آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#بستنی سنتی
مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:
شیر /یک لیتر
شکر/۳۰۰ گرم
ثعلب /۲ قاشق چایخوری
محلول زعفران/۲ قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب/ ۴ قاشق سوپخوری
پودر هل سفید/ یک قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه/۱۰۰ گرم
پسته/ ۱۰۰ گرم، خرد شده
۱- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.
۲- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.
۳- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#تارت_کیک_البالو_گیلاس
کره چهل گرم
روغن مایع هشتاد گرم
پودر شکر صدگرم
تخم مرغ دو عدد
وانیل کمی
ماست دو ق غ
آرد صدوچهل گرم
ب پ یک ق چ
آلبالو و گیلاس به مقدار لازم
آرد و ب پ را الک کرده,قالب بیست و سه سانت را چرب کرده و کاغذ انداخته(البته من این بار توی قالب مستطیل درست کردم) .آلبالو و گیلاس هارو هسته میگیریم.فر را با درجه صدو هفتادو پنج گرم میکنیم.
کره و روغن وشکر را زده تا کرم رنگ شود,تخم مرغ ها را دانه دانه همراه وانیل اضافه کرده و بعد ماست را میریزیم.یکدست که شد آرد را کم کم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.تو قالب میریزیم و آابالو و گیلاس هارو روی کیک میچینیم,به مدت سی و پنج دقیقه تو فر میزاریم(کناره های تارت و روش کمی طلایی شه)
نوش جان😋😋
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#بیسکویت_دو_رنگ
✏️مواد لازم:
🔸پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری
🔸آرد 2.5 پیمانه
🔸کره ۱۸۰ گرم
🔸شکر (پودر شده) ۱/۲ پیمانه
🔸بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
🔸تخم مرغ ۱ عدد
🔸وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
♨️طرز تهیه
🔹در ظرفی مناسب كره، پودر شكر و وانیل را اضافه كرده و با همزن میزنیم تا كاملا كرم رنگ و كشدار شود، سپس تخممرغ ابتدا در ظرفی جدا كمی مخلوط میكنیم و سپس به مواد افزوده و هم میزنیم.
🔹بیكینگپودر و آرد را با هم مخلوط كرده و كمكم اضافه كرده و هم میزنیم.
🔹پودر كاكائو را با نیمی از مواد مخلوط كرده، سپس خمیر را روی میز كار باز كرده، با قالبهای مختلف قالب میزنیم.
🔹میتوان به صورت دو رنگ خمیر كاكائویی و سفید را كنار هم باز نموده و قالب زد یا میتوان جداگانه خمیرها را قالبگیری نمود.
🔹بیسكویتها را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدهیم.
🔹در صورت داشتن دستگاه بیسكویتزن از مواد (دو رنگ) داخل دستگاه گذاشته و آنها را به اشكال مختلف تهیه میكنیم.
@ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#_رول_شکلاتی
مواد لازم:
1 لیتر شیر
1 لیوان آرد
1 لیوان شکر(خودتون کم یا زیاد کنین)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
5 گرم وانیل شکری
1 قاشق مرباخوری کره
پودر نارگیل
موز(اختیاری)
برای بین #رولها:👇👇
خامه فرم گرفته و یا کرم شانتی(پودر خامه حاضری) که با 1 لیوان شیر درست کردین
✍طرز تهيه:
شیر، شکر، آرد و پودر کاکائو رو مخلوط کنین و روی شعله متوسط بجوشونین و مدام هم بزنین، سپس از روی شعله بردارین و کره و وانیل رو اضافه کنین و 5 دقیقه با همزن بزنین، بعد ته سینی فر، پودر نارگیل بریزین بصورت یکنواخت همه جاش و محلبی رو روش بریزین و صاف کنین و بزارین خوب سرد شه.
بعد روش خامه فرم گرفته بمالین و حداقل 4-5 ساعت الی 1 شب بزارین یخچال.از یخچال دربیارین و ببرین و رول کنین.میتونین داخلش موز هم خردکنید
🆔 @ashpazzkhooneh
آشپزخونه
@ashpazzkhooneh
#_سالاد_اوکراینی
مواد لازم:
سس (مایونز) 3/4 پیمانه الی 1 پیمانه
خیار شور (متوسط) 5 عدد
نخود فرنگی (کنسروی یا آبپز شده) 2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
شوید (تازه /خرد شده) 1/4پیمانه
سیب زمینی (متوسط) سیب زمینی 3 عدد
ژامبون 450 گرم
تخم مرغ 5 عدد
هویج (متوسط) 4 عدد
پیازچه (خرد شده) 1/3 پیمانه
✍طرز تهیه:
هویج ها و سیب زمینی ها را شسته و آبپز میکنیم. حدود 30 دقیقه برای پخت آنها کافی میباشد نباید خیلی نرم شوند.
در ظرف دیگری آب سرد و نمک ریخته و تخم مرغ ها را به مدت 15 دقیقه آبپز میکنیم.بعداز پخت همه مواد را از ظرف ها خارج نموده ومیگذاریم تا هم دمای محیط و خنک شوند .
ژامبون،خیار شور، سیب زمینی، تخم مرغ و هویج را نگینی خرد نموده شوید تازه و پیازچه را نیز ریز خرد میکنیم .
(میتوانید برای خرد کردن از رنده های مخصوص نیز استفاده کنید)
سپس مواد خرد شده را باهم ترکیب میکنیم. سس مایونز را نیز اضافه نموده نمک و فلفل میزینم .نخود را در مرحله اخر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خرد وله نشود.
#نکته :
بین 3/4 پیمانه تا 1 پیمانه میتوانید طبق رسپی سس اضافه کنید ولی با تو جه به سلیقه خودتون درانتهای کار میتوانید کمی اضافه کنید.
@ashpazzkhooneh