eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#پرتقال_آب_خیار 🗨پرتقال یکی از میوه های کلاسیک است. مخلوط آب خیار با آب دو پرتقال بسیار ترکیب عالی است. 2 پرتقال و مقداری خیار و لیمو را درون ماهیتابه قرار دهید.مقداری آب به آن اضافه کنید تا بجوشد،به کمک چنگال آن را له کنید تا خمیری به دست آید.آن را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و با یخ بخورید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔵از انواع فینگرفودها می توان به مینی ساندویچ ها، انواع غذاهای تهیه شده با نان تست، مینی سوسیس ها، و غذاهای لقمه ای تهیه شده از خمیر یوفکا و پنیر اشاره کرد که ازجمله جذاب ترین انواع فینگرفود هستند و می توان گفت از جمله قدیمی ترین انواع آن نیز به شمار می آیند. امروزه انواع اسنک پیتزایی، اسنک مرغ، اسنک کالباس، اسنک گوشت، فینگرفود الویه، فینگر فود با تارت، فینگرفود با سوسیس و انواع ساندویج خوشمزه و کوچک در سینی های متنوع با تزئینات کنجد و جذاب در دسته فینگرفودها جا گرفته اند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
هیچگاه ناامیدی را به دل خود راه ندهید و خود را نبازید. همیشه و در همه حال ، امید هست و زندگی یک طور نمی ماند. بالاخره شب سیاه به پایان می رسد و صبح درخشان نمایان میشود. روزتون بخیر 🐬 🌹 🦋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_تخم مرغی یه صبحانه جذاب و ساده 🔴5نان تست را بردارید و از میان آنها یک دایره جدا کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کف آن را کمی با کره چرب کنید، نان را در تابه بگذارید و سه تخم‌مرغ را با مقدار دلخواه نمک و فلفل هم بزنید و آنقدر از آن درون دایره وسط نان بریزید تا پر شود. ♦️وقتی تخم‌مرغ در اثر حرارت خودش را کاملا گرفت، آن را برگردانید تا طرف دیگر نان هم طلایی شود. حالا قسمت دایره ای را که از نان جدا کرده اید کنار تست ها بگذارید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پنکیک_آلمانی 🥣مواد لازم🥣 🔷تخم مرغ: ۳ عدد 🔷وانیل : ۱ قاشق چایخوری 🔷نمک: کمی 🔷شیر: ½ پیمان 🔷آرد: ½پیمانه 🔷کره: ۲ قاشق غذاخوری 🥧طرز تهیه🥧 ⚪️فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ⚪️قالب پای و یا تابه ای چدنی را در فر قرار دهید ⚪️با دست و یا با همزن برقی تخم مرغ،وانیل، نمک . شیر را مخلوط کنید. چند ثانیه هم بزنید تا یکدست شود. ⚪️آرد را اضافه کرده و فقط تا حدی که ترکیب شوند هم بزنید(کم) ⚪️وقتی که تابه هنوز توی فر است کره را داخل آن بریزید. وقتی کره ذوب شد تابه را درآورید و و مواد را در مرکز تابه بریزید. ⚪️سپس دوباره آن را در فر بگذارید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که پف کند و طلایی شود. ⚪️با مربا، شکر و لیمو، خامه وشکر قهوه ای، یا هر چه که دوست دارید میل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آب_سبزیجات 🔶آب خیار و کرفس 🔶یک عدد سیب، خرد شده 🔶چهار عدد هویج متوسط 🔶یک دسته کرفس 🔶نصف لیمو ترش، پوست کنده شده 🔶یک چهارم خیار متوسط، پوست کنده شده 💭مواد را در مخلوط کن ریخته و آب آنها را بگیرید و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فینگر_شکلاتی مواد🥣🤷‍♀️ 🗨آرد ۱۱۵ گرم (۲/۳پ) 🗨پودر کاکائو ۲ ق س 🗨عسل ۲۰ میلی لیتر یا ۴ق سوپ خوری 🗨کره نرم ۵۰ گرم 🗨شکلات ۵۰ گرم ✅کره نرم و رو با عسل مخلوط و مواد خشک الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم , خمیر نرم و لطیفی میشه و ورز زیاد نمیخواد ✅اگر دیدید منسجم نشد یکم یکم عسل اضافه کنید. ✅خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز و به شکل مستطیل۲×۸ هم اندازه برش میزنیم و تو سینی فر میزاریم ۱۵ دقیقه تو فر ✅بعد که در آوردیم و خنک شد, به یک طرفش شکلات مذاب میزنیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ترش_سماق مواد مورد نیاز⁉️ 🔴لوبیا قرمز 🔴سینه ی مرغ 🔴غوره و آبغوره 🔴سیر 🔴پیاز 🔴سبزی خورشت 🔴سماق ❇️برای درست کردن این غذا هم اول پیازها و سیرها را به صورت بسیار ریزی خورد می کنند و بعد آن ها را پس از تفت دادن در روغن، به آن سینه ی مرغ را به همراه ادویه های لازم و سماق اضافه می کنند و پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به آن سبزی های سرخ شده و باز هم سماقی که با سبزی ها مخلوط شده را اضافه می کنند. بعد هم لوبیاهایی که قبلا آن ها را آب پز کرده اند را به مخلوطی که از قبل درست کرده اید اضافه می نمایند. درباره ی پختن این غذا یک فوت کوزه گری وجود دارد که تنها افرادی که تجربه ی چندبار پخت آن را دارند، به آن وارد هستند! زمانی که این غذا را می پزید باید در مقدار سماقی که به غذا اضافه می کنید کاملا محتاط باشید وگرنه، ترش سماق شما تلخ خواهد شد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آش_کلم ☑️این آش از آش های ویژه شهرستان تفت است و به دلیل اینکه مزاج گرمی دارد در زمستان ها از محبوبیت خاصی در میان مردم پیدا می کند. کلم، گوشت یا چربی، ماش، سبزی، برنج و ادویه مواد موجود در این آش را تشکیل می دهند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پاپل_شیرینی_ترک 🥣مواد لازم🥣 ◾️آرد ۳/۴ پیمانه ◾️شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه ◾️کره ۱/۴ پیمانه ◾️بکینگ پودر ۱ ق چ ◾️پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه ◾️وانیل ۱/۲ ق چ ◾️تخم مرغ ۱ عدد ◾️شکلات رنده شده ۱/۳ پیمانه ◾️پودر بادام به میزان لازم . 🍪طرز تهیه🍪 🔶آرد و بکینگ پودر و شکر را مخلوط کرده کنار بگذارید . کره را آب کرده پودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . و وانیل و تخم مرغ را اضافه می کنیم . بعد مواد آردی و کم کم اضافه می کنیم و با دست خوب مخلوط می کنیم و شکلات رنده شده را اضافه می کنیم . از مواد گلوله هایی به اندازه گردو برداشته در پودر بادام می غلطانیم و داخل سینی فر با فاصله قرار می دهیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم . بعد پخت وقتی کاملا سرد شد به ظرف سرو منتقل می کنیم . 🔶اگر به جای شکر قهوه ای از شکر معمولی استفاده می کنید رنگ شیرینیتان روشن تر می شود! 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#قلیه_کدو_تنبل 🔶این غذای خوش‌رنگ، خوش عطر، پر خاصیت و زیبا از کدو تنبل (کدو حلوایی)، لوبیا قرمز، ماش، برنج، پیاز، دارچین و فلفل سیاه تهیه می‌شود. قلیه کدو، غذایی سرشار از آنتی اکسیدان و در واقع نوعی خوراکی ضد سرطان به شمار می‌آید که معمولا در فصل پاییز طبخ می‌شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
در تاریکترین روزهای زندگی‌ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت، درهایی را برایت می‌گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست. معجزات وقتی اتفاق می‌افتد، که تو برای آرزوهایت، بیشتر از ترس‌هایت، انرژی بفرستی.. #صبحتون_بخیر 🌸 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕