eitaa logo
آشپزخونه
196.8هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزخونه
طرز تهیه بستنی سنتیِ خانگی یکی از ساده ترین، ارزان‌ترین و دلچسب‌ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰ ٪ چربی شیر باشد. اگر می‌خواهید خودتان در منزل بستنی سنتی درست کنید، این مطلب را از دست ندهید. مجله هنر آشپزی: یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم. مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی: شیر: یک لیتر شکر: 300 گرم ثعلب : 2 قاشق چایخوری محلول زعفران: 2 قاشق سوپخوری گلاب مرغوب: 4 قاشق سوپخوری پودر هل سفید: یک قاشق چایخوری خامه ی صبحانه: 100 گرم پسته: 100 گرم، خرد شده طرز تهیه: 1- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود. 2- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید. 3- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت 1تا2 میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستنی آماده بریزید. بستنی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید. نکته: 1- این دستور دارای 2531 کیلوکالری انرژی، 357گرم کربوهیدرات، 55 گرم پروتئین و 97 گرم چربی می باشد. 2- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است) 3- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود. 4- اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد. 5- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز) 6- بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود. 7- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
مواد لازم، خوراک درمورد پاستای سبزیجات نظر دهید... پاستای 13 پسندید این پاستا برای کسانی که گیاه خوار هستند تهیه میشه. اما اگه دوست داشت...بیشتر ahmadkhan دنبال کنید مواد لازم ۴ نفر 1 بسته ماکارونی نیزه ای 3 عدد فلفل دلمه رنگی.زرد.قرمز.نارنجی 2 بسته خامه ۱۰۰ گرمی 1 قوطی ذرت شیرین 1 بسته قارچ 200 گرم جعفری خورد شده 4 حبه سیر 1 عدد پیاز 1 بسته کوچک پنیر پیتزا خورد شده 50 گرم کره طرز تهیه ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پیاز و سیر رو خورد میکنید و تف میدید.یه کم فلفل و نمک و زرد چوبه میزنید. قارچها رو که خورد کردید به اون سریع اضافه میکنید تا زردچوبه زیاد تیره نشه و رنگ زرد خودشو از دست نده. سپس فلفل دلمه ای ها رو خورد کرده و اضافه میکنیم و ذرت و جعفری رو هم همینطور. کره رو هم به مواد اضافه میکنید. خوب مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در ظرف رو میگذاریم تا با آبی که قارچ داره خوب بخار پز بشه. شعله رو هم کم کنید تا آروم بپزه. یه قابلمه آب رو جوش میارید و به اون کمی روغن و نمک اضافه میکنید و بعد ماکارونی رو در اون میریزید تا خوب بپزه. ماکارونی رو بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آبکش میکنید. خامه رو رو موادی که حالا کاملا پخته شده اضافه میکنید و خوب مواد رو هم میزنید. بعد از این مرحله پنیر پیتزا رو هم به مواد کم کم اضافه میکنید.توجه کنید که پنیر پیتزا غلظت موادتون رو بالا میبره پس مقدارش به شما بستگی داره. نکته ۱: اگه میخواهید پاستاتون کاملا از سبزیجات تشکیل شده باشه ،همینجا مواد رو با ماکارونی در یک ظرف دیگه مخلوط میکنید و روی آن مقداری فلفل سیاه اضافه میکنید و با نان جو میل میکنید. البته تزئینات به سلیقه خودتون بستگی داره.☺ نکته ۲: اما میتونید مرغ هم اضافه کنید.کافیه سینه مرغ رو خورد کرده در یه ظرف دیگه تف میدهید و به محض سفید شدن و پختن مرغ اونو به سایر موادتون اضافه میکنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#_ساندویچ_ایتالیایی @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#_ساندویچ_ایتالیایی @ashpazzkhooneh
🍱 موادلازم: نان همبرگر به تعداد لازم سیب زمینی تنوری شده 2 عدد متوسط فیله مرغ درشت2 عدد زیتون به دلخواه نمک وفلفل زردچوبه اویشن زنجبیل به میزان لازم پنیر موزارلا به مقدار لازم کره یا روغن به میزان لازم ✍️طرزتهیه: اول سیب زمینی رو نمک میزنی داخل فویل میپیچیم به مدت 1ساعت داخل فر با درجه 180 درجه قرار میدیم. بعد داخل یک قابلمه جدا مرغ را با پیاز ونمک ابلیمو وبرگ بو زمان میدیم تا بپزه. بعد داخل تابه کره میندازیم سیب زمینی ومرغ رو نگینی میکنیم تمام ادویه رو میریزیم .زیتون رو هم اضافه میکنیم وسس سفید . داخل نان هبرگر را کمی خالی میکنیم کمی پنیر میریزیم بعد مواد رو میزیزیم بعد دوباره پنیر. فر رو را روشن میکنیم با درجه 150 به مدت 10 دقیقه ساندویچهامونو داخلش قرار میدیم. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
مواد لازم : شير :3 پيمانه (نوع پيمانه ليوان دسته دار فرانسوى) نشاسته:3 ق غ خ شكر:3 ق غ خ گلاب :1 تا 2 ق غ خ اندازش بستگى به طعم و عطر خودتونه كره :1 ق غ خ زعفران :به مقدار دلخواه به ازای هر لیوان شیر ۱ قاشق غ خ نشاسته و شكر هستش دستور تهیه : ✅نشاسته را با شیر سرد حل می کنیم و بسته به ذائقه به آن شکر اضافه کرده روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود. و بعد گلاب و زعفران دم کرده و در آخر کمی کره اضافه می کنیم و شعله رو خاموش و داخل ظرف ریخته و سرو میکنیم. اما من به خاطر سه رنگ بودنش همه مواد رو با هم درست كردم به غير از زعفران ✅دسر رو به سه قسمت مساوى تقسيم كردم به يكى زعفران و به يكى يك ق غ خ پودر كاكائوو( پودر رو اول با كمى يك ق غ خ شير مخلوط و بعد اضافه كردم تا گلوله نشه )و رنگ ديگه همون رنگ سفيد خودش ✅بعد قالب رو چرب كردم ' اول رنگ زرد زعفرانى رو ريختم و گذاشتم يخچال تا ببنده و بعد دو تا از گلبرگا رو رنگ قهوه اى و دوتاشو سفيد و گذاشتم يخچال و در اخر مابقى رنگا رو به نوبه طبق فيلم لايه لايه رو هم ريختم و بعد بسته شدن هر لايه لايه ى دوم رو روش ريختم تا اخر ك مشكوفى تموم بشه و در اخر به مدت 3/4 ساعت گذاشتم يخچال ✅و بعد بسته شدن از يخچال بيرون اورده و20 دقيقه اى تو دماى اشپزخونه ميزاريم و كناره هاشو ازاد و همينطور طبق فيلم ك ميبينيد قالب رو دو تا دور كمى كج كرده و بعد در ظرف مورد نظر برگردانده ✅اگر قالبى درست ميكنيد به (ازاى هريك ليوان شير يك ق غ خ پودر ژلاتين لازمه )اول قالب رو با پيمانه اندازه بگيرين و به تعداد پيمانتون درست كنيد @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#سالاد_ماکارانی_با_ژامبون 🍝🍝 @ashpazzkhooneh🍝🍝
هدایت شده از آشپزخونه
✏️مواد لازم برای۴ نفر 🚩ماکارونی (فرم دار): ۱ لیوان 🚩ژامبون مرغ: ۱۰۰ گرم 🚩ژامبون گوشت: ۱۰۰ گرم 🚩قارچ (درشت): ۵ عدد 🚩پیازچه: ۲ عدد 🚩نخود فرنگی: 1.5 فنجان 🚩جعفری (ساطوری شده): ۱ قاشق غذا خوری 🚩خیارشور: ۷ عدد 🚩گوجه فرنگی گیلاسی (یا مینیاتوری): به مقدار لازم 🚩کره: به مقدار لازم 🚩سس مایونز : به مقدار لازم 🚩نمک و فلفل: به مقدار لازم 🔹ابتدا در ظرفی مناسب ماكارونی را به همراه مقداری آب،نمك و كمی آبلیمو به مرحله آبكشی رسانده و آبكش كنید و با آب سرد بشویید. 🔹در تابه ای مقداری كره ریخته و ماكارونی را داخل آن كمی تفت داده و به ظرف مناسبی انتقال دهید تا سرد شود.قارچ را خرد كرده و در مقداری كره و آبلیمو سرخ كنید.فلفل دلمه ای و پیازچه را نیز نگینی خرد كرده و با مقداری كره یا روغن سرخ كنید.همه مواد سرخ شده را داخل توری قرار دهید تا روغن آنها كاملا برود و خشك شوند. نخودفرنگی را با مقداری آب و نمك بپزید و آب آن را جدا كنید.همه مواد آماده شده را با هم مخلوط كنید.خیارشور را نگینی ریز كنید و ژامبون ها را نیز نگینی خرد كنید . 🍝🍝 @ashpazzkhooneh🍝🍝
هدایت شده از آشپزخونه
مواد لازم برای 6 نفر هل 6عدد آب جوش 1لیوان شکر قهوه ای 1و نیم لیوان تخم شربتی نیم لیوان آب خنک 4نفر هل ها را شکسته و با آب جوش به مدت نیم ساعت دم میکنیم دمکرده هل که سرد شد با شکر و آب خنک مخلوط کرده تا شکر حل شود سپس تخم شربتی را اضافه کرده و نیم ساعت درون یخچال قرار داده تا خنک شود 🍺🍺 @ashpazzkhooneh🍺🍺
هدایت شده از آشپزخونه
‌ ‌ ‌ 🌽🌽🌽🌽🌽 📃کاهو: ✍خواب آور ✍کاهو همراه با سکنجبین اشتها آور و کاهنده صفرا ✍دارای ویتامینC ✍دارای ویتامینA ✍خنک کننده بدن‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ✍مصرف شربت سکنجبین همراه با کاهو سبب تقویت کبد، کاهش حرارت بدن و رقیق شدن خون میشود. 🔍استفاده از این شربت برای اشخاصی که دچار کبد چرب نیز هستند، بسیار مناسب است. 🌽🌽 @ashpazzkhooneh🌽🌽
هدایت شده از آشپزخونه
#کیک_خرما @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
دورچین سبزیجات @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کیک_خرما @ashpazzkhooneh
مواد لازم کره ... 100گرم شکر ... 100گرم (يک دوم پيمانه) خرما ... 250گرم آب جوش ... 1پيمانه (250ميلي ليتر) آرد ... 225گرم (يک و يک دوم پيمانه) جوش شيرين ... يک دوم قاشق چايخوری نمک ... يک هشتم قاشق چايخوری وانيل ... يک هشتم قاشق چايخوری دارچين ... 1قاشق چايخوری جوز هندی ... یک هشتم قاشق چايخوری گردوی خرد شده ... يک دوم پيمانه تخم مرغ ... 2عدد طرز تهيه 1- قالب گرد 20 سانتی متری یا هر قالب دیگری را چرب کرده آرد پاشی کنید . 2- فر را باحرارت 175درجه سانتيگراد يا 350درجه فارنهايت گرم کنيد . 3- کره ، شکر ، خرمای پوست کنده و هسته گرفته و آب جوش را در قابلمه ای با هم مخلوط کنيد و چند دقيقه روی حرارت بگذاريد تا دانه های شکر حل شود . 4- در اين فاصله مواد را مرتب هم بزنيد تا کره ذوب شده و خرما نيز کاملا له شود . 5- در نهايت بايد مواد به شکل پوره درآيند . 6- سپس مواد را کنار بگذاريد و اجازه دهيد خنک شود . 7- مواد خشک شامل آرد ، جوش شيرين ، نمک ، وانيل ، دارچين و جوز هندی را در کاسه ای بريزيد و با هم مخلوط کنيد . 8- گردوی خرد شده را نيز بيفزاييد . 9- تخم مرغ ها را جداگانه با چنگال يا مفتول دستی خوب بزنيد و پوره خنک شده خرما را به آنها بيفزاييد . 10- سپس ميان مواد خشک را گود کنيد و مخلوط تخم مرغ های زده و پوره خرما را به آن اضافه کنيد . 11- مواد را فقط در حد مخلوط شدن با قاشق هم بزنيد . 12- مخلوط به دست آمده را در قالب بريزيد و در فری که از قبل آماده کرده ايد به مدت 50 تا60 دقيقه بپزيد . @ashpazzkhooneh