🫒املت سوسيس و پیازچه🫔🍣
🥢مواد لازم
روغن زیتون به ميزان لازم
پیازچه خردشده یک سوم فنجان
گوجه یک چهارم فنجان
آب سه قاشق مرباخوری
سوسیس سه عدد
تخممرغ پنج تا شش عدد
آویشن مقدار کمی
🧂🧂🧂
1. روغن را در تابه ریخته و سپس پیازچههای خردشده را در آن تفت دهید.
2. سوسیس را خرد کرده و به مواد درون تابه بیفزایید و صبر کنید تا برای چند دقیقه کاملا تفت داده شود.
3. رب گوجه را به آن اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سه قاشق آب را به مواد اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگر آنها را با هم تفت دهید.
4. تخممرغها را در کاسه شکسته و خوب هم بزنید و به آرامی به مواد درون تابه اضافه کرده و هم بزنید.
5. روی آن آویشن ریخته و با نان میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍥چاتنی گوجهفرنگی🍅🍅
گوجهفرنگی متوسط 10 عدد
نعناع به ميزان لازم
دانه خردل 1 قاشق چایخوری
برگ کاری 2 تا 3 عدد
زیره 1 قاشق چایخوری
تمبرهندی 2 قاشق غذاخوری
عصاره سیر 1 قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری
فلفل سبز 2 عدد بزرگ
بادام هندی 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
نمک به مقدار لازم
آب كمي
روغن زیتون برای سرخ کردن
🧄🧄🧄🧄🧄
1. نیمی از روغن زیتون الیت را داخل تابه ریخته و بعد از داغ شدن فلفل قرمز و زیره را اضافه ميكنيم.
2. سپس فلفل سبز و تمبرهندی را اضافه کرده و بعد از 15 ثانیه بادام هندی و برگ کاری را اضافه ميكنيم.
3. گوجهفرنگیهای خردشده را همراه نعناع اضافه کرده، کمی نمک زده، در ظرف را گذاشته تا زمانیکه گوجهها کاملا پخته شوند.
4. مواد آماده شده را داخل غذاساز ریخته و در صورت نیاز کمی آب افزوده و مخلوط کرده تا مواد یکدست شوند سپس در ظرف مورد نظر بریزید.
5. باقیمانده روغن را در تابه ریخته، فلفل قرمز و دانه خردل را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بهصورت داغ روی چاتنی ریخته و سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌽سس هلندی🥦
🧈مواد لازم
کره ۱۵۰ گرم
شیر هموژنیزه ۵ قاشق غذاخوری
آبلیموترش ۰.۵ فنجان
زرده تخممرغ ۲ عدد
نشاسته ۱ قاشق غذاخوری
🥚🥚
🍳زردههای تخممرغ، نیم سیر کره، نشاسته و شیر را با هم مخلوط کنید. آن را در کماجدان ریخته روی آتش ملایم بگذارید و هم بزنید تا سفت شود.
2. همین که سس سفت گردید، کماجدان را از روی آتش بردارید و کمی کره به آن افزوده هم بزنید و مجددا هرچه کره باقی مانده با آن مخلوط نموده و کمی شیر و آبلیمو ترش و فلفل در آن ریخته به مصرف برسانید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔹کاسرول
🍥مواد لازم
▫️خمیر نان باگت 5 فنجان
▫️تخم مرغ 4 عدد
▫️وانیل 1 قاشق چایخوری
▫️شیر یک پنجم فنجان
▫️شکر یک چهارم فنجان
▫️نمک یک چهارم قاشق چایخوری
▫️کره 1 قاشق چایخوری
▫️گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
▫️کشمش 2 قاشق غذاخوری
🔹دستور تهیه
ابتدا فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سینی فر را چرب کنید، سپس خمیر نان باگت را در آن پهن کنید.تخم مرغها را در ظرفی شکسته، وانیل، شکر، نمک و شیر را به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شوند.مخلوط تخم مرغ را روی خمیر باگت موجود در سینی فر بریزید تا کل خمیر باگت با این مخلوط آغشته شود.کره را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید.گردوی خرد شده و کشمش را روی مخلوط تخم مرغ پخش کنید.سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاسرول طلایی و برشته شده و آماده سرو شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥖درست کردن خمیر اشترودل
🔸مواد لازم
▫️آرد ۴۵۰ گرم
▫️شکر ۱ قاشق غذاخوری
▫️روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
▫️خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری
▫️شیر ولرم ۱ پیمانه
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸مراحل
۱. در ابتدا شیر، شکر، خمیرمایه و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا ترکیبی یک دست درست شود.
۲. روغن مایع و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید و خوب بزنید و به مواد اضافه کنید.
۳. آرد را کم کم در چند مرحله به آن اضافه کنید و در حین اضافه کردن آرد آن را هم بزنید تا آردها حل شوند.
۴. یک نایلون تمیز روی ظرف بکشید و با یک پارچه روی آن را بپوشانید پس از دو ساعت به سراغ آن بروید اگر حجم خمیر دو برابر شد و پف کرد خمیر شما آماده است.
۵. حال میتوانید خمیر را با هر موادی که دوست دارید پر کنید و در فر قرار دهید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍈طرز تهیه فالوده طالبی با بستنی
🍸مواد لازم
▫️طالبی 1 عدد متوسط
▫️بستنی 2 لیوان
▫️شیر نصف لیوان
▫️یخ خرد شده نصف لیوان
▫️گلاب 1 قاشق غذاخوری
▫️دراژه یا اسمارتیز (به دلخواه) برای تزیین
🍸روش تهیه
ابتدا طالبی را پوست گرفته و خرد کنید.طالبی ها را به مدت 2-3 ساعت درون فریزر قرار دهید تا یخ بزند.سپس آنها را از فریزر درآورده و درون غذاساز یا پارچ مخلوط کن بریزید.بستنی، گلاب، یخ و شیر را به آن اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید.یک دقیقه صبر کنید تا مواد به خوبی در همدیگر له شده و یکدست شوند.اسموتی طالبی شما یا همان فالوده طالبی شما آماده است؛ آن را درون لیوان های سرو بریزید و با تکه های طالبی و اسمارتیز تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍚ریزوتوی با مرغ و برنج
🔸مواد لازم
▫️روغن 2 قاشق غذاخوری
▫️کره 1 قاشق غذاخوری
▫️پنیر پارمزان رنده شده 60 گرم
▫️تره فرنگی حلقه شده 1 عدد
▫️عصاره مرغ 2+3/4 پیمانه
▫️ذرت کنسروی 200 گرم
▫️بادام زمینی بی نمک 60 گرم
▫️فلفل دلمه ای 1 عدد
▫️سینه مرغ 3 عدد
▫️برنج دانه گرد 350 گرم
▫️نمک، فلفل و زعفران به میزان لازم
دستور تهیه:
روغن و کره را داخل یک قابلمه حرارت دهید، تره فرنگی و فلفل دلمهای را به مدت ۱ دقیقه در آن سرخ کنید. مرغ را به آن اضافه کرده و بپزید.برنج دانه گرد را افزوده و هم بزنید، به مدت ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.زعفران، نمک و فلفل را با مواد مخلوط کنید، عصاره مرغ را افزوده، درب قابلمه را ببندید و با حرارت کم بپزید.ذرت، بادام زمینی و پنیر پارمزان رنده شده را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و به صورت داغ سرو کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍢مواد خواباندن جوجه کباب در سس مایونز
🔸مواد لازم
▫️مرغ 3-4 کیلوگرم
▫️سس مایونز 1 شیشه کوچک
▫️ماست 2 قاشق غذاخوری
▫️آبلیمو یا سرکه سفید 1 فنجان
▫️پیاز درشت 3-4 عدد
▫️سیر 2 حبه
▫️زعفران دم کرده به میزان لازم
▫️نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
🔸روش تهیه
سس مایونز، ماست، آبلیمو، زعفران، نمک و پیاز خرد شده را مخلوط کنید.
مخلوط فوق را به تکههای مرغ اضافه کنید و با دست هم بزنید تا مواد به آن آغشته شوند.
روی ظرف سلفون بکشید و حدود ۶-۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_اسفناج_پنیر
🗨ابتدا ۴۰۰ گرم اسفناج را به صورت برگ برگ کنید. داخل ماهیتابه دو قاشق غذا خوری روغن زیتون بریزیدو ماهیتابه را روی شعله قرار دهید. حالا اسفناجها را داخل ماهیتابه بریزید چهار عدد تخم مرغ را داخل ظرفی با نمک، فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه هم بزنید.
🗨بعد از سه دقیقه که اسفناجها سرخ شدند تخم مرغها را اضافه کنید و ۱۰۰ گرم پنیر صبحانه را خرد کرده و به تخم مرغها اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید؛ بعد از پنج دقیقه صبحانه شما آماده است. آن را به همراه مقداری نان سرو کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#قهوه_ترک_میوه ای
مواد لازم ‼️
✔️قهوه دم کرده 475 میلی لیتر
✔️آب سیب 400 میلی لیتر
✔️پرتقال 1 عدد 100 گرم
✔️شکر قهوه ای 3 تا 5 قاشق مرباخوری
✔️چوب دارچین 1 عدد کوچک
✔️چوب دارچین برای سرو 100 گرم
☑️پرتقال را با پوست حلقه حلقه کنید، قهوه دم کرده، آب سیب، پرتقال، شکر قهوه ای و چوب دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید.
☑️روی شعله گاز قرار دهید.حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 10 دقیقه زمان دهید.
☑️تا طعم مواد بخورد هم برود به وسیله ملاقه مایع جوش آمده را در صافی که روی پارچ کوچکی قرار داده اید بریزید.
☑️قهوه آماده شده را در 4 فنجان مخصوص کاپوچینو ریخته و در هر کدام یک چوب دارچین قرار دهید و فورا" سرو نمایید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_هندی
✅ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را خلالی کنید و آن را در یک قاشق غذاخوری روغن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید. یک شاخه کوچک تره فرنگی را باریک برش بزنید و همراه زردچوبه و فلفل قرمز به پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شود.
✅یک عددکدو سبز را خلالی ریز برش دهید و به تابه بیفزایید. بعد از ۵ دقیقه تخم مرغها را در یک پیاله کوچک تک تک بشکنید و با فاصله روی مواد بریزید تا موقع سرو تخم مرغها به هم نریزند. مقداری فلفل سیاه و قرمز هم روی تخم مرغها بپاشید. در نهایت درب تابه را بگذارید تا تخم مرغها بپزند.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕