eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخونه
#کبه_برنج @ashpazzkhooneh
برنج ۱ لیوان برنج ایرانی 200 گرم گوشت چرخ کرده 3 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری 1 عدد تخم مرغ زرشک به مقدار دلخواه سماق به مقدار لازم زعفران به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم 2 قاشق غذاخوری رب گوجه 1 عدد پیاز متوسط طرز تهیه یک لیوان برنج به صورت کته درست می کنیم و داخل آبش زعفران هم میریزیم وقتی برنج آماده شده ان را کنار میگذاریم تا خنک شود. پیاز رو سرخ می کنیم و گوشت رو مانند مایع ماکارانی آماده میکنیم وداخلش سماق و زرشک و جعفری ساطوری اضافه می کنیم. برنج کته شده که خنک شده با دست ورز میدهیم و از مایع گوشتی در وسط ان میگذاریم و در تخم مرغ میغلتانیم و سرخ می کنیم. زمانی که میخواهید کپه ها را آماده کنید دستتان را خیس کنید تا کپه ها به دستتان نچسبد @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#مافين_پيتزا @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#مافين_پيتزا @ashpazzkhooneh
🍕🍕 مواد لازم: ▫️تخم مرغ ٤ عدد ▫️روغن مايع ١/٢ پيمانه ▫️ماست چكيده ٤قاشق سوپخوري ▫️پنير خامه اي ٢ قاشق سوپخوري ▫️آرد ٢پيمانه به اضافه ١/٢ پيمانه ▫️بيكينگ پودر نصف قاشق مربا خوري ▫️نمك و فلفل و آويشن ▫️سوسيس نگيني ريز ١پيمانه ▫️ژامبون ريز شده ١ پيمانه ▫️فلفل دلمه اي رنگي نگيني ١پيمانه ▫️قارچ تفت داده ١ پيمانه ▫️ذرت نصف پيمانه ▫️پنير پيتزا به مقدار لازم طرز تهیه:🍕🍕 🔸زرده و سفيده را جدا كرده ،سفيده را خوب زده ،،سپس زرده را با همزن بزنيد و روغن رو اضافه كنيد و كمي با همزن بزنيد،بعد ماست و پنير خامه اي و در آخر آرد و بيكينگ پودر و نمك و فلفل را اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد سپس سفيده را به مواد اضافه كنيد و بعد سوسيس و ژامبون و قارچ و فلفل دلمه و ذرت رو اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد ،،كاغذ مخصوص را توي قالب مافين گذاشته نصف قاالب رو مواد بريزيد و بعد كمي پنير پيتزا و بعد بقيه قالب رو با مواد پر كنيد ،مجددا كمي پنير پيتزا و آويشن ريخته و در فر ١٦٠ به مدت نيم ساعت آماده ميشه 🆔 @ashpazzkhooneh
🌿🌹 مواد لازم : گوشت خورشتی : 400 گرم گوجه سبز : 500 گرم نعنا و جعفری : 500 گرم روغن : به میزان لازم نمک و زردچوبه : به میزان لازم پیاز : 1 عدد طرز تهیه : ابتدا یک عدد پیاز رو ریز کرده و با گوشت خورشتی تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه کرده و بعد سه لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته تا گوشت مون پخته بشه بعد نعنا و جعفری رو پاک کرده شسته و خرد میکنیم و در روغن تفت داده و نمک رو بهش هم اضافه میکنیم و حالا نعنا و جعفری تفت داده شده رو به خورشت اضافه میکنیم و حالا گوجه سبز رو شسته و درشت ها رو برش زده یعنی به دو قاچ میکنیم و گوجه سبزهای ریز رو همینطوری داخل خورشت مون میریزیم و با حرارت ملایم قرار میدیم تا کاملا خورشت مون جا بیفته نکته :(گوجه های سبز رو در آخر خورشت اضافه میکنیم چون اگر زودتر بریزیم خیلی زود به میشن حدودا 10 دقیقه ای با حرارت ملایم کافی است که خورشت جا بیفته ) 🆔 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#خورش_گوجه_سبز @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
animation.gif
حجم: 183.8K
#خورش_بامیه_بادمجان @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#خورش_بامیه_بادمجان @ashpazzkhooneh
مواد لازم: بادمجان 6 عدد بامیه 500 گرم مرغ 1 عدد غوره 250 گرم پیاز متوسط ریز شده 2 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق روغن به میزان لازم نمک و زردچوبه به میزان لازم فلفل سیاه به دلخواه طرز تهیه: کمی روغن در یک قابلمه مناسب بریزید و وقتی خوب داغ شد پیازها را در آن سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. مرغ تکه شده را در پیاز ها بریزید و کمی تفت بدهید تا رنگ مرغ کمی سفید و طلائی شود. حالا نمک و زرد چوبه را به همراه رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی هم بزنید. 1 لیوان آب درون قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد. بادمجان ها را پوست بگیرید و خوب بشوئید. بادمجان ها را از کمی چاک بدهید. آنها را به مدت 4 دقیقه در مایکروفر کباب کنید. حالا بادمجان ها را در یک تابه با کمی روغن، کمی سرخ کنید. بعد از اینکه آنها را سرخ کردید روی دستمال آشپرخانه قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود. غوره ها را بشوئید و کمی نمک روی آن بپاشید، غوره ها را درون چاک بادمجان ها قرار دهید. بامیه ها را شسته و چوب آن ها را ببرید. درون قابلمه مرغ بریزید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. خورش را روی حرارت ملایم بپزید تا بادمجان ها و مرغ کاملا در خورش جا بیفتند @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#کالباس_خونگی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کالباس_خونگی @ashpazzkhooneh
ًمواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان ... 1 عدد متوسط سیر 3 حبه زرده تخم مرغ 1 عدد آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی نمک 1 قاشق چایخوری پر زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر هل ساییده نصف قاشق مرباخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط طرزتهیه: سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. 🆔 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#فالوده_طالبی🍈 طرز تهیه طالبی رو به قطعات کوچک برش بدید یکی دو قاشق شکر بزنین یه قاشق گلاب و کمی عرق نسترن و بید مشک اگه دوست داشتید اضافه کنین و چندتا دونه قالب کوچک یخ، بعد بزارید یخچال تا حسابی خنک بشه و آب بندازه و بعد نوش جان. 🌼🍉 🆔 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#موس_گلدانی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#موس_گلدانی @ashpazzkhooneh
😍🌹👇 300 گرم شکلات تلخ خرد شده 50 گرم کره 3 تخم مرغ 55 گرم شکر (یک‌سوم پیمانه) 300 میلی لیتر خامه پرچرب (یک و یک‌چهارم پیمانه) برای روی موس: یک پیمانه بیسکویت خردشده نصف پیمانه مغز خردشده (گردو، فندق، بادام، پسته) خامه صبحانه نصف پیمانه شکلات نصف پیمانه طرز تهیه:💐 شکلات و کره رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت کم مخلوط کنین و بپزین تا مخلوط شن، از روی حرارت بردارید و یکی یکی زرده هارو اضافه کنین و بزنین، بعد این مخلوط رو داخل یک کاسه بزرگ بریزین و در طرف دیگه، خامه رو اونقدر بزنین تا فرم بگیره بعد سفیده هارو اونقدر بزنین تا سفید شه ولی خیلی سفت نشه، شکر رو به سفیده ها اضافه کنین و بزنین تا حل شه، بعد خامه فرم گرفته رو به مخلوط شکلاتی اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد مخلوط سفیده رو در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین و بین 8 ظرف کوچک تقسیم کنین و با سلفون بپوشونین و 2 ساعت بزارین یخچال تا خودشو بگیره... برای روی موس، خامه رو بزارید روی حرارت وقتی از بغل جوش خورد شکلات رو اضافه کنید، بعد بیسکویت و مغزهای آسیاب شده را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کنید و قشنگ همه مواد رو باهم مخلوط کنید و روی موس بریزید، بعد با گل‌های طبیعی تزئین میکنیم... 🌼 🆔 @ashpazzkhooneh