eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🌱ترشی زیتون عسلی ▫️مواد لازم: زیتون بی هسته به میزان لازم پودر کاری یک ق.غ پودر انبه 4ق.غ روغن زیتون 5ق.غ سرکه به میزان لازم عسل به مقدار لازم آلوورا به میزان لازم فلفل سیاه زردچوبه هرکدام 1ق.چ سبزی محلی مخصوص زیتون پرورده دوق.غ آب لیمو ترش نصف استکان کوچک رب انار به میزان لازم طرز تهیه: تمام مواد رو با هم مخلوط کنید ودر ظرف مورد نظر بریزید سپس سرکه رو بریزید روش و درشو ببندید ظرف مدت یک هفته ترشی زیتون عسلی ما آمادست نوش جونتون 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌺حلوای گل محمدی مواد لازم : – كره: 350 گرم – آرد: 500 گرم – روغن مایع: 150 گرم – عسل: 3 قاشق سوپ‌خوری – پودر قند: 280 گرم – پودر گل محمدی: یك پیمانه – هل: یك قاشق چای‌خوری – گلاب: یك پیمانه – بادام پودر شده: یك پیمانه 🌺طرز تهیه: روغن مایع را همراه كره داخل تابه ریخته، آرد را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آرد طلایی شود اما رنگ آن تغییر زیادی نكند. پودر بادام را اضافه كنید تا تفت بخورد.مواد را از روی حرارت برداشته، عسل و پودر هل را نیز اضافه كنید.وقتی از حرارت افتاد، پودر قند و پودر گل محمدی را به همراه گلاب اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا مواد به‌صورت خمیر درآید. می‌توانید حلوا را داخل سینی پهن كنید و پس از سرد شدن قالب بزنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
☕️میلک شیک موچا شکلاتی 🔸 مواد لازم: ▫️شکلات تلخ 100 گرم ▫️پودر قهوه 1 قاشق چایخوری ▫️شیر کم چرب 3/4 لیتر ▫️بستنی وانیلی 2 یا 3 اسکوپ به میزان دلخواه ☕️طرز تهیه: شکلات را کاملا خرد کنید و به همراه قهوه در یک پارچ بریزید.نصف شیر را بجوشانید و شکلات و قهوه را به شیر در حال جوش اضافه کنید تا درون شیر خوب حل شوند. سپس آن را از روی شعله بردارید.حالا شیر را با بستنی درون مخلوط کن بریزید و بقیه ی شیر را به همراه کمی بستنی اضافه کنید.هنگامی که مخلوط آماده شد می توانید آن را در لیوان های بلند بریزید و اسکوپ بستنی به لیوان اضافه کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#انرژی_مثبت 😍 ✨اگه خدا رو هميشه تو قلبت داشته باشى،هميشه در دسترسته ✨نترس از اینکه چیزی ازش بخوای و نشه برای اون هیچی نشدنی نیست صبح جمعه تون بخیر💐 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#_تخم_مرغی_متفاوت_برای_صبحانه 🌟🌟🌟🌟🌟 مواد لازم.تخم مرغ : 4 عددسوسیس گوشت : 275 گرمآویشن : یک قاشق مرباخوریجعفری خرد شده : یک قاشق مرباخوریپیازچه ریز شده : یک قاشق غذاخوریتخم مرغ زده شده : یک عددآرد گندم : به مقدار لازمپودر نان یا آرد سوخاری : به مقدار لازمنمک و فلفل : به مقدار لازم ✍️طرز تهیه:۱ - تخم مرغ ها را به مدت ۸-۱۰ دقیقه پخته و میگذاریم تا سرد شوند و پوست آنها را جدا میکنیم.۲ - سوسیس، آویشن، جعفری و پیازچه را همراه نمک و فلفل مخلوط کرده و در دستگاه میریزیم تا خمیر یک دستی بدست آید و کلیه مواد کاملا با هم مخلوط شوند.۳ - تخم مرغ را به صورت درسته وسط خمیر قرار داده و خمیر را دور آن یک دست میکشیم در آرد سفید سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری میزنیم و در روغن سرخ میکنیم.۴ - هنگام سرو از وسط نصف کرده و در ظرف مناسب سرو مینماییم.نکات :۱ - مقدار مواد را به سلیقه خود میتوانید تغییر دهید یا از ادویه و یا سبزیجات دیگری نیز استفاده کنید. ولی دقت کنید که طعم سوسیس در این غذا مشخص باشد. ۲ - این صبحانه متفاوت را میتوانید با انواع سبزیجات و سس گوجه فرنگی تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پای_پاستا 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ماکارونی رو آبکش کردم و با مواد ماکارونی ( گوشت چرخ شده .پیاز داغ. فلفل دلمه ای. قارچ . پوره گوجه فرنگی . نمک . زردچوبه. فلفل و آویشن ) که تفت داده شده مخلوط کردم . دو ق غ کره رو با یک ق غ آرد مخلوط و تفت دادم و نصف لیوان شیر اضافه کردم تا مثل فرنی غلیظ شد.یه ق غ شکر و یه ق غ خمیر مایع رو تو نیم استکان شیر ولرم ریختم و گذاشتم مایع عمل اومد یه دونه تخم مرغ و 5ق غ روغن مایع و 1/4ق چ نمک رو مخلوط کردم و مایع عمل اومده رو بهش اضافه کردم و آرد رو اضافه کردم در حدی که خمیر لطیفی بشه و به دست نچسبه نیم ساعت استراحت دادم و با وردنه خمیرو باز کردم به اندازه قالبم و تو قالب گذاشتم و حالت دادم و گذاشتم تو فر تا خمیر کمی خودشو گرفت .بعد ماکارونی آماده رو با مقدار کمی پنیر پیتزا و سس سفید مخلوط کردم و روی خمیرم ریختم و روش پنیر ریختم روشو با خمیر شکل دادم و رومال زرده تخم مرغ زدم و گذاشتم تو فر تا رنگ زمانی که رنگ خمیرم طلایی شد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#‍ مربای_انار 🌟🌟🌟🌟🌟 آب انار _سه و نیم پیمانه دانه انار_یك پیمانه شكر_سه پیمانه آب لیمو_به مقدار لازم طرز تهیه.1- ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.2- انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید. 3- در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.4- دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید. 5- برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#ژله_توت_فرنگی 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 به راحتی میتونید همچین خوراکی خوشگل و خوشمزه ای درست کنید،:۱- یک بسته پودر زله توت فرنگی تهیه کنید.۲- بهتره که از قالب های مکعبی استفاده کنید.۳- پودر ژله رو با یک لیوان آب گرم مخاوط کنید و انقدر هم بزنید تا مایع شفاف و یکدست بشه.۴- بعد یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و مجددا هم بزنید.۵- میوه توت فرنگیه تازه رو بشویید و برش بزنید. بعد در قالب ژله اتون بچینید.۶- مایع ژله رو به قالب اضافه کنید و قالب رو در یخچال بگذارید.۷- وقتی ژله کاملا بست، اون رو از قالب خارج کنید و با خامه و میوه تازه تزیین کنید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دسر_دنت 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ژله پرتغال 1 بسته دنت پرتغال1 بسته شیر نصف پیمانه خامه صبحانه سه قاشق غذاخوری ژلاتین1 قاشق مرباخوری طرز تهیه دسر دنت :ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. تا تمام ذرات ژله حل شود. بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود. شیر و خامه و دنت (منظورم از همین دنت هایی که در بازار است) را بهتر است از قبل بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. وقتی ژله خنک شد، بقیه مواد را آرام به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم.ژلاتین را بگذارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید. مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کادایف_گردویی 🌟🌟🌟🌟🌟🌟 ۱۵۰ گرم کادایف رو با ۵۰ گرم کره و ۳ ق غ شکر و ۳ ق غ شیر عسلی و گردو خرد شده مخلوط کنید و تف بدید بعد از تف خوردن ۱/۲ ق چ پودر هل بهش اضافه کنید و بزارید کنار ۳ ل شیر و ۹ ق غ شکر و ۳ ق غ نشاسته ذرت و ۳ ق غ پودر کاکائو رو باهم مخلوط کنید و بزارید رو گاز وقتی خودش و گرفت زیر گاز رو خاموش کنید و ۱۰۰ گرم خامه صبحانه و کمی وانیل اضافه کنید و تو ظرف سرو لایه لایه بریزید و ی ساعتی بزارید یخچال تو خنک شه میتونید پودر کاکائو رو حذف کنید. 🏡 @e_khanevadeh 🏡 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
‍ #کرم_وانیلی 🌟🌟🌟🌟🌟 ✍موادلازم شیر4 لیوان. شکر1 لیوان. پودر ژلاتین3 قاشق غ خ. خامه صبحانه یا کرم شانتی 1 لیوان وانیل نوک چاقو(نصف قاشق چ خ).از هر اسانسی میتونید استفاده کنید. 🍜طرز تهیه شیر وشکر و پودر ژلاتین و وانیل را باهم مخلوط کرده سپس روی حرارت ملایم قرار داده وهم بزنید. مدام هم بزنید تا شکر و بقیه ی مواد حل شوند. مواظب باشید به هیچ وجه نباید بجوشه فقط گرم شه. سپس شعله راخاموش‌کرده و بزارید از داغی بیفته. وقتی خنک شد. توی ظرف جدا خامه رو بریزید سپس ملاقه به ملاقه این مواد رو به خامه اضافه کرده و هم بزنید که خوب یکدست شه. کف قالب نیاز ب چرب کردن نداره اما واسه این ک خیالتون راحت باشه با یه قطره روغن چرب کنید. مواد رو توی قالب ریخته. به مدت3الی4 ساعت توی یخچال قرار بدید ممکنه بیشتر طول بکشه ببنده نگران نباشید من یه شب تا صبح گذاشتم موند. سپس دورتادورشو با چاقو ازاد کرده یه دیس مرطوب روش بذارید و برگردونید. من روش سس شکلاتی سرد ریختم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کالباس_خانگی 🌟🌟🌟🌟🌟 مرغ بدونِ استخوان 1 کیلو سیر 5 حبه آرد 5 ق س نشاسته ذرت 1 ق س شیر خشک 1 پیمانه زرده تخم مرغ 3 عدد سس خردل 1 ق س یخ قالبی 6 تکه روغن مایع 3 ق س نمک 2 ق م فلفل سیاه 1/2 ق چ فلفل قرمز 1/2 ق چ پودر تخم کرفس 1/2 ق چ پودر زنجبیل 1/2 ق چ دارچین 1/2 ق چ پودر هل 1/2 ق چ پودر میخک 1/4 ق چ جوز هندی 1/2 ق چ آویشن 1/2 ق چ پودر کاری 1/4 ق چ پودر تخم گشنیز 1/2 ق چ پودر سیر 1/2 ق چ پودر پیاز 1/2 ق چ (سه ادویه آخر رو میتوانید حذف کنید) هویج نگینی بخار پز 1 عدد قارچ ریز بلانچ شده 100 گرم (برای بلانچ کردن قارچ آنها را 3_5 دقیقه در آب در حال جوش میریزیم و بعد از آبکش کردن در آب سرد و مجدد در آبکش میریزیم تا آب آن کامل برود) اسانس دود 4_5 قطره (من هشت قطره زدم) 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕