🍰🍥کیک هل🍥🍰
این کیک بسیار خوش طعم و خوش بافته.پیشنهاد میکنم امتحانش کنید.
مواد لازم :
1)آرد شیرینی پزی سه لیوان
2)تخم مرغ چهار عدد
3)شکر یک و یکسوم لیوان
4)روغن مایع سه چهارم لیوان
5)وانیل خالص پودری نصف ق چ
6)بیکینگ پودر 2 ق چ
7)پودر هل 2 ق چ
8)شیر یک لیوان
طرز تهیه:
آرد+بیکینگ پودر+هل رو با هم مخلوط و الک کنید و کنار بذارید. در یک کاسه،تخم مرغ+شکر+وانیل رو حدود پنج تا هفت دقیقه با همزن بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه.بعد روغن و شیر رو اضافه و مخلوط کنید.در آخر آرد رو اضافه کنید و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن بزنید.
مواد رو در قالب 23 تا 25 سانتی که چرب و آردپاشی کردیم میریزیم و طبقه وسط فر 180 درجه که از یکربع قبل روشن کردیم حدود 45 تا 60 دقیقه میپزیم(برقی 170).بعد از پخت و سرد شدن میتونید روشو با پودر قند تزیین کنید.
نکته:مایکروفر و سولاردم:کانوکشن،دما170،قالب روی سه پایه کوتاه،زمان پخت بعد از 40 دقیقه چک بشه.
نکته:داخل قابلمه،ماهیتابه رژیمی،پلوپز هم میتونید بپزید.
نکته:میتونید بجای پودر هل،پودر دارچین یا زنجبیل بریزید یا کلا وانیلی درست کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌮و اما تن ماهي با كاري🐟
ابتدا يك عدد پياز رو نگيني كرده و با مقداري روغن تفت ميدهيم وقتي پياز سبك شد سير رنده شده( يك حبه ) و زنجيل تازه رنده شده يك ق چ رو اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم مقداري زردچوبه اضافه ميكنيم و بعد يكعدد گوجه فرنگي نگيني رو اضافه ميكنيم به همراه فلفل دلمه اي رنگي نگيني شده ( به اندازه نصف استكان ) و تفت ميدهيم و زماني كه گوجه نرم شد يك ق غ رب گوجه فرنگي اضافه ميكنيم براي اينكه رب گوجه از هم باز بشه نصف استكان آب ميريزيم تا رب از هم باز بشه
سپس ادويه كاري مخصوص ماهي و پودر فلفل قرمز و پودر زيره سياه ، پودر پاپريكا استفاده ميكنيم وبعد درب تن ماهي رو باز كرده و روغنش رو خالي ميكنيم و بعد به مواد اضافه ميكنيم تا مواد به خورد ماهي بره و طعم بگيره ، براي تزيين از گشينز تازه خرد شده استفاده ميكنيم .اين غذا كمي تند هست.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
بال مرغ در فر 🍗
مواد لازم:👇
چنتا بال مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون
1/4 پیمانه آب
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ...
3 سیب زمینی
طرز تهیه:👇
مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥙سالاد پاستا و تن ماهی😍
فقط کافیه250 گرم ماکارونی شکلی آبکش شده، 1 پیمونه قارچ خام خورد کرده، 1و 1/2 پیمونه تن ماهی، 1 پیمونه گوجه گیلاسی خورد شده، 1 پیمونه کلمبروکلی خورد شده و 1/2 پیمونه زیتون خورد شده رو با هم مخلوط کنیم.
برای سس هم از ترکیب 1/2 پیمونه سس مایونز، 3 حبه سیر خورد شده، آب یک عدد لیمو ترش، نمک، فلفل، پودر آویشن و تخم گشنیز رو با هم مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنیم ... نوش جان.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_تخم_مرغ🤗
🥣🍽مواد لازم :
تخم مرغ آبپز شده بزرگ 8 عدد
پیازچه 4 تا 5 ساقه خورد شده
جعفری و گشنیز خورد شده سه قاشق غذاخوری ( من سبزی هاش رو بیشتر ریختم)
قارچ نگینی و تفت داده شده یک بسته ی کوچک حدودا 8 عدد
سس مایونز 6 تا 8 قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
سس خردل یک قاشق غذاخوری
حدود یک سوم پیمانه کرفس نگینی ریز خورد شده
نمک و پاپریکا به میزان لازم
مواد لازم رو با هم ترکیب کنید و بزارید توی یخچال که مزه ها با هم دوست بشن😊
هم میتونید با سالاد بخورید هم بصورت ساندویچ و با نون
پی نوشت: میتونید کرفس رو با گل کلم جایگزین کنید🌺🥙
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان _صبحانه 🥪🥪
🥚مواد لازم :
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه.
تخم مرغ : 3 عدد.
پنیر پیتزا : نصف پیمانه.
جعفری خرد شده : کمی.
روغن مایع : 3 ق غ.
نمک و فلفل : به میزان لازم
🍳طرز تهیه :
ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه میدهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر.
سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه.
به همین راحتی به همین خوشمزگی 😋.
این نون ها رو می تونید در فر ، توستر و ماکروفر هم تهیه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍆🍃ترشی بادمجان🍃🍆
بادمجان3 کیلوگرم
سیر3 بوته
سرکه2 لیوان
نعنا خشک، پودر گلپر، نمک
به مقدار لازم
بادمجانها را مکعبی خرد کنید، بعد داخل قابلمه ریخته و 3 لیوان آب روی آن بریزید تا بادمجانها آبپز شوند و در قابلمه را بگذارید، بادمجانها که نرم شدند آنها را آبکش کنید و داخل یک ظرف بریزید تا خنک شوند.
نمک و سیر خرد شده و پودر گلپر و نعنا خشک را به بادمجانها اضافه کنید.
ظرفی که میخواهید ترشی را در آن بریزید باید خشک و تمیز باشد.
هم زمان با ریختن مواد داخل ظرف، کمی از سرکه را با آن مخلوط کنید، اگر میخواهید زیاد ترش نباشد بهتر است بادمجانها را داخل ظرف فشار دهید تا سرکه کمتر مصرف شود.
در ظرف را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک بگذارید و بعد از 3 روز ترشی آماده میشود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍃🥙سالاد میگو و اسفناج🥙🍃
😍
150 گرم میگو خام
2 پیمانه اسفناج خام
3 پیمانه کاهو
3 ساقه کرفس
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری سیر رنده شده
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک به مقدار لازم
ابتدا آب لیمو، پاپریکا، فلفل قرمز، کمی نمک و نصفی از کل مقدار سیر رو داخل یه کاسه بریزین و خوب با هم مخلوط کنین. حالا میگوهای خام رو اضافه کرده و خوب به مواد آغشته کنین و بذارین 15 دقیقه داخل مواد بخوابن. در طول این مدت سبزیجات رو خرد کنین. حالا سس سالاد رو آماده کنین سرکه بالزامیک، روغن زیتون، کمی نمک و مابقی سیر رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کنین. سبزیجات و سس رو با هم مخلوط کنین و بذارین 5 دقیقه بمونن. تو این مدت میگو هارو داخل یه ماهیتابه که چربش کردین بریزین و بذارین بپزن. میگو برای پخت به زمان زیادی احتیاج نداره و 5 دقیقه زمان براش کافیه فقط حتما در حین پخت زیرو روشون کنین. حالا سالاد رو داخل ظرف سروتون بریزین. میگو های پخته رو روی سالاد بذارین. میتونین از کمی گوجه گیلاسی هم برای تزیین سالادتون استفاده کنین.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
امروز یه مرغ باحال داریم
یه مرغ متفاوت و خوشمزه😋
مرغ دم کرده با سس زرشک 🍛
ترش و باحال
آسون و عالی
مواد لازم:
قطعات مرغ به دلخواه رون یا سینه
گوجه فرنگی 3عدد
پیاز متوسط1عدد
سیر 1حبه درشت
نصف فلفل دلمه ایی
نمک و فلفل
رب گوجه فرنگی یه قاشق
مرغ ها رو با روغن و زردچوبه حسابی تفت بدین
پیاز،سیر،فلفل دلمه،گوجه فرنگی و رب رو توی مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یه سس غلیظ به شما بده .
این سس رو روی مرغای تفت داده بریزید و بعد از جوش اومدن درش رو با یه پارچه ی نازک ببندید و روی شعله ی کم دم کنید.
وقتی مرغا کاملا پخت نصف لیوان زرشک شسته شده رو به سس اضافه کنید و 10دقیقه دوباره دم کنید😍
پ ن :اگه دوست داشتین خوراک مرغتون ملس باشه یه قاشق چایخوری شکر اضافه کنید😍
پ ن :این مرغ اصلا احتیاج به آب نداره👍
پ ن : این مرغ اصلا احتیاج نداره این ور و اون ور بشه و دائم بهش سر برنید😍
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍪كلوچه كنجدي🍪
🥣مواد لازم آرد 3 پيمانه نصف باشه پودر قند يك پيمانه تخم مرغ 2 عدد روغن نصف پيمانه ماست دوقاشق غذا خوري بكينگ پودر يك قاشق مربا خوري پودر هل و وانيل مقداري
طرز تهيه
ابتدا تخم مرغ و پودر قند را باهمزن هم ميزنيم تا سفيد كشدار بشن بعد وانيل اضافه ميكنيم مرحله بعد ماست اضافه ميكنبم خوب هميزنيم بعد آرد بكينگ پودر پودر هل كم كم به مواد اضافه ميكنيم آروم هم ميزنيم خمير نرمي بدست مياد نيم ساعت داخل يخچال استراحت ميديم فر از قبل گرم ميكنيم مواد قالب گرد ميزنيم تو كنجد ميغلتانيم درجه فر 180 زمان بيست دقيقه❤️❤️اگه آرد زياد اضافه كنيد كلوچه سفت ميشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧀 «فینگرفود قارچ شکمپر» خیلی سریع درست میشه
😍
چند تا قارچ رو به تکههای ریز خورد کنید و با سیر توی تابه تفتشون بدید و بذارید توی سینی فر و با روغن زیتون و نمک و ادویههای دلخواهتون یک ربع توی فر بپزه. قارچهای تفت داده و پخته شده رو با چند قاشق پنیر بلوچیز رندهشده و پنیر خامهای مخلوط کنید و داخل قارچها رو پر کنید و با تکههای پنیربلوچیز و گوجه تزیینش کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕