🍴میگو با پنیر سفید(غذا یونانی)🍤
🧂مواد لازم
نصف فنجان پیاز خردشده
کره یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن گیاهی یک و نیم قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی پوست کنده و خردشده 4 عدد
سیر آسیاب شده یک حبه
نمک یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
پونه سه چهارم قاشق چایخوری
پنیر فتای خردشده 150 گرم
میگو پوست کنده و بدون رگ نیم کیلو
جعفری تازه خردشده نصف فنجان
🍤🫕🍤🫕🍤🫕
1. در یک قابلمه بزرگ، پیاز را در روغن سرخ کنید.
2. گوجه، سیر، نمک، فلفل و پونه را به آن اضافه کنید. آن را به جوش آورده تا سس کمی غلیظ شود.
3. پنیر را به آن افزوده و هم بزنید و به مدت 15 دقیقه آن را بپزید.
4. پس از آن میگو را به سس اضافه کرده، 5 دقیقه آن را بپزید تا کاملا ترد شود. آن را با جعفری تزيین کنید. میتوانید میگو را با برنج سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍔میتلف با سس گوجه
🍛🍛🍛
🍴مواد لازم
گوشت چرخ کرده بدون چربی 750 گرم
کرفس خردشده 1 پیمانه
پیاز نگینی 3 ق غ
سبزی معطر 1/4 پیمانه
تخممرغ 1 عدد
شیر1/2 پیمانه
آرد سوخاری الیت 1/3 پیمانه
روغن مایع 3 ق غ
رب گوجهفرنگی 2 ق غ
زعفران دم کرده 2 ق غ
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
🍛🍛🍛
ابتدا شیر و آرد سوخاری را با هم ترکیب کنید تا یک مایه خمیری شکل به دست آید.
2. گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سیاه و کمی دارچین ورز داده تا گوشت کمی منسجم شود، سپس پیاز رنده شده را افزوده و ورز دهید.
3. حال مخلوط شیر، آرد سوخاری را به همراه تخممرغ، سبزی ساطوری شده و زعفران دم کرده اضافه کرده و مجددا ورز دهید.
4. تابه را روی اجاق فر قرار داده روغن را افزوده و رب را داخل تابه ریخته و تفت دهید.
5. قالب پاند کیک را با کمی روغن کف و دیواره آن را چرب کرده و سپس یک کاغذ روغنی در کف قالب قرار داده و روی کاغذ را هم چرب کنید.
6. مواد آماده شده را داخل قالب قرار داده بعد با پشت قاشق آن را فشرده کرده و رب تفت داده شده را روی آن بزنید به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار داده تا پخته شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_قارچ_مارچوبه
〽️۵ عدد تخم مرغ را با ۱۰ قاشق سوپخوری شیر خوب هم بزنید تا کاملا کف کند کمی نمک و فلفل داخل تخم مرغها بریزید.۲۰۰ گرم قارچ را به صورت لایهای خرد کنید و در تابهای آن را کمی تفت دهید. حالا تابهای بزرگ بردارید و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در آن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود.
مایه شیر و تخم مرغ را در تابه بریزید و درب آن را بگذارید. یک فنجان مارچوبه ریز شده را با قارچ و نمک و فلفل مخلوط کنید و به تخم مرغها اضافه کنید. بعد از سه دقیقه املت شما آماده است. صبحانه شما آماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥧طرز تهیه شیرینی کنجدی
🔸مواد لازم
▫️روغن صاف (مخصوص شیرینی پزی) ۲۵۰ گرم
▫️پودر قند ۱۵۰ گرم
▫️آرد ۴۰۰ گرم
▫️کنجد خام ۷۰ گرم
▫️تخم مرغ کامل ۱ عدد
▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد
🥧دستور تهیه :
پودر قند و روغن را در یک ظرف بریزید و آن را با همزن بزنید.اکنون تخم مرغ، زرده تخم مرغ و کنجد را به آن بیفزایید و دوباره کمی آن را هم بزنید.آرد را الک و آهسته آهسته آن را به مخلوط اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید.خمیر حاصله را کمی ورز دهید و سپس آن را به کمک یک وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید.
سینی فر را کمی چرب کنید.اکنون خمیر را با قالب مورد نظر برش بزنید و قالبهای شیرینی را در سینی فر بچینید.فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.وقتی فر گرم شد سینی حاوی قالبهای شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.پس از ۲۰ دقیقه سینی را از فر خارج و کمی صبر کنید تا خنک شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥬سس فرانسوی رژیمی
🍞مواد لازم
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده1قاشق غذاخوری
ارده 3 قاشق غذاخوری
نخودپخته 1پیمانه خردشده
زرشک 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز به میزان لازم
لیموترش به میزان لازم
🥗🥗🥗
1. نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید.
2. نخودهای پخته شده را به همراه بقیه مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
3. این سس کاملا گیاهی و رژیمی است و به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص( کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍧بستنی میوه ای توت فرنگی با خامه
🍓کمتر کسی پیدا میشود که عطر دلپذیر توت فرنگی را دوست نداشته باشد. حالا توت فرنگی را با حالت خامهای تصور کنید! خودشه نه؟!
🍧مواد لازم
▫️توت فرنگی ۵۰۰ گرم
▫️خامه قنادی ۲ پیمانه
طرز تهیه
1. خامه قنادی را با همزن فرم دهید.
2. توت فرنگیها را پوره کنید.
3. همه مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت حداقل ۳ ساعت در فریزر استراحت دهید.
نکته: خامه قنادی شیرین شده است و نیازی به اضافه کردن شکر به این بستنی میوه ای نیست.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧅دیزی😋🍲🍲
🫕مواد لازم
گوشت آبگوشتی همراه با دنبه 400 گرم
نخود و لوبیا 1 پیمانه
پیاز بزرگ 1 عدد
سیبزمینی متوسط 3 عدد
لیمو عمانی 2 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی 2 قاشق غذاخوري
دارچین به مقدار لازم
🍴🥣🥣🍴
1. تمام مواد را به جز نمکف رب و دارچین به همراه آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت و نخود ولوبیا بپزد.
2. سپس رب و نمک را اضافه نمایید( لیمو عمانی را از ابتدا سوراخ کرده و اضافه نمایید) دارچین را در انتها اضافه نمایید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥪ژیگو بره🥩
🥠مواد لازم
ران بره 1 عدد
هويج 1 عدد
روغن مايع ذرت 1/4 پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم
خردل 1 قاشق غذاخوري
سس سويا 1/4 پيمانه
زعفران پودر شده 1/4 قاشق چايخوري
كرفس 4 شاخه
سيبزميني 2 عدد
گوجهفرنگي 1 عدد
🍴1. فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن ميكنيم.
2. ران بره را برش داده، استخوان آن را بيرون آورده، لازم به تذكر است كه استخوان قسمت ماهيچه را خارج نميكنيم.
3. روغن مايع، خردل، نمك، فلفل، سس سويا و زغفران حل شده در دو قاشق غذاخوري آب جوش را با هم مخلوط كرده و گوشت بره رابا آن مزهدار ميكنيم.
4. هويج وكرفس را به قطر يك سانتيمتر و طول ده سانتيمتر برش داده و روي سطح گوشت قرار ميدهيم. دو طرف ران را روي هم آورده، ميدوزيم، سپس درسيني فر قرار داده، روي آن با يك ورقه فويل آلومينيومي پوشانده و به مدت يك ساعت نيم در پنجره وسط فر قرار ميدهيم.
5. بعد از گذشت اين زمان فويل را برداشته به مدت يك ساعت ديگر بماند تا بريان پخته شود.
6. سيبزميني و گوجهفرنگي را در فويل آلومينيومي پيجيده و در فر قرار ميدهيم. توجه شود كه گوجهفرنگي براي پخت زمان كمتري نياز دارد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫒املت سوسيس و پیازچه🫔🍣
🥢مواد لازم
روغن زیتون به ميزان لازم
پیازچه خردشده یک سوم فنجان
گوجه یک چهارم فنجان
آب سه قاشق مرباخوری
سوسیس سه عدد
تخممرغ پنج تا شش عدد
آویشن مقدار کمی
🧂🧂🧂
1. روغن را در تابه ریخته و سپس پیازچههای خردشده را در آن تفت دهید.
2. سوسیس را خرد کرده و به مواد درون تابه بیفزایید و صبر کنید تا برای چند دقیقه کاملا تفت داده شود.
3. رب گوجه را به آن اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سه قاشق آب را به مواد اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگر آنها را با هم تفت دهید.
4. تخممرغها را در کاسه شکسته و خوب هم بزنید و به آرامی به مواد درون تابه اضافه کرده و هم بزنید.
5. روی آن آویشن ریخته و با نان میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫕🧅خورش جوجه و غوره و بادمجان
🥢مواد لازم
بادمجان شش عدد
مرغ یا جوجه 800 گرمی یک عدد
غوره دو خوشه
گوجه فرنگی پنج عدد
پیاز متوسط یک عدد
نمک و ادویه به ميزان لازم
🧂🧂
1. پوست بادمجانها را بکنید و از درازای آن در روغن سرخ کنید. پیازها را نیز پس از خرد کردن تفت دهید.
2. اکنون قطعات مرغ را به همراه گوجهفرنگی خردشده، زردچوبه، کمی نمک به همراه پیاز و آب بپزید. گوشت مرغ زودپز است و نیازی به پخت زیاد ندارد.
3. حال بادمجانها و غوره را به قابلمه بیفزایید و بعد از کم کردن حرارت اجاق، اجازه دهید غذا ۱۵ دقیقه بپزد.
4. همواره پیش از کشیدن(سرو کردن) غذا، مزه آن را بچشید، دقت کنید بادمجانها خوب پخته باشند. این خورش را میتوانید با چلو یا نان همراه کنید.😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕