eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍭🍭شکلات صبحانه😋😋 🍫مواد لازم : 🍘یک فنجان مغز فندق بو داده 🍘یک فنجان پودر قند یا پودر شکر 🍘یک فنجان پودر کاکائو 🍘وانیل نوک قاشق 🍘8 ق غ روغن گیاهی یا کره یا ترکیبی از هردو 🍘(تا رسیدن به غلظت مناسب روغن اضافه کنین) 🌰طرز تهیه :🌰 داخل مخلوط کن یا میکسر یا هردستگاهی که مغزآجیل پودر میکنه،اول مغز فندق ها و بعد پودر شکر و بعد پودر کاکائو و وانیل رو اضافه کنین(کامل باید پودر بشه ، خوب دقت کنین)،بعد روغن رو اضافه کنین و میکس کنین ، شکلات صبحانمون حاضره 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
لبی کباب🥘🥘🥘 🍖مواد لازم🫒 ▢5 عدد آلو بخارا ▢8 عدد آلوچه برغانی ▢8 عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز) ▢2 عدد گوجه فرنگی ▢1 عدد پیاز ▢1 قاشق غذا خوری رب نارنج ▢6 حبه سیر ▢1 کیلو گوشت ران گوسفند ▢نمک و فلفل (به میزان لازم) 🍴دستور تهیه🥘 گوشت رو به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه رو یک شکاف کوچیک ایجاد کرده و هر حبه سیر رو داخل این شکافها می کنیم. توی قابلمه روغن ریخته و پیاز رو به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت میدیم. گوشت رو اضافه کرده و کمی روی اون ،طلایی بشه، سرخ می کنیم و گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و بعد داخل گوشت سیر باقی مونده و آب می ریزیم. در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز رو اضافه می کنیم و به مدت چند ساعت در ظرف رو گذاشته تا کاملا بپزه. 🧄بعد از پخت رب گوجه فرنگی رو سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه می کنیم و شعله رو کم کرده و می ذاریم تا روغن بندازه. غذا حاضره! 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥦#کیک_مرغ_و_گردو🍞 سینه مرغ یک عددپخته خوردوساتوری شده خیارشورنگینی خوردشده یک لیوان جعفری خورد شده کمتراز یک لیوان ماست چکیده یک لیوان سس مایونز نصف لیوان پنیرلبنه نصف بسته مغز گردو خورد شده 10 عدد نمک و فلفل وآویشن پیازچه خورد شده 6 شاخه نان تست تازه یک بسته قالب کمربندی20سانتی 🥪🥪🥪🍗 👈سس و ماست و پنیر و نمک فلفل رو حسابی هم بزنید تا یکنواخت بشود 👈 مرغ و مغز گردو و جعفری و خیارشور و پیازچه رو اضافه وخوب مخلوط میکنیم. 👈دور نون تست تازه رو با چاقو جدا میکنیم میزاریم کنار،بعد کف قالب کمربندی رو جدا میکنیم و نون هارو سایز کف قالب(مثلثی شکل)برش میدیم که راحت و گرد باشه،👈بعد یه لایه نون ،یه لایه مواد،یه لایه نون یه لایه.... تاآخر می چینیم،ودرلایه آخر نون میزاریم و روشو سس مایونز میزنیم.ومیفرستیم یخچال،👈بعداز یکی دوساعت از یخچال،بیرون میاریم و آهسته قالب کمربندی رو جدا میکنیم ، دورش رو سس میمالیم بعد بدلخواه تزیین میکنیم 🥦من با برگ کلم بنفش وگوجه گیلاسی دیزاین کردم و تا موقع سرو داخل یخچال گذاشتم.فوق العاده شد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍔فينگرفود🥢🥢 🥪#شورينى_قالبى_لقمه 🍘يك عدد سيب زمينى رو آبپز كرده بعداز پخت رنده كردمكمى نمك زدم،6عدد قارچ متوسط رو ريز خردكردم وتفت دادم،يك عدد سينه مرغ پخته شده وساتورى شده وذرت ،فلفل دلمه ونخودفرنگى وقارچ رو به مخلوط اضافه كردم(بنا به سليقه مواد ميتونه متغير باشه حتى ميتونيد از سوسيس رنده شده به جاى سينه مرغ استفاده كنيد من سوسيسش رو بيشتر دوست داشتم😉😋) پنير پيتزا حدود100گرم كافيه (ولى بيشتر بريزيدخوشمزه ميشه)دوتا تخم مرغ زدم وموادرو خوب باهم مخلوط كرده داشت فراموش ميشد سه چهار ق غ روغن مايع ويك ق غ آرد نخودچى هم ميزنيم وداخل قالب ريخته كمى فشار ميديم تا منسجم بشه داخل فر با درجه180 به مدت 45 دقيقه (دماى فرها متفاوته چك بشه)و نوووش جانتون 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍵خورش ناز خاتون: 🧂گوشت بره : 1 کیلوگرم 🧂سبزی نعناع و جعفری تازه با هم: 500 گرم 🧂بادمجان رسیده و قلمی: 4 تا 5 عدد 🧂گوجه فرنگی بدون پوست و رنده شده: 1 لیوان 🧂روغن زیتون: 7 قاشق غذاخوری 🧂آب غوره: به مقدار دلخواه 🧂زعفران ساییده، فلفل سیاه و نمک دریا: به مقدار لازم 🫕طرز تهیه🫕 ابتدا گوشت را شسته و قطعه قطعه کرده، در ظرف مناسبی ریخته و به آن مقداری آب اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت ملایم بجوشد. (در حین پخته شدن گوشت، کف‌های بوجود آمده را چند بار جمع کرده و دور بریزید). سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کرده و در تابه بدون روغن و آب کمی تفت دهید. به طوری که فقط آب سبزی گرفته شود. آنگاه سبزی را به گوشت افزوده تا با هم پخته شوند.بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت طولی و یا عرضی خرد نموده و به مدت 4 ساعت در آب نمک قرار دهید (هر 45 دقیقه آب نمک را تعویض نمایید). سپس آن‌ها را از آب نمک خارج کرده، شسته و بخارپز نمایید. حال بادمجا‌ن‌ها را در انتهای پخت گوشت و سبزی، به همراه گوجه‌فرنگی رنده شده، آب غوره، نمک، فلفل به آن بیفزایید. پس از یک جوش خوردن، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید خورش خوب جا بیفتد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥢هات چاكلت كدو حلوايي🧋🧋 🥣مواد لازم براي حدودا سه ماگ: 🧉شير پرچرب دو ليوان،شكلات چيپسي سفيد دو سوم ليوان(شكلاتهاي ريز كه لوازم قناديها دارن،در عكس مشخصه)،پوره كدو حلوايي نصف ليوان،پودر دارچين يك ق مرباخوري سر صاف 🧋🧋طرز تهيه:پوره كدو حلوايي رو اينجوري تهيه كنيد:كدو حلوايي رو بپزيد بعد پوستشو جدا كنيد و كاملا له كنيد تا يكدست و پوره بشه. شير+پوره كدو+دارچين رو روي شعله ملايم هم بزنيد تا از كناره ها شروع به جوشيدن كنه بعد شكلات رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا #شكلات حل بشه. داخل ماگ بريزيد و به دلخواه با خامه فرم گرفته (در اين موارد ميتونيد از اسپري خامه هم استفاده كنيد كه لوازم قناديها دارن) و پودر دارچين و چوب دارچين تزيين كنيد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔶خشک کردن توت سفید در مایکروفر 🔸مایکروویو، یک روش سریع دیگری برای خشک کردن توت می باشد. سیستم‌های خشک کردن مایکروویو، زمان خشک کردن را بدون اینکه اثر منفی بر روی کیفیت محصول داشته باشند، به طور قابل توجهی کاهش می‌دهند. با استفاده ازماکروویو در عرض 3 دقیقه میتوانید توت خشک تهیه نمایید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧂تهيه ادويه گرام ماسالا ☑️مواد لازم : ▫️ دارچین بیست و پنج گرم ▫️تخم گشنیز سی گرم ▫️هل سبز بیست گرم ▫️گل سرخ ده گرم ▫️زیره سیاه بیست گرم ▫️رازیانه پانزده گرم ▫️دانه فلفل سیاه بیست گرم ▫️برگ بو هشت گرم ▫️هل سیاه سی و پنج گرم ▫️پودر زنجفيل ده گرم ▫️زیره سبز چهل و پنج گرم ▫️جوز هندی دو عدد ▫️میخك ده گرم طرز تهيه :🧂 تمام ادويه هاي نوشته شده در بالا را پودر کنید ، با هم مخلوط نمایید . این ادویه بسیار معطر می باشد و برای طبخ گوشت و پیاز داغ ، همه پلو های مخلوط و یا خوراک زبان می توانید از این ترکیب استفاده نمایید .فقط دقت کنید که این ترکیبات بسیار گرم هستند.اگر دوست دارید می توانید به طور دلخواه گشنیز جعفری و یا آویشن و مرزه خشک ، ترخون ، به این ترکیبات اضافه نمایید . ☑️این ادویه یک ادویه خوش بو و معطر هندی است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
امروز 🌷 از شاخسار خورشید یک ســلام گرم 🌷 با عطر گل یاس و به لطافت لبخند خدا🌷 برایتان چیده ام تا روزتان بخیر و زیبا شود🌷 #صبحتان بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
‍ #کرپ ⭐یه دسر ساده و خوشمزه که باب طبع هر سلیقه ای میشه متفاوت سرو کرد و یه صبحانه خوب هم میتونه باشه. فردا صبحتون را متفاوت شروع کنید ✏مواد لازم: 🔸4عدد تخم مرغ زده شده 🔸1و1/3 پیمانه (کاپ یا فنجان) شیر 🔸2 قاشق غذاخوری کره آب شده 🔸1 پیمانه آرد چند منظوره 🔸2قاشق غذاخوری شکر سفید 🔸1/2 قاشق چایخوری ♨طرز تهیه: 🔹در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها،شیر،کره آب شده، شکر و نمک رو مخلوط کنید تا یک دست و نرم شود 🔹یک تابه متوسط نچسب (ترجیحا چدنی صاف) یا کرپ میکر رو روی شعله متوسط گرم میکنیم و تابه رو با کمی کره چرب میکنیم توسط یه قلم مو یا دستمال،با یه ملاقه کوچک یا قاشق مخصوص سرو(قاشق بزرگ ) که معادل سه قاشق غذاخوری مواد رو توی تابه میریزیم به تابه رو جوری تکون میدیم که تمام سطح تابه پوشش داده بشه و روی حرارت ملایم 1تا2 دقیقه برای هر طرف یا تا زمانیکه طلایی بشن میپزیم. 🔹بین کرپ ها رو با هر چیز دلخواه مثل عسل،مربا یا مارمالاد ، موز، توت فرنگی و نوتلا پر میکنیم و نوش جان. پ.ن:کرپ خیلی برای صبحانه مناسبه و میتونید با نیمرو و سبزیجات سرو کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
ذرت کرمی🍃🌽 225 گرم ذرت پخته یخ زده 1 و 1/2 پیمانه شیر 1/2 پیمانه پنیر پیتزا 20 گرم کره 1 قاشق غذاخوری آرد سفید نمک و فلفل به مقدار لازم ابتدا ذرت یخ زده رو داخل آبکش بریزین و چند بار آب بکشین تا یخش باز باشه بعد خوب آبش رو تخلیه کنین و بریزینش داخل قابلمه. حالا نمک، فلفل، کره و 1 پیمانه شیر رو به ذرت اضافه کنین و اجازه بدین تا روی حرارت ملایم کره آب شده و شیرم داغ بشه. تا شیر داغ میشه تو یه کاسه مابقی شیر و آردی که داشتیم رو بریزین. با یه همزن دستی خوب همشون بزنین تا محلول یکدست بشه و آرد گوله شده باقی نمونه. حالا مخلوط شیر رو داخل قابلمه ذرت بریزین و سریع شروع به هم زدن کنین. دقت کنین تا حرارت ملایم باشه. به طور یکنواخت به هم زدن ادامه بدین تا آرد لعاب بندازه و مخلوط غلیظ بشه. حدود 10 دقیقه به هم زدن ادامه بیدن تا آرد از خامی دربیاد. حالا نوبت اضافه کردن خوشمزه ترین بخش یعنی پنیر پیتزاست. در نهایت باز مخلوط رو هم بزنین تا پنیر هم کاملا آب بشه. حالا موقع سرو کردن ذرت کرمی و خوشمزه تونه تا به تنهایی یا کنار غذاهای دیگه ازش لذت ببرین. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
😍این ترشی پیاز، اشتهایتان را زیاد می کند مواد لازم :🍃 پیاز قرمز (نصف شده و باریک حلقه شده) 2 عدد متوسط چوب دارچین 2 عدد میخک (درسته) 6 عدد دانه فلفل قرمز (له شده) کمی سرکه سیب 1 فنجان – 240 میلی لیتر آب لیمو (تازه) نصف فنجان – 120 میلی لیتر شکر 1/4 تا 1/2 فنجان – 50 تا 100 گرم نمک 1 قاشق سوپخوری - پیاز حلقه شده را داخل یک کاسه ی متوسط بریزید. آنقدر آب جوش روی آنها بریزید که کاملاً روی آنها را بپوشاند. تا 10 بشمارید سپس آبکش کنید. پیاز ها را در بطری شیشه ای یا یک کاسه بریزید. دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز را در یک روغن دان کوچک روی حرارت متوسط 3 تا 5 دقیقه بو بدهید تا عطر آنها بلند شود. سرکه، آب لیمو، 1/4 فنجان شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آرام به جوش بیاید سپس 1 تا 2 دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. 2- شیرینی آن را بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید. مخلوط را روی پیاز ها بریزید. بگذارید آنقدر در دمای اتاق بمانند که خنک شوند سپس می توانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕