🍳طرز تهیه املت گل کلم و تخم مرغ
🍥مواد لازم
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️شیر ½ پیمانه
▫️گل کلم 150 الی 200 گرم
▫️جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
▫️نمک و روغن به میزان لازم
🍳دستور پخت
پس از شستن گلم کلم، آن را خرد کرده و حدود 7 دقیقه در کمی آب و نمک بجوشانید، سپس آبکش کنید.تخم مرغ، شیر و نمک را مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.روغن را در تابه بر روی حرارت ملایم داغ کرده و تکههای کلم را در آن سرخ کنید.پس از سرخ شدن کلمها، جعفری ساطوری را اضافه کرده و چند دقیقه با هم تفت دهید.مخلوط شیر و تخم مرغ را به تابه اضافه کنید.وقتی یک طرف املت سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
☑️نکته: برای خوشمزهتر شدن این املت میتوانید کمی پنیر رنده شده به آن اضافه کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘کوکوی مرغ و سبزیجات
🔸مواد لازم
▫️سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 3 پیمانه
▫️تخم مرغ بزرگ 3 عدد
▫️ماست چکیده یا سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
▫️آرد 1/2 پیمانه
▫️گوجه فرنگی 1 عدد
▫️پیازچه 2 عدد
▫️سبزی معطر 2 قاشق غذاخوری
▫️روغن 2-3 قاشق غذاخوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
🍘طرز تهیه
سینه مرغ را پخته، ریش ریش کنید و در کاسهای بریزید.
گوجهها را خیلی ریز خرد کرده و یا رنده کرده و به مرغ اضافه کنید.پیازچه را حلقه حلقه کرده و همراه بقیه مواد به مرغ اضافه کنید.مواد را هم بزنید و اگر لازم بود، مقداری آرد اضافه کنید تا مایه کوکو غلیظ شود.روغن را در تابه بر روی حرارت ملایم داغ کنید و یک قاشق بزرگ از مایه کوکو را داخل روغن بریزید.حدود 2 الی 3 دقیقه هر طرف کوکوها را سرخ کنید.پس از طلایی شدن کوکوها، آنها را در ظرف سرو بچینید و با گوجه فرنگی تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘دوقوس ماهی (غذای لذیذ بوشهری)
🔸مواد لازم
▫️ماهی متوسط 1 عدد
▫️رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
▫️نمک و ادویه و زعفران به میزان کافی
▫️سیر 5-6 حبه
▫️پیاز متوسط 1 عدد
▫️فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
🥘دستور تهیه
ماهیها را خوب بشویید و آنها را به تکههای کوچک برش بزنید.پس از تکه کردن آن را سرخ کنید و کنار بگذارید.سیر و پیاز را خرد کنید و کمی آنها را تفت دهید.سپس رب گوجه را در کمی آب حل کنید، نمک و فلفل به آن بزنید و سس حاصله را به سیر و پیاز سرخ شده اضافه کنید.پس از اینکه کمی قل خورد، در پایان کار زعفران آب کرده را به آن بیفزایید و در نهایت آن را روی ماهیهای سرخ شده در بریزید.دوقوس ماهی خوشمزه آماده سرو است؛ میتوانید آن را با برنج نوش جان کنید.
نوش جان …
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍣طرز تهیه شنیسل ماهی (ماهی سوخاری)
🔸مواد لازم
▫️ماهی 1 عدد
▫️تخم مرغ 2 عدد
▫️آرد گندم 1 پیمانه
▫️آرد سوخاری 1 پیمانه
▫️پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
▫️روغن 1 پیمانه
🍣دستور پخت
ماهی را پاک کنید و آن را به قطعات متوسط برش بزنید.تخم مرغها را در یک ظرف بشکنید، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید و خوب آن را با یک چنگال بزنید.در ظرفی دیگر آرد سوخاری را با کمی نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کنید.اکنون ماهیهای تکه شده را ابتدا داخل ظرف تخم مرغ، سپس داخل آرد گندم و پس از آرد گندم داخل آرد سوخاری بغلتانید.در یک تابه روغن بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود.ماهیهای آغشته به آرد سوخاری را در روغن داغ با شعله کم سرخ کنید.سپس آنها را درون ظرف سرو بگذارید.شنیسل ماهی شما آماده سرو است.
نوش جان …
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘کوفته بلغور از انواع غذا با بلغور گندم
🔸مواد لازم
▫️عدس یک پیمانه
▫️بلغور گندم یک پیمانه
▫️پیاز یک عدد
▫️آب سه پیمانه
▫️روعن به مقدار لازم
▫️زیره سیز نصف قاشق چای خوری
▫️جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
▫️نمک، فلفل، پودر موسیر به مقدار لازم
🍘طرز تهیه : عدس را با مقداری آب و نمک بر روی حرارت قرار دهید.بلغور گندم را که چند ساعت در آب خیساندهاید به عدس نیمپز شده اضافه کنید تا با یکدیگر به طور کامل بپزند و آب آن تمام شود.پیاز را خرد کرده و در تابهای دیگر سرخ کنید. سپس زیره را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر خود را پس دهد.پیاز داغ و زیره را به مخلوط عدس و بلغور اضافه کنید.سپس نمک، فلفل، جعفری خرد شده، پودر موسیر و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و مواد را با یکدیگر ورز بدهید.با استفاده از دستان خود مواد را به صورت کوفته قلقلی در آورید و سرخ کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥬اسموتی کاهو
✅مواد لازم
انگور سبز – 1 فنجان (150 گرم)
کاهو رومی خرد شده – 1فنجان (55 گرم)
سیب متوسط – 1 عدد
قطعات یخ – 1 فنجان (240 میلی لیتر)
🥬طرز تهیه
کاهوی خرد شده را به همراه انگور سبز، سیب و قطعات یخ در یک مخلوط کن با سرعت بالا بریزید و خوب هم بزنید تا مواد صاف و یک دست شوند.اسموتی کاهو آماده است، آن را در یک لیوان بریزید و به عنوان وعده ی صبحانه استفاده کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗طرز تهیه ران مرغ کاراملی
🔸مواد لازم :
▫️ران مرغ 450 گرم
▫️روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
▫️سس سویا 1/2 فنجان
▫️سس کچاپ 1 و 2/3 قاشق غذاخوری
▫️عسل 3/4 فنجان
▫️سیر رنده یا خرد شده 2-3 حبه
▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه
🍗مراحل تهیه:
فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. ران های مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس قرار دهید. روغن، سس سویا، کچاپ، عسل، سیر، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. سپس سس را روی مرغ ها بریزید.سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. مرغها را به مدت 1 ساعت بپزید. زمانی که مرغ ها کاملا پختند و سس کاراملی و غلیظ شد یعنی غذا آماده است.سینی فر را خارج کنید. ران های مرغ را به همراه سس خوش طعم کاراملی داخل ظرف مناسب قرار دهید و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗تخممرغ با طعم سبزیجات🍳🥚
🌯مواد لازم
تخممرغ شش عدد
آواکادو دو عدد
سیر یک بوته
سس مایونز یک قاشق مرباخوری
روغن زیتون یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
برگ کاهو کوچک چند عدد
ریحان برای تزيين
🍴🍴🍴
1. تخممرغها را شسته و در ظرف آبی قرار دهید تا کاملا سفت شود.
2. سپس آنها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید.
3. زردهها را در مخلوط کن بریزید و سپس سیر خردشده، سس مایونز، روغن زیتون، نمک و فلفل، کاهو خردشده و آواکادوهای ریزشده را به آن اضافه کنيد.
4. مواد را تا حدامکان مخلوط کنید تا یک دست شود. از این مواد باید درون تخممرغها را پر کنید و روی آن را با برگ ریحان تزيین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥣رشته پلو با خرما🍛🍛
🧂مواد لازم
برنج 500 گرم
رشته پلویی 500 گرم
خرما 250 گرم
کشمش 150 گرم
روغن به میزان لازم
ماهیچه یک عدد
زعفران ساییده شده یک قاشق چایخوری
🍵🍵🍵
1. برنج را از شب قبل خیس میکنیم سپس در قابلمه که آب آن در حال جوشیدن است میریزیم و پنج دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، رشتهها را به آن اضافه میکنیم.
2. ماهیچه را در یک قابلمه دیگر به مدت دو ساعت میپزیم.
3. در قابلمه آب روغن ریخته و یک لایه نان لواش ته قابلمه گذاشته و برنج و رشته پلویی را در آن میریزیم و سعی میکنیم برنج به صورت هرمی بالا بیاید.
4. وسط برنج را با انتهای قاشق به حالت حفره سوراخ میکنیم تا بخار برنج بالا آمده و برنج قد بکشد و سپس برنج را به مدت 10 الی 15 دقیقه دم میکنیم.
5. در یک تابه کوچک روغن ریخته، کشمش شسته شده را طی سه مرحله سرخ مینماییم و در تابه دیگر خرما هسته گرفته شده را تفت میدهیم.
6. پس از آن که برنج را در دیس کشیدیم با کشمش و خرما تزیین مینماییم و به ماهیچه زعفران زده و کنار برنج سرو میکنیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍗جوجه چینی(فیله پف دار)
🥪مواد لازم
فیله مرغ 5 تکه
ماالشعیر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
آرد 1/5 پیمانه
پکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز، فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخور
پودر زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم
🍔
. در ظرفی ماالشعیر و آب و پکینگ پودر را مخلوط کنید و سپس آرد را کم کم به مواد اضافه نمایید تا به غلظت ماست برسد.
2. سپس در ظرفی فیلههای مرغ را به صورت نواری و بلند برش بدهید همراه نمک و فلفل و پودر سیر الیت و زنجبیل مزهدار کنید.
3. بعد فیلهها را در تک تک داخل خمیر بغلطانید و بعد در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید. این غذا را همراه با سس تارتار سرو نمایید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘مرغ با رویه نارگیلی🥘
🥪مواد لازم
پودر نارگیل 75 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
تخم زیره 1/2 قاشق چایخوری
تخم رازیانه 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز 1 قاشق غذاخوری
دانه فلفل 4 عدد
پیاز 2 عدد خردشده
مرغ 8 تکه
🧆🧆🍗🍗
. پودر نارگیل را در کاسه ریخته و 5 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید تا خیس بخورد.
2. یک قاشق از روغن را در تابه ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، تخم رازیانه، زیره، گشنیز و دانه فلفل را افزوده و برای 3 تا 4 دقیقه تفت دهید.
3. پیاز خردشده را افزوده و برای 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شود.
4. پودر نارگیل و نمک را اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا وقتی مواد حالت چسبندگی پیدا کنند، در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید. سپس مواد را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته و برای 30 ثانیه بزنید.
5. تابه جداگانه مابقی روغن را ریخته و تکههای مرغ را برای 10 دقیقه تفت دهید، سپس مخلوط نارگیل را اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر با شعله کم اجازه پخت دهید تا مرغها قهوهای شوند. سپس در ظرف دلخواه چیده، با برشهایی از لیمو تزئین کرده و همراه با برنج سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕