🍴بالرین🍫🍘
🥣مواد لازم
50 گرم کره
یک ورق ژلاتین
نصف بسته خامه و یک لیوان شیر
100 گرم کاکائو
2 بسته بیسکوییت پتیبور
نصف لیوان شکر
یک قاشق آرد
2 قاشق نشاسته ذرت
🧉🧉🧉🧉
1. نشاسته ذرت و آرد و شکر رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و رو حرارت میگذاریم.
2. وقتی داغ شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه میکنیم.
3. کمی که غلیظ شد کاکائو تختهای و پودر کاکائو یا نسکافه و خامه و کره رو اضافه میکنیم.
4. بیسکویتها رو دو رنگ با مقداری از مواد به هم میچسبونیم و تو ظرف مستطیلی میچینیم بعد همه مواد رو رو بیسکویتها میریزیم. البته قبلش مقداری از مواد رو کف ظرف بریزید.
5. یه کیسه فریزر هم ته قالب بذارید تا راحت برگرده. بهتره 24 ساعت تو یخچال بمونه. اگر هم وقت کم بود حداقل 6 ساعت رو لازم داره.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍮🍶ژله شير و موز🍌
🥠مواد لازم
شیر 1/5 پیمانه
موز ۴ الی ۵ عدد
پودر ژله 3 قاشق غذاخوري( سه ورق ژلاتين)
شکر 1 پیمانه کوچک
وانیل به ميزان لازم
🍘🍘🍘
1. پودر ژله را در کمی آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذاریدتا حل شود.
2. شکر و شیر اضافه کنید وقتی شکر حل شد موز رنده شده و وانیل اضافه کنید.
3. در قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا بسته شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥞کرپ با شکلات و توت فرنگی🥞
🍫مواد لازم
آرد 2فنجان
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 فنجان
آب 1/2فنجان
کره آب شده 1/2 فنجان
وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر 2قاشق غذاخوری
شکلات صبحانه کوپا 8قاشق غذاخوری
توت فرنگی 400 گرم
🥜🍮🥜🍮🥜🍮
1-آرد و تخم مرغ و کره و شیر و آب را در ظرفی با هم خوب مخلوط کنید .
2- وانیل و شکر اضافه کنید.
3-مواد آماده شده را نیم ساعت داخل یخچال نگهداری کنید.
4-سپس ماهی تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار داده و کف آن را کمی چرب کرده و مقدار کمی از مواد کرپ را وسط آن بریزید و سپس ماهی تابه را بچرخانید تا سطح ماهی تابه را یک لایه نازک پر کند .
5-بعد از اینکه یک طرف آن طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن طلایی شود.
6-دو قاشق از شکلات صبحانه کوپا را روی هر کرپ بریزید و توت فرنگی اسلایس شده را روی آن چیده و کرپ را رول کنید.
7-سپس آن را سرو کنید .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#مافین_تخم_مرغی
مواد لازم🥣
🥣نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
🥣پنیر چدار بمیزان دلخواه
🥣سوسیس (ریز خرد شود) بمیزان دلخواه
🥣اسفناج (ریز خرد شود) بمیزان دلخواه
🥣سفیده تخم مرغ به ازای هر یک تخم مرغ کامل
🥣تخم مرغ به تعداد افراد
🥣شیر کم چرب نصف لیوان
🥣مافین تخم مرغی
🥘مافین های تخم مرغی مخلوطی از تخم مرغ، سوسیس، اسفناج و پنیر هستن که توی قالب های کیک یزدی میریزی و توی فر میذاری تا بپزد.به ازای هر یک تخم مرغ کامل، یکدانه سفیده ی تخم بریزید و کمی شیر کم چرب بهش اضافه کنید و بعد هم بزنید. نمک و فلفل را به مخلوط تان اضافه کنید.بعد اسفناج های ریز شده را تویش بریزید.
🥘حالا مواد را داخل قالب های روغنی شده ی کیک یزدی بریزید و بعد روی هر کدام به مقدار دلخواه تان پنیر چدار و سوسیس ریز شده بریزید.۲۰ دقیقه زمان کافی هست تا مافین هاخوب بپزد.
یادتان نرود از سبزی ها و ادویه های دلخواه تان به این مخلوط اضافه کنید و بهش طعم هایی را بدهید که برای خوردن صبحانه مشتاق تان میکند.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧉فرنی زنجبیلی
🍨مواد لازم🍨
شیر سرد یک پیمانه
آرد برنج یک قاشق غذاخوری
شکر دو قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
زنجبیل نصف قاشق چایخوری
🍵🍵🍵🍵🍵
1. شیر، آرد برنج، زنجبیل و شکر را داخل قابلمه میریزیم و مخلوط میکنیم تا آرد حل شود. باید توجه داشته باشیم که اگر شیر گرم باشد آرد باز نشده و فرنی یک دست و لطیف نخواهد شد.
2. حرارت را روشن میکنیم و از همین لحظه مدام باید هم بزنیم.
3. حدود 10 تا 15 دقیقه طول میکشد تا فرنی خودش را بگیرد.
4. به هم زدن را ادامه میدهیم تا فرنی به غلظت مطلوب برسد.
5. حال گلاب را افزوده و بعد از مخلوط کردن از روی حرارت برداشته و سرو میکنیم.
🍴
* لازم به ذکر است فرنی بعد از این که حرارت خود را از دست داد دو تا سه برابر غلیظتر میشود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍵طرز تهیه دمنوش اسطوخودوس
🌸تهیه دمنوش اسطوخودوس آسانتر از چیزی است که تصور میکنید. برای تهیه این محصول، کافی است 3 قاشق چایخوری جوانه اسطوخودوس تازه را در محفظه چای قوری ریخته و روی آن یک فنجان آب جوشیده بریزید. قوری را برای دمکشیدن، ده دقیقه روی بخار بگذارید و شبها میل کنید.
🌸اسطوخودوس یکی از رایجترین گلها و اسانسهایی است که در آرموترای (رایحهدرمانی) مورد استفاده قرار میگیرد و گفته شده که رایحه آن در حمام میتواند به بهبود گردش خون در بدن کمک کند.همین خواص کافی است تا دمنوش اسطوخودوس را یکی نوشیدنی ایدهآل برای فصل سرما بدانیم؛ فصلی که متخصصان میگویند اضطراب و افسردگی در آن شایعتر است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧀🍝چیز کیک ماکارونی اسفناج و پنیر
🔸مواد لازم:
۱ بسته ماکارونی زانویی
۱ بسته اسفناج پخته و یخ زده
۱ پیمانه پنیر ریکوتا
۱۱۰ گرم پنیر خامه ای
½ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
۶ عدد تخم مرغ
۳ حبه سیر
۱ و ¼ ق چ نمک
¼ ق چ فلفل
۱ بسته سس ماکارونی
۲ ق چ پنیر پامزان رنده شده
۱۶ عدد گوشت چرخ کرده گرد شده
🍝دستور پخت
فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.داخل قالب کمربندی را چرب کنید و زیر و اطراف آن را با فویل بپوشانید.ماکارونی را مثل دستور روی بسته بپزید.در ظرف دیگری اسفناج، پنیر ریکوتا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، ۱ عدد تخم مرغ، ۱ حبه سیر، ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.داخل یک ظرف جداگانه دیگر ماکارونی، ۱ و ½ پیمانه سس ماکارونی، ½ پیمانه پنیر پارمزان، ۲ حبه سیر و ¾ قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. سپس ۵ عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.۱/۳ ماکارونی را داخل قالب بریزید. سپس مواد اسفناج را روی آن بریزید و در نهایت باقیمانده ماکارونی را روی مواد اسفناج اضافه کنید.قالب را به مدت ۱ ساعت و ۵ دقیقه داخل فر در دمای ۱۶۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍋🧊یخ در بهشت لیمویی
🧊مواد لازم برای 4 نفر
▫️آب 4 پیمانه
▫️شکر 1 پیمانه
▫️تخم شربتی 5 قاشق غذا خوری
▫️آب لیمو به مقدار لازم
🧊❄️طرز تهیه
1-همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم
2-بعد مواد رو داخل یک ظرف ترجیها در دار می ریزیم حالا ظرف رو داخل فریزر قرار می دهیم
3-بعد دوساعت ظرف را بیرون آورده و هم میزنیم و دوباره در فریزر قرار می دهیم. بعد یک ساعت بیرون آورده و هم میزنیم این کار را سه بار دیگر هم انجام می دهیم.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌱خوراک باقالی با سبزیجات
✅ مواد لازم:
▫️باقالی تازه با پوست دوم: ۴۰۰ گرم
▫️کره مارگارین: ۱۵ گرم
▫️پیازچه بزرگ: ۵ عدد (حلقه حلقه شده)
▫️گشنیز تازه: یک قاشق سوپخوری (خرد شده)
▫️نعنای تازه: یک قاشق سوپخوری (خرد شده)
▫️پودر زیره: نصف قاشق چایخوری
▫️روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
▫️نمک به مقدار لازم
🌱 طرز تهیه
باقالیها را از پوست دوم جدا کرده و در قابلمهای حاوی محلول آب و کمی نمک بپزید. پیازچهها را پاک کرده و پس از شستن آنها را حلقه حلقه کنید.وقتی باقالی ها کاملا پختند آنها را داخل سبد آبکشی کرده، کمی صبر کنید تا سرد شوند و بعد از پوست جدا کنید. میتوانید پوست باقالی ها را قبل از پختن پوست بکنید.تابه کوچکی بردارید و کره را در آن ذوب کنید. سپس ۲ تا ۳ دقیقه پیازچهها را با کره تفت دهید.حالا باقالی، گشنیز و نعنا را همراه پودر زیره و نمک به پیازچهها اضافه کنید و مقداری تفت دهید. در پایان، روغن زیتون را به مواد اضافه کرده، هم بزنید و داغ سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍚دمپختک لپه باقالی
🍥 مواد لازم:
۳ پیمانه پلو پز برنج
۲ پیمانه پلو پز لپه باقالی
۱ عدد پیاز متوسط
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل و پودر دارچین به میزان لازم
🍚طرز تهیه
لپه باقالی را یک تا دو ساعت درون آب قرار دهید تا خوب خیس بخورد. در این حین آب آن را چند بار عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.پیازها را بشویید و بعد از اینکه پوست آنها را گرفتید، نگینی خردشان کنید. تابهای را روی حرارت قرار دهید کمی روغن درون آن بریزید و پیازها را با روغن تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. در مرحله بعدی گوشت را به پیاز اضافه کنید و آنها را با هم تفت دهید سپس رب، نمک، فلفل و پودر دارچین را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم دهندهها خوب به خورد مواد روند.لپه باقالی را به همراه 3 لیوان آب جوش به آنها اضافه کنید و حدود 20 دقیقه به آنها زمان دهید تا با هم بپزند. سپس برنج را به موادتان اضافه کنید و اجازه دهید تا آب مواد گرفته شود. بعد از اینکه آب برنجتان تمام شد برنج را ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد. بعد از اینکه برنجتان دم کشید غذایتان آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍱گراتن فرانکفورتر سولیکو
🔸 مواد لازم
1 بسته فرانکفورتر سولیکو
۳ عدد سیب زمینی
۱ پیمانه قارچ خرد شده
۲ قاشق غذا خوری آرد سفید
۲ لیوان شیر
۱ قاشق غذا خوری کره
پنیر پیتزا به میزان لازم
سس سفید به میزان لازم
نمک و فلفل و سایر ادویه جات به میزان دلخواه
🍱طرز تهیه
سیب زمینیها را به صورت ورقهای برش دهید و آنها را سرخ کنید. فرانکفورترهای سولیکو را هم حلقه حلقه کنید سپس آنها را در یک تابه دیگر سرخ کنید. قارچها را خرد کنید و آنها را روی حرارت بالا بپزید.آرد را درون ظرفی بریزید و آن را با کمی کره، نمک و فلفل سیاه تفت دهید. شیر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی آنها را مخلوط کنید . کف یک ظزف پیرکس را چرب کنید یک لایه سیب زمینی، یک لایه فرانکفورتر و یک لایه قارچ را روی هم بچینید و ادویههای دلخواهتان را روی آن بریزید. دوباره یک لایه دیگر بچینید و در تهایت سطح مواد را با سس سفید و یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید.فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و موادتان را به مدت ۳۰ دقیقه درون آن قرار دهید تا آماده شود.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕