eitaa logo
آشپزخونه
196.5هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
9.2هزار ویدیو
301 فایل
🔹 تبلیغات ⬅️ کانون تبلیغاتی قاصدک @ghaasedak 🔴تبادل نظر https://eitaayar.ir/anonymous/AW9c.b53
مشاهده در ایتا
دانلود
🥗 🍉مواد لازم : شکر ۱پیمانه کره ۱۵۰گرم تخم مرغ ۱عدد اسانس توت فرنگی۱ق.غ آرد۲پیمانه جوش شیرین۱/۵ق.غ نمک مقدار کمی آب۱/۳پیمانه کیوی۴عدد توت فرنگی ۱بسته کوچک و شکلات چیپسی برای تزیین برای خامه روی دسر: پنیر خامه ای ۱بسته شیر غلیظ شده شیرین نصف پیمانه وانیل مقدار کمی 🍉🍇طرز تهیه:🥗🫔 شکرو کره را هم زده تخم مرغ را همراه اسانس اضافه کنید و هم بزنید آرد وجوش شیرین ،نمک و آب را اضافه کرده و باز با همزن هم میزنیم خمیر را داخل طرف فر پهن کرده و داخل فر در دمای ۲۵۰درجه به مدت ۴۵دقیقه میگذاریم. برای خامه روی دسر پنیر خامه ای،شیر غلیظ شده شیرین و وانیل را با همزن هم زده و کنار میگذاریم بعد از پخت نان دسر،کیوی و توت فرنگی را مانند عکس برش داده وخامه را روی نان مالیده و میوه هارا روی آن چیده و شکلاتهای چیپسی را روی آن بریزید ودسر ما امادس😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥮 🧁🧁🧁 ۱۰۰ گرم کره ی نرم ۱۲۰ گرم پنیر خامه ای نرم یک و یک دوم پیمانه پودر قند یک عدد تخم مرغ یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری عصاره ی وانیل یک پینچ نمک یک و ۳/۴ پیمانه آرد ۱/۴ پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری پودر دارچین 🍪🍩کره و ‌پنیر رو‌ خوب با هم‌زن بزنید پودر قند رو اضافه کرده و ترکیب کنید تخم مرغ، بکینگ پودر، وانیل و نمک رو ریخته و دوباره هم بزنید آرد رو روی مواد الک کرده و فولد کنید. ممکنه دو تا ۳ قاشق ارد بیشتری مصرف بشه اگر دیدید موادتون خیلی شله کم کم ارد اضافه کنید تا اندازه بشه روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت در یخچال استراحت بدید شکر و دارچین رو باهم مخلوط کنید حدود یک قاشق غذا خوری از مواد رو برداشته رول کنید و خوب در مخلوط دارچین و شکر بغلتونید و با فاصله کف سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ۸ تا ۹ دقیقه بپزید 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥞🧇 🧇🥞 شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي) روغن مايع ١/٤ پيمانه ارد ١/٥ پيمانه بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين) ماست ١/٤ پيمانه. 🥮🍴ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
خرد هرکجا گنجی آرد پدید زنام خدا سازد آن را کلید خدایی که داننده رازهاست نخستین سرآغاز آغازهاست🪔 🌹سلام صبح دوستان بخیر🌹 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
⁠⁣🔰نان خامه ای صبحانه ❇️مواد لازم 💠نان تست... 7-8 عدد 💠کره ذوب شده... 50 گرم 💠خامه... 1/2 پیمانه 💠شربت ساده... به مقدار کافی ❇️روش تهیه 1⃣قسمت های برشته دور نانها را با چاقو جدا کنید. نانها را خرد کنید و در غذاساز یا مخلوط کن میکس کنید تا پودر شوند. 2⃣ کره را ذوب کنید و با نان پودر شده مخلوط کنید تا حالت خمیر پیدا کند. 3⃣ نصف بیشتر خمیر را در حفره های قالب کاپ کیک بریزید و با قاشق یا لیوان فشرده کنید. 4⃣یک قاشق مرباخوری خامه روی هر کدام بریزید و پخش کنید و بعد با خمیر باقیمانده روی آنها را بپوشانید. 5⃣ حال قالب را در فر که از قبل روی دمای 180 درجه گرم کرده اید قرار دهید. حدود نیم ساعت یا کمتر وقتی دور نانها طلایی شد آنها را خارج کنید. شربت را روی نانها بریزید و نوش جان کنید. 👩‍🍳نوش جانتان👩‍🍳 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍮 🥢مواد لازم : بیسکوییت سبوسدار 200 گرم کره 100 گرم پنیر خامه ای 200 گرم خامه 200 میلی لیتر شکلات سفید 100 گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آب 3 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری شیر 2 قاشق سوپخوری 🎂مواد لازم رویه : پشمک 1 بسته پسته و توت فرنگی 🧁🍰طرز تهیه 🍰🧁 بیسکوییت را پودر کرده و با کره ذوب مخلوط کنید و کف قالب کمربندی 20 سانتی پرس کنید . آب و ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید . خامه , پنیر خامه ای , وانیل را هم زده سپس شکلات ذوب شده را افزوده مخلوط کنید . شیر را گرم کرده و همراه ژلاتین ذوب شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید . مواد را روی بیسکوییت ریخته و 2 ساعت دریخچال قرار دهید سپس روی آنرا را پشمک و پسته و توت فرنگی تزیین کنید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🥙🥙🧆 🍖موادلازم سینه مرغ چرخ شده ۳عدد(یک کیلو) خامه۱۷۵گرم هویج یک عدد تخم مرغ ۳ عدد پوره اسفناج یک پیمانه کره اب شده ۲۵گرم نمک وفلفل وزعفران دم کرده به میزان لازم 🍗🥓طرزتهیه 🧇🧇🧇🧇 سینه مرغ ،نمک،فلفل،خامه وتخم مرغ راخوب ورز می دهیم وبه سه قسمت تقسیم می کنیم یک قسمت سفید ،یک قسمت را با پوره اسفناج مخلوط می کنیم وقسمت دیگررابازعفران رنگی می کنیم بعد درقالب کیک صبحانه ابتدا مرغ ساده بعدرنگ سبزودراخرهم زعفرانی می ریزیم کره اب شده راروی مواد می ریزیم روی قالب رابا فویل می پوشانیم ودرفر۱۸۰درجه به مدت یکساعت می پزیم ضمنا بین لایه ها می توانیم ازهویج بخارپزشده استفاده کنی 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥜🌰🌰🥜 🥣مواد لازم: 🥢فندق بادام پسته گردو و ژله آلوئه ورا . ژله رنگ دلخواه 🍴🥣طرز تهیه:🥣🍴 ۱.ژله رنگ دلخواه رو طبق دستور روی پاکتش درست میکنیم. ۲.حالا مقداری از ژله رو در قالب میریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کمی ژله ببنده بعد آجیلها را میچینیم و کمی از بسته ژله آلوورا را روی آن ریخته در یخچال قرار میدهیم تا ببندد بعد بقیه ی ژله رو اضافه می کنیم 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧆🫔همون توپک مرغ خودمونه که قرتی شده😉 گوشت چرخ کرده مرغ(مخلوط ران‌و سینه) ۵۰۰ گرم سیب زمینی آبپز ۲عدد متوسط پیاز ۱عدد متوسط پنیر پیتزا تکه ای به مقدار لازم نمک. فلفل. پودر سیر. پود پیاز. آویشن. پاپریکا آرد سوخاری سیب زمینی سرخ کرده. نان تست. پنیر گودا. پنیر چدار. پنیر بلوچیز. گوجه گیلاسی. زیتون برای تزئین پیاز را با گوشت مرغ داخل ۱.۲.۳ میکس کرده و با ادویجات خوب مخلوط می کنیم و ۲ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خورد هم بره ( البته برای من یک روز کامل موند چون قرار بود شام‌ شب قبل باشه که نشد که بشه😉😁) بعد از مواد به اندازه گردوی بزرگ برداشته و یک تکه پنیر داخلش گذاشته و خوب گردش می کنیم. داخل آرد سوخاری غلطانده مجدد یک ساعت داخل یخچال میزاریم و بعد در روغن غوطه ور(داخل تابه کوچک صرفا جهت صرفه جویی در روغن) سرخشون می کنیم. نوش جان😋 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥧🥧 🥮موادلازم: کره 85 گرم شکر 170 گرم تخم مرغ 1 عدد شیر 100 میلی لیتر آرد 170 گرم بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 🥮مواد میانی: شکر قهوه ای 85 گرم آرد 30 گرم بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری دارچین 1 قاشق چایخوری کره ذوب شده 30 گرم گردو خردشده 60 گرم 🍴🧁طرزتهيه🧁🍴 تمام مواد کیک را با هم مخلوط کرده و با همزن به مدت 7 دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.نیمی از مواد کیک را در قالب مربع 20 سانتی چرب و کاغذ انداخته ریخته ونیمی از مواد میانی را که با هم مخلوط کرده اید روی مواد کیک پخش کنید.سپس باقی مواد کیک را روی آن ریخته و دوباره روی کیک را با مواد میانی پر کیند.کیک رادر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه قرار دهید. 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍴🍵 🫕نصف پیمانه برنج دانه گرد + نصف پیمانه بلغور گندم و پیاز داغ رو بهمراه 1/4 پیمانه عدس خام و 2 پیمانه کلم برگ خرد شده، 1 پیمانه هویج حبه قندی خرد شده، نمک، فلفل تند و چند حبه سیر له شده، آب قلم میپزیم تا برنج کاملا شکفته بشه بعد 1 پیمانه نخود و لوبیای پخته شده اضافه میکنیم و سبزی آش: تره، جعفری، اسفناج، گشنیز، ترخون و کمی هم شوید 20 دقیقه بعد آمادست ً و با کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و در صورت تمایل سیر داغ سرو میکنیم 🍵 البته توی این آش معمولا از سیب زمینی های خیلی ریز هم استفاده میکنن که کاملا با پوست شسته میشه و از ابتدای پخت با مواد دیگه ریخته میشه🫕 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍧🍭: 🍴مواد لازم : 🍿ژله انار نصف بسته 🧁ژله آلورا نصف بسته 🍿شیر یک لیوان لیوان 🧁ژله لیمو نصف لیوان 🍿قالب ناودونی 🥣طرز تهیه : اول نصف ژله انارو با نصف لیوان آب جوش حل و بعد 1 دقیقه داخل ماکرو ویو گرم کردم وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان شیر رو بهش اضافه کردم ،توی یخچال بصورت کج گذاشتم تا ببنده ... بعد نصف بسته پودر آلورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و وقتی خوب سرد شد با نصف لیوان شیر مخلوط کردم ، و روی لایه ی قرمز ریختم و باز به صورت کج (خلاف جهت قبلی) توی یخچال گذاشتم تا ببنده ، و وقتی گرفت قالب رو دیگه صاف گذاشتم روش ژله لیمو ریختم (نصف ژله لیمو با یک لیوان آب جوش ) و وقتی کامل در یخچال بست ، روی قالب آب گرم ریختم و برگردوندم و برش زدم ... 🍕 @ashpazzkhooneh 🍕