آشپزخونه
#قطاب_عسلی @ashpazzkhooneh
#قطاب_عسلی
مواد لازم برای۵۰ نفر:
روغن جامد نصف پیمانه
ماست شیرین ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر هل سبز نصف قاشق چای خوری
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۳۰۰ گرم
مواد میانی :
پودر پسته یا گردو ۱ پیمانه
عسل ۲-۳ قاشق غذا خوری
پودر قند نصف پیمانه
مواد لازم شربت :
شکر ۱ پیمانه
آب نصف پیمانه
گلوکز مایع 1 قاشق غذا خوری
گلاب ۱/۳ پیمانه
عسل ۳ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا روغن جامد و ماست و زرده تخم مرغ و هل و عسل را درون ظرف ریخته و با همزن دستی مخلوط میکنیم تا زمانی که مواد یکدست شوند.
سپس آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیری بدست آید که به دست نچسبد
بعد به مدت 1 تا 1/5 ساعت درون یخچال به آن استراحت میدهیم ،
روی خمیر را نایلون بکشید
حالا برای تهیه مواد میانی عسل را کم کم به پودر مغز و پودر قند اضافه می کنیم تا خمیر تقریبا سفتی که قابل فرم دادن باشد بدست آید خمیر را خوب مخلوط کنید و از این مواد گلوله های کوچکی درست می کنیم
بعد از استراحت خمیر،با کاتر دایره ای 4 یا 5 سانت آن را قالب میزنیم
و از مواد میانی گلوله ای برداشته درون خمیر قرار میدهیم و آن را میپیچانیم و درون سینی فر میچینیم
و در فری که از قبل گرم کرده ایم با دمای ۱۷۵ درجه قرار میدهیم.بعد از اینکه روی شیرینی ها طلایی شدند آن را از فر خارج کرده (حدود بیست دقیقه طول میکشه باید روی شیرینی کمی رنگ بگیره .
و همان لحظه درون شربت داغ می اندازیم.(شربت و شیرینی هر دو باید داغ باشند)
تهیه شربتمون هم اینطوریه که همه مواد را درون قابلمه ای کوچک ریخته روی حرارت قرار میدهیم و صبر میکنیم که به مدت 7 الی 8 دقیقه بجوشد.
و سپس حدود ده دقیقه قطابها رو درون شربت نگه دارید .پس از سرد شدن قطابهای ما اماده ی مصرف است.
✅ نکات
برای استفاده از روغن حتما ابتدا روغن رو آب کنید وبعد اجازه بدین تا از دما بیفته.
خمیرمون زیاد احتیاج به ورز دادن نداره وگرنه به روغن میوفته.
میتوان روغن جامد را با کره دوغ گرفته جایگزین کرد
میتوان مقداری از شربت سرد را با قاشق ،زمان سرو قطابها روی آنها بریزید تا دوباره روی قطابها براق شود .
🆔 @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
کیک هویج بادارچین @ashpazzkhooneh
طرز تهیه کیک هویج با گردو و دارچین
مواد لازم:
آرد: 1 و 3/4 پیمانه سرخالی
شکر: 1 پیمانه
تخم مرغ:4 عدد
هویج رنده شده:2 پیمانه
روغن مایع: 3/4 پیمانه
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
دارچین:2 قاشق چایخوری
نمک: 1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
مغز گردو: 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیه کیک هویج، ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم می زنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه می کنیم.
آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه می کنیم.
در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه می کنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب می ریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)
بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب جدا می کنیم. و در ظرف مورد نظر برمی گردانیم.
کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه میتوانید آن را با خامه تزیین کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
حلوای زنجبیل @ashpazzkhooneh
#طرز_تهیه_حلوای_زنجبیل
مواد لازم :
آرد 700 گرم
روغن جامد200 گرم
كره 150 گرم
پودر شكر 350 گرم
پودر زنجبیل3 قاشق سوپخوری
پودر هل1 قاشق سوپخوری
پودر قند و پودر كاكائو به مقدار كافی برای تزئین
طرز تهیه :
ابتدا آرد را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و آن را تفت دهید تا خامی آرد از بین برود.
حالا آرد را الک كنید و دوباره روی حرارت قرار دهید، روغن و كره را بیفزائید.
دوباره آن را تفت دهید تا قدری رنگش تغییر كند. اینک از روی حرارت بردارید.
كمی كه از داغی افتاد، پودر شكر، زنجبیل و هل را اضافه كنید و كاملاً مخلوط نمائید.
سپس مایه را در یک سینی به اندازهی تقریبی 20×30 سانتیمتر بریزید و خوب فشرده سازید.
آن گاه به شكل دلخواه برش دهید و با پودر قند و پودر كاكائو، تزئین كنید.
@ashpazzkhooneh
#رول_بیف_ماکی
مواد لازم
هویج بزرگ خرد شده از طول ... 1/2 عدد
لوبیاسبزخرد شده ... 100 گرم
قارچ ورقه شده ... 5 عدد
فیله گوشت ... 400 گرم
روغن نباتی ... 2 قاشق چایخوری
سس سویا ... 2 قاشق
کنجد ... به دلخواه
طرز تهیه
1- هویج و لوبیا سبز را جداگانه در قابلمههایی به مدت 5 دقیقه آب پز کنید تا نرم شوند ، سپس آنها را با آب سرد آبکش کنید .
2- یک پلاستیک پهن کنید و 3 تکه از فیله ها را بطوریکه یک سانتیمتر همپوشانی داشته باشند کنار هم قرار دهید .
3- کمی روی آن را نمک بپاشید و سپس مجددا روی آن را را با پلاستیک بپوشانید .
4- گوشت ها را خوب با گوشتکوب بکوبید .
5- هویج ، لوبیاسبز و قارچ را کنار هم بطور افقی روی فیله بگذارید و شروع به پیچیدن کنید .
6- برای بقیه فیله و سبزیجات همین کار را تکرار کنید .
7- رولها را 30 دقیقه تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید .
8- روغن را در تابه بزرگی روی شعله بالا داغ کنید و رولها را داخل روغن انداخته و همه جای آنها را سرخ کنید تا قهوهای شوند .
9- سس سویا را داخل آن ریخته و در تابه را بگذارید تا 5 دقیقه بخارپز شود .
10- سپس رولها را دربیاورید و بگذارید سس آنها جوش بخورد تا غلیظ شود .
11- هر رول را به صورت عمودی روی بشقاب سرو کنید و سس باقی مانده را روی آن بریزید .
نکته
برای زیباتر و خوشمزه تر شدن غذا می توانید در سس باقی مانده کنجد بریزید و سپس آن را روی مواد بدهید .
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی
یکی از ساده ترین، ارزانترین و دلچسبترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰ ٪ چربی شیر باشد. اگر میخواهید خودتان در منزل بستنی سنتی درست کنید، این مطلب را از دست ندهید.
مجله هنر آشپزی: یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:
شیر: یک لیتر
شکر: 300 گرم
ثعلب : 2 قاشق چایخوری
محلول زعفران: 2 قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب: 4 قاشق سوپخوری
پودر هل سفید: یک قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه: 100 گرم
پسته: 100 گرم، خرد شده
طرز تهیه:
1- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.
2- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.
3- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت 1تا2 میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستنی آماده بریزید. بستنی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.
نکته:
1- این دستور دارای 2531 کیلوکالری انرژی، 357گرم کربوهیدرات، 55 گرم پروتئین و 97 گرم چربی می باشد.
2- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)
3- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.
4- اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.
5- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)
6- بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.
7- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
مواد لازم، خوراک
درمورد پاستای سبزیجات نظر دهید...
#پاستای #سبزیجات
پاستای
13 پسندید
این پاستا برای کسانی که گیاه خوار هستند تهیه میشه. اما اگه دوست داشت...بیشتر
ahmadkhan
دنبال کنید
مواد لازم
۴ نفر
1 بسته ماکارونی نیزه ای
3 عدد فلفل دلمه رنگی.زرد.قرمز.نارنجی
2 بسته خامه ۱۰۰ گرمی
1 قوطی ذرت شیرین
1 بسته قارچ
200 گرم جعفری خورد شده
4 حبه سیر
1 عدد پیاز
1 بسته کوچک پنیر پیتزا خورد شده
50 گرم کره
طرز تهیه
۳۰ تا ۴۵ دقیقه
پیاز و سیر رو خورد میکنید و تف میدید.یه کم فلفل و نمک و زرد چوبه میزنید.
قارچها رو که خورد کردید به اون سریع اضافه میکنید تا زردچوبه زیاد تیره نشه و رنگ زرد خودشو از دست نده.
سپس فلفل دلمه ای ها رو خورد کرده و اضافه میکنیم و ذرت و جعفری رو هم همینطور. کره رو هم به مواد اضافه میکنید.
خوب مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در ظرف رو میگذاریم تا با آبی که قارچ داره خوب بخار پز بشه. شعله رو هم کم کنید تا آروم بپزه.
یه قابلمه آب رو جوش میارید و به اون کمی روغن و نمک اضافه میکنید و بعد ماکارونی رو در اون میریزید تا خوب بپزه.
ماکارونی رو بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آبکش میکنید.
خامه رو رو موادی که حالا کاملا پخته شده اضافه میکنید و خوب مواد رو هم میزنید.
بعد از این مرحله پنیر پیتزا رو هم به مواد کم کم اضافه میکنید.توجه کنید که پنیر پیتزا غلظت موادتون رو بالا میبره پس مقدارش به شما بستگی داره.
نکته ۱: اگه میخواهید پاستاتون کاملا از سبزیجات تشکیل شده باشه ،همینجا مواد رو با ماکارونی در یک ظرف دیگه مخلوط میکنید و روی آن مقداری فلفل سیاه اضافه میکنید و با نان جو میل میکنید. البته تزئینات به سلیقه خودتون بستگی داره.☺
نکته ۲: اما میتونید مرغ هم اضافه کنید.کافیه سینه مرغ رو خورد کرده در یه ظرف دیگه تف میدهید و به محض سفید شدن و پختن مرغ اونو به سایر موادتون اضافه میکنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#_ساندویچ_ایتالیایی @ashpazzkhooneh
#_ساندویچ_ایتالیایی🍱
موادلازم:
نان همبرگر به تعداد لازم
سیب زمینی تنوری شده 2 عدد متوسط
فیله مرغ درشت2 عدد
زیتون به دلخواه
نمک وفلفل زردچوبه اویشن زنجبیل به میزان لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
کره یا روغن به میزان لازم
✍️طرزتهیه:
اول سیب زمینی رو نمک میزنی داخل فویل میپیچیم به مدت 1ساعت داخل فر با درجه 180 درجه قرار میدیم.
بعد داخل یک قابلمه جدا مرغ را با پیاز ونمک ابلیمو وبرگ بو زمان میدیم تا بپزه.
بعد داخل تابه کره میندازیم سیب زمینی ومرغ رو نگینی میکنیم تمام ادویه رو میریزیم .زیتون رو هم اضافه میکنیم وسس سفید .
داخل نان هبرگر را کمی خالی میکنیم کمی پنیر میریزیم بعد مواد رو میزیزیم بعد دوباره پنیر.
فر رو را روشن میکنیم با درجه 150 به مدت 10 دقیقه ساندویچهامونو داخلش قرار میدیم.
@ashpazzkhooneh