eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
#تلیت_پیاز ❇️برای تهیه‌ی این غذا، پیاز را در روغن تفت می‌دهند و بعد از این‌که پیاز قرمز شد، ادویه به آن اضافه می‌کنند. سپس در آن، آب می‌ریزند و بعد از جوشیدن، آن‌را با نان می‌خورند. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شله_ماشکی 🔵غذاهای محلی یاسوج 🔶ماش از جمله حبوباتی است که خواص زیادی دارد و در غذای هندی‌ها، آمریکایی‌ها و ایرانی‌ها به کار می‌رود. در غذایی مثل شله ماشکی یا ماشی، برنج را خیس کرده و ماش‌ را به مدت چند ساعت می‌جوشانند تا پوسته آن کاملا جدا شود، سپس برنج را به آن اضافه می‌کنند و ادویه‌ها و نمک لازم را با آن ترکیب کرده و در مرحله آخر با پیازداغ آن را تزیین می‌کنند. شله ماشکی خوراک لذیذی است که در فصل زمستان طرفداران باید آن را چشید، این غذا مانند همه غذاهای محلی یاسوج، دستور پخت بسیار راحتی دارد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سیب_زمینی_تره مواد لازم⁉️ 🔶پیاز متوسط 3عدد 🔶نمک فلفل وزرد چوبه مقداری طرز تهیه ⁉️ 🔷سیب زمینی هارو شسته می پزیم .بعد از پختن له میکنیم. پیاز ها رو درشت خرد می کنیم در کمی روغن سرخ کرده کمی زرد چوبه به پیاز در حال سرخ شدن می زنیم کمی تفت می دیم تا بوی خامی زرد چوبه گرفته بشه. سیب زمینی له شده رو به پیاز اضافه کرده خوب هم می زنیم تا کا ملا با پیازمخلوط بشه شعله گاز رو کم می کنیم.بعد از 5 دقیقه آماده است با نون میل کنید .این غذا رو می تونید در صورت تمایل با شنیتسل و یا فیله پودر زده میل کنید .نوش جون. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کله جوشک یا کلک سوز ❇️همان‌طور که گفتیم غذاهای محلی یاسوج در زندگی عشایری گذشتگان این شهر ریشه داشته و برای همین نباید انتظار غذاهای پرچرب و سنگینی را داشته باشید. کله جوشک یا کلک سوز، غذای ساده دیگری است که محتویات آن دوغ، پیاز، پونه و ادویه می‌باشد. برای پخت این غذای محلی، ابتدا پیاز را به همراه پونه در داخل روغن تفت داده و سرخ می‌کنند، سپس همزمان با دوغ، نمک و ادویه‌های لازم را هم اضافه می‌کنند و می‌جوشانند. این غذای محلی به همراه نان محلی یاسوج سرو می‌شود و از غذاهای محبوب فصل بهار به شمار می‌رود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کباب_سرداشی، غذایی نونی با فر ❇️این کباب؛ یه نوع کباب همدانی هست که قدیم تر ها توی تنور درست می شده اما امروزه چون کسی زیاد به تنور دسترسی نداره، توی فر تهیه میشه. کباب سرداشی خوشمزه رو میتونین با مقداری گوشت، پیاز، سیب زمینی و گوجه تهیه کنین و لذت ببرین. مراحلش آسونه و حسابی مقوی و دوست داشتنیه. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مرغ _تکه_شده 8 تکه ▪️3 حبه سیر رنده شده یا پودر سیر ▪️زعفران دم کرده ▪️نمک. فلفل. روغن زیتون یا روغن مایع 2قاشق ▪️پیاز نازک خرد شده ▪️آبلیمو 3 قاشق طرز تهیه‼️ ✅مرغ را به کلیه مواد آغشته کرده وبرای مدت 5 تا 6 ساعت باید در یخچال بمونه تا مواد به خورد مرغ بره ومزه دار بشه.بعد تکه های مرغ را به سیخ می کشیم و در فرروی جوجه گردان تنظیم میکنیم وبرای مدت 1 ساعت کباب می کنیم.البته متونیدادویه مخصوص بریان را از بیرون تهیه کنید.لازم می دونم که هنگام کباب شدن روغن مرغ در سینی می چکه با یک فرچه روغن را به مرغ در حال کباب بزنید.بسیار خوشمزه می شه.نوش جون. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#قارچ_سوخاری مواد لازم⁉️ 🔵نیم کیلو قارچ 🔵 پودر سوخاری مقداری 🔵آرد سفید یا آرد برنج 2ق 🔵1عدد تخم مرغ 🔵3ق شیر .نمک.فلفل زرد چوبه طرز تهیه⁉️ ❇️قارچ ها رو خوب شسته وقتی خشک شد به آرد سفید آغشته کرده تا کاملا خشک بشه.تخم مرغ وشیر رو بهمراه کمی زرد چوبه وفلفل وکمی نمک هم میزنیم .قارچ ها رو داخل تخم مرغ قرار داده بعد به پودر سوخاری آغشته کنید .در نهایت در روغن خوب سرخ کنید.نوش جان 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌸آدینہ تون بی نظیر ❣ان شاءالله امروز 🌸دسته دسته خوشبختی ❣سبد سبد سلامتی 🌸قطار قطار خیرو برکت ❣و نفس نفس 🌸عطر و یاد خدا ❣در زندگیتون جاری باشه 🌸و زیباترین روز و بهترین ❣ساعتها روپیش رو داشته باشید صبحتون بخیر ❤ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#املت_اسفناج_پنیر 🗨ابتدا ۴۰۰ گرم اسفناج را به صورت برگ برگ کنید. داخل ماهیتابه دو قاشق غذا خوری روغن زیتون بریزیدو ماهیتابه را روی شعله قرار دهید. حالا اسفناج‌ها را داخل ماهیتابه بریزید چهار عدد تخم مرغ را داخل ظرفی با نمک، فلفل و پودر سیر به میزان دلخواه هم بزنید. 🗨بعد از سه دقیقه که اسفناج‌ها سرخ شدند تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و ۱۰۰ گرم پنیر صبحانه را خرد کرده و به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید؛ بعد از پنج دقیقه صبحانه شما آماده است. آن را به همراه مقداری نان سرو کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نان_بلیط یا بلوط 🔴قدیمی‌ترین نان محلی کهگیلویه نان بلیط یا نان بلوطی است. برای تهیه‌ی این غذا پوسته‌ی سخت بلوط را می‌گیرند و خشک می‌کنند. سپس پوسته‌ی نازک بعدی را که به آن جفت می‌گویند، نیز می‌گیرند. این پوسته خاصیت درمانی دارد و برای درمان دردهای معده مفید است. جفت بسیار تلخ است و آن‌را درون پوسته‌ی کپسول ۵۰۰ می‌گذارند و می‌خورند، یا آن‌را می‌جوشانند و می‌خورند و بعد از آن، تکه‌ای گوشت کباب‌شده می‌خورند، تا از حالت تهوع جلوگیری شود. ✅برای تهیه‌ی نان بلوطی عصاره‌ی بلوط یا کلگ را درون آب یک هفته می‌خیسانند، تا به‌صورت خمیر درآید. سپس آن‌را درون سبدهای مخصوصی که از شاخه‌های بادام کوهی می‌سازند، پالایش می‌کنند. بعد آن‌را با دست ورز می‌دهند و به‌وسیله‌ی ابزاری به نام حسوم آن‌را روی ساج پهن می‌کنند و به‌وسیله‌ی حسوم وارونه می‌کنند، تا دو طرف آن برشته شود. این نان به رنگ قهوه‌ای تیره است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_كلم_خيار مواد لازم‼️ 4 نفر ◾️ 3/4 كلم سفيد ◾️7 عدد ◾️ 3 عدد گوجه ◾️ 2 ق غ سس مايونز ◾️ آبيمو ◾️ نمك ◾️ فلفل مراحل؟؟ 15 دقیقه 🔵 كلم سفيدو گوجه‌ها و خيارشورارو نگيني خورد كرده 🔵 سس سالادمون كه شامل سس مايونز و آبليمو و نمك و فلفل به دلخواه آماده ميكنيم 🔵 مخلوط و نوش جان ميكنيم. ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#سالاد_كلم_خيارشور مواد لازم‼️ 4 نفر ◾️ 3/4 كلم سفيد ◾️7 عدد خيارشور ◾️ 3 عدد گوجه ◾️ 2 ق غ سس مايونز ◾️ آبيمو ◾️ نمك ◾️ فلفل مراحل؟؟ 15 دقیقه 🔵 كلم سفيدو گوجه‌ها و خيارشورارو نگيني خورد كرده 🔵 سس سالادمون كه شامل سس مايونز و آبليمو و نمك و فلفل به دلخواه آماده ميكنيم 🔵 مخلوط و نوش جان ميكنيم. ميتونيد از گردو هم استفاده كنيد 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕