eitaa logo
آشپزخونه
192.6هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#آش_کلم ☑️این آش از آش های ویژه شهرستان تفت است و به دلیل اینکه مزاج گرمی دارد در زمستان ها از محبوبیت خاصی در میان مردم پیدا می کند. کلم، گوشت یا چربی، ماش، سبزی، برنج و ادویه مواد موجود در این آش را تشکیل می دهند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پاپل_شیرینی_ترک 🥣مواد لازم🥣 ◾️آرد ۳/۴ پیمانه ◾️شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه ◾️کره ۱/۴ پیمانه ◾️بکینگ پودر ۱ ق چ ◾️پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه ◾️وانیل ۱/۲ ق چ ◾️تخم مرغ ۱ عدد ◾️شکلات رنده شده ۱/۳ پیمانه ◾️پودر بادام به میزان لازم . 🍪طرز تهیه🍪 🔶آرد و بکینگ پودر و شکر را مخلوط کرده کنار بگذارید . کره را آب کرده پودر کاکائو را به آن اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم . و وانیل و تخم مرغ را اضافه می کنیم . بعد مواد آردی و کم کم اضافه می کنیم و با دست خوب مخلوط می کنیم و شکلات رنده شده را اضافه می کنیم . از مواد گلوله هایی به اندازه گردو برداشته در پودر بادام می غلطانیم و داخل سینی فر با فاصله قرار می دهیم و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم . بعد پخت وقتی کاملا سرد شد به ظرف سرو منتقل می کنیم . 🔶اگر به جای شکر قهوه ای از شکر معمولی استفاده می کنید رنگ شیرینیتان روشن تر می شود! 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#قلیه_کدو_تنبل 🔶این غذای خوش‌رنگ، خوش عطر، پر خاصیت و زیبا از کدو تنبل (کدو حلوایی)، لوبیا قرمز، ماش، برنج، پیاز، دارچین و فلفل سیاه تهیه می‌شود. قلیه کدو، غذایی سرشار از آنتی اکسیدان و در واقع نوعی خوراکی ضد سرطان به شمار می‌آید که معمولا در فصل پاییز طبخ می‌شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
در تاریکترین روزهای زندگی‌ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت، درهایی را برایت می‌گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست. معجزات وقتی اتفاق می‌افتد، که تو برای آرزوهایت، بیشتر از ترس‌هایت، انرژی بفرستی.. #صبحتون_بخیر 🌸 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍥اوتميل با گريپ فروت،پسته و سس ارده 🥣🥣 يك صبحانه عالي با #جو_دوسر پرك براي دوستاني كه درخواست كرده بودن.مواد جانبي رو با توجه به ذائقه و سليقه خودتون ميتونيد تغيير بديد. براي اين دستور بايد سه چهارم ليوان جو دو سر پرك رو با يك و نيم ليوان شير پنج دقيقه بجوشونيد بعد يك ق غ چيا سيد يا تخم شربتي و يك ق چ پودر دارچين داخلش بريزيد و شعله رو خاموش كنيد.حالا سس ارده رو درست كنيد.يك ق غ عسل رو با دو ق غ ارده و دو ق شير خوب مخلوط كنيد(ميتونيد بجاي عسل از شيره ي انگور يا شيره خرما استفاده كنيد). اوتميل رو در كاسه بريزيد،روشو با #گريپ_فروت و پسته خام و سس ارده تزيين كنيد. اين صبحانه گرم سرو ميشه،و ميتونيد تخم شربتي يا چيا سيد (دانه ي چيا) رو حذف كنيد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧐از نان تست استفاده کنید و کاناپه بسازید🧐 ❗️چطور فینگرفود های ساده درست کنیم ❗️ 🗨تکه هایی از نان باگت را ببرید و روی آن را با پنیر و برش هایی از خیار ، گوچه گیلاسی و چند برگ ریحان تزیین کنید . 🗨ساندیچ مرغ بسازید به این ترتیب : یک لایه نان مربعی ، سس مایونز ، مرغ ریش ریش ، ذرت و کاهو و دوباره یک لایه نان مربعی 🗨نان های تست را به مربع های کوچک ببرید و بعد روی بعضی از آنها کشت بادمجان با ریحان بگذارید و با کشت مدل خامه تزیین کنید 🗨روی بقیه نان ها که به صورت مثلثی در آورده اید سالاد الویه بگذارید و با سس مایونز و نخود سبز و خیار شور مرتب کنید 🗨میتوانید ساندویچ های کالباس با نان های تست درست کنید بعد به قسمت های کوچک به اندازه یک لقمه ببرید و با گوجه گیلاسی خوشگل کنید . 🗨بجز نان میتوانید از ورقه های کدو و بادمجان و ورقه های لازانیا هم برای درست کردن کاناپه استفاده کنید . 🗨سیخ های فلافل به همراه خیار شور و گوجه گیلاسی و نان تست هم انتخاب های معرکه ای از این دسته هستند . 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شیرینی_آقا_گردک 🥣مواد لازم 🥣 ⚠️آرد؛ در حدی که خمیر به دست نچسبه ⚠️آب؛ یک دوم پیمانه ⚠️روغن مایع ؛ یک پیمانه ⚠️پودر هل ؛ یک قاشق چایخوری ⚠️روغن ؛ مقداری برای سرخ کردن ⚠️پودر شکر؛ به مقدار لازم برای روی شیرینی ⚠️پودر پسته؛ مقداری برای تزیین 🍪طرز تهیه🍪 🔴آب، روغن، پودر هل رو با هم مخلوط میکنیم. بعد آرد و کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر شل نباشه و به دست هم نچسبه. حالا مقداری از خمیر برمیداریم و گرد میکنیم. روی الک خمیر رو به شکل نوار لوله ای باز میکنیم. دور انگشت به صورت حلقه درمیاریم. 🔴همه رو به همین ترتیب آماده و روشو با کیسه فریزر میپوشونیم تا نیم ساعتی استراحت کنه. در روغنی که خیلی خوب داغ شده قرار میدیم تا طلایی رنگ بشه. روی دستمال آشپزخونه میذاریم تا روغن اضافی شون گرفته بشه. 🔴بعد از اینکه خوب خنک شدند در پودر شکر میغلتونیم و بعد در ظرف مورد نظرمون میچینیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نون_چربی ❇️نون چرب یا نون چربی از غذاهای مشهور دزفول در استان خوزستان است. برای تهیه این غذا یک خورش خوشمزه درست می‌کنند، خورشی که از گوشت، نخود، پیاز و رب درست شده است. سپس آب خورش را در یک ظرف بزرگ می‎‌ریزند و نان لواش داخل ظرف می‌گذارند. نان‌ها را خوب به آب خورشت که چرب هم هست، آغشته می‌کنند. بعد در بشقاب‌ها تکه‌های نان چرب شده را می‌گذارند و رویش خورش می‌ریزند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
✅گوشت مناسب برای خورش 🔺گوشت گردن، ماهیچه ها، دنده هاي‌ گوشت دار گوسفند برای خورش مناسب است. با گوشت استخوان دار خورش خوشمزه تر میشود. از گوشت گوساله نیز می‌توانید برای تهیه خورش استفاده کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آش_هویج_جو 🔴یکی از موادی که در غذاهای محلی کاربرد زیادی داردهویج است که با ویژگی هایی مثل آب زیاد، ویتامین های فراون و البته طعم شیرین و خوشمزه در غذاهای زیادی مثل خورشت و آش به کار می رود. در کنار هویج، جو هم از مواد مناسب برای تغذیه است که اگر پای صحبت کارشناسان تغذیه بنشینید حتما خوردن آن را به شما سفارش می دهند. حالا همدانی ها آشی دارند که از ترکیب این ماده ی مفید بدست آمده است. این آش خوشمزه طعم خوبی دارد پس پیشنهاد می کنیم که در سفر به همدان حتما آن را امتحان کنید. کافیست سری به یک غذاخوری محلی بزنید تا با طعم متفاوت این آش متعجب شوید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#آبگوشت_فلفل_همدان 🔵آبگوشت از آن غذاهای اصیل ایرانی ست که خوردن آن در روزهای جمعه به همراه دیگر اعضای خانواده خیلی می چسبد! درسته که امروز به دلیل مشغله های زیاد از غذاهایی که زمان زیادی برای پخت آن ها لازم است کمتر استفاده می شود اما این غذاها هنوز هم پای ثابت خیلی از سفرهای های ایرانی هستند. مواد لازم برای تهیه آبگوشت فلفل همدان گوشت گوسفندی، سیب‌زمینی، گوجه ‌فرنگی، نخود، پیاز، سیر، فلفل سبز مخصوص همدان، زیره سبز، زنجبیل تازه و آبلیمو است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#اناربیج ✅اناربیج یکی دیگر از خورشت‌های لذیذ و از غذاهای سنتی گیلانی است. اناربیج شباهت زیادی با خورشت فسنجان دارد. با این تفاوت که در اناربیج از انواع سبزیجات خوش‌طعم هم استفاده شده است. برخی فسنجان را شیرین، برخی ترش و برخی هم ملس درست می‌کنند. اما اناربیج با داشتن رب یا آب انار حسابی ترش است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕