eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
#بستنی_اسپرسو @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#بستنی_اسپرسو @ashpazzkhooneh
مواد لازم برای۸ نفر: بستنی وانیلی به مقدار لازم اسپرسو ۲ قاشق چای خوری شکلات تلخ ۲ قاشق غذا خوری آب ۱ فنجان طرز تهیه: اسپرسو رو به 1 فنجان آب جوش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا حل بشه. بعد به مقدار لازم بستنی توی 8 ظرف دلخواه برای سرو، قرار میدیم و روی بستنی شکلات تلخ خرد شده میریزیم سپس روی اون اسپرسو میریزیم و فورأ سرو میکنیم. 🆔 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#استیک_مرغ سینه مرغ رو ورقه ای برش زده،با سماق،نمک،روغن زیتون مزه دار کنید و تو تابه رژیمی بدون روغن بپزید. "برای آبدار بودن استیک سینه مرغ بهتره حرارت زیاد باشه" 🆔 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
آشپزخونه
#قطاب_عسلی @ashpazzkhooneh
مواد لازم برای۵۰ نفر: روغن جامد نصف پیمانه ماست شیرین ۱ پیمانه زرده تخم مرغ ۳ عدد پودر هل سبز نصف قاشق چای خوری عسل ۱ قاشق سوپ خوری آرد ۳۰۰ گرم مواد میانی : پودر پسته یا گردو ۱ پیمانه عسل ۲-۳ قاشق غذا خوری پودر قند نصف پیمانه مواد لازم شربت : شکر ۱ پیمانه آب نصف پیمانه گلوکز مایع 1 قاشق غذا خوری گلاب ۱/۳ پیمانه عسل ۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا روغن جامد و ماست و زرده تخم مرغ و هل و عسل را درون ظرف ریخته و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا زمانی که مواد یکدست شوند. سپس آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد بعد به مدت 1 تا 1/5 ساعت درون یخچال به آن استراحت میدهیم ، روی خمیر را نایلون بکشید حالا برای تهیه مواد میانی عسل را کم کم به پودر مغز و پودر قند اضافه می کنیم تا خمیر تقریبا سفتی که قابل فرم دادن باشد بدست آید خمیر را خوب مخلوط کنید و از این مواد گلوله های کوچکی درست می کنیم بعد از استراحت خمیر،با کاتر دایره ای 4 یا 5 سانت آن را قالب میزنیم و از مواد میانی گلوله ای برداشته درون خمیر قرار میدهیم و آن را میپیچانیم و درون سینی فر میچینیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم با دمای ۱۷۵ درجه قرار میدهیم.بعد از اینکه روی شیرینی ها طلایی شدند آن را از فر خارج کرده (حدود بیست دقیقه طول میکشه باید روی شیرینی کمی رنگ بگیره . و همان لحظه درون شربت داغ می اندازیم.(شربت و شیرینی هر دو باید داغ باشند) تهیه شربتمون هم اینطوریه که همه مواد را درون قابلمه ای کوچک ریخته روی حرارت قرار میدهیم و صبر میکنیم که به مدت 7 الی 8 دقیقه بجوشد. و سپس حدود ده دقیقه قطابها رو درون شربت نگه دارید .پس از سرد شدن قطابهای ما اماده ی مصرف است. ✅ نکات برای استفاده از روغن حتما ابتدا روغن رو آب کنید وبعد اجازه بدین تا از دما بیفته. خمیرمون زیاد احتیاج به ورز دادن نداره وگرنه به روغن میوفته. میتوان روغن جامد را با کره دوغ گرفته جایگزین کرد میتوان مقداری از شربت سرد را با قاشق ،زمان سرو قطابها روی آنها بریزید تا دوباره روی قطابها براق شود . 🆔 @ashpazzkhooneh
4.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد میوه به سبک جدید😍😍😍 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
animation.gif
حجم: 300.2K
کیک هویج بادارچین @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
کیک هویج بادارچین @ashpazzkhooneh
طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین مواد لازم: آرد: 1 و 3/4 پیمانه سرخالی شکر: 1 پیمانه تخم مرغ:4 عدد هویج رنده شده:2 پیمانه روغن مایع: 3/4 پیمانه وانیل: 1/8 قاشق چایخوری دارچین:2 قاشق چایخوری نمک: 1/8 قاشق چایخوری بکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری مغز گردو: 1/2 پیمانه طرز تهیه: برای تهیه کیک هویج، ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم می زنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه می کنیم. آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه می کنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب می ریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.) بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا می کنیم. و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم. کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه میتوانید آن را با خامه تزیین کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
حلوای زنجبیل @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
حلوای زنجبیل @ashpazzkhooneh
مواد لازم : آرد 700 گرم روغن جامد200 گرم كره 150 گرم پودر شكر 350 گرم پودر زنجبیل3 قاشق سوپخوری پودر هل1 قاشق سوپخوری پودر قند و پودر كاكائو به مقدار كافی برای تزئین طرز تهیه : ابتدا آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود. حالا آرد را الک كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید. دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینک از روی حرارت بردارید. كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجبیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید. سپس مایه را در یک سینی به اندازه‌ی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید. آن گاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
animation.gif
حجم: 201.1K
#رول_بیف_ماکی @ashpazzkhooneh
مواد لازم هویج بزرگ خرد شده از طول ... 1/2 عدد لوبیاسبزخرد شده ... 100 گرم قارچ ورقه شده ... 5 عدد فیله گوشت ... 400 گرم روغن نباتی ... 2 قاشق چایخوری سس سویا ... 2 قاشق کنجد ... به دلخواه طرز تهیه 1- هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمه‌هایی به مدت 5 دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند ، سپس آنها را با آب سرد آبکش کنید . 2- یک پلاستیک پهن کنید و 3 تکه از فیله ها را بطوریکه یک سانتی‌متر همپوشانی داشته باشند کنار هم قرار دهید . 3- کمی روی آن را نمک بپاشید و سپس مجددا روی آن را را با پلاستیک بپوشانید . 4- گوشت ها را خوب با گوشتکوب بکوبید . 5- هویج ، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و شروع به پیچیدن کنید . 6- برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید . 7- رول‌ها را 30 دقیقه تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید . 8- روغن را در تابه بزرگی روی شعله بالا داغ کنید و رول‌ها را داخل روغن انداخته و همه جای آن‌ها را سرخ کنید تا قهوه‌ای شوند . 9- سس سویا را داخل آن ریخته و در تابه را بگذارید تا 5 دقیقه بخارپز شود . 10- سپس رول‌ها را دربیاورید و بگذارید سس آن‌ها جوش بخورد تا غلیظ شود . 11- هر رول را به صورت عمودی روی بشقاب سرو کنید و سس باقی مانده را روی آن بریزید . نکته برای زیباتر و خوشمزه تر شدن غذا می توانید در سس باقی مانده کنجد بریزید و سپس آن را روی مواد بدهید . @ashpazzkhooneh