#اش_شوربا
🫕🫕🫕
برنج نصف پیمانه
سبزی آش
گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز
نمک و فلفل و زردچوبه
نعناع خشک یک عدد از پیازها را خلال کرده، با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید، به آن کمی زردچوبه زده، برنج را به آن اضافه کنید و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد تا برنج کاملا لعاب بیندازد.گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید.به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با سبزی به آش اضافه نمایید. پس از آن که آشکاملا جا افتاد آن را در ظرف کشیده با نعناع داغ آن را تزیین کنید. به عنوان چاشنی از آبلیمو یا ماست می توان استفاده کرد.🥮🍴
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🧁#شکلات_مکعبی_لوکس🍭
🧉طبقه اول:
یک لیوان سمید (آرد سمولینا در لوازم قنادی موجود هست) را تف میدهیم
یک لیوان شیر خشک را تف میدهیم
دو سوم لیوان شکر پودر شده
یک عدد خامه صبحانه
همه را با هم مخلوط کرده و توی سینی مستطیل موادمون را میریزیم و روش را صاف میکنیم و ده دقیقه در فریزر قرار میدهیم
🍹مواد روش:
دو لیوان شیر را با دو عدد کارامل و دو قاشق پودر کاکاو و یک قاشق نسکافه همه را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم اماده که شد
روی طبقه اول میریزیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدهیم و بعد برش میزنیم
میتوانیم با سس کارامل یا نوتلا روش تزیین کنیم.🍴
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🍭🍬#دسر_شانامو
▫️شیر عسلی یک قوطی
▫️بستنی لیوانی وانیلی یک عدد
▫️پنیر ماسکارپونه ۲۰۰گرمی
▫️خامه صبحانه یک عدد
▫️پودر ژلاتین سه قاشق سوپخوری
▫️ژله شاتوت یا هر طعمی که دوست دارید
🍰🧁ابتدا پنیرماسکارپونه را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به ان اضافه میکنیم
کمی با همزن در حد سه ثانیه مخلوط میکنیم و سپس بستنی و شیر عسلی را نیز افزوده و هم میزنیم و حالا ژله شاتوت یا هر طعمی خواستید از قبل با یه لیوان اب جوش باز کنید و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید و هم میزنید،و در آخر سه قاشق پودر ژلاتین رو که بن ماری و به دمای محیط رسیده به مواد قبلی اضافه میکنیم و قالب مورد نظر را چرب کنید و داخل قالب بریزید و چهار الی پنج ساعت در فریزر گذاشته و سپس به راحتی از قالب جدا کنید
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🌷سلام دوستان گلم
🌿روزتون بخیر و پر از شادی
🌷طلوع خورشید ما را به شروع
🌿یک روز دیگر دعوت میکند
🌷دعوتش را اجابت کنیم
🌿شروع کنیم روز را با یک دنیا
🌷امیدبرای خودمان و دیگران
🌷صبح شنبه تان بخیر
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
🔰حلیم با جو پرک و شیر
❇️مواد لازم
💠جو دوسر پرک یا جو پرک... نصف پیمانه (یا گندم پرک)
💠بلغور گندم... نصف پیمانه
💠شیر یا شیر گیاهی... یک پیمانه
💠آب... سه پیمانه
💠نمک... نصف قاشق چایخوری
💠کره... یک قاشق غذاخوری
💠دارچین... دو قاشق چایخوری برای تزئین
💠کنجد... دو قاشق غذاخوری برای تزئین
💠عرق هل... دو قاشق غذاخوری (به دلخواه)
💠گلاب... دو قاشق غذاخوری (به دلخواه)
💠شکر یا شیره انگور یا شیره خرما یا عسل... به مقدار دلخواه
❇️روش تهیه
1⃣ابتدا جو پرک، بلغور گندم، شیر، آب، کره و نمک را داخل قابلمه بزرگی ریخته و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید.
2⃣ وقتی مواد شروع به جوشیدن کردند، در قابلمه را نیمه باز گذاشته و حرارت را ملایم کنید. پخت بلغور گندم و جو پرک زیاد طول نمیکشد و بعد از گذشت حدود بیست دقیقه مواد کاملا پختهاند.
3⃣در این مرحله موقع له کردن مواد حلیم است. میتوانید این کار را با استفاده از یک گوشتکوب برقی یا معمولی داخل قابلمه انجام دهید. سپس گلاب، هل و مقداری کره اضافه کنید و برای 5 دقیقه دیگر، حلیم را روی حرارت ملایم قرار دهید.
4⃣در مرحله آخر و موقع سرو، حلیم را با کنجد و دارچین تزئین کنید. اگر حلیم شیرین را بیشتر میپسندید میتوانید در کنار آن از شیرین کنندههای مفیدی مثل شیره انگور یا عسل هم استفاده کنید.
5⃣به همین سادگی و راحتی حلیم خوشمزه شما آماده شد. پخت این حلیم نیم ساعت بیشتر زمان نمیبرد و میتواند یکی از گزینههای فوقالعاده خوشمزه و مقوی برای صبحانه باشد. توصیه میکنیم حتما آن را امتحان کنید.
👩🍳نوش جانتان👩🍳
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پودینگ_برنج_و_نارگیل «سامبی»
🔸مواد لازم
۴ لیوان شیر نارگیل
یک لیوان نارگیل خرد شده تازه یا خشک شده (بدون شکر)
یک دوم پیمانه شکر قهوهای
یک دوم قاشق چایخوری نمک کوشر
یک عدد غلاف وانیل
۲ لیوان برنج سفید پخته شده
۲ قاشق غذاخور آب لیموی تازه
🔸طرز تهیه:
مرحله اول:
شیر نارگیل، نارگیل، شکر، نمک و غلاف وانیل بههمراه دانههای آن را در یک شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا به جوش آید. گاهی آنها را هم بزیند تا حجم مواد کم شود. این مرحله حدود ۵ دقیقه به طول میانجامد.
مرحله دوم:
برنج را در شیرجوش بریزید و مواد را هم بزنید و برای ۵ دقیقه بپزید تا دانههای برنج له شوند و دسر شما غلیظ شود. سامبی را از روی حرارت بردارید و آب لیموی تازه را در آن بریزید.
مرحله سوم:
سامبی را در کاسه بکشید و بهصورت گرم سرو کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#فاستر_موز
🔸دو قاشق غذاخوري كره را همراه نصف پيمانه شكر قهوهاي و يكچهارم پيمانه شربت افرا براي چهار تا شش دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي شود. سه عدد موز را به اندازه دلخواه خرد كنيد و به مخلوط بالا اضافه كنيد. اجازه دهيد براي یک تا دو دقيقه بپزد تا طلايي شود. یک اسكوپ بستني وانيلي را در كاسه بريزيد و به آن موز و سس كاراملي اضافه كنيد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#پودينگ_عسل_و_برنج
🔸سه و يكدوم پيمانه شير را با نصف پيمانه برنج، دو قاشق غذاخوري شكر، یک قاشق چايخوري اسانس وانيل و كمي نمك بجوشانيد، سپس شعله را كم كنيد و براي 20 تا 25 دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا برنج نرم و مايع جذب آن شود. ظرف را از روي شعله برداريد و يكچهارم پيمانه شير و سه قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه كنيد، سپس دسر را در ظرفهاي مورد نظر ريخته و با عسل سرو كنيد.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#نسکافه_با_شیر_و_خامه
🔸مواد لازم
برای 1 نفر ارائه شده، و زمان آماده سازی حدود 10 دقیقه می باشد.
شیر : 1 لیوان
نسکافه : 2 قاشق غذاخوری
خامه : 100
شکلات برای تزئین : 100
🫖طرز تهیه:
شیر را حداقل به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.شیر را در شیرجوش ریخته و روی حرارت با دمای زیاد قرار دهید ولی مواظب باشید نجوشد و وقتی به دمای 65 تا 70 درجه سانتیگراد رسید آن را از روی حرارت بردارید.خامه و نسکافه را با مخلوط کن خوب مخلوط کنید و در فنجان مورد نظر بریزید، سپس شیر را روی آن ریخته و آن را به هم بزنید.برای تزئین نسکافه می توانید از قالب های شکلی استفاده نموده و آن را با پودر کاکائو تزئین کنید.نسکافه را می توانید با شکلات آب شده هم تزئین کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#دمنوش_برگ_انبه
☕️برای تهیه دمنوش حتما از برگ های انبه تازه و روشن ، حتی بهتر است از برگ های کوچک انبه استفاده کنید. مواردی که برای تهیه دمنوش برگ انبه مورد نیاز است شامل:
10 تا 15 برگ انبه تازه
2 قاشق غذاخوری عسل
300 میلی لیتر آب
ابتدا برگ ها را به درستی بشویید و گندزدایی کنید، سپس برگ ها را به قطعات بسیار کوچک خورد کنید. سپس 300 میلی لیتر آب را بجوشانید و آب را درون ظرفی بریزید.برگ های خرد شده را به آب جوش اضافه کنید و همچنین 2 قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید. درب ظرف را بپوشانید و بگذارید بین 10 تا 15 دقیقه دم بکشد. سپس آن را از صحافی رد کرده و در یک فنجان بریزید و میل کنید.
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کوفته_لپه
لپه پخته شده و چرخ شده ۱پیمانه
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۲عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد نخودچی ۱/۳ پیمانه
نمک، فلفل زردچوبه، دارچین
🔶همه مواد رو با هم ورز بدید و بزارید نیم ساعت توی یخچال استراحت کنه و بعد به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید «در صورت تمایل میتونید وسطش زرشک و پیاز داغ بزارید» بعد توی روغن داغ سرخ کنید.برای سس کوفته: پیاز رو تف میدید و بهش رب نمک زردچوبه دارچین اضافه کنید و دو پیمانه آب بزارید جوش که اومد کوفتهها رو به سس اضافه کنید و بزارید حدود ۴۰ دقیقه بپزه تا سس غلیظ بشه
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕
#کتلت_نخودفرنگی
نخود فرنگی به مقدار لازم
پیاز یک عدد متوسط
سیر دوحبه
سیب زمینی کوچیک دوعدد
ادویه نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
❇️نخود فرنگی خام رو به همراه همه مواد باهم چرخ میکنیم و بعد تخم مرغ و ادویه بهش اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و بعد سرخ میکنیم و نوش جان میکنیم
🍕 @ashpazzkhooneh 🍕