eitaa logo
آشپزخونه
196.6هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
کوکی شکری رنگارنگ مواد لازم آرد سفید ... 3 پیمانه بیکینگ پودر ... 2 قاشق چایخوری کره نرم شده ... 220 گرم شکر ... 1 پیمانه تخم مرغ بزرگ ... 1 عدد پوست لیمو رنده شده ... 1 قاشق غذاخوری آبلیمو ... 1/2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل ... 2 قاشق چایخوری چیپس شکلات سفید ... 350 گرم چیپس شکلات در سه رنگ ... 100 گرم از هر رنگ طرز تهیه 1- فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. شکر و کره را در ظرف دیگری آنقدر با همزن بزنید تا مخلوط کرم مانند سبکی حاصل شود. سپس تخم مرغ، پوست لیمو، آبلیمو و عصاره وانیل را اضافه و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم به آن اضافه نمایید و هر بار ضمن هم زدن دیواره‌های ظرف را پاک کنید. اگر خمیر یک‌دست نشد با دست آن را ورز بدهید تا زمانی که بتوانید آن را بین دستانتان گلوله کنید. 2- روی سطح تمیزی آرد بپاشید. خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه به ضخامت حدوداً ۷ میلیمتر باز کنید. سپس با کاتر به شکل دلخواه برش بزنید. برای بریدن خمیر به شکل دایره‌ای می‌توانید از لیوان هم استفاده کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید و خمیرهای برش خورده را روی آن بچینید. سینی را ۱۰–۱۲ دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که لبه‌ها شروع به طلایی شدن کنند. بگذارید کوکی‌ها کاملاً خنک شوند سپس آن‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید. 3- چیپس شکلات سفید را در کاسه‌ای آب کنید (در مایکروفر یا به روش بن ماری). هر کوکی را تا حدود ۱/۳ داخل شکلات ذوب شده فرو ببرید. بگذارید شکلات اضافی چکه کند و بعد آن را روی کاغذ روغنی تمیز بگذارید تا خشک شود. 4- شکلات‌های رنگی را در سه کاسه جدا گانه آب کنید. حال کوکی‌ها را طوری در شکلات رنگی فرو ببرید که کمی از بخش سفید قبلی را پوشش دهد. دوباره بگذارید روی کاغذ روغنی خشک شوند. 5- کوکی‌ شکری رنگارنگ را می‌توانید تا ۱ هفته در ظرف در بسته نگه دارید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
💢 لکه زدایی لیوان 👈بهتر است لیوان ها را برای پیشگیری از رنگ گرفتن آنها، بلافاصله پس از خالی شدن نوشیدنی بشویید. اگر لیوان رنگ گرفته است، به هیچ وجه از مواد سفیدکننده یا جرم گیر برای تمیز کردن آن استفاده نکنید . 👈مواد اسیدی و قوی می توانند یک لایه از سطح داخلی و بیرونی لیوان ها را به مرور زمان از بین ببرند و باعث شوند که در فواصل کوتاه تری رنگ بگیرد @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#گراتن_بادمجان @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#گراتن_بادمجان @ashpazzkhooneh
مواد لازم: بادمجان بزرگ 2 عدد سس مارینارا 2 فنجان خامه 1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان پنیر موزارلا رنده شده 3/4 فنجان روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه جعفری یا پیازچه خرد شده مقداری برای تزیین گراتن بادمجان، پیش غذا یا شامی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که با بادمجان تهیه می شود. ترکیب طعم بادمجان با سس مارینارا و خامه و پنیر بحدی خوشمزه است که با یکبار امتحان عاشق آن خواهید شد. طرز تهیه: فر را روی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و بادمجان ها را داخل آن سرخ کنید. در این مرحله نیازی نیست که بادمجان ها کاملا بپزند، در حدی که کمی برشته شوند کافیست. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. خامه، پنیر پارمزان و کمی پیازچه یا جعفری خرد شده را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. کف یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص گراتن یک لایه بادمجان بچینید. کمی از سس مارینارا را روی بادمجان ها بریزید، روی آن نیز سس خامه ای بریزید و روی آن کمی پنیر موزارلا بپاشید. دوباره همین مراحل را تکرار کنید. یک لایه بادمجان، سس مارینارا، سس خامه ای و در انتها نیز باقیمانده پنیر موزارلا را می ریزیم. گراتن را حدود 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و روی گراتن برشته و طلایی شود. گراتن بادمجان را از فر خارج کنید و 15 دقیقه اجازه دهید خنک شود. سپس روی آن را با پیازچه یا جعفری خرد شده تزیین کنید و بعد این گراتن خوشمزه و لذیذ را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید. نکته: طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است و می توانید براحتی در منزل تهیه کنید. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
💢اگر قوری شما جرم گرفته است ، قوری را پر از آب کنید و ، مقداری آبلیمو در آن بریزید و روی اجاق با شعله خیلی ملایم بگذارید تا بجوشد . قوری شما کاملاً تمیز می شود. #خانوم_خونه @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#کرم_موز_با_طعم_نسکافه @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کرم_موز_با_طعم_نسکافه @ashpazzkhooneh
🔻طرز تهیه 2 لیوان شیر+ 1 ق غ پودر نسکافه + نصف پیمانه شکر همه رو قاطی کردم روی حرارت گذاشتم. نباید بجوشه فقط شکر و نسکافه حل بشن. حالا 4 ق غ خامه صبحانه بهش اضافه کردم، 2 تا موز رو هم رنده بهش اضافه کردم حالا 3 ق غ پودر ژلاتین را داخل نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری حل کردم اونم به مواد قبلی اضافه کردم و داخل قالب ریختم و گذاشتم تا کاملا سفت شد و آماده شد قالبم رو چرب نکردم چون خامه داخل موادم بود که خودش چربه. @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
3.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک جوجه تیغی @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#خورشت_بادمجان @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#خورشت_بادمجان @ashpazzkhooneh
مواد لازم فیله گوشت گوساله:۵ تکه پیاز:۱ عدد سیر:۱ حبه بادمجان کوچک:۶ عدد غوره:به میزان لازم رب گوجه فرنگی:۲ قاشق سوپ خوری سیب زمینی:۳ عدد گوجه فرنگی : ۲عدد نمک،فلفل،زردچوبه و دارچین:به میزان لازم طرز تهیه پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و فلفل در کمی روغن تفت میدهیم ؛ گوشت را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند ؛ رب و سیر را هم اضافه کرده و مقداری آب میریزیم و اجازه میدیم گوشت بپزد ؛ کمی نمک اضافه میکنیم و بادمجان های از قبل سرخ شده ، گوجه و سیب زمینی های حلقه شده را به مواد اضافه میکنیم و بعد از ۱۵ دقیقه غوره و دارچین به خورشت اضافه کرده و اجازه میدهیم جا بیوفته. 💕💕💕 @ashpazzkhooneh
هدایت شده از آشپزخونه
#کرارکت_سیب_زمینی_و_گوشت @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
#کرارکت_سیب_زمینی_و_گوشت @ashpazzkhooneh
مواد لازم سيب زميني ٥٠٠ گرم آرد سفيد ١ قاشق غذاخوري آرد سوخاري به ميزان لازم تخم مرغ ٢ عدد ادويه جات(آويشن.پودر سير.دارچين.فلفل.نمك)به ميزان لازم مواد مياني گوشت چرخ كرده ٢٥٠ گرم پياز ١ عدد رب گوجه ١ قاشق غذاخوري جعفري خرد شده ٢ قاشق غذاخوري و مقداري پنیر پیتزا یا چدار رنده شده) طرز تهيه ابتدا سيب زميني ها را آبپز كرده و رنده ميكنيم بعد از آن نمك و ادويه جات و ١ عدد تخم مرغ و ١ قاشق آرد سفيد را اضافه و كنار ميگذاريم.و مواد مياني را درست كرده ،گوشت چرخ كرده را با پياز و رب و ادويه آماده سازي ميكنيم و در آخر جعفري را اضافه و كنار ميگذاريم تا خنك شود و آب نداشته باشد، مقداري از سيب زمبني را كف دست پهن كرده مواد گوشتي را با مقداري پنير وسط سيب زميني ها گذاشته و آنهارا به شكل لوله اي در مياريم و در ظرف اول ١ عدد تخم مرغ زده شده و بعد ظرف دوم آرد سوخاري زده و در روغن داغ و غوطه ور سرخ ميكنيم و سرو ميكنيم ولي نزاريد سرد بشه چون كراكت از حالت تردي در مياد و خوشمزگيشو از دست ميده،خيلي راحت و خوشمزست درست كنيد و لذت ببرید. @ashpazzkhooneh