آشپزخونه
#_ساندویچ_ایتالیایی @ashpazzkhooneh
#_ساندویچ_ایتالیایی🍱
موادلازم:
نان همبرگر به تعداد لازم
سیب زمینی تنوری شده 2 عدد متوسط
فیله مرغ درشت2 عدد
زیتون به دلخواه
نمک وفلفل زردچوبه اویشن زنجبیل به میزان لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
کره یا روغن به میزان لازم
✍️طرزتهیه:
اول سیب زمینی رو نمک میزنی داخل فویل میپیچیم به مدت 1ساعت داخل فر با درجه 180 درجه قرار میدیم.
بعد داخل یک قابلمه جدا مرغ را با پیاز ونمک ابلیمو وبرگ بو زمان میدیم تا بپزه.
بعد داخل تابه کره میندازیم سیب زمینی ومرغ رو نگینی میکنیم تمام ادویه رو میریزیم .زیتون رو هم اضافه میکنیم وسس سفید .
داخل نان هبرگر را کمی خالی میکنیم کمی پنیر میریزیم بعد مواد رو میزیزیم بعد دوباره پنیر.
فر رو را روشن میکنیم با درجه 150 به مدت 10 دقیقه ساندویچهامونو داخلش قرار میدیم.
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#مشکوفی_سه_رنگ_قالبی
مواد لازم :
شير :3 پيمانه
(نوع پيمانه ليوان دسته دار فرانسوى)
نشاسته:3 ق غ خ
شكر:3 ق غ خ
گلاب :1 تا 2 ق غ خ اندازش بستگى به طعم و عطر خودتونه
كره :1 ق غ خ
زعفران :به مقدار دلخواه
به ازای هر لیوان شیر ۱ قاشق غ خ نشاسته و شكر هستش
دستور تهیه :
✅نشاسته را با شیر سرد حل می کنیم و بسته به ذائقه به آن شکر اضافه کرده روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود. و بعد گلاب و زعفران دم کرده و در آخر کمی کره اضافه می کنیم و شعله رو خاموش و
داخل ظرف ریخته و سرو میکنیم.
اما من به خاطر سه رنگ بودنش همه مواد رو با هم درست كردم به غير از زعفران
✅دسر رو به سه قسمت مساوى تقسيم كردم به يكى زعفران و به يكى يك ق غ خ پودر كاكائوو( پودر رو اول با كمى يك ق غ خ شير مخلوط و بعد اضافه كردم تا گلوله نشه )و رنگ ديگه همون رنگ سفيد خودش
✅بعد قالب رو چرب كردم ' اول رنگ زرد زعفرانى رو ريختم و گذاشتم يخچال تا ببنده و بعد دو تا از گلبرگا رو رنگ قهوه اى و دوتاشو سفيد و گذاشتم يخچال و در اخر مابقى رنگا رو به نوبه طبق فيلم لايه لايه رو هم ريختم و بعد بسته شدن هر لايه لايه ى دوم رو روش ريختم تا اخر ك مشكوفى تموم بشه و در اخر به مدت 3/4 ساعت گذاشتم يخچال
✅و بعد بسته شدن از يخچال بيرون اورده و20 دقيقه اى تو دماى اشپزخونه ميزاريم و كناره هاشو ازاد و همينطور طبق فيلم ك ميبينيد قالب رو دو تا دور كمى كج كرده و بعد در ظرف مورد نظر برگردانده
✅اگر قالبى درست ميكنيد به (ازاى هريك ليوان شير يك ق غ خ پودر ژلاتين لازمه )اول قالب رو با پيمانه اندازه بگيرين و به تعداد پيمانتون درست كنيد
@ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#سالاد_ماکارانی_با_ژامبون
✏️مواد لازم برای۴ نفر
🚩ماکارونی (فرم دار): ۱ لیوان
🚩ژامبون مرغ: ۱۰۰ گرم
🚩ژامبون گوشت: ۱۰۰ گرم
🚩قارچ (درشت): ۵ عدد
🚩پیازچه: ۲ عدد
🚩نخود فرنگی: 1.5 فنجان
🚩جعفری (ساطوری شده): ۱ قاشق غذا خوری
🚩خیارشور: ۷ عدد
🚩گوجه فرنگی گیلاسی (یا مینیاتوری): به مقدار لازم
🚩کره: به مقدار لازم
🚩سس مایونز : به مقدار لازم
🚩نمک و فلفل: به مقدار لازم
🔹ابتدا در ظرفی مناسب ماكارونی را به همراه مقداری آب،نمك و كمی آبلیمو به مرحله آبكشی رسانده و آبكش كنید و با آب سرد بشویید.
🔹در تابه ای مقداری كره ریخته و ماكارونی را داخل آن كمی تفت داده و به ظرف مناسبی انتقال دهید تا سرد شود.قارچ را خرد كرده و در مقداری كره و آبلیمو سرخ كنید.فلفل دلمه ای و پیازچه را نیز نگینی خرد كرده و با مقداری كره یا روغن سرخ كنید.همه مواد سرخ شده را داخل توری قرار دهید تا روغن آنها كاملا برود و خشك شوند.
نخودفرنگی را با مقداری آب و نمك بپزید و آب آن را جدا كنید.همه مواد آماده شده را با هم مخلوط كنید.خیارشور را نگینی ریز كنید و ژامبون ها را نیز نگینی خرد كنید .
🍝🍝 @ashpazzkhooneh🍝🍝
هدایت شده از آشپزخونه
#نوشیدنی
مواد لازم برای 6 نفر
هل 6عدد
آب جوش 1لیوان
شکر قهوه ای 1و نیم لیوان
تخم شربتی نیم لیوان
آب خنک 4نفر
هل ها را شکسته و با آب جوش به مدت نیم ساعت دم میکنیم
دمکرده هل که سرد شد با شکر و آب خنک مخلوط کرده تا شکر حل شود
سپس تخم شربتی را اضافه کرده و نیم ساعت درون یخچال قرار داده تا خنک شود
🍺🍺 @ashpazzkhooneh🍺🍺
هدایت شده از آشپزخونه
🌽🌽🌽🌽🌽
📃کاهو:
✍خواب آور
✍کاهو همراه با سکنجبین اشتها آور و کاهنده صفرا
✍دارای ویتامینC
✍دارای ویتامینA
✍خنک کننده بدن
✍مصرف شربت سکنجبین همراه با کاهو سبب تقویت کبد، کاهش حرارت بدن و رقیق شدن خون میشود.
🔍استفاده از این شربت برای اشخاصی که دچار کبد چرب نیز هستند، بسیار مناسب است.
🌽🌽 @ashpazzkhooneh🌽🌽
آشپزخونه
#کیک_خرما @ashpazzkhooneh
#کیک_خرما
مواد لازم
کره ... 100گرم
شکر ... 100گرم (يک دوم پيمانه)
خرما ... 250گرم
آب جوش ... 1پيمانه (250ميلي ليتر)
آرد ... 225گرم (يک و يک دوم پيمانه)
جوش شيرين ... يک دوم قاشق چايخوری
نمک ... يک هشتم قاشق چايخوری
وانيل ... يک هشتم قاشق چايخوری
دارچين ... 1قاشق چايخوری
جوز هندی ... یک هشتم قاشق چايخوری
گردوی خرد شده ... يک دوم پيمانه
تخم مرغ ... 2عدد
طرز تهيه
1- قالب گرد 20 سانتی متری یا هر قالب دیگری را چرب کرده آرد پاشی کنید .
2- فر را باحرارت 175درجه سانتيگراد يا 350درجه فارنهايت گرم کنيد .
3- کره ، شکر ، خرمای پوست کنده و هسته گرفته و آب جوش را در قابلمه ای با هم مخلوط کنيد و چند دقيقه روی حرارت بگذاريد تا دانه های شکر حل شود .
4- در اين فاصله مواد را مرتب هم بزنيد تا کره ذوب شده و خرما نيز کاملا له شود .
5- در نهايت بايد مواد به شکل پوره درآيند .
6- سپس مواد را کنار بگذاريد و اجازه دهيد خنک شود .
7- مواد خشک شامل آرد ، جوش شيرين ، نمک ، وانيل ، دارچين و جوز هندی را در کاسه ای بريزيد و با هم مخلوط کنيد .
8- گردوی خرد شده را نيز بيفزاييد .
9- تخم مرغ ها را جداگانه با چنگال يا مفتول دستی خوب بزنيد و پوره خنک شده خرما را به آنها بيفزاييد .
10- سپس ميان مواد خشک را گود کنيد و مخلوط تخم مرغ های زده و پوره خرما را به آن اضافه کنيد .
11- مواد را فقط در حد مخلوط شدن با قاشق هم بزنيد .
12- مخلوط به دست آمده را در قالب بريزيد و در فری که از قبل آماده کرده ايد به مدت 50 تا60 دقيقه بپزيد .
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#قرمزه_نخودچی @ashpazzkhooneh
#قرمزه_نخودچی
✏️مواد لازم
🔸پیاز متوسط رنده شده برای داخل کوفته ۱ عدد
🔸پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
🔸آب ۵ پیمانه
🔸رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
🔸نعنا خشک ۲ قاشق مربا خوری
🔸زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸آرد نخودچی ۱ پیمانه
🔸گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی ۱۳۰ گرم
♨️طرز تهیه
🔹در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و 1 قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.
🔹یک پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.
🔹از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید. در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
🔹قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت 2 دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایمتر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند.
🔹قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.
🚩سایر نکات
🔸گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه ها جلوگیری شود. در صورتی که نمیتوانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.
@ashpazzkhooneh