هدایت شده از آشپزخونه
🌽🌽🌽🌽🌽
📃کاهو:
✍خواب آور
✍کاهو همراه با سکنجبین اشتها آور و کاهنده صفرا
✍دارای ویتامینC
✍دارای ویتامینA
✍خنک کننده بدن
✍مصرف شربت سکنجبین همراه با کاهو سبب تقویت کبد، کاهش حرارت بدن و رقیق شدن خون میشود.
🔍استفاده از این شربت برای اشخاصی که دچار کبد چرب نیز هستند، بسیار مناسب است.
🌽🌽 @ashpazzkhooneh🌽🌽
آشپزخونه
#کیک_خرما @ashpazzkhooneh
#کیک_خرما
مواد لازم
کره ... 100گرم
شکر ... 100گرم (يک دوم پيمانه)
خرما ... 250گرم
آب جوش ... 1پيمانه (250ميلي ليتر)
آرد ... 225گرم (يک و يک دوم پيمانه)
جوش شيرين ... يک دوم قاشق چايخوری
نمک ... يک هشتم قاشق چايخوری
وانيل ... يک هشتم قاشق چايخوری
دارچين ... 1قاشق چايخوری
جوز هندی ... یک هشتم قاشق چايخوری
گردوی خرد شده ... يک دوم پيمانه
تخم مرغ ... 2عدد
طرز تهيه
1- قالب گرد 20 سانتی متری یا هر قالب دیگری را چرب کرده آرد پاشی کنید .
2- فر را باحرارت 175درجه سانتيگراد يا 350درجه فارنهايت گرم کنيد .
3- کره ، شکر ، خرمای پوست کنده و هسته گرفته و آب جوش را در قابلمه ای با هم مخلوط کنيد و چند دقيقه روی حرارت بگذاريد تا دانه های شکر حل شود .
4- در اين فاصله مواد را مرتب هم بزنيد تا کره ذوب شده و خرما نيز کاملا له شود .
5- در نهايت بايد مواد به شکل پوره درآيند .
6- سپس مواد را کنار بگذاريد و اجازه دهيد خنک شود .
7- مواد خشک شامل آرد ، جوش شيرين ، نمک ، وانيل ، دارچين و جوز هندی را در کاسه ای بريزيد و با هم مخلوط کنيد .
8- گردوی خرد شده را نيز بيفزاييد .
9- تخم مرغ ها را جداگانه با چنگال يا مفتول دستی خوب بزنيد و پوره خنک شده خرما را به آنها بيفزاييد .
10- سپس ميان مواد خشک را گود کنيد و مخلوط تخم مرغ های زده و پوره خرما را به آن اضافه کنيد .
11- مواد را فقط در حد مخلوط شدن با قاشق هم بزنيد .
12- مخلوط به دست آمده را در قالب بريزيد و در فری که از قبل آماده کرده ايد به مدت 50 تا60 دقيقه بپزيد .
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#قرمزه_نخودچی @ashpazzkhooneh
#قرمزه_نخودچی
✏️مواد لازم
🔸پیاز متوسط رنده شده برای داخل کوفته ۱ عدد
🔸پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
🔸آب ۵ پیمانه
🔸رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
🔸نعنا خشک ۲ قاشق مربا خوری
🔸زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
🔸نمک و فلفل به مقدار لازم
🔸آرد نخودچی ۱ پیمانه
🔸گوشت گوسفند چرخ شده و بدون چربی ۱۳۰ گرم
♨️طرز تهیه
🔹در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و 1 قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.
🔹یک پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.
🔹از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید. در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
🔹قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت 2 دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایمتر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند.
🔹قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.
🚩سایر نکات
🔸گوشت چرخ شده بایستی بدون چربی باشد تا از وا رفتن قرمزه ها جلوگیری شود. در صورتی که نمیتوانید گوشت قرمز مصرف کنید، گوشت چرخ شده مرغ را جایگزین آن کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#بریتل_آجیل_مخلوط @ashpazzkhooneh
#بریتل_آجیل_مخلوط
✏️مواد لازم:
🔸جوش شیرین : ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸وانیل : ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸کره : ۱ قاشق غذا خوری
🔸آجیل (مخلوط) : ۱/۲ پیمانه
🔸شوربای ذرت: ۱/۲ پیمانه
🔸شکر : ۱/۲ پیمانه
♨️طرز تهیه:
🔹سینی کوچکی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه، شکر وشوربای ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را بدون در به مدت 5 دقیقه در مایکروفر با قدرت 100 درصد قرار دهید. در این فاصله دوبار این مایه را هم بزنید.
🔹کره و مخلوط آجیل را به آن اضافه کنید. دوباره به مدت 2 دقیقه درمایکروفر با قدرت 100 درصد حرارت دهید. در این مرحله، وانیل و جوششیرین را اضافه کنید و فورا مخلوط را داخل سینی بریزید.
🔹با چنگال، آنها را پهن کنید تا یک لایه نازک تشکیل دهند. آنها را در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. پس از سفت شدن، بریتل را به تکه های کوچک بشکنید.
💡سایر نکات
🔸این بریتل را میتوانید به مدت یک هفته داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#برگر_فرانسوی @ashpazzkhooneh
#طرز_تهیه_برگر_فرانسوی
مواد لازم:
آب پیاز: 50 گرم
سس کچاپ: 50 گرم
خردل: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر ساطوری شده: یک حبه
راسته و فیله گوساله (چرخ کرده):500 گرم
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
نان همبرگر:4 عدد
کاهو و گوجه فرنگی: به میزان لازم
پنیر گودا: 4 ورق
پیاز حلقه ای تفت داده: 1 عدد کوچک
ریحان: یک دسته کوچک
سیب زمینی سرخ کرده: به میزان لازم
طرز تهیه برگر فرانسوی :
آب پیاز، سسها، نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.
آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.
حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.
سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیبزمینی و ریحان بیارائید.
@ashpazzkhooneh