعفری خرد شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید. 🔹برای پیچیدن دلمه، یک برگ مو بزرگ بردارید و آن را روی سطح کار پهن کنید. اگر برگ ساقه دارد آن را جدا کنید. یک قاشق پر از مخلوط بلغور را وسط برگ مو بریزید. حال لبه‌ پایینی برگ (نزدیک‌ترین لبه به خودتان) را بردارید و روی بلغور تا کنید. سپس سمت چپ و راست برگ را هم تا کنید و در آخر به سمت بالا رول کنید. سعی کنید تا جای ممکن این مرحله را تمیز و مرتب انجام دهید. 🔹 وقتی برگ را کامل رول کردید باید همه لبه‌های برگ داخل باشد و مواد داخل دلمه دیده نشوند. 🔹این کار را برای برگ‌ها و بلغور باقی مانده تکرار کنید. در آخر از برگ‌های باقی مانده (که سوراخ یا پاره هستند) برای پوشاندن کف یک قابلمه استفاده کنید. دلمه‌ها را چسبیده به هم داخل قابلمه بچینید. دلمه‌ها را طوری بچینید که لبه باز برگ در زیر قرار بگیرد. این کار مانع از از هم پاشیدن دلمه‌ها در حال پخت می‌شود. حال یک بشقاب روی آنها قرار دهید تا آنها را محکم سر جایشان نگه دارد و مانع از حرکت کردن آنها شود. 🔹حال قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و مقداری آب جوش روی دلمه‌ها بریزید (طوری که آب تا سطح دلمه‌ها بیاید). وقتی آب قل خورد شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا نیم ساعت پخته شوند. همان طور که بشقاب روی دلمه‌ها قرار دارد آب اضافی را بگیرید. سپس با استفاده از انبر یکی یکی دلمه برگ مو را بردارید و داخل بشقاب بچینید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#چیلی_بوقلمون_و_عدس @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#چیلی_بوقلمون_و_عدس @ashpazzkhooneh
مواد لازم: گوشت بوقلمون چرخکرده: 1 کیلوگرم عدس: 2 پیمانه روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری سیر: 3 حبه پیاز بزرگ: 1 عدد گوجه خرد شده: 6 پیمانه کنسرو لوبیا سیاه یا قرمز: 1 قوطی کنسرو لوبیا چیتی: 1 قوطی ادویه چیلی : 40 گرم دارچین: 2 قاشق چایخوری پودر سیر: 2 قاشق چایخوری پاپریکا: 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل: به مقدار کافی طرز تهیه: قبل از هر چیز عدس را در قابلمه ای از آب بپزید. برای سرعت بیشتر می توانید از زودپز هم استفاده کنید. همزمان که عدس در حال پخت است، روغن زیتون را در قابلمه بزرگی بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود. پیاز را خرد کنید و 5-7 دقیقه در روغن تفت بدهید تا نرم و بی رنگ شود. سیر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا پخته شود. پس از آن، بوقلمون چرخکرده را به قابلمه اضافه کنید و 10-15 دقیقه دیگر تفت بدهید. به مقدار دلخواه نمک و فلفل بزنید. گوجه خرد شده، پودر سیر، دارچین، ادویه چیلی و پاپریکا را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه دیگر روی شعله بماند. مقداری از آب خوراک لوبیا چیتی را جدا کنید و آن را با گوشتکوب بکوبید تا حالت خمیری پیدا کند. لوبیای کوبیده، خوراک لوبیا قرمز و عدس پخته شده (آبکش شده) را به محتویات قابلمه اضافه کنید. بگذارید 15 دقیقه خوراک چیلی قل بخورد. اگر مخلوط بیش از حد غلیظ شد، آب خوراک لوبیا چیتی را هم به آن اضافه کنید. در صورت لزوم میتوانید نصف لیوان آب هم اضافه کنید. خوراک چیلی بوقلمون و عدس را بچشید و نمک و فلفل آن را بسته به ذائقه خود تنظیم کنید. برای تزیین می توانید از ماست و پیازچه خرد شده استفاده کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#کیک_یزدی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کیک_یزدی @ashpazzkhooneh
تخم مرغ3عدد پودر شکر 1.1/3لیوان دسته دار فرانسوی وانیل1/4ق چ پودر هل تازه و مرغوب 1ق چ ماست شیرین 3/4لیوان روغن مایع1لیوان گلاب1/4لیوان عسل1 ق غ آرد سفید2/5لیوان بکینگ پودر1ق چ همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. تخم مرغ ها را به همراه وانیل و پودر هل و پودر شکر به مدت3دقیقه هم زده و سپس ماست،روغن،گلاب وعسل را بیفزایید و پنج دقیقه دیگر هم هم بزنید. آرد را به همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده و طی دو الی سه مرحله به مواد بیفزایید و با همزن دستی تا حد ی که هیچ گلوله ی آردی داخلش نماند بزنید. کپسول های کیک یزدی را داخل قالب ها قرار داده و 3/4از قالب را از مواد پر کنید. اگه میخواین کیک یزدی هاتون حالت قله ای بخودشون بگیرن قاشق را داخل روغن مایع زده و در وسط کیک ها علامت+ بزنید. قالب را در طبقه وسط فر قرار داده و با حرارت 200درجه سانتی گراد و به مدتنیم ساعت بپزید. نکته:فر را از قبل حتما گرم کنید تازمانی که یزدی ها پف نکرده اند در فر را به هیچ عنوان باز نکنید @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#چیکن_پارمزان @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#چیکن_پارمزان @ashpazzkhooneh
😍🌹👇 🚩مواد لازم برای۴ نفر: 🚩نمک و فلفل    به مقدار لازم 🚩ریحان    به مقدار لازم 🚩پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)   ۱ لیوان 🚩تخم مرغ   ۲ عدد 🚩رب گوجه ‌فرنگی   ۲ قاشق غذا خوری 🚩پیاز   ۱ عدد 🚩سیر   ۲ حبه 🚩آرد سوخاری   ۱ لیوان 🚩کره   ۲ قاشق غذا خوری 🚩سینه‌ مرغ   ۲ عدد ♨طرز تهیه: 🔹هر سینه مرغ را به 2 قسمت برش بزنید ؛ آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود. 🔹چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، سینه های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود 🔹سینه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس کنار بگذارید. 🔹کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب ، مقداری ریحان خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. 🔹سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت  10 – 15 دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود. 🔹در صورت تمایل میتوانید روی هر سینه مرغ مقداری پنیر موزارلا قرار دهید ، مراحل کار به همان صورت است و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه پنیر موزارلا روی مرغ های سوخاری قرار میگیرد. 💡سایر نکات: 🔸این غذای با پاستا سرو میشود اما شما میتوانید آن را با نان ، پوره سیب زمینی ، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید 🌼🍉 @ashpazzkhooneh🍋🌺
هدایت شده از آشپزخونه
#کبه_برنج @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کبه_برنج @ashpazzkhooneh
برنج ۱ لیوان برنج ایرانی 200 گرم گوشت چرخ کرده 3 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری 1 عدد تخم مرغ زرشک به مقدار دلخواه سماق به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم 2 قاشق غذاخوری رب گوجه 1 عدد پیاز متوسط طرز تهیه یک لیوان برنج به صورت کته درست می کنیم و داخل آبش زعفران هم میریزیم وقتی برنج آماده شده ان را کنار میگذاریم تا خنک شود. پیاز رو سرخ می کنیم و گوشت رو مانند مایع ماکارانی آماده میکنیم وداخلش سماق و زرشک و جعفری ساطوری اضافه می کنیم. برنج کته شده که خنک شده با دست ورز میدهیم و از مایع گوشتی در وسط ان میگذاریم و در تخم مرغ میغلتانیم و سرخ می کنیم. زمانی که میخواهید کپه ها را آماده کنید دستتان را خیس کنید تا کپه ها به دستتان نچسبد @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#مافين_پيتزا @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#مافين_پيتزا @ashpazzkhooneh
🍕🍕 مواد لازم: ▫️تخم مرغ ٤ عدد ▫️روغن مايع ١/٢ پيمانه ▫️ماست چكيده ٤قاشق سوپخوري ▫️پنير خامه اي ٢ قاشق سوپخوري ▫️آرد ٢پيمانه به اضافه ١/٢ پيمانه ▫️بيكينگ پودر نصف قاشق مربا خوري ▫️نمك و فلفل و آويشن ▫️سوسيس نگيني ريز ١پيمانه ▫️ژامبون ريز شده ١ پيمانه ▫️فلفل دلمه اي رنگي نگيني ١پيمانه ▫️قارچ تفت داده ١ پيمانه ▫️ذرت نصف پيمانه ▫️پنير پيتزا به مقدار لازم طرز تهیه:🍕🍕 🔸زرده و سفيده را جدا كرده ،سفيده را خوب زده ،،سپس زرده را با همزن بزنيد و روغن رو اضافه كنيد و كمي با همزن بزنيد،بعد ماست و پنير خامه اي و در آخر آرد و بيكينگ پودر و نمك و فلفل را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد سپس سفيده را به مواد اضافه كنيد و بعد سوسيس و ژامبون و قارچ و فلفل دلمه و ذرت رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد ،،كاغذ مخصوص را توي قالب مافين گذاشته نصف قاالب رو مواد بريزيد و بعد كمي پنير پيتزا و بعد بقيه قالب رو با مواد پر كنيد ،مجددا كمي پنير پيتزا و آويشن ريخته و در فر ١٦٠ به مدت نيم ساعت آماده ميشه 🆔 @ashpazzkhooneh