آشپزخونه
#موس_گلدانی @ashpazzkhooneh
#موس_گلدانی😍🌹👇
300 گرم شکلات تلخ خرد شده
50 گرم کره
3 تخم مرغ
55 گرم شکر (یکسوم پیمانه)
300 میلی لیتر خامه پرچرب (یک و یکچهارم پیمانه)
برای روی موس: یک پیمانه بیسکویت خردشده
نصف پیمانه مغز خردشده (گردو، فندق، بادام، پسته)
خامه صبحانه نصف پیمانه
شکلات نصف پیمانه
طرز تهیه:💐
شکلات و کره رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت کم مخلوط کنین و بپزین تا مخلوط شن، از روی حرارت بردارید و یکی یکی زرده هارو اضافه کنین و بزنین، بعد این مخلوط رو داخل یک کاسه بزرگ بریزین و در طرف دیگه، خامه رو اونقدر بزنین تا فرم بگیره بعد سفیده هارو اونقدر بزنین تا سفید شه ولی خیلی سفت نشه، شکر رو به سفیده ها اضافه کنین و بزنین تا حل شه، بعد خامه فرم گرفته رو به مخلوط شکلاتی اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد مخلوط سفیده رو در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین و بین 8 ظرف کوچک تقسیم کنین و با سلفون بپوشونین و 2 ساعت بزارین یخچال تا خودشو بگیره... برای روی موس، خامه رو بزارید روی حرارت وقتی از بغل جوش خورد شکلات رو اضافه کنید، بعد بیسکویت و مغزهای آسیاب شده را به مخلوط شکلات و خامه اضافه کنید و قشنگ همه مواد رو باهم مخلوط کنید و روی موس بریزید، بعد با گلهای طبیعی تزئین میکنیم...
🌼
🆔 @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#فلافل_داغ_خوزستان @ashpazzkhooneh
#فلافل_داغ_خوزستان
✏️مواد لازم برای۷ نفر
🔸ادویه فلافل (زردچوبه و پودر زیره و پودرسیر و تخم گشنیز و نمک) به مقدار لازم
🔸فلفل سبز تند به مقدار لازم
🔸بیکینگ پودر ۳-۲ قاشق مربا خوری
🔸جعفری خرد شده ۱/۲ فنجان
🔸سیر ۲ حبه
🔸آب ۱/۲ لیوان
🔸نخود ۵۰۰ گرم
🔸پیاز متوسط ۳ عدد
🔸لپه باقلا ۲۵۰ گرم
♨️طرز تهیه
🔹نخود را از یک روز قبل خیسانده و چندبار آب آن را عوض کرده تا نفخش بخوابد.لپه باقلا را نیز چند ساعت خیس کنید.نخود و لپه باقلا را جداگانه یک بار چرخ کنید.
🔹سپس نخودهای چرخ شده وباقلا وفلفل وسیر وپیاز راباهم مخلوط کرده و آنها را دوباره چرخ کنید. ادویه فلافل و بیکینگ پودر و جعفری راهم اضافه کرده کمی ورز دهید.
🔹صبر کنید تا کمی خمیر فلافل استراحت کند .بعد فلافل ها را در روغن داغ فراوان سرخ کرده. روغن بایدداغ داغ باشدتافلافل ها وا نروند.
🔸سایر نکات
🔹استفاده از آب برای ترد شدن فلافل می باشد.آب باید در حدی اضافه شود که خمیر فلافل قابلیت شکل گیری داشته باشد.(کم کم آب را اضافه کرده اینکه چقدر آب می خواهد چشمی هست و احتیاج به تجربه دارد. برای این میزان مواد نصف لیوان آب کافیه)
🔹این فلافل به همراه سس خردل سس انبه و سس سفید و سس قرمز تند وبادمجان سرخ شده و انواع ترشی سرو می شود.
🔹می توان از 1 عددسیب زمینی آب پز رنده شده یا گوجه رنده شده برای چسبندگی و ترد شدن فلافل استفاده کرد.
🔹توصیه می کنم یک فلافل را درون روغن بگذارید ببینیدچطور می شود اگه سفت بود کمی دیگر آب اضافه کنید.
🔹به هیچ وجه از تخم مرغ در فلافل استفاده نشود چون مزه فلافل کاملا تغییرمیکنه.
🔹در صورت تمایل مقداری جعفری ریز شده هم به مواد اضافه کنید. می توانید به جای آب از آب زعفران یا آب پیاز هم استفاده کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#چیکن_استراگانوف @ashpazzkhooneh
#چیکن_استراگانوف
✏️مواد لازم برای۲ نفر
🔸آرد ۱ قاشق غذا خوری
🔸آب مرغ ۱۸۰ میلی لیتر
🔸سیر ۲ حبه
🔸فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
🔸فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
🔸نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
🔸سینه مرغ ۱ عدد
🔸تره فرنگی (بزرگ) ۱ عدد
🔸گوشت قرمز ۲ برش
🔸روغن به مقدار لازم
🔸خامه ترش به مقدار لازم
♨️طرز تهیه
🔹تره فرنگی را خرد کنید. می توانید پیاز را جایگزین تره فرنگی کنید. سینه مرغ بدون پوست و استخوان را به تکه های کوچک برش دهید.
🔹برش های نازک گوشت قرمز را در ماهی تابه نچسب روی حرارت متوسط سرخ کنید تا ترد شوند. سپس از روی حرارت بردارید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
🔹کمی روغن در ماهی تابه بریزید و تره فرنگی را اضافه کنید. سپس گوشت مرغ را اضافه کنید. حدودا 6 دقیقه روی حرارت هم بزنید.
🔹 حالا نمک، سیر له شده، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مخلوط سیر را به مخلوط تره فرنگی و مرغ اضافه کرده، سپس آب مرغ و گوشت قرمز را هم اضافه کنید.
🔹 مخلوط مواد را به جوش آورید سپس درب ماهی تابه را بگذارید و حدودا 10 دقیقه روی حرارت کم بگذارید. در این حین می توانید نودل را بپزید و آماده کنید.
🔹 در یک کاسه کوچک، خامه ترش و آرد را مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود. حالا مخلوط خامه و آرد را به مواد اضافه کرده و به جوش آورید. سپس حرارت را کم کرده، اجازه دهید حدودا 2 دقیقه روی حرارت باشد تا غلیظ تر شود. در این بین مواد را گاهی هم بزنید.
🔹 چیکن استراگانوف را با نودل گرم سرو کنید
🚩سایر نکات
🔸چیکن استراگانوف هم مانند بیف استراگانوف لذیذ و خوشمزه است حال اگر نودل هم به آن بیفزایید غذایی کامل و خوشمزه در اختیار خواهید داشت.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#چیکن_با_سس_زغال_اخته @ashpazzkhooneh
#چیکن_با_سس_زغال_اخته
✏️مواد لازم برای۴ نفر
🔸ران مرغ (کوچک) ۸ عدد
🔸آب زغال اخته ۳/۴ پیمانه
🔸زغال اخته ۳/۴ پیمانه
🔸آویشن تازه ۲ ساقه
🔸شکر قهوه ای ۴ قاشق چای خوری
♨️طرز تهیه
🔹فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. تابه نچسب را با روغن چرب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
🔹¼ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مرغ ها بزنید و 5 دقیقه داخل تابه تفت دهید تا هر دو طرف آنها طلایی شوند. تابه را داخل فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. باید دمای فر را به 180 درجه فارنهایت کاهش دهید.
🔹در یک شیرجوش، آب زغال اخته، زغال اخته تازه، آویشن،1/4 قاشق چایخوری و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
🔹اجازه دهید مواد بجوشند و 15 تا 20 دقیقه در حالت نیم جوش باقی بمانند تا غلیظ شود. آویشن را خارج کنید و سس را روی مرغ ها بریزید و سرو کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#بستنی_اسپرسو @ashpazzkhooneh
#بستنی_اسپرسو
مواد لازم برای۸ نفر:
بستنی وانیلی به مقدار لازم
اسپرسو ۲ قاشق چای خوری
شکلات تلخ ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱ فنجان
طرز تهیه:
اسپرسو رو به 1 فنجان آب جوش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا حل بشه.
بعد به مقدار لازم بستنی توی 8 ظرف دلخواه برای سرو، قرار میدیم و روی بستنی شکلات تلخ خرد شده میریزیم سپس روی اون اسپرسو میریزیم و فورأ سرو میکنیم.
🆔 @ashpazzkhooneh