eitaa logo
آشپزخونه
196.7هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
‌• روزای رفته رو بسپار به باد روزای نیومده رو هم به خدا... ‌#صبح بخیر 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کلم_بروکلی_املت_پنیر_فتا ⚫️ پنیر فتا، کلم بروکلی خرد شده و جعفری خشک شده را با هم مخلوط کنید. ماهیتابه را کمی گرم کرده و روغن زیتون را کف آن بریزید. ⚫️سپس تخم‌مرغ را خوب بزنید و آن را کف ماهیتابه پهن کنید و مواد را روی آن بریزید. ⚫️پس از پختن کامل پن‌کیک تخم‌مرغ و کلم بروکلی، آن را داخل بشقاب گذاشته و مانند تصویر یک لایه از تخم‌مرغ را روی لایه دیگر تا کنید. ⚫️ نان را کنار بشقاب بگذارید. صبحانه تان آماده است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍕تهیه رول پیتزا 🔸مواد لازم ▫️خمیر پیتزا به مقدار لازم ▫️سس مخصوص پیتزا 1/2 پیمانه ▫️فلفل دلمه‌ای رنگی 1 عدد ▫️سوسیس و کالباس 250 گرم ▫️پنیر موزارلا 250 گرم ▫️آویشن، فلفل سیاه به مقدار لازم 🍕طرز تهیه ابتدا خمیر پیتزا را مطابق آموزش‌های پیشین آماده نمایید.سطح خمیر را با سس مخصوص پیتزا بپوشانید.در صورت استفاده از مواد گوشتی و یا مرغ تفت داده شده با کره، فلفل دلمه‌ای و سایر مخلفات مورد نظر را در این مرحله سطح خمیر را بپوشانید.سوسیس و کالباس ورقه شده را به ردیف روی خمیر قرار دهید.سطح خمیر را از پنیر پیتزا پر کنید و دو طرف عرض خمیر را روی هم بیاورید و در نهایت شروع به رول کردن خمیر از جهت طول آن کنید.برش‌های پیتزا را درون سینی قرار دهید و سینی را درون فری که از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی‌گرا‌د تنظیم نموده‌اید به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار دهید.رول‌های پیتزا آماده شده را با سس قرمز در کنار سالاد سبزیجات سرو نمایید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍊🥑سالاد پرتقال و آواکادو😋 🍒مواد لازم 🍋3 قاشق غذا خوری آبلیمو 🧂 نمک و فلفل به مقدار لازم 🍾1/4 فنجان روغن زیتون 🍊 2 عدد پرتقال، پوست کنده 🥑2 عدد آوکادو، پوست کنده 🧅1 / 2 پیاز قرمز 🍃 6 فنجان اسفناج 🍃- ابتدا سس گوجه فرنگی آب آهک، نمک و فلفل و روغن زیتون را ترکیب کنید. 2- پرتقال، آووکادو، پیاز را خرد کرده و اسفناج را اضافه کنید 3-سپس سس را روی آن بریزید و سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥞🍫پنکیک شکلاتی 🔸مواد لازم ▫️آرد سفید 1/5 فنجان ▫️پودر کاکائو نصف فنجان ▫️شکر 2 قاشق غذاخوری ▫️شیر 1/5 فنجان ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️پودر وانیل 1 قاشق چایخوری ▫️بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری ▫️نمک نصف قاشق چایخوری ▫️کره ذوب شده 2 قاشق چایخوری ▫️روغن یا کره برای سرخ کردن به میزان لازم 🥞روش تهیه پنکیک آرد را الک کنید و سپس نمک، شکر، بکینگ پودر و پود کاکائو را نیز به آن اضافه نمایید.مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.اکنون کره را به روشی که پیش‌تر گفته شد، ذوب کنید.شیر، تخم مرغ و کره را در ظرفی مخلوط کنید و با همزمن برقی آنقدر بزنید که یک دست شود.اکنون آرد، شکر و… را به مایه اضافه نمایید و بهم بزنید تا کاملا مواد بایکدیگر مخلوط و یک دست گردد.ماهیتابه را روی گاز قرار دهید و مقداری کره یا روغن درون آب بریزید. توجه داشته باشید که حرارت شعله باید ملایم باشد.مقداری از مایه را درون آن بریزید و صبر کنید تا یکطرف آن سرخ شود، سپس زیرورو نمایید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍮کرم بروله 🔸 مواد لازم ▫️زرده تخم مرغ ▫️۱۰ عدد درشت ▫️شکر ریز یک پیمانه ▫️خامه پرچرب دو و نیم پیمانه ▫️عصاره وانیل یک قاشق چای خوری ▫️شکر برای ریختن روی کرم یک چهارم پیمانه 🍮 طرز تهیه: ابتدا فر را روشن کرده واجازه دهید تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم شود. زرده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید.خامه و عصاره وانیل را در یک شیر جوش کوچک روی گاز با شعله کم قرار دهید تا دمای آن اندکی بالا برود.سپس در حال که به سرعت زرده تخم‌مرغ‌ها را هم میزنید، مخلوط خامه گرم را در چند نوبت به تخم مرغ اضافه کنید.مخلوط خامه و تخم‌مرغ را در داخل کاسه‌های مخصوص کرم بروله بریزید.کاسه‌های دسر را در یک سینی یا ظرف لبه دار قابل استفاده در فر قرار دهید سپس در داخل سینی آب جوش بریزید.کرم فرانسوی را به همراه سینی برای مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده و تا وقتی که آب جوش خنک شود کاسه‌ها را در آب نگه دارید و پس از آن می‌توانید آن را سرو کرده و یا به یخچال منتقل کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌮تاکو سالاد مرغ🍴 🧂مواد لازم نصف سینه مرغ بدون پوست 2 قاشق چای خوری روغن زیتون نمک و فلفل ذرت تازه، 1 قاشق غذا خوری کره، ذوب شده 3/4 فنجان سس مایونز 1/3 فنجان دوغ 1/2 قاشق چای خوری زیره 1/4 فنجان خرد شده گشنیز 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 1 کاهو خرد شده 1 فنجان گوجه فرنگی گیلاسی 1 آوکادو، پوست کنده، 1 / 2 پیاز قرمز، لوبیا سیاه و سفید، 15 نان ذرت مکزیکی 🥑🥬 مرغ را با قلم مو روغنی می کنیم،و نمک و فلفل را روی ان می پاشیم وگریل می کنیم و مرغ را به تکه های کوچک برش می دهیم 2.ذرت را با کره تفت می دهیم تا بپزد. هنگامی که ذرت خنک است بااستفاده از یک چاقوی تیز به دقت بلال رابرش زده ودانه می کنیم ودر کاسه می ریزیم 3. سس مایونز، دوغ، adobo، زیره، گشنیز، آب لیمو و 1/4 قاشق چایخوری نمک رادر یک مخلوط کن می ریزیم تا صاف شود. 4. کاهو، مرغ، گوجه فرنگی، آوکادو، پیاز و لوبیا سیاه و سفید را در کاسه با ذرت ترکیب می کنیم نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و روی انرا چیپس ریخته و فورا سرو کنید . مرغ را با قلم مو روغنی می کنیم،و نمک و فلفل را روی ان می پاشیم وگریل می کنیم و مرغ را به تکه های کوچک برش می دهیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍧طرز تهیه ماست میوه ای خانگی 🔻مواد لازم ▫️شیر 2 پیمانه ▫️شکر 1/2 پیمانه ▫️خامه 1/2 پیمانه ▫️وانیل 1 قاشق چایخوری ▫️پوره میوه تازه یا کمپوت 1 پیمانه ▫️ماست 1/3 پیمانه 🍓دستور تهیه:شیر را در قابلمه بریزید، شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.پس از اینکه شیر جوشید، آن را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا خنک شود.پس از اینکه شیر خنک شد، خامه و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا وانیل در شیر حل شود.پوست میوه‌ها را بگیرید ، آن‌ها را در مخلوط کن ریخته و به صورت پوره درآورید.در یک کاسه کوچک ماست را با ۱/۴ فنجان از شیری که خنک شده مخلوط کنید، سپس ماست و پوره میوه را به شیر ۳۸ درجه سانتیگراد اضافه کنید.درب ظرف را بسته و آن را به مدت ۸-۶ ساعت در یک محل گرم قرار دهید تا ماست ببندد.پس از این مدت، ماست را در یخچال قرار دهید تا سرد شود، سپس آن را هم بزنید، در ظرف سرو بریزید و با تکه‌های میوه تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥒کدو سبز سوخاری ✅مواد لازم ▫️آرد سوخاری 1/2 پیمانه ▫️پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه ▫️پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری ▫️کدو سبز 2 عدد ▫️روغن مخصوص سرخ کردن 3 قاشق غذاخوری ▫️پنیر موزارلای رنده شده 1 پیمانه ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️نمک 1/2 قاشق چایخوری 🍥روش تهیه کدو سبز را پس از شستن، کاملا خشک کرده و سپس به صورت ورقه‌ای برش بزنید.آرد سوخاری، پودر سیر، نمک و پنیر پارمزان را در بشقابی ریخته و هم بزنید تا یکدست شوند.تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.روغن را در تابه‌ای روی حرارت ملایم داغ کنید.ورقه‌های کدو سبز را ابتدا در تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد سوخاری بغلطانید.ورقه‌های کدو سبز را به صورت یک لایه در تابه بچینید.اجازه دهید یک طرف کدو‌ها حدود ۳ دقیقه سرخ شود، سپس آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.مقداری پنیر موزارلای رنده شده روی هر یک از حلقه‌های کدو ریخته و دو سه دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر ذوب شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌷هفت راز برای رسیدن به آرامش🌷 🌸راز اول: با خدا ارتباط برقرار کنید. 🌸راز دوم: مثبت فکر کنید. 🌸راز سوم: قضاوت خود را به تاخیر بیندازید. 🌸راز چهارم: برآرامش درونی تمرکز کنید. 🌸راز پنجم: از آن چه هستید راضی باشید. 🌸راز ششم: به دستورات اخلاقی احترام بگذارید. 🌸راز هفتم: دید جدیدی پیدا کنید. #صبحتون زیبا 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شکلات_صبحانه 🍫مواد لازم 🍮 خاک قند ۲ فنجان 🍮 زرده تخم مرغ ۲ عدد 🍮 کره ۴ قاشق غذاخوری 🍮 خامه ۵ قاشق غذاخوری 🍮 فندق خرد شده ۱۰۰ گرم 🍮 شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم 🍮 پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری 🍫برای تهیه شکلات صبحانه نوتلا ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط نرم شود. بعد کره را در مخلوط کن قرار می دهیم و پودر کاکائو را به همراه پودر قند به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مخلوط سفتی داشته باشیم و کنار می گذاریم. 🍫آن گاه کتری را آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم و شکلات های تخته ای را تکه تکه کرده و در کاسه ای می ریزیم و روی کتری قرار می دهیم تا با بخار کتری شکلات ها ذوب شوند(روش بنماری) تا ذوب شدن شکلات ها زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗املت کالباس یا ژامبون با گوجه 🍕🍕🍕 🥟مواد لازم تخم‌مرغ ۶ عدد شیر هموژنیزه ۶ قاشق غذاخوری روغن ۶ قاشق غذاخوری گوجه‌فرنگی ۲ فنجان کالباس ۲۰۰ گرم نمك و فلفل به ميزان لازم 🍴🍴 1. روغن را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم کاملا داغ شود. 2. سه عدد از تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب می‌زنیم تا کف کند‌، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر با تخم‌مرغ مخلوط می‌نمايیم و مایه را در تابه می‌ریزیم‌. به‌طوری که سطح تابه را کاملا بپوشاند، حرارت را کمی ملایم می‌کنیم، یک لحظه در تابه را می‌گذاریم تا املت کاملا بسته شود. 3. بعد سه ورقه از ژامبون یا کالباس را به درازا پشت سر هم روی املت می‌چنیم. 4. یک کفگیر زیر املت قرار می‌دهیم و یک چنگال هم روی املت می‌گذاریم و آن را به‌دقت لوله می‌کنیم، و با بقیه مواد به‌ همین طریق املت دیگری تهیه می‌کنیم. 5. بعد یک فنجان گوجه‌فرنگی خردشده که به آن کمی و نمک و فلفل زده‌ایم و بروی کالباس یا ژامبون می‌ریزیم و املت را لوله می‌کنیم و کمی هم از گوجه فرنگی و ژامبون یا کالباس خرد شده روی آن می‌پاشیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕