#پيراشكى_سبزيجات_تركيه
🫔🫔🫔🫔
🥮مواد لازم
تخم مرغ:1 عدد
مايه خمير:1 بسته (يا 5 ق چ خ
شير ولرم:1 استكان چ
آب:نصف استكان چ
فلفل قرمز:1 عدد
قسمت سبز پيازچه:4 عدد
جعفري :مقدارى
پنير سفيد بي نمك
نمك:1 ق م خ
آرد:3 پيمانه
🥐طرز تهيه آرد را در ظرفي بريزيد و مواد را كم كم اضافه كنيد و آرد را هم كم كم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و ورز دهيد تا خميري نرم بدست بيايد پنير و مواد خرد شده ديگر را اضافه كنيد و ورز دهيد و به اندازه يه گردو از خمير برداشته و مانند ويديو به ان شكل داده و روي ان را براي مدتي پوشانده سپس در روغن پخته شود
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥕🍞#شامی_هویج🥕🍞
🍘برای ۹ تا ۱۰ عدد شامی🍘
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
هویج متوسط ۳ تا ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
آرد نخودچی ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
🥠نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم .
هویج رو پوستش رو گرفتم و رنده ریز کردم . همراه با گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم .
می تونید تخم مرغ نریزین اگر دیدن مایه تون سفت هست و انسجام نداره تخم مرغ بزنین . اگر دیدن مایه تون شل هستش آرد نخودچی بزنید .
توی تابه روغن ریختم و توی دستم فرم دادم کمی دستتون رو آب بزنید و توی دستتون فرم بدین هر طور دوست دارین و بعد با حرارت ملایم سرخش کردم .
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍴🫕#پلو_زرشک_وکوفته_ریزه
🍛دویست وپنجاه گرم گوشت چرخ کرده را با یک پیاز متوسط رنده شده خوب مخلوط کنید نمک بزنید(فقط نمک دیگه زعفرون نمیخوادا که مزه کباب تابه ای بگیره) و اندازه یه الوی کوچیک تو دستتون بذارید وگرد کنید و بعد تو کمی روغن سرخ کنید
در تابه ای مقداری زرشک را با کره کمی تفت بدید و زعفرون دم شده اضافه کنید
🍛حالا سه پیمونه برنج خیس خورده را ابکش کنید اگر دوست داشتید از گوشت وزرشک لابه لای برنج بذارید ودم کنید یا مثل من برنج را جدا دم بذارید واز مواد موقع سرو غذا استفاده کنید
حتما درست کنید ولذت ببرید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘#تهديگ_كنجد
🍴شما میتونید کف قابلمه هایی که تهدیگ بهش میچسبه و دوست دارید ی تهدیگ با طعم جدید و خیلی خوشمزه داشته باشید کافیه کف قابلمه رو دو ق غ ارده به همراه دو ق غ روغن مایع و یک مشت کنجد ریخته و بعد برنج ابکش شده رو روش بریزید و اگه دوست دارید مثل من یه برنج قالبی داشته باشید کافیه برنج رو طی سه مرحله داخل قابلمه ریخته و هر بار با پشت قاشق روی برنج رو صاف و یکدست کنید(یکم فشار بدید) و بعد با حرارت کم اجازه بدید چهل دقیقه برنج دم بکشه. برای برگردوندن برنج هم سینی یا دیس یا بشقاب رو روی قابلمه گذاشته و با استفاده از دو دمکنی (همزمان دسته های قابلمه رو با بشقاب بگیرید ) خیلی اروم و با احتیاط برگردونید . بعد در نهایت یه برنج قالبی با یه تهدیگ خوشمزه رو دارید😋
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دونات_بلغاری ((یک شام خوشمزه))
🍪مواد لازم:🍪
ارد ......500 گرم
تخم مرغ..... 2 عدد
کره...... 50 گرم
خمیر مایه....... 1قاشق سوپ خوری
اب ولرم...... 1/4 پیمانه
شکر...... 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و آویشن...... به مقدار لازم
سوسیس بلغاری...... 3 عدد
فلفل دلمه خرد شده .......1عدد
شیر 3/4 پیمانه
🍩طرز تهیه:
اب گرم و مایه خمیر و شکر رو مخلوط کرده و کنار بزارید تا عمل اید. تخم مرغ و کره آب شده و شیر و ادویه ها رو مخلوط کنید و مایه خمیر رو اضافه و ترکیب کنید. سوسیس های خرد شده رو بهمراه فلفل دلمه افزوده .(من سوسیس رنده درشت کردم.فلفل دلمه ای هم خیلی خیلی ریز کردم.) سپس ارد رو بتدریج اضافه و ترکیب کنید تا خمیری بدست اید که به دست تمیز نچسبد. خمیر رو بمدت 2ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس قالب زده و در روغن داغ سرخ کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥐#پیراشکی_با_یک_خمیر_خوش_قلق
🧇یک و نیم کیلو آرد الک کرده سفید
نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده
نیم لیتر آب سرد، 100 میلی لیتر روغن مایع
نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری
11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه.
🍞طرز تهیه : همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد . مایه گوشتی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه گوشتی بذارید و تو روغن سرخ کنید.
بجای مایه ماگوشتی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید .
پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🥗#دسر_شکلاتی_نعناییِ 🍧🍨
🍴طرز تهیه
دویست گرم شکلات بن ماری میکنیم سه پیمونه شیر رو با نصف پیمونه شکر روی حرارت میذاریم تا زمانی که شکر داخل شیر حل بشه سه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین روبا نصف پیمونه شیر بن ماری میکنیم ومیذاریم ازحرارت بیفته یه پیمونه خامه رو با چنگال میزنیم تا روون بشه و به دمای محیط برسه
🍴سه دسته کوچیک نعنای تازه روهمراه یه پیمونه آب روی حرارت زیاد،میذاریم تا آب به جوش بیاد بعد اجازه میدیم با حرارت ملایم عصاره نعنا خارج بشه و میزان آب به نصف پیمونه برسه در نهایت شیر و با شکلات و خامه و ژلاتین مخلوط میکنیم و در آخر عصاره نعنا (باید خنک باشه) رو اضافه میکنیم و داخل قالب دلخواهمون میریزیم و یه شب تا صبح داخل یخچال قرار میدیم تا کاملا ببنده🍃
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
سـلام دوستان گل🕊♥️
صبحتــــون دلنشـیـن 🕊♥️
جمعه تون عالی
هر روز شروع قصه ایست🕊♥️
قصه امروزتان
سرشـار از عشــــق و مـحبـت🕊♥️
قصه زندگیتون پراز صفا و صمیمیت
و قصه دلتــون شـاد و بی غصه🕊♥️
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#تشت_کباب
( جقول مقول)
💐استثناعاً این کباب روی حرارت مستقیم و سیخ کشیدن تهیه نمی شود.💐
❇️روش تهیه
1⃣برای تهیه ی آن تقریباً همه عناصر درون شکمی احشام؛ حتی سیرابی را تمیز و ریز ریز خرد کرده یا چرخ می کنند
2⃣بعد تشت فلزی را روی آتش با شعله زیاد مثل چهار شاخه پیرموس یا مشابه آن بصورت مایل قرار می دهند تا قسمت زیرین آن در حد سرخ شدن داغ شود
3⃣ سپس مواد را روی قسمت داغ تشت می ریزند و دائماً با کتره اسوم کف تشت را می تراشند تا نچسبد از زمانی که نیم سرخ شد کم کم روغن پس می دهد
4⃣ در این موقع به آن پیاز، نمک، زردچوبه، فلفل و گاهاً تکه های گوجه می افزایند و وقتی تقریباً آماده شد آن را بالا شیب نگه می دارند تا هم نسوزد و روغن اضافه اش به انتهای شیب تشت بلغزد
5⃣در همان تشت سری جدید را از سر می گیرند. این کباب جزء عصرانه ایی و صبحانه ای و به ندرت شام و ناهار حاضری یا عبوری در بازار تمام نقاط گیلان است. نسل جدید به آن واویشکا می گویند و غیر گیلانی ها آن را به نام جقول مقول می شناسند!
👩🍳نوش جان
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شله_خرمایی🍴🍴
🥮دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه ممکنه هر کسی به روش خودش درست کنه توی کشورهای عربی هم درست می شه به اسم قصیده که دقیقا همین شله خرمایی است درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید
یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردارید واماده سرو است.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍘#کیک_پیرامید
🍴مواد لازم :
۲ بسته خامه صبحانه ۲۰۰ میلی لیتری
۶۰ گرم شکلات تخته ای
۶۰ گرم شکلات تخته ای تلخ
۱ ق غ کره
۲ بسته بیسکوییت پتی بور
توت فرنگی یا هر میوه دلخواهی برای تزیین
🍥🥧طرز تهیه 🥧🍥
خامه ها و کره را داخل قابلمه ای ریخته شعله را روشن کنید و هم بزنید وقتی داغ شد و از کناره ها شروع به حباب زدن کرد شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید تا داخل خامه داغ ذوب شود .بیسکوییت ها را با دست به چند تکه تقسیم کنید و شکلات ولرم شده را با بیسکوییت ها مخلوط کنید اگه ابکی بود کمی دیگه بیسکوییت اضافه کنید کمی از شکلات مایع را برای تزئین توت فرنگی ها بردارید داخل هر قالبی که دوست دارید سلفون یا کیسه فریزر انداخته با مواد پر کنید و ۲ ساعت داخل فریزر قرار داده و سرو کنید روشو با هر میوه ای که دوست داشتین می تونین تزیین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#شامی_بادکوبه
🥮طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده کمی نمک زده با یک عدد پیاز چهار قسمت شده و.یک.لیوان اب و کمی ابلیمو روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد طوری که بعد از پخت اب نداشته باشد
زرشک را شسته و.درون ابکش قرار میدهیم تا اب ان کامل برود
سه عدد پیاز را رنده کرده با کمی روغن سرخ کنید تا رنگ ان طلایی شود مرغ پخته شده را ریش کرده و به پیاز اضافه کنید و رب گوجه زده و تفت دهید و نصف استکان زعفران اب کرده اضافه کنید
سیب زمینی پخته شده را پوست گرفته و رنده کنید و.به مواد اضافه کنید
تخم مرغ و نمک و فلفل و بکینگ پودر را خوب زده به موادتون اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید
ته تابه نسوز روغن ریخته و مواد داخل تابه بریزید و درب تابه ببندید و.اجازه بدید مواد پخته بشن میتونید داخل فر با دمای۱۸۰هم این غذا اماده کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕