eitaa logo
آشپزخونه
192.6هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
9.7هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🍀 ؛مخصوص رژیمی ها 😋😋 🥙🥙 برای تهیه این سالاد خوشمزه کافیست چند نوع سبزی خوش طعم را با مقداری چاشنی ترکیب کنید و از طعم آن لذت ببرید. 🥗مواد مورد نیاز:🥗 آب غوره: 2 ق س زرشک: 2 ق س گردو (خرد شده): 2 ق س سیر (رنده شده): 2 حبه پیازچه (خرد شده): 5 عدد پودر آویشن: یک دوم ق چ پودر زیره: یک دوم ق چ نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم سبریجات معطر (خرد شده): 250 گرم 🍛🍛🍛🍛🍛🍛 🥗روش تهیه 1. آب غوره، زرشک، گردو، سیر، پیازچه، پودر آویشن، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را درون کاسه ای ریخته و با هم مخلوط کنید. 2. سبریجات معطر (تره، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، نعنا، گشنیز) را به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. 3. مخلوط مواد را داخل ظرف درداری ریخته و به مدت 60 دقیقه داخل یخچال بگذارید. بعد سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔶روش تهیه بامیه مواد خمیر بامیه 🔸آرد سفید : 1 پیمانه 🔸کره : 3 قاشق غذاخوری 🔸تخم مرغ : 2 عدد 🔸آب : 1 پیمانه 🔸یک لیوان آب را با روغن در دیگچه جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود. تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر بامیه اضافه کنید و بعد جوش شیرین را اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر بامیه را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن بامیه را از روغن بیرون بیاورید و داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون آبکش بگذارید تا شربت و روغن اضافی آن گرفته شود. بامیه خانگی آماده است سرو نمایید نوش جان. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥘آبولابولا 🍲مواد لازم: سیب زمینی=۲ عدد هویج=۲ عدد کوچک فلفل دلمه ایی=یک عدد (اگر رنگی باشد بهتر است پیاز= دو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگ گوجه فرنگی=۴ عدد متوسط بادمجان= ۲ عدد کدو= ۲ عدد متوسط ادویه= شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم-آویشن در صورت دلخواه ذرت= در صورت دلخواه 🥘پس از آنکه پیاز‌ها مقداری در روغن پخت سیب زمینی‌ها را ریز خورد کرده در آن بریزید درب قابلمه را بسته هویج را شسته و خورد کنید همچنین فلفل دلمه‌ای را سپس این دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببندید. به سراغ کدو و بادمجان رفته آن‌ها را حلقه حلقه کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا مقداری مواد جدید داخل قابلمه پخته شود سپس این دو را نیز اضافه کنید پس از ۵ دقیقه دیگر که درب قابلمه را گذاشتید گوچه هارا خورد کرده درون قابلمه بریزید نمک بزنید و درب قابلمه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیرد غذا آماده سرو می‌باشد. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥔استریپس سیب زمینی مواد لازم: سیب زمینی پخته=۵ عدد پیاز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری قارچ ورقه شده=۱۵۰ گرم آرد=۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ=۲ عدد مغز نان باگت=به مقدار لازم نمک و فلفل=به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم 🥔طرزتهیه ۱. سیب زمینی‌های پخته را با گوشت کوب می‌کوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه می‌کنیم. ۲. نمک و فلفل را افزوده و ورز می‌دهیم. ۳. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در می‌آوریم. ۴. اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت می‌دهیم و در روغن سرخ می‌کنیم. برای خوش طعم‌تر شدن می‌توانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍖رولت گوشت فرانسوی مواد لازم: گوشت چرخ کرده کم چرب=۶۰۰ گرم فیله مرغ=۲ عدد جعفری و شوید=۲۰۰ گرم تخم مرغ=۳ عدد پنیر موتزارلای رنده شده=۵۰ گرم زعفران=۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل=به میزان لازم روغن مایع=۱ پیمانه پیاز=۲ عدد متوسط 🥩طرزتهیه ۱. گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده، پیاز، نمک، فلفل و تخم مرغ و زعفران حل شده مخلوط کنید. ۲. گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید. ۳. فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید. ۴. رولت را در فر با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد یا ۴۶۴ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید. در نهایت می‌توانید این غذا را همراه برش‌های لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍳املت گوشت و تخم مرغ مواد لازم: گوشت چرخ شده=۲۰۰ گرم تخم مرغ زده شده=۵ عدد نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری کره=۲ قاشق غذاخوری روغن=۲ قاشق غذاخوری فلفل و زردچوبه=کمی 🥚طرزتهیه ۱-گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا آب آن کاملا برود. ۲-روغن و کره را به گوشت اضافه می‌کنیم. ۳-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت می‌دهیم. ۴. تخم مرغ‌های زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم می‌زنیم تا تخم مرغ‌ها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغ‌ها درست شوند به هم زدن ادامه می‌دهیم. ۵. مواد را در ظرفی ریخته و سرو می‌کنیم. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🫔 ای 🥚2 /1 فلفل‌دلمه‌ای قرمز 🥚2 /1 فلفل‌دلمه‌ای سبز 🥚3 عدد تخم‌مرغ 🥚1 قاشق سوپخوری آب 🥚2 عدد نان ترتیلا 🥚به میزان لازم نمک و فلفل 🥚به میزان لازم روغن مایع 🌯طرز تهیه ابتدا فلفل‌دلمه‌ای‌ها را بشویید، سپس آنها را نگینی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا تکه‌های فلفل را داخل تابه سرخ کنید تا نرم شوند. فلفل‌های سرخ‌شده را داخل یک ظرف بریزید و کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر تخم‌مرغ‌ها را با آب خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس مخلوط تخم‌مرغ را داخل تابه بریزید. مخلوط را داخل تابه هم نزنید. صبر کنید تا تخم‌مرغ بپزد. سپس آن را از داخل تابه درآورید، داخل یک بشقاب قرار دهید و سپس آن را از وسط نصف کنید. تکه‌های تخم‌مرغ را روی نان‌های ترتیلا قرار دهید، سپس تکه‌های فلفل سرخ‌شده را روی آنها بچینید. حالا نان‌ها را به‌آرامی لوله کنید. رول تخم مرغ و فلفل دلمه ای را با خلال‌دندان سفت کنید. به کمک یک چاقوی تیز به تکه‌های کوچک برش دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌯 تهیه ساندویچ قارچ : 🥪🥪🥪🥪 قارچ خرد شده : 7 عدد سیر: 3 حبه 1/2 پیاز قرمز کوچک فلفل دلمه ای : نصف 1 عدد کوچک گشنیز خرد شده: 2 قاشق چای خوری روغن زیتون نمک دریایی و فلفل سیاه 🍔🍔🍔🍔🍔 🍲طرز تهیه ساندویچ با قارچ : 3 قاشق روغن زیتون رو داخل تابه بریزید تا داغ بشه. سیر رو ریز خرد کنید بریزید داخل روغن ولی نزارید رنگش تغییر کنه بعد قارچها رو خرد کنید و بریزید داخل تابه و با حرارت بالا سرخ کنید. اگر تابه بزرگ باشه و حرارت بالا قارچها آب نمیندازن. وقتی سرخ شدن نمک دریایی و فلفل بریزید از روی حرارت بردارید. فلفل دلمه ای و پیاز قرمز رو خلال کنید یک قاشق روغن زیتون بریزید و فلفل و پیاز رو کمی تفت بدید ولی نزارید کاملا نرم بشن بعد 1 حبه سیر رو خرد کنید و اضافه کنید یه تفت کوچیک بدید. گشنیز رو اضافه کنید نمک و فلفل بزنید از روی حرارت بردارید. نان رو دو نیم کرده و توی تابه کمی تست کنید. داخل نون کمی قارچ و مواد فلفل بریزید و مقداری سس مایونز بزنید و ساندویچ قارچ را نوش جان کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
دِلخوشم با نفسی حَبّه قَندی،چایی صُحبتِ اَهلِ دِلی فارغ از هَمهَمه دُنیایی...❤ 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
نوشیدنی سالم برای صبحانه مواد لازم: یک فنجان حبه های یخ سه چهارم فنجان ماست یونانی ساده یک دوم فنجان شیر بادام ( شیر معمولی نیز می توانید جایگزین کنید ) یک و یک دوم قاشق غذاخوری عسل یک قاشق غذاخوری آب پرتقال ( ترجیحا تازه ) 6عدد انجیر بزرگ و رسیده که به دو نیم شده باشند طرز تهیه همه مواد گفته شده را در مخلوط کن قرار دهید. یک دقیقه یا تا زمانی که خوب مخلوط شوند بهم بزنید. اسموتی بدست آمده را به صورت مساوی در سه لیوان بریزید. مواد گفته شده در این دستور برای 3 وعده است، هر وعده شامل یک لیوان می شود نوش جان 💗 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥦مواد لازم 🧄رب انار ۱ پیمانه 🧄شیره خرما ۱ پیمانه 🧄سیر خشک ۱ کیلو 🧄سرکه انگور به اندازه لازم 🧄نمک به میزان لازم ☘️☘️☘️☘️☘️☘️ 🌱طرز تهیه اول سیر ها را پوست خارجی بوته روش بکنید . بعد آن ها را بشویید و روی پارچه تمیزی قرار بدهید تا آب آن کشیده شود. زمانی که بعد چند روز خشک شدند، سیر ها را درون ظرفی بریزید شیره خرما و رب انار را با هم مخلوط کنید و روی سیر ها بریزید بعد سرکه را اضافه کنید. قابلمه را روی گاز بگذارید . حدود ۴ دقیقه بجوشد. زمانی که سیرها نرم شدند حرارت را خاموش کنید. بعد از سرد شدن داخل شیشه ها قرار بدهید. بعد سرکه ای که در قابلمه جوشیده را داخل شیشه ها بریزید تا سطح سیر را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید این سیر ترشی بعد دو هفته امادست 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥦مواد لازم ران و كتف مرغ/ یك و نیم كیلوگرم پیاز/ یك عدد سیر/ دو حبه آرد سوخاری/ یك بسته پودر آویشن/ یك قاشق غذاخوری تخم‌مرغ/ یك عدد آب لیموترش تازه/ یك فنجان 🍗🍗🍗🍗 🍗طرز تهیه ران و كتف مرغ را تمیز كنید. سپس آن را بشویید و بعد از اینكه آب آن رفت، با چاقو قاچ كوچكی روی ران و كتف ایجاد كنید تا موقع پخت، كاملا مغزپخت شود. پیاز و سیر را پاك كرده، بشویید و خرد كنید. آب لیموترش را بگیرید. سپس پیاز و سیر خرد شده، آب لیموترش و نمك را مخلوط كنید. تكه‌های مرغ را به مخلوط سیر ، پیاز و آب لیموترش اضافه كنید. هم بزنید تا كاملا تكه‌های مرغ با این مواد مخلوط شوند. آرد سوخاری را با پودر آویشن مخلوط كنید. زرده و سفیده را از هم جدا كنید. سفیده را بزنید به شكلی كه كاملا كف كرده و از ظرف نریزد. سپس تكه‌های مرغ را از ظرف اول بیرون آورده و پیاز و سیر را از روی آن پاك كنید. سپس تكه‌های مرغ را داخل سفیده تخم‌مرغ بغلتانید. سپس آن را داخل مخلوط آرد سوخاری و آویشن بغلتانید. این تكه‌ها را داخل ظرف مناسب قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕