آشپزخونه
#چیکن_پارمزان @ashpazzkhooneh
#چیکن_پارمزان😍🌹👇
🚩مواد لازم برای۴ نفر:
🚩نمک و فلفل به مقدار لازم
🚩ریحان به مقدار لازم
🚩پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ لیوان
🚩تخم مرغ ۲ عدد
🚩رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
🚩پیاز ۱ عدد
🚩سیر ۲ حبه
🚩آرد سوخاری ۱ لیوان
🚩کره ۲ قاشق غذا خوری
🚩سینه مرغ ۲ عدد
♨طرز تهیه:
🔹هر سینه مرغ را به 2 قسمت برش بزنید ؛ آرد سوخاری ، پنیر پارمزان رنده شده ، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا یکدست شود.
🔹چند قاشق روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، سینه های مرغ را در تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط آرد سوخاری و پنیر بغلطانید تا تمام سطح مرغ به این مواد آغشته شود
🔹سینه های مرغ را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شوند سپس کنار بگذارید.
🔹کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شوند سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب ، مقداری ریحان خرد شده ، نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
🔹سس را داخل ظرف فر بریزید و سینه های مرغ سوخاری را روی آن قرار دهید سپس ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا چیکن پارمزان آماده شود.
🔹در صورت تمایل میتوانید روی هر سینه مرغ مقداری پنیر موزارلا قرار دهید ، مراحل کار به همان صورت است و تنها پیش از قرار دادن در فر چند ورقه پنیر موزارلا روی مرغ های سوخاری قرار میگیرد.
💡سایر نکات:
🔸این غذای #ایتالیایی با پاستا سرو میشود اما شما میتوانید آن را با نان ، پوره سیب زمینی ، سیب زمینی سرخ شده و … نیز سرو کنید
🌼🍉 @ashpazzkhooneh🍋🌺
آشپزخونه
#کبه_برنج @ashpazzkhooneh
#کبه برنج ۱ لیوان برنج ایرانی
200 گرم گوشت چرخ کرده
3 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری
1 عدد تخم مرغ
زرشک به مقدار دلخواه
سماق به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
1 عدد پیاز متوسط
طرز تهیه
یک لیوان برنج به صورت کته درست می کنیم و داخل آبش زعفران هم میریزیم وقتی برنج آماده شده ان را کنار میگذاریم تا خنک شود.
پیاز رو سرخ می کنیم و گوشت رو مانند مایع ماکارانی آماده میکنیم وداخلش سماق و زرشک و جعفری ساطوری اضافه می کنیم.
برنج کته شده که خنک شده با دست ورز میدهیم و از مایع گوشتی در وسط ان میگذاریم و در تخم مرغ میغلتانیم و سرخ می کنیم.
زمانی که میخواهید کپه ها را آماده کنید دستتان را خیس کنید تا کپه ها به دستتان نچسبد
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#مافين_پيتزا @ashpazzkhooneh
#مافين_پيتزا 🍕🍕
مواد لازم:
▫️تخم مرغ ٤ عدد
▫️روغن مايع ١/٢ پيمانه
▫️ماست چكيده ٤قاشق سوپخوري
▫️پنير خامه اي ٢ قاشق سوپخوري
▫️آرد ٢پيمانه به اضافه ١/٢ پيمانه
▫️بيكينگ پودر نصف قاشق مربا خوري
▫️نمك و فلفل و آويشن
▫️سوسيس نگيني ريز ١پيمانه
▫️ژامبون ريز شده ١ پيمانه
▫️فلفل دلمه اي رنگي نگيني ١پيمانه
▫️قارچ تفت داده ١ پيمانه
▫️ذرت نصف پيمانه
▫️پنير پيتزا به مقدار لازم
طرز تهیه:🍕🍕
🔸زرده و سفيده را جدا كرده ،سفيده را خوب زده ،،سپس زرده را با همزن بزنيد و روغن رو اضافه كنيد و كمي با همزن بزنيد،بعد ماست و پنير خامه اي و در آخر آرد و بيكينگ پودر و نمك و فلفل را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد سپس سفيده را به مواد اضافه كنيد و بعد سوسيس و ژامبون و قارچ و فلفل دلمه و ذرت رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد ،،كاغذ مخصوص را توي قالب مافين گذاشته نصف قاالب رو مواد بريزيد و بعد كمي پنير پيتزا و بعد بقيه قالب رو با مواد پر كنيد ،مجددا كمي پنير پيتزا و آويشن ريخته و در فر ١٦٠ به مدت نيم ساعت آماده ميشه
🆔 @ashpazzkhooneh
#خورشت_گوجه_سبز🌿🌹
مواد لازم :
گوشت خورشتی : 400 گرم
گوجه سبز : 500 گرم
نعنا و جعفری : 500 گرم
روغن : به میزان لازم
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا یک عدد پیاز رو ریز کرده و با گوشت خورشتی تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه کرده و بعد سه لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته تا گوشت مون پخته بشه بعد نعنا و جعفری رو پاک کرده شسته و خرد میکنیم و در روغن تفت داده و نمک رو بهش هم اضافه میکنیم و حالا نعنا و جعفری تفت داده شده رو به خورشت اضافه میکنیم و حالا گوجه سبز رو شسته و درشت ها رو برش زده یعنی به دو قاچ میکنیم و گوجه سبزهای ریز رو همینطوری داخل خورشت مون میریزیم و با حرارت ملایم قرار میدیم تا کاملا خورشت مون جا بیفته
نکته :(گوجه های سبز رو در آخر خورشت اضافه میکنیم چون اگر زودتر بریزیم خیلی زود به میشن حدودا 10 دقیقه ای با حرارت ملایم کافی است که خورشت جا بیفته )
🆔 @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#خورش_بامیه_بادمجان @ashpazzkhooneh
#خورش_بامیه_بادمجان
مواد لازم:
بادمجان 6 عدد
بامیه 500 گرم
مرغ 1 عدد
غوره 250 گرم
پیاز متوسط ریز شده 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق
روغن به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
فلفل سیاه به دلخواه
طرز تهیه:
کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند.
مرغ تکه شده را در پیاز ها بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ کمی سفید و طلائی شود. حالا نمک و زرد چوبه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی هم بزنید. 1 لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.
بادمجان ها را پوست بگیرید و خوب بشوئید. بادمجان ها را از کمی چاک بدهید. آنها را به مدت 4 دقیقه در مایکروفر کباب کنید. حالا بادمجان ها را در یک تابه با کمی روغن، کمی سرخ کنید. بعد از اینکه آنها را سرخ کردید روی دستمال آشپرخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
غوره ها را بشوئید و کمی نمک روی آن بپاشید، غوره ها را درون چاک بادمجان ها قرار دهید.
بامیه ها را شسته و چوب آن ها را ببرید. درون قابلمه مرغ بریزید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجان ها و مرغ کاملا در خورش جا بیفتند
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کالباس_خونگی @ashpazzkhooneh
#کالباس_خانگی
ًمواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان ... 1 عدد متوسط
سیر 3 حبه
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی
نمک 1 قاشق چایخوری پر
زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
هل ساییده نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد
قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط
طرزتهیه:
سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه.
🆔 @ashpazzkhooneh